doktorum bana hiç bakmadı daha alttan :)sabahtan bu yana adet ağrısı gibi ağrı çektim hafif olsada belliydi bide bebeğim itiyor kendini durmadan:)
bakalım belki eve geri gelicem amam nişan gelmişken ve doktorum hastanedeyken gitmek istedim nolur ne olmaz gece yabancı birileri bakmaktansa doktprum baksın:)
Rabbim saglıkla versin kucagına bebeğini inş Benim sezeryan cok rahat gecti ilk gün iki agrı kesici aldım ondan sonra agrı kesiciye bile ihtiyaç duymadım olur ki sezeryan derlerse korkma tatlım çok hızlı iyileşiyorsun ama umarım gönlünden gecen olur inş saglıkla Bade ni sarıp koklarsınGecmiş olsun tatlim, hemen toparlansin inş bebiş.
Bende ne sanci ne bişey varçarsamba suni ile doğumu baslaticaz. Olmazsa da sezeryan
Insallah cnm arkadasim Rabbim bi cirpida dogum nasip etsin sana hemencik acilsin da dogumun olsun badecik i biran once al kucaginaDualarinizi esirgemeyin nurcan, carsami mba dua edin bana hızlica acilma olsun
Valla bende hic umit olmadigi icin dr bana bosuna sanci cekip kendini eziyete sokma dedi insallah sende olurda sanci cekip de sezeryana girmessin canm arkadasim , (Ben suniyi cekip de sezeryan olmaktan korkuyorumbari cektiğim aciya değse de normal doğsa.
Bana da olmuştu canım sagdim geçti bebekler tam bosaltamiyor ondan oluyorKızlar dun gece sıtma ve sol göğüs ağrısı ile uyandım sıcak bir duş ve nescafe biraz rahatlattı ama goğsum tas gibi şiddetli başım ağrıyor bugün bebişi emzirmek dışında pek kalmıyorum mecbur kalmadıkça sabah yemeğimş yaptım uzandım
evet cnnm haklısın.. şuan çok güzel herşey.. sarılık geçirir gibi olduk.. bilinçli anne baba olmakta dert. bizim panikliğimiz yüzünden kuzumun ellerinden topuklarından kan aldılar hep. çokşükür fazla yükselmeden atlattık. hep güneşte yatırdım ve devamlı emzirdim. bu arada işitme testini doğduklarında yapmıolar mı..aslıcım çok geçmiş olsun canım önemli olan sağlıklı olmanız nasıl olduğunun bir öenmi yok bence
bizde bugün 32 günlük olduk ilk dr kontrolümüz vardı işitme testimi yapıldı kaldı bir kalça usg si onuda yaptırdıkmı ohh rahatız bundan sonra
Saolasin cnm.. herseye deger tabi ki ..Zor bir süreç olmuş ama bebegine sağlıkla kavuşmuşsun, gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün
vayy meltemm harikasın vallaha ama o an değil cvp vermeyi hiç bişey düşünemiosun. tek derdim alttan muayene oldu yaw.. hiç sancı çekmedim. bi de bu olay işte tuzu biberi oldu.. ama normal doğumdan daha rahat geçti...tavsiye ederim.. anlatırım bi ara..Valla ben olsam ağzini yırtar eline werrdim, tetbiyesizliğe bakar msn kocamla cocugu nasıl yapmişim, sen yan odaya gec kocam sana göstersin diyceksin, böyleleri terbiyeyi saygiyi hak etmiyo.
Canm neyse artık, gecmiş gitmiş, gözün aydin, bebegine uzun ömürler versin allahım.
keşke fotoğrafını koymasaydın canımKızlar bebisle uğraşmaktan unuttum hepten herşeyi bi baktım 1 haftadan uzun süredir giremiyorum neler yaptınız biz kalça, işitme ve göz testimizi olduk ayin 25 inde 3 kilo taburcu olmuştuk aralık 13 de 4 kiloyu geçmişiz maşallah şimdi ne kadar bilemiyorum nerdeyse kirkimiz çıkacak emip emip uyuyoruz geceleri artık 5 6 saat uyuyor kuzum
Eki Görüntüle 1724263
Cnm ya hikayeni okudum kadindan sogudum he hakkimizda hayrlisi bugunde sinir oldm nst den suyum azalp azalmadigini anliyr ultrasonla bkmadi. Nstye baglan gel sinir oldum cocuguma bisey olsa vebalini nasil alir bilmiyrm vallahi ilgili alakali neden bugun boyle yapti bilmiyrm norml diyr bisey yok simdi senin yazdklrnida okuyunca daha bi dis bildmevet cnnm haklısın.. şuan çok güzel herşey.. sarılık geçirir gibi olduk.. bilinçli anne baba olmakta dert. bizim panikliğimiz yüzünden kuzumun ellerinden topuklarından kan aldılar hep. çokşükür fazla yükselmeden atlattık. hep güneşte yatırdım ve devamlı emzirdim. bu arada işitme testini doğduklarında yapmıolar mı..
