2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Estaf. Cnm ya ne cahilliii olur mu dediğin gibi kimin ne yaşadığı bilinmez tabi, ben tamamen zorunlu olmadığı halde mama dayayanlara demiştim. Folik bir arkdşa neden hemen mama verdin diyip yardımcı olmaya çalışmıştı ona istinaden.senin neler yaşadığını da çok iyi biliyoruz burda.

Ben memelerim yara olmuşken canım yanıyoken ağlaya ağlaya emzirmeye çalıştığım, memeyi tutması için 20 dk kan ter içinde kaldığım günleri biliyorum. Sırf sarılık olmasın diye 2 saatte br uyandrmak için 2 günlük uykusuz hallermle çırpınıyodum. Çok şükür olmadı sarılık çok şükür o günler geçti.

Anne sütü çok ama çok önemli bebek için ama benim lafım uğraşmayıp hemen mama verenlere.
vermeyelim savaşalım uğraşalım bebeklerimiz için

Benm de sancilarim basladi, 5 dk da bire düştü, hastaneye gittk, doum için yeterli cıkmadi, sabah 5:30 da tekrar gidicez tatlm Sen de haber ver bana
Ah hadi hayırlısı Canım, benim düzene girmedi Ağrılarım. Siz birazdan tekrar gideceksiniz :)) haberdar et gelişmelerden :))

Kızlar sancilarım başladi benm, 5 dk da bir olunca hastaneye gttim ama doum için yetersiz sancilar cikti Su anda hala dewam ediyor Sabah 5:30 da tekrar gidicez Acılmam hala 1 cm ve rahim incelmesi hala yok
Hakkında hayırlısı Meltemcim. Suul ve seni doğum yapıyo gördüm rüyamda kk ya grmişim haber alıyodum. İnşallahh güzel haberlerinizi alırızzz

Sağol Can'ım, yarın yatıyorum suni sancı için :)) yakında ben de karanlık taraftayım :))) inşallah
Sonundaaa
Bir avazda kolaylıkla bir doğum olsun inşallah cnm

Ben sewinemedim ki canm, aksamdan beri sanci cektim, acıklık 2 hafta onceki ile ayni, bebeği de hala yukarida hıssediyorum sanki suni cekip cekip sezeryana donecekmişim gibi geliyo.
Yine de keske dememek için deneyecegim.
Hadi Allah yardimcin olsun bir avazda gelsin bade bebek inşallah.

Ayyyy heyecan yaptim hadi hayirlisi canim

meltemcivil canım güzel haberlerini bekliyoruz.

Allah gönlüne gore versin canım Rabbim bir avazda kurtarsin ederim canım insaAllah dua sen dogur ki sira bize gelsin

Ah hadi hayırlısı Canım, benim düzene girmedi Ağrılarım. Siz birazdan tekrar gideceksiniz :)) haberdar et gelişmelerden :))

Hadi hayirlisi olsun..

meltemmm doğuracak mısın yoksa :)

Hadi Allah yardimcin olsun bir avazda gelsin bade bebek inşallah.

Dualarmz seninle cnm insirah suresini okudum dogum icin okunuyr Rabbim ins dualarmzi okudgm sureyi kabul eyler Rabbim yar ve yardimcn olsn cnm tekbir avazda kurtlrsn ins

Kızlar hepiniz sağolun, su anda yine ewe gönderdiler :) 2 kere hastaneye gidip gelmiş olduk, ama güZel bişey var ki gece 1:00 gibi 1cm olan acıkligim 3 cm olmus, inş 9:30 da gittiğimde 4-5 cm e cıkar, 4 olur olmaz epidural alicam zaten.

Bu arada denizcim ne kadar temiz yürekliymişsin içine doğmus arkadasim :)

suul sana da kolay doğumlar kaderdasim :)) fırsat buldukca yaz.

ayy masallah yaaa insallah hemencecik doguverir bade bebek darisi benim basima benim sancim stresten gelmiyo diye korkuyorum ama stres yapmamakta mumkun degilki

Ben sewinemedim ki canm, aksamdan beri sanci cektim, acıklık 2 hafta onceki ile ayni, bebeği de hala yukarida hıssediyorum sanki suni cekip cekip sezeryana donecekmişim gibi geliyo.
Yine de keske dememek için deneyecegim.
Sunide acılıyor canım moralini yuksek tut.benimde 2 cm di ama bir anda yukseldi acilma.catida musait olunca yaparsin ben epiduel almadım ıkınırken biraz hissislestiriyormus bide dogum zamanini uzatıyormus.ama suda var sanciyi daha az hissediyorsun.ben baya hissettim ama dogduktan sonra unutuyorsun herseyi herseye deger diyorsun :) moralini yuksek tut dualarimiz seninle cnm

Ayyyy cok sevindim insallah hersey gonlunce olur meltemim

Çoooookkk sevindimmmmm açıklığına hadi inşallahhh geliyo bade bebiş

Cnm senin de gözünn aydınnn analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah

Cnm bnm cok sevindm gozun aydn az kalmis hadi hayirlisi

Ohh ne güzel. İnşallah gittiğinde açıklık artmış olur canım. En kısa sürede de badişi kucağına alırsın umarım.
Darısı biz bekleyenlere. :) Bize de dua et tatlım.

Bu arada folik de salı ya da çarşamba görmüştü rüyasında. Folikcim 1 hafta gecikmeli de olsa senin rüyada çıktı.

D Dekalpy folik beni de görün rüyalarınızda ya.

aslıcım sanırım bu sarılık bebeklerin başının belası neyse ki sizde atlatmışsınız
işitme testini bazı yerler doğduğüunda yapıypr bazı yerler bir ay sonra yapıyor hepside doğru yani

Ay herkes benimle aynı yemeğinyedi piyango bana vurdu, biz de tam bulamadık :) şimdi daha iyiyim, teşekkür ederim :)
ayy canım yaa çok geçmiş olsun belki sadece senin alerjin falan varsa aman dikkat et az kaldı zaten bebeğini kucağına almana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…