2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım eşin maske alsın eczaneden takarsın bebeğini kucaklarken daha rahat olur işin

Doktor bana bıraktı, ben de salı olsun istedim folikim. Yarın kandil ya içimden öyle geldi...
Bu arada 2 saat önce nişanım geldi belimde ağrı var :)))) belki sabaha açılmam artmış olur
Ayy yeni gördüm kuzum şimdiye doğurmuşsundur hayırlı haberle gel inşallah
Kızlar sancilarım başladi benm, 5 dk da bir olunca hastaneye gttim ama doum için yetersiz sancilar cikti Su anda hala dewam ediyor Sabah 5:30 da tekrar gidicez Acılmam hala 1 cm ve rahim incelmesi hala yok
Enemmm haydi hayırlısıyla, sağlıkla gelsin Bade bebek çifte doğum var bugün, tam da mübareğin doğum gününde ne şans!
Ay demiii, darısı başına olsun cnm, D Dekalpy ha gayret, burada doğurtulacak bikaç arkadaş daha varmış, onlara da bi el atıverelim
Komşun da yok sanırım girip çıktığın dimi yazık ya, keşke komşu olaydık, destek olurduk birbirimize maske tak cnm emzirirken ihmal etme, hapşuruyormuş bak yavrucak kıyamam...

İyi ki kocalarımız var öyle yapıyorum cnm akşam ve gece uyuyorum. Sağolsun eşim uykusuz gidiyor işe.
Malesef bende patladım bugün.
Hastalık olmasa zaten kimseye ihtyacım yok çok şükür.
Benim esim istifini bile bozmuyor gece.kendi basima emzirip uyutup yatiyorum tabi bu arada 1,5 saat geciyor 1 saat sonra yine emme zamani geliyor.uyumak istiuorum şoyle uzun bir sure hafizam silindi,tarih saat gun kavramim kalmadi

Canım hepsi gelip geçiyor keşke yakın olsan sane ve meleğine bakardım çok üzüldüm ama beterin beteri var ben doğum yaptım yanımda ailemden kimse yoktu babamınolumunun 7.gününde görümcem eltim ve eşim vardı onlarda 10 dakikada bir sigara içmeye gidiyorlardı doğum yaptım sezeryan doğum birde kordonlarımı da bağlattım eve geldim kızlarımı banyo yaptırdımhiç yatmadım bolbol ballı ıhlamur iç gececektir birde şehriye çorbası eğer yapabilirsen Allah yar ve yardımcın olsun geçmiş olsun

D Dekalpy canım içini fetah tıtmaya çalış. Bebeğin ıyıduğunda sıcak bi banyo yap. Su iyi gelir. Bir de soğanlı sarmısaklı bir çorba. Arkadaşların yok mu bi alo de yardıma çağır. BU dönemlerde yardım istemekten çekinmemek lazım. İnsanlar rahatsız etmemek için uzak dırabiliyor ama gell desen koşarak gelecek biri mutlaka vardır. Allâh yardım etsin hepimize.

Arkadaşlar daha önce de yazdım. İlk bebeğim memeye çok alışmıştı diye. İki numara daha perşembe doğacak bakalım uygulayabilecek miyim bilmiyorrum ama emzirmenin düzenli olmasının tek yolu kararlı olmak. 20 dakika bi meme, gazını çıkar, 20 dakka diğeri, yine gaz çıkar ve ağlasa hoplat zıplat oynat gezdir uyut ama 1.5- 2 saatten önce asla bi daha meme verme... Kararlı ol, yapabilirsin. Kararlı olduğunu bebek de anlayacak, onun da iyiliği için bu çünkü mutlu anne mıtlu bebek demek.... Bunu yapabilince bebek allah mmeme gidiyo sonra diye 20 dakkada memeyi biitiriyor zaten. Ama lohusa psikolojisi bebeğe duyulan o aaşk ve tecrübesizlikle ben bana bunu söyleyenleri dövmek istiyodum.. :) sonra doğru olduğunu anladım kabus gecelerden sonra. Bakalım bu kez yapabilecek miyim...

aslıcım sanırım bu sarılık bebeklerin başının belası neyse ki sizde atlatmışsınız
işitme testini bazı yerler doğduğüunda yapıypr bazı yerler bir ay sonra yapıyor hepside doğru yani
bizim hastanede doğumdan ertesi gün yaptılar.. kalça ultrasonu için 1 aylık çağırdılar bi de sağlık o cağıda bir aylıkken çağırdı.

Canim sende doğum yaptın dimi pek takip edemiyorum sağlıkla büyüt bebeğini umarım ikiniz de iyisinizdir senin de maraton başladı artık :) hayırlı ugurlu olsun.

meltemcivil meltemcim Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin bade bebis cok sabırlı çıktı gecmis sayfalari okuyamadim tum dogum bekleyenlerin Allah yardimcisi olsun biz iyiyiz cok sukur hafif bir sarılık olduk ama fototerapi alicak kadar degildi sık sık emzirerek düşürdük değeri evim cok kalabalik takılacak cok sey var dusunursem ama düşünmemeye çalışıyorum herkes gidince nasılsa 3umuz kalacağız kalp kırmak istemiyorum

6
Kızlar badişim, 13:35 de normal doğum ile dünyaya geldi Cok kolay bi doğum oldu, ilk fırsatta hıkayemi yazacagim Hepinizi öpüyorum.
Ayyy cnm bnm cok sevindm bekledigine deydi cok istedin cok ugrastn hadi hayirlisi olsn hos gelmis badis cok sevndm tatlimya gozun aydin

bizde gayet memnunduk ki devam ettik öle olmasa doğuma gitmezdim. ne olduysa doğum sabahı oldu. belki hakkklıydı ben aşırı nazlı utangaç canı kıymetli biriydim. ama normal doğuma teşvik eetmesi gerekirken nerdee sezeryana yönlendiriyor. bak dene istersen epidural istiyorum falan de normal de kararlıyım de doğum öncesi epiduralden vazgeçirmeye çalışacak doğum zamanıda normalden. ama sağğlık sorunu yaşamadık çok şükür sapasağlam kalktık ayağa.

canım eşine söyle özel durumlarını söylemesin ben hep iyiyim derim telde kaynanamlara yoksa günde on kere ararlar uğraşamam, şu an annem yanımda bi hafta falan oldu geleli. Ağrı sancı yok bende canım dün ve bugün bebiş kafasını aşağı tarafa bastırır gibi yapıyo o an biraz canımı yakıyor onun dışında da kendimi sanki adetli gibi hissediyorum hafif sızılarım var. yarın kontrole gideceğim bakalım

doğrusu öyle olması gerekiyordu.. ama daha ilk muayenede istersen vazgeçelim diyen bi dr vardı karşımda.. ve işin kötüsü şuan normal doğumdan o kadar korkuyorum ki.. hatta alttan muayene bile uzunca bi süre olamam acayip etkilendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…