Canım eşin maske alsın eczaneden takarsın bebeğini kucaklarken daha rahat olur işinCnm keşke hasta olmasam da yalnız olsam zaten kimseye ihtiyacım yok her şeyi yapıyorum. Ama gribim, ateşim var, srekli hapşuruyorum. Nefes almaya bile korkuyorum emzirirken kuzuma bulaşcak diye ki hapşurmaya başladı bugünsinirim üzüntüm bu yüzden. Normalde bile grip olunca yatak döşek oluyoruZ şu an böyle bir lüksü bırak doğru düzgün beslenemiyorum fln neyse öyle içimden geldi patladım işte.
Ayy yeni gördüm kuzum şimdiye doğurmuşsundurDoktor bana bıraktı, ben de salı olsun istedim folikim. Yarın kandil ya içimden öyle geldi...
Bu arada 2 saat önce nişanım geldibelimde ağrı var :)))) belki sabaha açılmam artmış olur
EnemmmKızlar sancilarım başladi benm, 5 dk da bir olunca hastaneye gttim ama doum için yetersiz sancilar cikti Su anda hala dewam ediyor Sabah 5:30 da tekrar gidicez Acılmam hala 1 cm ve rahim incelmesi hala yok
Ay demiii, darısı başına olsun cnm, D Dekalpy ha gayret, burada doğurtulacak bikaç arkadaş daha varmış, onlara da bi el atıverelimOhh ne güzel. İnşallah gittiğinde açıklık artmış olur canım. En kısa sürede de badişi kucağına alırsın umarım.
Darısı biz bekleyenlere. :) Bize de dua et tatlım.
Bu aradafolik de salı ya da çarşamba görmüştü rüyasında. Folikcim 1 hafta gecikmeli de olsa senin rüyada çıktı.
D Dekalpyfolik beni de görün rüyalarınızda ya.
Komşun da yok sanırım girip çıktığın dimiO kadar sinirliyim ki anlatamam.
Kaynanam zaten erkenden mevlidi yaptı hastalık bulaştı bana bir de hzuurumuzu bozdu snirlerimi bozdu koşa koşa izmire döndü
Annem desen daha 3-5 gün geldi evime grip oldum diyo gelmiyo bana.
Ben grip halimle bir başıma 40 ım çıkmadan hastalıkla mı boğuşayım bebegine mi bakayım yemek mi yapayım bebegi nasıl yıkayayım( uyku desen zaten yok. 2 dk bebegi tutcak adam yok.
Allahtan akşam kocam yardım ediyor ama ben akşama kdr ne çekiyorum bu hasta halimle
Milletin herkes etrafında pervane 7 sülale ben burda sanki öksüz yetim
Çok canım sıkıldı anlatamam sizebir de ağla ağla snirlerim kaldırmıyo artık çok doldum
Benim esim istifini bile bozmuyor gece.kendi basima emzirip uyutup yatiyorum tabi bu arada 1,5 saat geciyor 1 saat sonra yine emme zamani geliyor.uyumak istiuorum şoyle uzun bir sure hafizam silindi,tarih saat gun kavramim kalmadiİyi ki kocalarımız varöyle yapıyorum cnm akşam ve gece uyuyorum. Sağolsun eşim uykusuz gidiyor işe.
Malesef bende patladım bugün.
Hastalık olmasa zaten kimseye ihtyacım yok çok şükür.
Canım hepsi gelip geçiyor keşke yakın olsan sane ve meleğine bakardım çok üzüldüm ama beterin beteri var ben doğum yaptım yanımda ailemden kimse yoktu babamınolumunun 7.gününde görümcem eltim ve eşim vardı onlarda 10 dakikada bir sigara içmeye gidiyorlardı doğum yaptım sezeryan doğum birde kordonlarımı da bağlattım eve geldim kızlarımı banyo yaptırdımhiç yatmadım bolbol ballı ıhlamur iç gececektir birde şehriye çorbası eğer yapabilirsen Allah yar ve yardımcın olsun geçmiş olsunO kadar sinirliyim ki anlatamam.
Kaynanam zaten erkenden mevlidi yaptı hastalık bulaştı bana bir de hzuurumuzu bozdu snirlerimi bozdu koşa koşa izmire döndü
Annem desen daha 3-5 gün geldi evime grip oldum diyo gelmiyo bana.
Ben grip halimle bir başıma 40 ım çıkmadan hastalıkla mı boğuşayım bebegine mi bakayım yemek mi yapayım bebegi nasıl yıkayayım( uyku desen zaten yok. 2 dk bebegi tutcak adam yok.