sermincim atesinde var mi,bende de oldu atesimde vardi.atesin varss mutlaka doktora git bana parol vermisti gunde 3 defa ve penisilin igne vermisti cok tehlikeli bir hastalikmisKızlar dun gece sıtma ve sol göğüs ağrısı ile uyandım sıcak bir duş ve nescafe biraz rahatlattı ama goğsum tas gibi şiddetli başım ağrıyor bugün bebişi emzirmek dışında pek kalmıyorum mecbur kalmadıkça sabah yemeğimş yaptım uzandım
Uzak duruyorum şuan rezene ve kimyo tüketiyorum baya işe yaradıCnm yediklerine çok dikkat et bence gaz yapan yiyeceklerden uzak dur
Oyyyy masallah poza bakKızlar bebisle uğraşmaktan unuttum hepten herşeyi bi baktım 1 haftadan uzun süredir giremiyorum neler yaptınız biz kalça, işitme ve göz testimizi olduk ayin 25 inde 3 kilo taburcu olmuştuk aralık 13 de 4 kiloyu geçmişiz maşallah şimdi ne kadar bilemiyorum nerdeyse kirkimiz çıkacak emip emip uyuyoruz geceleri artık 5 6 saat uyuyor kuzum
Eki Görüntüle 1724263
Meltem sünnette ettirdikya oğlanı altını alırken üç sefer ortalığı kendi yüzünü bugün dr yüzünü birde en acısı iki sefer alttan kakayı pırtlattı pijamam heryerim eeeee olduOzaman oğlusuna bol pırtlar diliyorum annesi :))
Sorma benim annem çarşamba dönüyor kv kalmıcak gibime geldi gazada rezene çayı aldım içine kimyon ve bal koyuyorum biraz etkili oldu birde elma yağı sürüyorum biraz etkisini gördümBen de inan giremiyorum annem de memlekete dönmek zorunda kaldı eşimle resmen savaş veriyoruz burayı takip etmeyi bırak yemek bile yiyemiyorum gaza bi çözüm bulursan bana da haber ver lütfen uykusuzluktan dengemiz bozuldu ağlıcam artk
Hayirlisi olsun suulcum insallah bir avazda alirsin kemal efeyi kucaginaHerkese merhaba, hala dışarıdayım i, dönüp mesajları okuyamıyorum. Gelişmelerden haberdar edeyim dedim.
1 cm açılmam var, suyumda azalma var ve plesanta yaşlanması başlamış... Dr un zaten Bebek çok ilerde diye Çarşamba yatıralım seni demişti. Şimdi kararı bana bıraktı ya yarın sabah ya da çarşamba yatıyorum. Suni sancı ile doğumu tetikleyecekler.
@meltemcivil Canım sen Çarşamba'ya karar vermişsin hayırlı uğurlu olsun. Sen de ben de geldik yolun sonuna
Ben galiba yarın sabah isteyeceğim. İçimden öyle geliyor... Hepimizin hakkında hayırlısı olsun .
Bir avazda insallahayy çoook mutluyum inşallah açıklığım iyidir de yarın doğururum dua edin kızlarrr çok kolay olsun nolurrr:)
Sağol canım çok çabuk toparladım bu sezeryanım harikaydı spinal ayılma ayağ kalkma süreci dr desteği hastaneye çok morali bozuk girdim boş oda yok bilmem ne nefise bir geldi özel oda ayarlattı çok şükür gaz haricinde herşeyimiz mükemmelCanim benim sende kurtuldun çok şükür Allah analı babalı büyütsün inşallah kuzey bebek de sen de iyisinizdir toparlandin mi sezeryandan sonra
Cok erken baslamis canim gaz sancisi.Allah sifa versin,bende rezene kimyon iciyorum banada iyi geliyorSorma benim annem çarşamba dönüyor kv kalmıcak gibime geldi gazada rezene çayı aldım içine kimyon ve bal koyuyorum biraz etkili oldu birde elma yağı sürüyorum biraz etkisini gördüm
keşke fotoğrafını koymasaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?