- 15 Kasım 2014
- 1.698
- 1.541
- 83
- 35
yok canım söylüyorum da eşim bana gram destek olmadı başak yaa onlar büyük kalp kırılmasın diye ayıp olur diyor adam çocuğunu bırakmış ana baba diyor hala
aman boşver doğurma esmer tut içinde kuzum dışarıda herşey çok uyuz zaten korunaklı yerde kalsın
istersen özelden foto atabilirim.. ameliyathanede çekilmiş fotolar var. tabii ben iptalIns cnm ya ben ilk gittigmde gorusmstm rahatszligimi iletmstm o ilk hepsi bayan deyince kabul ettm sende erkek girdi diyince kadindan oyle bi sogudmki anlatamm sana cnm sakn uzulme ustne alnma bn bunu baskasndnda duyablirdm onlemimi aldim sayende tekrar
bende bi benim ki öle sanıyodum.. bizimkini ilk torunun hafif görmemişlik normal.. altını temizlemek için bile kapışıyoruz resmen.. 40 olaydıda herkes evine döneydiyok pınar benim kv ömaalesef çocuğa yapışıyor birde nasıl sallıypr çocuğu beyni birbirine girdi maalesef anlamıyprda sürekli söylüyorum ama sanırım ses tonumu sertleştirmem lazım uyandığında ağlıyor yada emmek istiyor ve sadece meme de susuyor sinirlerim o kadar bozuk ki çocuğum kamu malına döndü resmen ha annemde aynı şeyi yapıyor tam çocuğu emzircem elini araya sokup kazağını düzeltiyor yapma yapma demekten dilimde tüy bitti en sonunda ikisine de çok fena bağırıcam çünkü benim sabrım kalmadı artık
amin inşallah nilaycım bebek mobilyalarının kokusu kalmamıştır umarım
Hadi yaaa fenaymis seninkiya pınar ben kızarak snein kurduğun cümlenin aynısını kurdum kadın anlamıyor yaa coçuğu kucağına alıp dönüyor birde nasıl sallıyor beyni birbirine girdi yavrumun kadına anne çocuğu ver diyorum arkasını dönüp banane hayır olmaz dedi hemde bunu 2. defa yaptı çıldırıcam kv katili olucam eşimde bir şey demedi yaa ama bundan sonra helşe bir yapsın nasıl kalp kırılır görsün ben mi alttan almak zorunda kaldım bu sefer o alttan alsın
Sicak su iyi geldi gecti sayilir cok sukurÇok tşk ederiz teyzesi. Bende okudum cnm aynen o açıdan iyi oldu. Bünyesi güçlendi en azından.
Sen nasıl oldun sıcak su iyi geldi mi
Imza atip hastaneden ciktim ne yapacagimi bilmiyorum acilmam hala 1 cm canımkorkma canım bebeğine kavuşacaksın
bu kış btmez gibi off çok sinirliyim var ya şuan elime geçse fena yaparım ya ama sabredicem yapacağım şey anlatmak anlatmak anlamazsada sesimi yükseltmekLeylacim gecicek bugünlerde canım sen stres olma yeterki nil bebisin sütü azalmasin cevremizdekiler nedense bizden daha lohusa herkes bir alıngan bir tuhaf şu kara kış bitsin bebisler toparlansin biz de rahatliycaz inşallah
aslı biim kırk çıkmaz anacım nbu kadın kendini şaşırmış şuursuz varlıkbende bi benim ki öle sanıyodum.. bizimkini ilk torunun hafif görmemişlik normal.. altını temizlemek için bile kapışıyoruz resmen.. 40 olaydıda herkes evine döneydi
göze göz dişe diş pınar bende herşeyi daha keskin kısıtlıycam anlaması içinHadi yaaa fenaymis seninki
Leylacim cuma gununden beri annemdeym mecburi burada fazlasiyla kucakci oldu yapma anne etme anne laf anlatmyrm smdi tutturdu ayagmda sallayacgm.yalvaryrym anne yapma yrn bi gun yalniz kalicam napim ben bunla resmen kucakta ve sadece memede susuyor bide sallanmaya alisirsa yandim.daha 17 gunluguz daha bn kendi anneme laf anltmyrm kv'ler napsin ; ((((ya pınar ben kızarak snein kurduğun cümlenin aynısını kurdum kadın anlamıyor yaa coçuğu kucağına alıp dönüyor birde nasıl sallıyor beyni birbirine girdi yavrumun kadına anne çocuğu ver diyorum arkasını dönüp banane hayır olmaz dedi hemde bunu 2. defa yaptı çıldırıcam kv katili olucam eşimde bir şey demedi yaa ama bundan sonra helşe bir yapsın nasıl kalp kırılır görsün ben mi alttan almak zorunda kaldım bu sefer o alttan alsın
benimkide sadece memede susuyor yaa nasıl düzelecek esra ne yapıcaz biz offf off çıldırıcam hayır benim anneminde çok hatası var ama anneme kızabiliyorum en azından ama kvLeylacim cuma gununden beri annemdeym mecburi burada fazlasiyla kucakci oldu yapma anne etme anne laf anlatmyrm smdi tutturdu ayagmda sallayacgm.yalvaryrym anne yapma yrn bi gun yalniz kalicam napim ben bunla resmen kucakta ve sadece memede susuyor bide sallanmaya alisirsa yandim.daha 17 gunluguz daha bn kendi anneme laf anltmyrm kv'ler napsin ; ((((
Ya onlarsizda olmuyor bi bakıma ama napcsz bnde bilmyrm ; (( diyorum naparsa yapsin ama sallanmaya alisirsa bnm basima kalacak bnm annem.hic laf dinlemiyor rabbim yardimcimiz olsun bn süt.olsun diye kendi derdimdeym valla ne bilim ; ((benimkide sadece memede susuyor yaa nasıl düzelecek esra ne yapıcaz biz offf off çıldırıcam hayır benim anneminde çok hatası var ama anneme kızabiliyorum en azından ama kvya çok ayıp ama kötü fikirler geliyor aklıma resmen
cok sagol canmm korku ve heyecani birlikte yasiyorumAllah yardimcin olsun canim,kolaylikla alirsin insallah evladini kucagina
Ama sen iyi olmalısın ki bebekte iyi olsun eşine de kızdımyok canım söylüyorum da eşim bana gram destek olmadı başak yaa onlar büyük kalp kırılmasın diye ayıp olur diyor adam çocuğunu bırakmış ana baba diyor hala
Benimki de yanliz memede susuyor. Care bulursaniz bize de soyleyinbenimkide sadece memede susuyor yaa nasıl düzelecek esra ne yapıcaz biz offf off çıldırıcam hayır benim anneminde çok hatası var ama anneme kızabiliyorum en azından ama kvya çok ayıp ama kötü fikirler geliyor aklıma resmen
tam olarak kaç hafta kaç günlük?Imza atip hastaneden ciktim ne yapacagimi bilmiyorum acilmam hala 1 cm canım
bende de sadece aşağıya doğru baskı oluyo arada bir bir de alt tarafta ağrı var kemiklerdeKyok cnm ya tik yok sende sancimda yok sadece karnm daha cok assagiya indi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?