Allahtan akşam kocam yardım ediyor ama ben akşama kdr ne çekiyorum bu hasta halimle
Milletin herkes etrafında pervane 7 sülale ben burda sanki öksüz yetim
Çok canım sıkıldı anlatamam sizebir de ağla ağla snirlerim kaldırmıyo artık çok doldum
Ya benim de şimdi aklıma geldi... bi arkadasta görmüştüm. Silikon uç dediginiz meme koruyucu dimi? Onu kullansam bu aşırı acimasi geçer mi?Ben slikon uçla emziriyom öyle alıştı biberon ve slikon uç
bizim hastanede doğumdan ertesi gün yaptılar.. kalça ultrasonu için 1 aylık çağırdılar bi de sağlık o cağıda bir aylıkken çağırdı.aslıcım sanırım bu sarılık bebeklerin başının belası neyse ki sizde atlatmışsınız
işitme testini bazı yerler doğduğüunda yapıypr bazı yerler bir ay sonra yapıyor hepside doğru yani
Oh masallahhhhh kurtuldun cnmmmm cok sukurKızlar badişim, 13:35 de normal doğum ile dünyaya geldi Cok kolay bi doğum oldu, ilk fırsatta hıkayemi yazacagim Hepinizi öpüyorum.
Canım hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini. Hikayenin sonunu normal doğum yaptım diye bitireceğini sandım
Sana moral verip destek olmak yerine sezaryena yönlendirmişler. Hakkında hayırlısı böyleymiş demek ki. Benim bebeğimin suyu azaldığı için zorunlu olarak sezaryena alacaklarını, normal doğumun riskli olacağını, hiç açılmam ve sancım olmamasına rağmen yine de suni sancı vererek normal doğumu deneyeceklerini söyleyerek normal doğum için yönlendirdiler.
Ayyy cnm bnm cok sevindm bekledigine deydi cok istedin cok ugrastn hadi hayirlisi olsn hos gelmis badis cok sevndm tatlimya gozun aydinKızlar badişim, 13:35 de normal doğum ile dünyaya geldi Cok kolay bi doğum oldu, ilk fırsatta hıkayemi yazacagim Hepinizi öpüyorum.
bizde gayet memnunduk ki devam ettik öle olmasa doğuma gitmezdim. ne olduysa doğum sabahı oldu. belki hakkklıydı ben aşırı nazlı utangaç canı kıymetli biriydim. ama normal doğuma teşvik eetmesi gerekirken nerdee sezeryana yönlendiriyor. bak dene istersen epidural istiyorum falan de normal de kararlıyım de doğum öncesi epiduralden vazgeçirmeye çalışacak doğum zamanıda normalden. ama sağğlık sorunu yaşamadık çok şükür sapasağlam kalktık ayağa.Hadiya cok gecms olsn cnm bilmiyrmys bu saatten snra degistrmeyide dusunemyrm degstrsem kime gidicm bilmiyrm etrafta defneden bska duzgn bi doktr bulamadm ins hayrlisyla atlatrim bnde kusura bkma cnm ben tavsiye etmstm sana bu kadinida fkt ben bugune kadar hic problm yasamamstm
Kızlar badişim, 13:35 de normal doğum ile dünyaya geldi Cok kolay bi doğum oldu, ilk fırsatta hıkayemi yazacagim Hepinizi öpüyorum.
hayırlısı olsun cnm. kızın gelmiş dünyaya çook sevindim..Aslıcım, benm gecen cuma 1cm açilmam vardi ve benm vucudum sancinin s sini tatmadi daha O yuzden bi umut deneyecegim sunıyi, sonradan keske dememek için, bana dua edin siz bol bol.
canım eşine söyle özel durumlarını söylemesin ben hep iyiyim derim telde kaynanamlara yoksa günde on kere ararlar uğraşamam, şu an annem yanımda bi hafta falan oldu geleli. Ağrı sancı yok bende canım dün ve bugün bebiş kafasını aşağı tarafa bastırır gibi yapıyo o an biraz canımı yakıyor onun dışında da kendimi sanki adetli gibi hissediyorum hafif sızılarım var. yarın kontrole gideceğim bakalımAyni mahalledeyz cnm yskinz yani kanamam oldugunu esim soyleynce bisey de diyemiyn terslicm ams bi gun yeterr diyip isysn edicm kotu olcz ins annem varkn kalmk istemz yoksa varys ne ederm bn bilmiyrm gundz gelmeleri problmken gece kalmasi oyhh kizda gelmedi zati sende varmi gelisme ne durumdsn cnm seninde 5 gn klms
doğrusu öyle olması gerekiyordu.. ama daha ilk muayenede istersen vazgeçelim diyen bi dr vardı karşımda.. ve işin kötüsü şuan normal doğumdan o kadar korkuyorum ki.. hatta alttan muayene bile uzunca bi süre olamam acayip etkilendimCanım hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini. Hikayenin sonunu normal doğum yaptım diye bitireceğini sandım
Sana moral verip destek olmak yerine sezaryena yönlendirmişler. Hakkında hayırlısı böyleymiş demek ki. Benim bebeğimin suyu azaldığı için zorunlu olarak sezaryena alacaklarını, normal doğumun riskli olacağını, hiç açılmam ve sancım olmamasına rağmen yine de suni sancı vererek normal doğumu deneyeceklerini söyleyerek normal doğum için yönlendirdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?