2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
yok canım söylüyorum da eşim bana gram destek olmadı başak yaa onlar büyük kalp kırılmasın diye ayıp olur diyor adam çocuğunu bırakmış ana baba diyor hala

Leylacim gecicek bugünlerde canım sen stres olma yeterki nil bebisin sütü azalmasin cevremizdekiler nedense bizden daha lohusa herkes bir alıngan bir tuhaf şu kara kış bitsin bebisler toparlansin biz de rahatliycaz inşallah

istersen özelden foto atabilirim.. ameliyathanede çekilmiş fotolar var. tabii ben iptal

bende bi benim ki öle sanıyodum.. bizimkini ilk torunun hafif görmemişlik normal.. altını temizlemek için bile kapışıyoruz resmen.. 40 olaydıda herkes evine döneydi

Hadi yaaa fenaymis seninki

Leylacim gecicek bugünlerde canım sen stres olma yeterki nil bebisin sütü azalmasin cevremizdekiler nedense bizden daha lohusa herkes bir alıngan bir tuhaf şu kara kış bitsin bebisler toparlansin biz de rahatliycaz inşallah
bu kış btmez gibi off çok sinirliyim var ya şuan elime geçse fena yaparım ya ama sabredicem yapacağım şey anlatmak anlatmak anlamazsada sesimi yükseltmek

bende bi benim ki öle sanıyodum.. bizimkini ilk torunun hafif görmemişlik normal.. altını temizlemek için bile kapışıyoruz resmen.. 40 olaydıda herkes evine döneydi
aslı biim kırk çıkmaz anacım nbu kadın kendini şaşırmış şuursuz varlık

Leylacim cuma gununden beri annemdeym mecburi burada fazlasiyla kucakci oldu yapma anne etme anne laf anlatmyrm smdi tutturdu ayagmda sallayacgm.yalvaryrym anne yapma yrn bi gun yalniz kalicam napim ben bunla resmen kucakta ve sadece memede susuyor bide sallanmaya alisirsa yandim.daha 17 gunluguz daha bn kendi anneme laf anltmyrm kv'ler napsin ; ((((

benimkide sadece memede susuyor yaa nasıl düzelecek esra ne yapıcaz biz offf off çıldırıcam hayır benim anneminde çok hatası var ama anneme kızabiliyorum en azından ama kv ya çok ayıp ama kötü fikirler geliyor aklıma resmen

Ya onlarsizda olmuyor bi bakıma ama napcsz bnde bilmyrm ; (( diyorum naparsa yapsin ama sallanmaya alisirsa bnm basima kalacak bnm annem.hic laf dinlemiyor rabbim yardimcimiz olsun bn süt.olsun diye kendi derdimdeym valla ne bilim ; ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…