- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Walla ben de yavas yavas tırsmaya basladim, özellikle suni sanci için cok korkutuyolar ama baskalari nasil yapıyosa bz de bi şekilde yapariz heralde Denemezsem cok pısman olurum die deneyecegim, olmazsa da sezeryan artık Güzel düsün sen canm, iyi olacak de içindeninşallah canım ama bakalım ne zaman doğacak . herkes korkutuyor normal nasıl yapacaksın diye
Tamam kuzucum :)Bizi de haberdar edin bi zahmet
Saol cnm tesekkur ederm,icimi rahatlattn ins fazla degildr azalma sadece suyunda azalma var dedi o seylkle hicte aklima gelmedi nekadar azalma var demk bklm yarn doktrum ne dicekCanım hiç moralini bozma. Su azalması durumu fazla ise zaten doktorlar riske atmadan hemen sezaryena alıyorlar. Daha önceki aylarda olan su azalması elbette riskli olabilir ama artık heran doğum olabilir. O yüzden merak edilecek bir durumun yok. Ben de aynı endişeleri yaşadım, ondan biliyorum.
Benim günüm dolunca doktorum bir hafta bekleyecekti. Fakat suyum azalınca bana 5 gün izin verdi. Doğum olmazsa sezaryena alacağını söyledi. Pazar akşamı suyum geldi. Hem de nasıl anlatamam. Hiç sancım yoktu. Açılmam da olmamış. Ben suyum azaldığı için hemen acilen doğuma alırlar sandım. Ama sabaha kadar beklediler. Doğum olmayınca sabah suni sancı verdiler. Öğleye kadar yine hiç açılma olmayınca öğleyin sezaryena aldılar. Yani su azalması riskli boyutta değilse doktorlar beklemeyi tercih ediyorlar. Kuzenim 8 aylık rutin kontrolünde suyu ciddi boyutta azaldığı için apar topar sezaryena alınmıştı.
Sen içini ferah tut canım. Zaten artık her an doğumun olabilir. İnşaallah kolay güzel bir doğum yapar, buradan bize bilgi verirsin.
Teşekkür ederim canım. Hem nescafe hem türk kahvesi önerdiler. Bol bol içtim. Artık kahveden midem bulandı.Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah basağrısu için spinalden sonra bolbol nescafe içmeyi öneriyorlar cafein basağrısının etkisini azaltıyor.
Teşekkürler canım. Sana da hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini.Cnm aynı gün doğum yaptık demek :) 14 aralık akşam üstü oldu bnm de :) hayırlı uğurlu olsun, gözünüz aydın.
Geçmiş olsun.Kizlar cok fenayim basur cikti canim cok yaniyir,ne yuruyebiliyorum ne oturabiliyorum,ilac da icemiyorum,memem bi taraftan basur bir taraftan canimdan bezdim tovbe tovbe.hamilelikte bu kadar agri aci cekmemistim
Canım çok teşekkürler. Darısı sana ve diğer doğum yapacaklara. Senin de güzel haberlerini bekliyoruz.Ah canım kıyamam sana da... Ama Sen mutlu sona ulaşmışsın ne güzel :) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım... Benim beklenen doğum tarihim bugün :))) bebeğim 10 gün önde gidiyor en başından beri, kilosu da 4'ü geçti.Başı da 2 hafta önde, bu sebeplerden suni sancı işe doğumu başlatacak galiba
Çok sağol canım. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi büyütürüz.huzurluvemutlu Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kızını canım. Hastalıklar için de çok geçmiş olsun.
Vaktim olup deneyemedim yarin deniyim bikuzum ya, oturma banyosu bi nebze rahatlatmıyor mu seni?
Ben hastaneye giderken nescafe almistim yanima ama sukur hic agrimadi basim.bunyeye gore degisiklik gosteriyor demekki.biran once gecer insllahTeşekkür ederim canım. Hem nescafe hem türk kahvesi önerdiler. Bol bol içtim. Artık kahveden midem bulandı.
Bugün biraz daha iyiyim.
Yalancı emzik kullan cnm önce onu ver sonra memeyi vermeye çalışBenim bugün 3.gün. dün süt yoktu, bugün geldi. Bu sefer de bebek emmek istemiyor... kaşıkla mama ve sagdigim sütten vermiştim. Şimdi memeyi emmek istemiyor
aynen ya nefret ettim bütün yakınlardan bu süreçte cuma gecesi evde biz dahil 22 kişiydik sen düşün artık bendeki sinir bozukluğunuGeçmiş olsun kızlar şu bebek görmeye gelenleri anlamıyorum ya hastaysan gelme dimi kimisi de gelince kalkmak bilmiyor az kalsın kovucaktim geçen gün siz de dinlenin dicem ama bebislerle o da zor çabucak iyilesirsiniz inşallah canlar sıcak tutun kendinizileylam355
canım maske kullanıyprum ben dr bebeği kucağına aldığında maske tak dedi sende öyle yap şimdilik kızım daha iyi bende daha iyi gibiyimBna da hbr ver cnm. İnş hemen iyileşirsiniz. Bzim çarşamba kızın kontrolü hasta değil diye erkene almadım. Ama ben fenayım(
canım çok sevindim iyi olmana neden hastanede 5 gün kaldınızCanım arkadaşlarım beni nasıl merak etmişsiniz. Benim de aklım hep sizdeydi.
