Derinsu canım sanırım yediğimiz çoğu şey bebeklere gaz yapıyor ben çözüm protein ağırlıklı beslenmekte buldum uykusuzluk zaten fena zombi gibi olduk resmen ama bir süre sonra alışıyorsun ona da eşinle dönüşümlü bakın bebeğe karnı doyduktan sonra sen uyu dinlen başka dinlenme fırsatı yok ne yazıkkiBen de inan giremiyorum annem de memlekete dönmek zorunda kaldı eşimle resmen savaş veriyoruz burayı takip etmeyi bırak yemek bile yiyemiyorum gaza bi çözüm bulursan bana da haber ver lütfen uykusuzluktan dengemiz bozuldu ağlıcam artk
D derinsu15 kızlar gaz için her yemeğinize kimyon koyun birde hem siz hem bebeğe çörekotu kaynatıp içirin birde arkadasım acı elma yağı ayağın altına sür dedi ama onu denemedim henüzDerinsu canım sanırım yediğimiz çoğu şey bebeklere gaz yapıyor ben çözüm protein ağırlıklı beslenmekte buldum uykusuzluk zaten fena zombi gibi olduk resmen ama bir süre sonra alışıyorsun ona da eşinle dönüşümlü bakın bebeğe karnı doyduktan sonra sen uyu dinlen başka dinlenme fırsatı yok ne yazıkki
... Canım mama veriyormusun ne kadar emiyor bebiş 1 ayda ne kadar kilo aldıİlk iki hafta bendede oldu canm bilye gibi birkac tane her iki kol altimdada elime gelince korktum ilk ama süt bezesiymis gecti Allaha Şükür.
Dün 1 aylik olduk teyzeler kendinize iyi bakin öptük sizleri
Günaydın kızlar benim de tr saati ile 11 de randevum var
Nst yapılcak tekrar ve sanırım artık kesin suni verilecek ama önce yinede duruma bakacaklar
Dualarınızı bekliyprım inşallah bugun cok beklemeden zorlanmadan kızımı kucağıma alırım
Haber veririm doktordan sonra :)
İnş kuzum sağolasin.Hakkında hayırlısı bitanem inşallah çarşambaya kalmadan kendi kendine gelir badiş :)
Gittim, cnm simdi feldk muayene etti acilma yok nstye bagladi sancim cikti fkt ole dogum olack sancilr degil dedi bebegn kanala girmeye calismasida olablir dedi suyum,azalms yarin doktrumla gorusup ko,trol etmesni isticm cok tatli kadindi doktr ilgili geldi iyki gitmsm
Ayyy canim yeni goruyorum dun aksam b.duzunde elektrikler kesikti evet insirah suresi olmasini istedigin seyi icinden gecirerek oku bol bol basi dertte olanin duasi derler ic ferahlatir ben daraldigimda okurum ise yarar
Dr a gttin mi canm?Bnm koltuk altımda beze çıktı yumurta kadar ve ağrılı
iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim canlarim iyiki varsiniz biz dün taburcu olduk annemlerdeyim kizimla duşumuzu aldik gevşedik rahatladik biraz.
Konuşacak cok şey var kizlar birileri beni yine cok sinir etti ben canimla uğrasirken onlar beni sinir etmeye devam ettiler onlari Allaha havele ediyorum.
Çok zor günler yaşadim hic böyle ummuyordum evdeki hesap çarsiya uymadi.
Neyse dertlesecek cok zamanimiz var allaha emanet olun.
leylam355 canim hastaymişsiniz kizinla cok üzüldüm inşallah cabucak iyileşirsiniz cok gecmiş olsun
2 gün önceye kadar gece uykumuz falan çok iyiydi şimdi saat başı uyanıyor emiyor ama yetmiyor mu acaba süt nasıl anlıycam kızlar, süt sağmıyordum emiyor diye bugün sağdım 60. CC ancak çıktı az dimi ne yapayım sütü çoğaltmak için
Sanada mı vermedi ilaç( çok ktüyüm bende brnum hiç durmuyo nrden çktı bu hastalıklar üff
Evet cnm cok sukur iyi doktrduda ilgisini konusmlrni beyennce alttan muayene ettrdm suyun azalms dedi ona bi tedrgn oldum bugun annem geldi iste evimi temzliyr silip supuruyr camimi sildi yarn ne olur ne olmz bide alursa doguma diye doktr anam ya varya duydu hemen geldi Allah cc razi olsn ondan basimizdn eksik etmesin ben yanarim yavrum sana yavrum yanar yavrusuna ablamnda suyu azalmsti hafta snu pazarteside doguma gitmsti tirsiyorm bklm bna ne dick nst cikan sancilrm ilk defa bukadar dalgali ciktiİyi bak, kötü bişey soylememiş sen de rahatlamişsindir tatlm.
evet bende 39 haftalıgım ve bunun cevabını merak edıyorum benım karnımda gayet dik duruyo sankiya kızlar bu karnın aşağı inme durumu nasıl oluyor ben 39 haftalığım ama karnım hala aynı yani
Evet cnm cok sukur iyi doktrduda ilgisini konusmlrni beyennce alttan muayene ettrdm suyun azalms dedi ona bi tedrgn oldum bugun annem geldi iste evimi temzliyr silip supuruyr camimi sildi yarn ne olur ne olmz bide alursa doguma diye doktr anam ya varya duydu hemen geldi Allah cc razi olsn ondan basimizdn eksik etmesin ben yanarim yavrum sana yavrum yanar yavrusuna ablamnda suyu azalmsti hafta snu pazarteside doguma gitmsti tirsiyorm bklm bna ne dick nst cikan sancilrm ilk defa bukadar dalgali cikti
bilen arkadaşlar varsa aydınlatsın bizi...evet bende 39 haftalıgım ve bunun cevabını merak edıyorum benım karnımda gayet dik duruyo sanki
Hayırlı olsun arkadasım allah bağışlasın bebişini :)
Sağol cnm bnm aynen öyle malesef çok anlayışsızlar inş geçer bol bol ıhlamur içiyorumGeçmiş olsun kızlar şu bebek görmeye gelenleri anlamıyorum ya hastaysan gelme dimi kimisi de gelince kalkmak bilmiyor az kalsın kovucaktim geçen gün siz de dinlenin dicem ama bebislerle o da zor çabucak iyilesirsiniz inşallah canlar sıcak tutun kendinizileylam355
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?