Evet ben de bunu bildiğim için kaşıkla verdim. başta Sütüm az geldiğinden dolayı mama vermiştik; kaşıkla... Ama velet kaşığa da alıştıbiberonla verme Zeynep meme ve biberon arasında süt akışı farklı olduğundan biberon bebeği tembelleştiriyormuş memeden emmek zor olduğu için bu sefer emmiyorlar
Ah canım yaa, benimki de memeyi almıyor. Sağıp sağıp veriyorumDaha once dogum yapmis annelee..
Biz bugun 8. Gunu bitirdik.. bebisim memeden ayrilmak istemiyor. Avent emzik nuk emzik verdik ama ikisini de almiyor..
Az bise sariligimiz vardi surekli emzir dediler sanirim oyuzden alisti.
Uyuyunca memeden cekiyorum hemen uyaniyor. Memeden cikarinca devam memede yatmasina izin verirsemuyuyabiliyor.
Tavsiyrniz var mi ne yapsam. Meme uclarim cok aciyor artik.
Göz bebekleri yukari dogru kayıyor muevet canım yapıyor uykuya yenik düşüyor da ondan yapıyor hatta rüyasında emdiğini görüyor yalanıyor birde
Canım moralini bozma sütün falan gider olan bebeğine olur. Bende yalnızım ilk günden beri kaynanam ve annem herşeye karisinca ve gep kendi hikayelerini anlatinca evinizde durun dedim. Inan kafasi daha rahat oluyor insanin aksam esinle yikayin bebisinizi. Babasi gelince ver ona hem özlem gidersin hem sen uyu dinlen.O kadar sinirliyim ki anlatamam.
Kaynanam zaten erkenden mevlidi yaptı hastalık bulaştı bana bir de hzuurumuzu bozdu snirlerimi bozdu koşa koşa izmire döndü
Annem desen daha 3-5 gün geldi evime grip oldum diyo gelmiyo bana.
Ben grip halimle bir başıma 40 ım çıkmadan hastalıkla mı boğuşayım bebegine mi bakayım yemek mi yapayım bebegi nasıl yıkayayım( uyku desen zaten yok. 2 dk bebegi tutcak adam yok.
Allahtan akşam kocam yardım ediyor ama ben akşama kdr ne çekiyorum bu hasta halimle
Milletin herkes etrafında pervane 7 sülale ben burda sanki öksüz yetim
Çok canım sıkıldı anlatamam sizebir de ağla ağla snirlerim kaldırmıyo artık çok doldum
Allah sabır versin kuzumSlm kizlr nasilsnz meltemden haber yok dimi ins normal olmustur cildricm ya yine kanamam geldi kirmizi gitmicm bu sefer beklicm tekrar gelirse yahu gel nst ye bagln gel nst yeter da biride duzgn bisey desn pskolijim bozuldu artk problm yoksa neden geliyr bu kan kirmizi sonucta hayrlisyla doguraydm artkkaynanam desen yuru kizim yuru karnini ovala yatma la ztn yatamiyrm gece 4 donuyrm uykuszlktn oluyrm birde ole diyr birini oyle bi bozucmki umarm haleden biri olur da yazk olmz cok sinirliyim
bu dediklerin bende de sık sık oluyor canım hemde uzun zamandırO memnun da ben sıkıldım artık.
Kıpır kıpır dolanıp duruyor içeride. Genelde karnım sertleşip yamuluyor ya da aniden kasılıyor bazen. Bilemiyorum ki bunlar belirti midir?
Ben slikon uçla emziriyom öyle alıştı biberon ve slikon uçEvet ben de bunu bildiğim için kaşıkla verdim. başta Sütüm az geldiğinden dolayı mama vermiştik; kaşıkla... Ama velet kaşığa da alıştıben de memeye benzesin bari diye az akışlı biberon vereyim dedim ama yok.... yine de memeyi tutmuyor. Dün bir kere tutturduk, emdi. Onda aklımı başımdan aldı; çok feci canımı acıttı ama yine dişimi sıktım emzirdim. Memenin sadece ucunu alıyor, tamamını nasıl sokcam ağzına
Durdu cnm kanamam olmuyr cnm ya kaynanam ztn polyana herseye bisey doyr kanamam var diyom olur olur bisey olmz korkma agrim var diyom norml norml bisey diyom hep olumlu olumlu geriyor daha cok beniAllah sabır versin kuzumne olursa olsun sen yine de kanamanı hafife alma bi git nolcak ki sonra pişman olmaktansa fazladan nst ye girmiş ol, kimsenin dediğine de kulak asma boşver
neden o geldi cnım yanına?Durdu cnm kanamam olmuyr cnm ya kaynanam ztn polyana herseye bisey doyr kanamam var diyom olur olur bisey olmz korkma agrim var diyom norml norml bisey diyom hep olumlu olumlu geriyor daha cok beni
Cnm keşke hasta olmasam da yalnız olsam zaten kimseye ihtiyacım yok her şeyi yapıyorum. Ama gribim, ateşim var, srekli hapşuruyorum. Nefes almaya bile korkuyorum emzirirken kuzuma bulaşcak diye ki hapşurmaya başladı bugünCanım moralini bozma sütün falan gider olan bebeğine olur. Bende yalnızım ilk günden beri kaynanam ve annem herşeye karisinca ve gep kendi hikayelerini anlatinca evinizde durun dedim. Inan kafasi daha rahat oluyor insanin aksam esinle yikayin bebisinizi. Babasi gelince ver ona hem özlem gidersin hem sen uyu dinlen.
İyi ki kocalarımız varSevgili D Dekalpy cim seni o kadar iyi anliyorum ki bende neredeyse dogumumdan beri yanlizim eşim 10 gün babalık izni ve 8 gün daha izin alıp ilgilendi benimle allah razı olsun birde benim 4.5 yasında oğlum var daha da zor isim o da hasta şimdi benide çok uzduler iki tarafta ama en çok ailem kırdı beni anlatsam uzar gider uzmemeye çalış kendini bebek uyudukca dinlen
Daha once dogum yapmis annelee..
Biz bugun 8. Gunu bitirdik.. bebisim memeden ayrilmak istemiyor. Avent emzik nuk emzik verdik ama ikisini de almiyor..
Az bise sariligimiz vardi surekli emzir dediler sanirim oyuzden alisti.
Uyuyunca memeden cekiyorum hemen uyaniyor. Memeden cikarinca devam memede yatmasina izin verirsemuyuyabiliyor.
Tavsiyrniz var mi ne yapsam. Meme uclarim cok aciyor artik.
Ayni mahalledeyz cnm yskinz yani kanamam oldugunu esim soyleynce bisey de diyemiyn terslicm ams bi gun yeterr diyip isysn edicm kotu olcz ins annem varkn kalmk istemz yoksa varys ne ederm bn bilmiyrm gundz gelmeleri problmken gece kalmasi oyhh kizda gelmedi zati sende varmi gelisme ne durumdsn cnm seninde 5 gn klmsneden o geldi cnım yanına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?