2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Derinsu canım sanırım yediğimiz çoğu şey bebeklere gaz yapıyor ben çözüm protein ağırlıklı beslenmekte buldum uykusuzluk zaten fena zombi gibi olduk resmen ama bir süre sonra alışıyorsun ona da eşinle dönüşümlü bakın bebeğe karnı doyduktan sonra sen uyu dinlen başka dinlenme fırsatı yok ne yazıkki

D derinsu15 kızlar gaz için her yemeğinize kimyon koyun birde hem siz hem bebeğe çörekotu kaynatıp içirin birde arkadasım acı elma yağı ayağın altına sür dedi ama onu denemedim henüz

2 gün önceye kadar gece uykumuz falan çok iyiydi şimdi saat başı uyanıyor emiyor ama yetmiyor mu acaba süt nasıl anlıycam kızlar, süt sağmıyordum emiyor diye bugün sağdım 60. CC ancak çıktı az dimi ne yapayım sütü çoğaltmak için

Şimdiye cıkmıssndr muayeneden tatlim, inş hayrlı haberlerle dönmüşsündür.

İyi bak, kötü bişey soylememiş sen de rahatlamişsindir tatlm.

Gülom sakın başkalari için kendini üzme, sen bi rahatla, kısa zamanda dertleşelim.

Canim ben bu kaç cc yeterli mu değil mi onları pek anlamıyorum ama bu bebeklere belli olmuyor benim ki bazen 3 saatte bir meme istiyor bazen de seninki gibi saat başı özellikle de uyaniksa daha çok meme ister doymadigi anlamına gelmez ama yine de en sağlık ocağına gidebilirsin ordaki ebe ve hemsireler bu konuda güzel yonlwndiriyolar hem bebeğin kilo kontrolünü de yaptirirsin

Sanada mı vermedi ilaç ( çok ktüyüm bende brnum hiç durmuyo nrden çktı bu hastalıklar üff

Geçmiş olsun kızlar şu bebek görmeye gelenleri anlamıyorum ya hastaysan gelme dimi kimisi de gelince kalkmak bilmiyor az kalsın kovucaktim geçen gün siz de dinlenin dicem ama bebislerle o da zor çabucak iyilesirsiniz inşallah canlar sıcak tutun kendinizi leylam355

ya kızlar bu karnın aşağı inme durumu nasıl oluyor ben 39 haftalığım ama karnım hala aynı yani

İyi bak, kötü bişey soylememiş sen de rahatlamişsindir tatlm.
Evet cnm cok sukur iyi doktrduda ilgisini konusmlrni beyennce alttan muayene ettrdm suyun azalms dedi ona bi tedrgn oldum bugun annem geldi iste evimi temzliyr silip supuruyr camimi sildi yarn ne olur ne olmz bide alursa doguma diye doktr anam ya varya duydu hemen geldi Allah cc razi olsn ondan basimizdn eksik etmesin ben yanarim yavrum sana yavrum yanar yavrusuna ablamnda suyu azalmsti hafta snu pazarteside doguma gitmsti tirsiyorm bklm bna ne dick nst cikan sancilrm ilk defa bukadar dalgali cikti

Eklentiler

• IMG-20151220-WA0008.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 71

Dur bakalim hemen tesirgin olma, su azalmasi belki hala tolere edilebilecek seviyededir.
Bu arada sancilarin ne güzel çikmiş, sancin oldukca acilman da hızli olur. Yarın güzel haberlerle dön inş tatlm

Sağol cnm bnm aynen öyle malesef çok anlayışsızlar inş geçer bol bol ıhlamur içiyorum
Emzrmeyi bnde senin gbi yapıyorum normalde rutin 3 saatte bir acıkıyor uyanıyor bazen 1 saat ya da 2 saat sonra meme arıyor yine veriyorum. Zaten ne zaman isterse verilmeli diyor dr.lar

Merhaba kızlar 8600. sayfamız hayırlı olsun.
:)

14.12.2015 de, 40+5 de bebeğimin suyunun azalmasından dolayı riskli olacağı sebebiyle doktorum zorunlu olarak sezaryena alacağını söyledi.

13.12.2015 de gece 24.00 de suyum geldi. 01.30 da hastaneye geldik. Sabaha kadar bekledik. Sancı da açılma da olmadı.

Sabah suni sancı takıldı. Bu arada suyum sürekli geldi. Hiç açılma olmayınca öğleyin 12.30 da sezaryena aldılar.

Spinal sezaryen oldum. Bebeğimin doğuşunu izledim. Çok güzeldi.

Spinalden dolayı şiddetli baş ağrılarım oldu ve halen devam ediyor. Tuvalete gitmek bile benim için işkence. Sadece yatarken iyiyim.

Bebeğimde hem sarılık hem idrar yolları enfeksiyonu çıktı. 5 gün hastanede kaldık. Sadece emzirmek için yanına alıyorlardı. Dün taburcu ettiler. Nihayet evdeyiz artık.

Şu şiddetli baş ağrılarım geçse çok mutlu olacağım. Hep normal doğum düşündüğüm için sezeryanı pek araştırmamıştım. Spinalin böyle bir yan etkisi varmış.
Bebeğimi hemen görmek istediğim için tamamen bayılmak istemedim.

Bu arada doğuran arkadaşlar hayırlı olsun. Doğum yapacaklara da kolay doğumlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…