8600. sayfada yazdım. Doğum oldu. 5 günlük hastane sürecinden sonra nihayet evdeyiz. Doğuranlara hayırlı olsun. Doğum yapacaklara da kolay doğumlar diliyorum.
bebek memeyi tam boşaltamıyor ondan oluyor folikcim sıcak su torbası bende çok işe yaradı sen deneyebilirsinOo senin sistem iyiymiş :)
Doktoruma yarın danışıcam inşallah kızlar sağolun cvplarınız için, kanallarda sorun olduğunu sanmıyorum süt akışında sorun yok iki göğüsten de aynı miktarda süt geliyorDediğinizi yapayım duşa girince. Masaj yapmak zor olacak çok ağrılı çünkü ama hafifçe deniycem duşta, sağolun. Umarım bnm de geçer 1-2 haftada. Süt vakti gelince sızlıyor adeta, emzirmeden sonra ağrı geçmiyor ama rahatlıyor bir nebze. Süt bezesi heralde evet..
boşver keyifle takılsın anne karnında Gökay bebekPek sürpriz yapacakmış gibi gelmiyor tatlım ama bakalım. :)
pınar hamilelikte kullanılan basur kremini şimdide kullanabilirsin ama sadece basura dışarıdan sür popoya enjekte etme yani dr bana öyle söylemiştiKizlar cok fenayim basur cikti canim cok yaniyir,ne yuruyebiliyorum ne oturabiliyorum,ilac da icemiyorum,memem bi taraftan basur bir taraftan canimdan bezdim tovbe tovbe.hamilelikte bu kadar agri aci cekmemistim
çok geçmiş olsun yaa bayağı sıkıntı yaşamışsın ama şimdi iyi olmana sevindimCanım çok geçmiş olsun. Biran kendi yazdıklarımı okuyorum sandım. Pazar gecesi 24.00 de yattım. Ama kendimi çok kötü hissediyordum. Doktorum pazartesi öğlene kadar doğum için süre vermişti. Doğum gerçekleşmezse sezaryena alacağını söylemişti. (suyum azaldığı için)
Fakat bir türlü uyuyamadım. Mide bulantısı ve karın ağrısı ile banyoya koştum. Hem üstten hem altan gidiyor. Nasıl kötüydüm anlatamam. Eşim yazık bir yandan temizliyor bir yandan bana destek olmaya çalışıyor. Arkasından suyum gelmeye başladı. Ama nasıl anlatamam. Sonra duşa girip hastaneye gittik. Gece 01.30 gibi. Lavman yapacaklardı ama içim tamamen boşaldığı için yapmadılar. Sabaha kadar bekleyip doğum olmayınca öğlene kadar suni sancı verdiler. Öğleyin de sezaryena aldılar. Senin gibi çok yorgun düşmüştüm. Neyse ki doğum gece olmadı. Sabaha kadar dinlenme şansım oldu. Senin beklenen doğum tarihin ne zamandı canım? Güzel haberlerini bekliyorum.
Çok teşekkür ederim. Ne güzel dilekler...
çookk geçmiş olsun yaaa ne yedin ki bu hale getirdi seni aman kendine dikkat et artık bol bol dinlen gerçekten dinç olman çok önemli bu süreçteKızlar dün kabus gibi bir gece geçirdim. Önce doğum sancıları zannettik, mide bulantısından duramıyordum. Şiddetli kasılmalar ,.. Ama bir saat içinde durum çok kötüleşti ... Sürekli çıkardım...alttan, üstten, Ateş...hastaneye gittik serumlar, iğneler vs. Kanımda ciddi oranda enfeksiyon çıktı, antibiyotik de yapıldı... Yediğim bir şey zehirlemiş dedi Dr . Ama hayatımda bu kadar kötü zehirlenmedim benöldüm öldüm dirildim sabaha kadar ... Şimdi iyiyim çok şükür ama çok yorgunum... Kolum bacağım kopuyor. Doğumu beklerken aman bu gece başlamasın bu yorgunlukla ayakta bile duramam der oldum yarın Dr randevum var, bakalım ak koyun kara koyun ortaya çıkacak , en geç Çarşamba yatacağım sanırım ...
imdi okudum nedenini ve çok üzüldüm şimdi ama evde olmanız her şeyin iyiye gittiğini gösteriyor bebeğin sağlıkla büyüsün bundan sonraMerhaba kızlar 8600. sayfamız hayırlı olsun.
:)
14.12.2015 de, 40+5 de bebeğimin suyunun azalmasından dolayı riskli olacağı sebebiyle doktorum zorunlu olarak sezaryena alacağını söyledi.
13.12.2015 de gece 24.00 de suyum geldi. 01.30 da hastaneye geldik. Sabaha kadar bekledik. Sancı da açılma da olmadı.
Sabah suni sancı takıldı. Bu arada suyum sürekli geldi. Hiç açılma olmayınca öğleyin 12.30 da sezaryena aldılar.
Spinal sezaryen oldum. Bebeğimin doğuşunu izledim. Çok güzeldi.
Spinalden dolayı şiddetli baş ağrılarım oldu ve halen devam ediyor. Tuvalete gitmek bile benim için işkence. Sadece yatarken iyiyim.
Bebeğimde hem sarılık hem idrar yolları enfeksiyonu çıktı. 5 gün hastanede kaldık. Sadece emzirmek için yanına alıyorlardı. Dün taburcu ettiler. Nihayet evdeyiz artık.
Şu şiddetli baş ağrılarım geçse çok mutlu olacağım. Hep normal doğum düşündüğüm için sezeryanı pek araştırmamıştım. Spinalin böyle bir yan etkisi varmış.
Bebeğimi hemen görmek istediğim için tamamen bayılmak istemedim.
Bu arada doğuran arkadaşlar hayırlı olsun. Doğum yapacaklara da kolay doğumlar diliyorum.
Geldim cnm geldim cok şükür doğurdum da geldim ayrıntıları şimdi yazcam darısı başına inşallahŞimdiye cıkmıssndr muayeneden tatlim, inş hayrlı haberlerle dönmüşsündür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?