2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
inşallah canım ama bakalım ne zaman doğacak . herkes korkutuyor normal nasıl yapacaksın diye
Walla ben de yavas yavas tırsmaya basladim, özellikle suni sanci için cok korkutuyolar ama baskalari nasil yapıyosa bz de bi şekilde yapariz heralde Denemezsem cok pısman olurum die deneyecegim, olmazsa da sezeryan artık Güzel düsün sen canm, iyi olacak de içinden

Saol cnm tesekkur ederm,icimi rahatlattn ins fazla degildr azalma sadece suyunda azalma var dedi o seylkle hicte aklima gelmedi nekadar azalma var demk bklm yarn doktrum ne dicek

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah basağrısu için spinalden sonra bolbol nescafe içmeyi öneriyorlar cafein basağrısının etkisini azaltıyor.
Teşekkür ederim canım. Hem nescafe hem türk kahvesi önerdiler. Bol bol içtim. Artık kahveden midem bulandı.
Bugün biraz daha iyiyim.

Cnm aynı gün doğum yaptık demek :) 14 aralık akşam üstü oldu bnm de :) hayırlı uğurlu olsun, gözünüz aydın.
Teşekkürler canım. Sana da hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini.

Kizlar cok fenayim basur cikti canim cok yaniyir,ne yuruyebiliyorum ne oturabiliyorum,ilac da icemiyorum,memem bi taraftan basur bir taraftan canimdan bezdim tovbe tovbe.hamilelikte bu kadar agri aci cekmemistim
Geçmiş olsun.
İnşaallah hemen atlatırsın.

Canım çok teşekkürler. Darısı sana ve diğer doğum yapacaklara. Senin de güzel haberlerini bekliyoruz.

huzurluvemutlu Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kızını canım. Hastalıklar için de çok geçmiş olsun.
Çok sağol canım. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi büyütürüz.

aynen ya nefret ettim bütün yakınlardan bu süreçte cuma gecesi evde biz dahil 22 kişiydik sen düşün artık bendeki sinir bozukluğunu

Bna da hbr ver cnm. İnş hemen iyileşirsiniz. Bzim çarşamba kızın kontrolü hasta değil diye erkene almadım. Ama ben fenayım (
canım maske kullanıyprum ben dr bebeği kucağına aldığında maske tak dedi sende öyle yap şimdilik kızım daha iyi bende daha iyi gibiyim

canım çok sevindim iyi olmana neden hastanede 5 gün kaldınız

bebek memeyi tam boşaltamıyor ondan oluyor folikcim sıcak su torbası bende çok işe yaradı sen deneyebilirsin

Kizlar cok fenayim basur cikti canim cok yaniyir,ne yuruyebiliyorum ne oturabiliyorum,ilac da icemiyorum,memem bi taraftan basur bir taraftan canimdan bezdim tovbe tovbe.hamilelikte bu kadar agri aci cekmemistim
pınar hamilelikte kullanılan basur kremini şimdide kullanabilirsin ama sadece basura dışarıdan sür popoya enjekte etme yani dr bana öyle söylemişti

çok geçmiş olsun yaa bayağı sıkıntı yaşamışsın ama şimdi iyi olmana sevindim

çookk geçmiş olsun yaaa ne yedin ki bu hale getirdi seni aman kendine dikkat et artık bol bol dinlen gerçekten dinç olman çok önemli bu süreçte

ş
imdi okudum nedenini ve çok üzüldüm şimdi ama evde olmanız her şeyin iyiye gittiğini gösteriyor bebeğin sağlıkla büyüsün bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…