2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar kandiliniz mubarek olsun doguranlara hayirli olsun dogurmayanlara rabbim tez zamanda yardimci olsun diyorm

Gecen hafta cuma gunu kayinvalidemin babasi yani esimin dedesi vefat etti apar topar memlekete gittiler herkes.per perisan oldu annemler beni almaya geldi hala annemdeym esim geldi ama annem beni birakmiyor allah razi olsun ama evdeki rahatlgm yok bebege bakmktn cok seveyim birakayim modunda annem allah razi olsun yine ama bn ne kdr dikkat ediyosam annem bi o kdr rahat bnde saldım artik yoruldum dinlenemyrm cunku ; ((((

Dogumdan once merdivenlerdn dusmstm onun agrisi yuzundn annem doktora getirdi beni ama hicbisi yapilamiyor bana ne ilac ne rontgen ameliyat acim bi yandan dusme acisi bi yandan yasiyrm evimi ozldm.yarı kirkimiz cikana kdr yani cumartesiye kdr annem birakmiyor beni ; ((( esimi evimi ozldm cumartesindn snra annem gelcek bize idare et diyor ; (((

Daha once dogum yapmis annelee..

Biz bugun 8. Gunu bitirdik.. bebisim memeden ayrilmak istemiyor. Avent emzik nuk emzik verdik ama ikisini de almiyor..

Az bise sariligimiz vardi surekli emzir dediler sanirim oyuzden alisti.

Uyuyunca memeden cekiyorum hemen uyaniyor. Memeden cikarinca devam memede yatmasina izin verirsemuyuyabiliyor.

Tavsiyrniz var mi ne yapsam. Meme uclarim cok aciyor artik.

Slm kizlr nasilsnz meltemden haber yok dimi ins normal olmustur cildricm ya yine kanamam geldi kirmizi gitmicm bu sefer beklicm tekrar gelirse yahu gel nst ye bagln gel nst yeter da biride duzgn bisey desn pskolijim bozuldu artk problm yoksa neden geliyr bu kan kirmizi sonucta hayrlisyla doguraydm artk kaynanam desen yuru kizim yuru karnini ovala yatma la ztn yatamiyrm gece 4 donuyrm uykuszlktn oluyrm birde ole diyr birini oyle bi bozucmki umarm haleden biri olur da yazk olmz cok sinirliyim

O kadar sinirliyim ki anlatamam.
Kaynanam zaten erkenden mevlidi yaptı hastalık bulaştı bana bir de hzuurumuzu bozdu snirlerimi bozdu koşa koşa izmire döndü
Annem desen daha 3-5 gün geldi evime grip oldum diyo gelmiyo bana.
Ben grip halimle bir başıma 40 ım çıkmadan hastalıkla mı boğuşayım bebegine mi bakayım yemek mi yapayım bebegi nasıl yıkayayım ( uyku desen zaten yok. 2 dk bebegi tutcak adam yok.

Allahtan akşam kocam yardım ediyor ama ben akşama kdr ne çekiyorum bu hasta halimle

Milletin herkes etrafında pervane 7 sülale ben burda sanki öksüz yetim
Çok canım sıkıldı anlatamam size bir de ağla ağla snirlerim kaldırmıyo artık çok doldum

biberonla verme Zeynep meme ve biberon arasında süt akışı farklı olduğundan biberon bebeği tembelleştiriyormuş memeden emmek zor olduğu için bu sefer emmiyorlar
Evet ben de bunu bildiğim için kaşıkla verdim. başta Sütüm az geldiğinden dolayı mama vermiştik; kaşıkla... Ama velet kaşığa da alıştı ben de memeye benzesin bari diye az akışlı biberon vereyim dedim ama yok.... yine de memeyi tutmuyor. Dün bir kere tutturduk, emdi. Onda aklımı başımdan aldı; çok feci canımı acıttı ama yine dişimi sıktım emzirdim. Memenin sadece ucunu alıyor, tamamını nasıl sokcam ağzına

Ah canım yaa, benimki de memeyi almıyor. Sağıp sağıp veriyorum süt pompası sürekli elimde

Canım moralini bozma sütün falan gider olan bebeğine olur. Bende yalnızım ilk günden beri kaynanam ve annem herşeye karisinca ve gep kendi hikayelerini anlatinca evinizde durun dedim. Inan kafasi daha rahat oluyor insanin aksam esinle yikayin bebisinizi. Babasi gelince ver ona hem özlem gidersin hem sen uyu dinlen.

kızlar az önce doktordan geldim catı muaynesi oldum. doktorum catımın dar oldugunu zorlanabilceğimi söyledi fakat bebek hala daha kanala inmemiş. suyu fazla oldugu için yerini daraltıp inemiyo olabilir dedi. ctesi tekrar gel bi ihtimal belki iner dedi. sezeryanda tercihler arasında suanda dedi. kanala inmesi için öneriniz varmı.?

