2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Canim ya uzme kendini. Iyice zayif dusmesin bedenin. Hasta olman cok lotu olmuş.
ben de seninle ayni durumdayim arada bir koyuyor banada. esimin izni vardi 10 gun . 10 gun birlikte baktik. Sonra ben kizimla basbasa kaldim. Hersey bana kaldi. Allahtan hasta degilim.

Valla haklisin ama ben yapamadim. 9 gunluk bebis ama zirt pirt meme istiyo. Hele gece coo caresiz hissediyorum cok zor oluyor. Ne yapsam uyumuyo hep memede kalmak istiyor

Benim esim istifini bile bozmuyor gece.kendi basima emzirip uyutup yatiyorum tabi bu arada 1,5 saat geciyor 1 saat sonra yine emme zamani geliyor.uyumak istiuorum şoyle uzun bir sure hafizam silindi,tarih saat gun kavramim kalmadi
Aynen benim esimde ole zaten uykusu agirdir hic ses falan duymaz kipirdamiyo bile bende gece tek basima kalkiyom emziriyorm altinini değiştirip tekrar yatiyorum arada mizik yapiyo allah razi olsun annemden tam ben kalkiyorum sen yat diyor zaten gidiyon yanina fazla ugrastirmiyo susuyo kesimde aksam gelip seviyo

Olablir cnm,bilmiyrm,bnde bu nst yuzndn bi guvenszlk girdi icime bilmiyrm bnm ablmda defne hanimda yapti o cok memnun ablam sezeryan istemsti ozamsn defne hnm normal diye diretti suyu azalnca artk riske alamam demsti bilemiyrm simdi sanada bole yapms kafam karisti,bu guvenszlkle nasil dogururum,bilemiyrm dunden beri dusunuyrm dusunmeden duramiyrm hayirlisi bklm bize ne dicek Rabbim ne yasatick bize dogumhanede erkek varmiydi yoksa hepsi bayanmydi anestezi doktru fln ?

Kızlar badişim, 13:35 de normal doğum ile dünyaya geldi Cok kolay bi doğum oldu, ilk fırsatta hıkayemi yazacagim Hepinizi öpüyorum.
Gözün aydin meltemcim allah analiz babali büyütmek nasip etsin inş.çok sevindim boşuna kendini uzundun neyse bu mübarek günde Rabbim size saglikli uzun ömürler versin

Soyluyr bnm ki soylesem biz tartisiyoz snra anamn gelmesndnmi rahatsz oluyrsn diyr bilsnler ne olck yardmci olmaya calisiyrlr fln ugrasamam birde onla

Soyluyr bnm ki soylesem biz tartisiyoz snra anamn gelmesndnmi rahatsz oluyrsn diyr bilsnler ne olck yardmci olmaya calisiyrlr fln ugrasamam birde onla

doğumhaneye beni 1 kere aldılar o da defne hnm suni sancı sonunda kontrol için çağırttı. hayır hiç erkek görmedim. ama doğumhanede alttan muayenede stajyer öğrencilerde vardı. ama sezeryan için ameliyathaneye alındığımda tek bayan defne idi. ama ameliyathane ekibine nedense içim fazla ısındı kendimi hep güvende hissettm. güvensizlik hiç oluşmadı hepsi profesyoneldi.

Ameliyathanede erkek vardi yani ?

Kızlar badişim, 13:35 de normal doğum ile dünyaya geldi Cok kolay bi doğum oldu, ilk fırsatta hıkayemi yazacagim Hepinizi öpüyorum.
Ayyy Maşaallah Allah gönlüne göre verdi çok şükür meltemcim. Badecikle anali babalı uzun sağlıklı ömürler nasip etsin rabbim inşaallah

Canim gece sana yazdiktan sonra felaket bir sırt ağrısı yaşadım. İki günde bir oluyor bende. Efecim iki üç saatte bir uyanıyor ilk önce emziriyorum sonrada sutumu sagiyorum. Emerken çok şükür agri sizi meselesi geçti ama sagarken hala krem kullanıyorum yoksa çok acıyor. Bunu üç saatte bir tekrarliyoruz. Sirtim mafoldu agri kesici ile uyuyabiliyorum. iki gün emzirdigimde sagmadan kurtuldum diye çok sevinmistim ama olmadı iki yılda olsa bi damla fazla anne sütü alsın diye sagmaya devam etcez artık ama illet bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…