canımmm çoook sevindim Allah bağışlasın yavrunu, inşallah iyisindirKızlar badişim, 13:35 de normal doğum ile dünyaya geldi Cok kolay bi doğum oldu, ilk fırsatta hıkayemi yazacagim Hepinizi öpüyorum.
O kadar sinirliyim ki anlatamam.
Kaynanam zaten erkenden mevlidi yaptı hastalık bulaştı bana bir de hzuurumuzu bozdu snirlerimi bozdu koşa koşa izmire döndü
Annem desen daha 3-5 gün geldi evime grip oldum diyo gelmiyo bana.
Ben grip halimle bir başıma 40 ım çıkmadan hastalıkla mı boğuşayım bebegine mi bakayım yemek mi yapayım bebegi nasıl yıkayayım( uyku desen zaten yok. 2 dk bebegi tutcak adam yok.
Allahtan akşam kocam yardım ediyor ama ben akşama kdr ne çekiyorum bu hasta halimle
Milletin herkes etrafında pervane 7 sülale ben burda sanki öksüz yetim
Çok canım sıkıldı anlatamam sizebir de ağla ağla snirlerim kaldırmıyo artık çok doldum
Valla haklisin ama ben yapamadim. 9 gunluk bebis ama zirt pirt meme istiyo. Hele gece coo caresiz hissediyorum cok zor oluyor. Ne yapsam uyumuyo hep memede kalmak istiyorArkadaşlar daha önce de yazdım. İlk bebeğim memeye çok alışmıştı diye. İki numara daha perşembe doğacak bakalım uygulayabilecek miyim bilmiyorrum ama emzirmenin düzenli olmasının tek yolu kararlı olmak. 20 dakika bi meme, gazını çıkar, 20 dakka diğeri, yine gaz çıkar ve ağlasa hoplat zıplat oynat gezdir uyut ama 1.5- 2 saatten önce asla bi daha meme verme... Kararlı ol, yapabilirsin. Kararlı olduğunu bebek de anlayacak, onun da iyiliği için bu çünkü mutlu anne mıtlu bebek demek.... Bunu yapabilince bebek allah mmeme gidiyo sonra diye 20 dakkada memeyi biitiriyor zaten. Ama lohusa psikolojisi bebeğe duyulan o aaşk ve tecrübesizlikle ben bana bunu söyleyenleri dövmek istiyodum.. :) sonra doğru olduğunu anladım kabus gecelerden sonra. Bakalım bu kez yapabilecek miyim...
Aynen benim esimde ole zaten uykusu agirdir hic ses falan duymaz kipirdamiyo bile bende gece tek basima kalkiyom emziriyorm altinini değiştirip tekrar yatiyorum arada mizik yapiyo allah razi olsun annemden tam ben kalkiyorum sen yat diyor zaten gidiyon yanina fazla ugrastirmiyo susuyo kesimde aksam gelip seviyoBenim esim istifini bile bozmuyor gece.kendi basima emzirip uyutup yatiyorum tabi bu arada 1,5 saat geciyor 1 saat sonra yine emme zamani geliyor.uyumak istiuorum şoyle uzun bir sure hafizam silindi,tarih saat gun kavramim kalmadi
Olablir cnm,bilmiyrm,bnde bu nst yuzndn bi guvenszlk girdi icime bilmiyrm bnm ablmda defne hanimda yapti o cok memnun ablam sezeryan istemsti ozamsn defne hnm normal diye diretti suyu azalnca artk riske alamam demsti bilemiyrm simdi sanada bole yapms kafam karisti,bu guvenszlkle nasil dogururum,bilemiyrm dunden beri dusunuyrm dusunmeden duramiyrm hayirlisi bklm bize ne dicek Rabbim ne yasatick bize dogumhanede erkek varmiydi yoksa hepsi bayanmydi anestezi doktru fln ?bizde gayet memnunduk ki devam ettik öle olmasa doğuma gitmezdim. ne olduysa doğum sabahı oldu. belki hakkklıydı ben aşırı nazlı utangaç canı kıymetli biriydim. ama normal doğuma teşvik eetmesi gerekirken nerdee sezeryana yönlendiriyor. bak dene istersen epidural istiyorum falan de normal de kararlıyım de doğum öncesi epiduralden vazgeçirmeye çalışacak doğum zamanıda normalden. ama sağğlık sorunu yaşamadık çok şükür sapasağlam kalktık ayağa.
Gözün aydin meltemcim allah analiz babali büyütmek nasip etsin inş.çok sevindim boşuna kendini uzundun neyse bu mübarek günde Rabbim size saglikli uzun ömürler versinKızlar badişim, 13:35 de normal doğum ile dünyaya geldi Cok kolay bi doğum oldu, ilk fırsatta hıkayemi yazacagim Hepinizi öpüyorum.
tebrik ederim. hayirli olsun. Allah bizlerede nasip etsinKızlar badişim, 13:35 de normal doğum ile dünyaya geldi Cok kolay bi doğum oldu, ilk fırsatta hıkayemi yazacagim Hepinizi öpüyorum.
Ohhh şükürKızlar badişim, 13:35 de normal doğum ile dünyaya geldi Cok kolay bi doğum oldu, ilk fırsatta hıkayemi yazacagim Hepinizi öpüyorum.
