2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
aslıcım sanırım bu sarılık bebeklerin başının belası neyse ki sizde atlatmışsınız
işitme testini bazı yerler doğduğüunda yapıypr bazı yerler bir ay sonra yapıyor hepside doğru yani
Leyla sarılık gećtimi sizde bizim hâla yüz ve gözlerimiz sarı bu kadar uzun sürmesi canımı sıkıyor

Doktorum bunun bi istatistiği yok dedi, 4 cm ile gelip sezeryan olan da var, 1cm ile gelip 2 saatte normal doğumj tamamlayan da var dedi, normali cok bekledin bence deneyelim dedi, ben de tamam dedim.
Hadi haaa umarim normal olurda okadar aciyi sebepsiz cekmessin kuzum bnm hadi bakalim bgndi demi senin son durum banada haber ver

Ben sewinemedim ki canm, aksamdan beri sanci cektim, acıklık 2 hafta onceki ile ayni, bebeği de hala yukarida hıssediyorum sanki suni cekip cekip sezeryana donecekmişim gibi geliyo.
Yine de keske dememek için deneyecegim.
Canım bu güzel günde doğumun başladı Allah bir avazda kucağına alıp sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Gökay bebişimiz yerinden memnun demek ki Nilaycım
Sancıların ne durumda canım başladı mı yavaştan?

Leyla sarılık gećtimi sizde bizim hâla yüz ve gözlerimiz sarı bu kadar uzun sürmesi canımı sıkıyor
Cnm dr ne dedi sen benle aynı gün doğum yapmıştın 1 ay olcak. Bir de bnm dr ilk taburcu olcağımız zaman sarılık için yüz değil vücudundan anlarsın demişti. Vücudunda var mı

Arkadaşlar ben de 4 aralikta dogum yaptım.bebegim uyurken gozlerini yukari dogru kaydiriyor.Çok korkuyorum.sizinkiler de aynı hareketi yapıyor mu?

Gökay bebişimiz yerinden memnun demek ki Nilaycım
Sancıların ne durumda canım başladı mı yavaştan?

O memnun da ben sıkıldım artık.
Kıpır kıpır dolanıp duruyor içeride. Genelde karnım sertleşip yamuluyor ya da aniden kasılıyor bazen. Bilemiyorum ki bunlar belirti midir?

Hu huu napiyosunuz kizlar nasil gidiyo hic sesim cikmiyor artik dogurdum rahatladim Allah sizleride biran once kurtarsin

Kızlar bişey sorucam; bebeğim sagdigim sütü kaşıkla ya da biberonla alıyor. Sütüm de yeterli geliyor Allaha Şükür. Ama mememden emmiyor bana mı gıcık anlamadım :)
biberonla verme Zeynep meme ve biberon arasında süt akışı farklı olduğundan biberon bebeği tembelleştiriyormuş memeden emmek zor olduğu için bu sefer emmiyorlar

Kıpır kıpır dolanıp duruyor içeride. Genelde karnım sertleşip yamuluyor ya da aniden kasılıyor bazen. Bilemiyorum ki bunlar belirti midir?

Benim dogum yaptigim gun karnim hic yumusamamisti hatta alisveristeydik esime dedim bugun karnim tas gibi hic yumusamadi demistim bir kenara yaz

nilaycım benimde doğum öncesi bir iki gün önce öyle olmuştu hatta doğum yapmadan bir gece önce bebeğim fazla hareket bile etmedi tetikte ol Gökay bebek gelebilir

Arkadaşlar ben de 4 aralikta dogum yaptım.bebegim uyurken gozlerini yukari dogru kaydiriyor.Çok korkuyorum.sizinkiler de aynı hareketi yapıyor mu?
evet canım yapıyor uykuya yenik düşüyor da ondan yapıyor hatta rüyasında emdiğini görüyor yalanıyor birde

Benim dogum yaptigim gun karnim hic yumusamamisti hatta alisveristeydik esime dedim bugun karnim tas gibi hic yumusamadi demistim bir kenara yaz

nilaycım benimde doğum öncesi bir iki gün önce öyle olmuştu hatta doğum yapmadan bir gece önce bebeğim fazla hareket bile etmedi tetikte ol Gökay bebek gelebilir

Teşekkürler kızlar. Bugün doktor kontrolü var. Bakalım haberler nasıl? :)

Meltem hastanede şu an muhtemelen canım. En kısa zamanda badenin geldiği haberini verir inşallah. meltemcivil

10.gun yaptirilacak dediler bize isitmeyi yaptirdik,kalcayida 40ina randevu almistim,goz icin bisey demediler
pınarcım göz için erken doğan benim kızım gibi bebekler takibe alınıyor ama sizin de bir aydan sonra bebeğin göz takibine bakmanız gerekli eğer sizi gözüyle takip ediyorsa ve göz teması kuruyorsa büyük ihtimal gerek yoktur ama sen çocuk dr gittiğinde tekrar sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…