Estaf. Cnm ya ne cahilliii olur muCahilligime ver denizcim folikle yazismana rastladım. Ordaki yazdığına göre yazdım yoksa tek tek okumadım. Bence emzirmek kadar güzel bişey yok. O yüzden ben emzirmeye zor gözüyle bakmıyorum. Kimin evinde ne yaşanıyor kimse bilemez. Kadın uyuyamiyordur psikolojisi bozuluyordur çocuğuna daha verimsiz oluyordur. O yüzden belki uyumak istiyordur. kuzenim bebeğini emziremedi. Anlatıyor mama söyle rahatlik böyle rahatlik. Facebook ta emziren anneler grubunda dese bunu kufretmedikleri kalır heralde. Ama onun ne yaşadığını ailesi ile ilgili ne badireler atlattı ve o kelimeleri hangi piskoloji ile soyluyor ben biliyorum.
Ah hadi hayırlısı Canım, benim düzene girmedi Ağrılarım. Siz birazdan tekrar gideceksiniz :)) haberdar et gelişmelerden :))Benm de sancilarim basladi, 5 dk da bire düştü, hastaneye gittk, doum için yeterli cıkmadi, sabah 5:30 da tekrar gidicez tatlm Sen de haber ver bana
Hakkında hayırlısı Meltemcim. Suul ve seni doğum yapıyo gördüm rüyamda kk ya grmişim haber alıyodum. İnşallahh güzel haberlerinizi alırızzzKızlar sancilarım başladi benm, 5 dk da bir olunca hastaneye gttim ama doum için yetersiz sancilar cikti Su anda hala dewam ediyor Sabah 5:30 da tekrar gidicez Acılmam hala 1 cm ve rahim incelmesi hala yok
Sağol Can'ım, yarın yatıyorum suni sancı için :)) yakında ben de karanlık taraftayım :))) inşallah
Hadi hayirlisi olsun..Kızlar sancilarım başladi benm, 5 dk da bir olunca hastaneye gttim ama doum için yetersiz sancilar cikti Su anda hala dewam ediyor Sabah 5:30 da tekrar gidicez Acılmam hala 1 cm ve rahim incelmesi hala yok
Hadi Allah yardimcin olsun bir avazda gelsin bade bebek inşallah.Ben sewinemedim ki canm, aksamdan beri sanci cektim, acıklık 2 hafta onceki ile ayni, bebeği de hala yukarida hıssediyorumsanki suni cekip cekip sezeryana donecekmişim gibi geliyo.
Yine de keske dememek için deneyecegim.
Dualarmz seninle cnm insirah suresini okudum dogum icin okunuyr Rabbim ins dualarmzi okudgm sureyi kabul eyler Rabbim yar ve yardimcn olsn cnm tekbir avazda kurtlrsn insİnş kuzum sağolun
Ayyyy heyecan yaptimhadi hayirlisi canim
Allah gönlüne gore versin canım Rabbim bir avazda kurtarsin ederim canım insaAllah dua sen dogur ki sira bize gelsin
Ah hadi hayırlısı Canım, benim düzene girmedi Ağrılarım. Siz birazdan tekrar gideceksiniz :)) haberdar et gelişmelerden :))
Hakkında hayırlısı Meltemcim. Suul ve seni doğum yapıyo gördüm rüyamda kk ya grmişim haber alıyodum. İnşallahh güzel haberlerinizi alırızzz
Sonundaaa
Bir avazda kolaylıkla bir doğum olsun inşallah cnm
Hadi hayirlisi olsun..
meltemmm doğuracak mısın yoksa :)
Hadi Allah yardimcin olsun bir avazda gelsin bade bebek inşallah.
Dualarmz seninle cnm insirah suresini okudum dogum icin okunuyr Rabbim ins dualarmzi okudgm sureyi kabul eyler Rabbim yar ve yardimcn olsn cnm tekbir avazda kurtlrsn ins
ayy masallah yaaa insallah hemencecik doguverir bade bebek darisi benim basima benim sancim stresten gelmiyo diye korkuyorum ama stres yapmamakta mumkun degilkiKızlar hepiniz sağolun, su anda yine ewe gönderdiler :) 2 kere hastaneye gidip gelmiş olduk, ama güZel bişey var ki gece 1:00 gibi 1cm olan acıkligim 3 cm olmus, inş 9:30 da gittiğimde 4-5 cm e cıkar, 4 olur olmaz epidural alicam zaten.