Allah sabır versin kuzum ne olursa olsun sen yine de kanamanı hafife alma bi git nolcak ki sonra pişman olmaktansa fazladan nst ye girmiş ol, kimsenin dediğine de kulak asma boşver

O memnun da ben sıkıldım artık.
Kıpır kıpır dolanıp duruyor içeride. Genelde karnım sertleşip yamuluyor ya da aniden kasılıyor bazen. Bilemiyorum ki bunlar belirti midir?
bu dediklerin bende de sık sık oluyor canım hemde uzun zamandır

Ben slikon uçla emziriyom öyle alıştı biberon ve slikon uç

Allah sabır versin kuzum ne olursa olsun sen yine de kanamanı hafife alma bi git nolcak ki sonra pişman olmaktansa fazladan nst ye girmiş ol, kimsenin dediğine de kulak asma boşver
Durdu cnm kanamam olmuyr cnm ya kaynanam ztn polyana herseye bisey doyr kanamam var diyom olur olur bisey olmz korkma agrim var diyom norml norml bisey diyom hep olumlu olumlu geriyor daha cok beni

Durdu cnm kanamam olmuyr cnm ya kaynanam ztn polyana herseye bisey doyr kanamam var diyom olur olur bisey olmz korkma agrim var diyom norml norml bisey diyom hep olumlu olumlu geriyor daha cok beni
neden o geldi cnım yanına?

Sevgili D Dekalpy cim seni o kadar iyi anliyorum ki bende neredeyse dogumumdan beri yanlizim eşim 10 gün babalık izni ve 8 gün daha izin alıp ilgilendi benimle allah razı olsun birde benim 4.5 yasında oğlum var daha da zor isim o da hasta şimdi benide çok uzduler iki tarafta ama en çok ailem kırdı beni anlatsam uzar gider uzmemeye çalış kendini bebek uyudukca dinlen

Cnm keşke hasta olmasam da yalnız olsam zaten kimseye ihtiyacım yok her şeyi yapıyorum. Ama gribim, ateşim var, srekli hapşuruyorum. Nefes almaya bile korkuyorum emzirirken kuzuma bulaşcak diye ki hapşurmaya başladı bugün sinirim üzüntüm bu yüzden. Normalde bile grip olunca yatak döşek oluyoruZ şu an böyle bir lüksü bırak doğru düzgün beslenemiyorum fln neyse öyle içimden geldi patladım işte.

İyi ki kocalarımız var öyle yapıyorum cnm akşam ve gece uyuyorum. Sağolsun eşim uykusuz gidiyor işe.
Malesef bende patladım bugün.
Hastalık olmasa zaten kimseye ihtyacım yok çok şükür.

Canim benimde goguslerimin ucu yara acti kabuk bagladi emince agliyordum . Bol karbonatli su yap bas ucuna memenin ucuna pamukla o sudan sur oyle kapat . Birde silikon uc kullan benim kurtaricim o oldu yoksa insan cildiricak gibi oluyor

neden o geldi cnım yanına?
Ayni mahalledeyz cnm yskinz yani kanamam oldugunu esim soyleynce bisey de diyemiyn terslicm ams bi gun yeterr diyip isysn edicm kotu olcz ins annem varkn kalmk istemz yoksa varys ne ederm bn bilmiyrm gundz gelmeleri problmken gece kalmasi oyhh kizda gelmedi zati sende varmi gelisme ne durumdsn cnm seninde 5 gn klms

D Dekalpy aynen öyle cnm hele bu ddogumumda daha bir anladım değerini sen gene patlayıp rahatlamissin ben anneme naz trip yapacagima lohusa olarak annem bana yaptı anlayacağın lohusa ben depresyonu yaşayan cevremdekiler
Ya ihtiyacın olsa da olmasa da yanımızda olmaları gerek pozitif anlamda ama olmayınca olmuyor allah kuvvet versin de muhtaç etmesin kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…