Soyluyr bnm ki soylesem biz tartisiyoz snra anamn gelmesndnmi rahatsz oluyrsn diyr bilsnler ne olck yardmci olmaya calisiyrlr fln ugrasamam birde onlacanım eşine söyle özel durumlarını söylemesin ben hep iyiyim derim telde kaynanamlara yoksa günde on kere ararlar uğraşamam, şu an annem yanımda bi hafta falan oldu geleli. Ağrı sancı yok bende canım dün ve bugün bebiş kafasını aşağı tarafa bastırır gibi yapıyo o an biraz canımı yakıyor onun dışında da kendimi sanki adetli gibi hissediyorum hafif sızılarım var. yarın kontrole gideceğim bakalım
Bence iyi gelir benim göğüsler yara olmadı o sayeseYa benim de şimdi aklıma geldi... bi arkadasta görmüştüm. Silikon uç dediginiz meme koruyucu dimi? Onu kullansam bu aşırı acimasi geçer mi?
doğumhaneye beni 1 kere aldılar o da defne hnm suni sancı sonunda kontrol için çağırttı. hayır hiç erkek görmedim. ama doğumhanede alttan muayenede stajyer öğrencilerde vardı. ama sezeryan için ameliyathaneye alındığımda tek bayan defne idi. ama ameliyathane ekibine nedense içim fazla ısındı kendimi hep güvende hissettm. güvensizlik hiç oluşmadı hepsi profesyoneldi.Olablir cnm,bilmiyrm,bnde bu nst yuzndn bi guvenszlk girdi icime bilmiyrm bnm ablmda defne hanimda yapti o cok memnun ablam sezeryan istemsti ozamsn defne hnm normal diye diretti suyu azalnca artk riske alamam demsti bilemiyrm simdi sanada bole yapms kafam karisti,bu guvenszlkle nasil dogururum,bilemiyrm dunden beri dusunuyrm dusunmeden duramiyrm hayirlisi bklm bize ne dicek Rabbim ne yasatick bize dogumhanede erkek varmiydi yoksa hepsi bayanmydi anestezi doktru fln ?
Ameliyathanede erkek vardi yani ?doğumhaneye beni 1 kere aldılar o da defne hnm suni sancı sonunda kontrol için çağırttı. hayır hiç erkek görmedim. ama doğumhanede alttan muayenede stajyer öğrencilerde vardı. ama sezeryan için ameliyathaneye alındığımda tek bayan defne idi. ama ameliyathane ekibine nedense içim fazla ısındı kendimi hep güvende hissettm. güvensizlik hiç oluşmadı hepsi profesyoneldi.
evett 5-6 kişi vardı..Ameliyathanede erkek vardi yani ?
Ayyy Maşaallah Allah gönlüne göre verdi çok şükür meltemcim. Badecikle anali babalı uzun sağlıklı ömürler nasip etsin rabbim inşaallahKızlar badişim, 13:35 de normal doğum ile dünyaya geldi Cok kolay bi doğum oldu, ilk fırsatta hıkayemi yazacagim Hepinizi öpüyorum.
anladım canım kocanla kötü olma daSoyluyr bnm ki soylesem biz tartisiyoz snra anamn gelmesndnmi rahatsz oluyrsn diyr bilsnler ne olck yardmci olmaya calisiyrlr fln ugrasamam birde onla
Canim gece sana yazdiktan sonra felaket bir sırt ağrısı yaşadım. İki günde bir oluyor bende. Efecim iki üç saatte bir uyanıyor ilk önce emziriyorum sonrada sutumu sagiyorum. Emerken çok şükür agri sizi meselesi geçti ama sagarken hala krem kullanıyorum yoksa çok acıyor. Bunu üç saatte bir tekrarliyoruz. Sirtim mafoldu agri kesici ile uyuyabiliyorum. iki gün emzirdigimde sagmadan kurtuldum diye çok sevinmistim ama olmadı iki yılda olsa bi damla fazla anne sütü alsın diye sagmaya devam etcez artık ama illet bişeyEstaf. Cnm ya ne cahilliii olur mudediğin gibi kimin ne yaşadığı bilinmez tabi, ben tamamen zorunlu olmadığı halde mama dayayanlara demiştim. Folik bir arkdşa neden hemen mama verdin diyip yardımcı olmaya çalışmıştı ona istinaden.senin neler yaşadığını da çok iyi biliyoruz burda.
Ben memelerim yara olmuşken canım yanıyoken ağlaya ağlaya emzirmeye çalıştığım, memeyi tutması için 20 dk kan ter içinde kaldığım günleri biliyorum. Sırf sarılık olmasın diye 2 saatte br uyandrmak için 2 günlük uykusuz hallermle çırpınıyodum. Çok şükür olmadı sarılık çok şükür o günler geçti.
Anne sütü çok ama çok önemli bebek için ama benim lafım uğraşmayıp hemen mama verenlere.
vermeyelim savaşalım uğraşalım bebeklerimiz için
Hadi gözün aydin canım Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin insaAllahKızlar badişim, 13:35 de normal doğum ile dünyaya geldi Cok kolay bi doğum oldu, ilk fırsatta hıkayemi yazacagim Hepinizi öpüyorum.
Tebrikler canim. Sonunda geldi bade bebek. Bence bunu topik olarak kutlamaliyiz :)Kızlar badişim, 13:35 de normal doğum ile dünyaya geldi Cok kolay bi doğum oldu, ilk fırsatta hıkayemi yazacagim Hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?