Bu arada denizcim ne kadar temiz yürekliymişsin içine doğmus arkadasim :)
suul sana da kolay doğumlar kaderdasim :)) fırsat buldukca yaz.
Hakkında hayırlısı Meltemcim. Suul ve seni doğum yapıyo gördüm rüyamda kk ya grmişim haber alıyodum. İnşallahh güzel haberlerinizi alırızzz
Sonundaaa
Bir avazda kolaylıkla bir doğum olsun inşallah cnm
Sunide acılıyor canım moralini yuksek tut.benimde 2 cm di ama bir anda yukseldi acilma.catida musait olunca yaparsin ben epiduel almadım ıkınırken biraz hissislestiriyormus bide dogum zamanini uzatıyormus.ama suda var sanciyi daha az hissediyorsun.ben baya hissettim ama dogduktan sonra unutuyorsun herseyi herseye deger diyorsun :) moralini yuksek tut dualarimiz seninle cnmBen sewinemedim ki canm, aksamdan beri sanci cektim, acıklık 2 hafta onceki ile ayni, bebeği de hala yukarida hıssediyorumsanki suni cekip cekip sezeryana donecekmişim gibi geliyo.
Yine de keske dememek için deneyecegim.
Ayyyy cok sevindim insallah hersey gonlunce olur meltemimKızlar hepiniz sağolun, su anda yine ewe gönderdiler :) 2 kere hastaneye gidip gelmiş olduk, ama güZel bişey var ki gece 1:00 gibi 1cm olan acıkligim 3 cm olmus, inş 9:30 da gittiğimde 4-5 cm e cıkar, 4 olur olmaz epidural alicam zaten.
Seninde guzel haberlerini bekliyoruz tatlim,tek bir avazda insallah
Çoooookkk sevindimmmmm açıklığına hadi inşallahhh geliyo bade bebişKızlar hepiniz sağolun, su anda yine ewe gönderdiler :) 2 kere hastaneye gidip gelmiş olduk, ama güZel bişey var ki gece 1:00 gibi 1cm olan acıkligim 3 cm olmus, inş 9:30 da gittiğimde 4-5 cm e cıkar, 4 olur olmaz epidural alicam zaten.
Cnm senin de gözünn aydınnnSunide acılıyor canım moralini yuksek tut.benimde 2 cm di ama bir anda yukseldi acilma.catida musait olunca yaparsin ben epiduel almadım ıkınırken biraz hissislestiriyormus bide dogum zamanini uzatıyormus.ama suda var sanciyi daha az hissediyorsun.ben baya hissettim ama dogduktan sonra unutuyorsun herseyi herseye deger diyorsun :) moralini yuksek tut dualarimiz seninle cnm
Cnm bnm cok sevindm gozun aydn az kalmis hadi hayirlisiKızlar hepiniz sağolun, su anda yine ewe gönderdiler :) 2 kere hastaneye gidip gelmiş olduk, ama güZel bişey var ki gece 1:00 gibi 1cm olan acıkligim 3 cm olmus, inş 9:30 da gittiğimde 4-5 cm e cıkar, 4 olur olmaz epidural alicam zaten.
Kızlar hepiniz sağolun, su anda yine ewe gönderdiler :) 2 kere hastaneye gidip gelmiş olduk, ama güZel bişey var ki gece 1:00 gibi 1cm olan acıkligim 3 cm olmus, inş 9:30 da gittiğimde 4-5 cm e cıkar, 4 olur olmaz epidural alicam zaten.
aslıcım sanırım bu sarılık bebeklerin başının belası neyse ki sizde atlatmışsınızevet cnnm haklısın.. şuan çok güzel herşey.. sarılık geçirir gibi olduk.. bilinçli anne baba olmakta dert. bizim panikliğimiz yüzünden kuzumun ellerinden topuklarından kan aldılar hep. çokşükür fazla yükselmeden atlattık. hep güneşte yatırdım ve devamlı emzirdim. bu arada işitme testini doğduklarında yapmıolar mı..
aynen canım ya bu arkadaş daha başına geleceklerin farkında değil :)Ay canım ya walla iyi konustun sanki keyfimizden sezeryan olduk
ayy canım yaa çok geçmiş olsun belki sadece senin alerjin falan varsa aman dikkat et az kaldı zaten bebeğini kucağına almanaAy herkes benimle aynı yemeğinyedi piyango bana vurdu, biz de tam bulamadık :) şimdi daha iyiyim, teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?