yok pınar benim kv ömaalesef çocuğa yapışıyor birde nasıl sallıypr çocuğu beyni birbirine girdi maalesef anlamıyprda sürekli söylüyorum ama sanırım ses tonumu sertleştirmem lazım uyandığında ağlıyor yada emmek istiyor ve sadece meme de susuyor sinirlerim o kadar bozuk ki çocuğum kamu malına döndü resmen ha annemde aynı şeyi yapıyor tam çocuğu emzircem elini araya sokup kazağını düzeltiyor yapma yapma demekten dilimde tüy bitti en sonunda ikisine de çok fena bağırıcam çünkü benim sabrım kalmadı artıkHeeee evet sling deniliyor.canim cok alistirmissiniz sanirim kucaga.biraksak bizim kv de de alistiracakti da birakmadik simdilik kucaga almiyoruz pek.ana kucaginda da durmuyor mu,mutfakta is yaparken ona koyup yaninda gotursen
Bende pazartesi oglen 3 gibi suni sancıyla yaptım dogumumu sukurler olsun allaha :) emzirmeye calisiyorum sut var ama emerken uyuyor bugun.dun iyiydi 20 şer dak.veriyordum iki gogsume bugun sıkıntılı normalmi acaba siz tecrubelisiniz bide sarılik olmasin diye su verin demisler baska bir doktor benim degil birkac damla oyle birsey varmi..degeri 4 deymis sarıligın hemsireler olmaz sarilik dedi ama cok farkli birseymis ya bu durum geceleri nobet tutuyoruz basinda hayat o oldu sanki...allahim isteyen herkese nasip etsin..sanırım aslıcım orası sen ne durumdasın aslı
yok pınar benim kv ömaalesef çocuğa yapışıyor birde nasıl sallıypr çocuğu beyni birbirine girdi maalesef anlamıyprda sürekli söylüyorum ama sanırım ses tonumu sertleştirmem lazım uyandığında ağlıyor yada emmek istiyor ve sadece meme de susuyor sinirlerim o kadar bozuk ki çocuğum kamu malına döndü resmen ha annemde aynı şeyi yapıyor tam çocuğu emzircem elini araya sokup kazağını düzeltiyor yapma yapma demekten dilimde tüy bitti en sonunda ikisine de çok fena bağırıcam çünkü benim sabrım kalmadı artık
Benim doktorda su verin dedi sarilik icin ben verdim cok sukur sarilik yasamadik hala da veriyorum gunde 3-5cay kasigi kadar bi zarari olacagini sanmiyorum.Bende pazartesi oglen 3 gibi suni sancıyla yaptım dogumumu sukurler olsun allaha :) emzirmeye calisiyorum sut var ama emerken uyuyor bugun.dun iyiydi 20 şer dak.veriyordum iki gogsume bugun sıkıntılı normalmi acaba siz tecrubelisiniz bide sarılik olmasin diye su verin demisler baska bir doktor benim degil birkac damla oyle birsey varmi..degeri 4 deymis sarıligın hemsireler olmaz sarilik dedi ama cok farkli birseymis ya bu durum geceleri nobet tutuyoruz basinda hayat o oldu sanki...allahim isteyen herkese nasip etsin..
Canım sakin içine atma söyle Benim arkadaşım 1 sene önce doğum yaptı seninle aynı şeyleri yaşadı hala atlatamadi kesinlikle soyle onlar seni idare etsin lohusa olan sensin tatlımyok pınar benim kv ömaalesef çocuğa yapışıyor birde nasıl sallıypr çocuğu beyni birbirine girdi maalesef anlamıyprda sürekli söylüyorum ama sanırım ses tonumu sertleştirmem lazım uyandığında ağlıyor yada emmek istiyor ve sadece meme de susuyor sinirlerim o kadar bozuk ki çocuğum kamu malına döndü resmen ha annemde aynı şeyi yapıyor tam çocuğu emzircem elini araya sokup kazağını düzeltiyor yapma yapma demekten dilimde tüy bitti en sonunda ikisine de çok fena bağırıcam çünkü benim sabrım kalmadı artık
Hemde nasil dun cok agladm yiprattm kendimi bosyere esim sakinlestriyr gozumu kapiyrm yine aklma geliyr cocuk gibi agliyrm ruyama girfi doktrla konusuyrm fln bn bastan beri kendimi ona odaklmsm bayan diye gunler kalms erkekde girdigini ogreniyrm cok kotu oldm dogum yapmk istemedim sacmaseyler dusunmeye baslmstm birde sezeryan nasil oluyr onuda izledm daha cok kotu oldmIyi bari icin rahatlamistir,ozellikle tercih etmemistim ama benim dogum yaptigim hastanede de kadin dogumda sadece bayanlar calisiyordu
Harbi bekci bitek,biz kaldk hergn ariyorlr sancin varmi nasilsn bi belirti varmi diye tik yoktopiğin bekçisi oldunuz sona sen esmer aslı suul kaldı sull da bugün doğum yapacaktı umarım sağlıkla alır kucağına
@suul bizi habersiz bırakma son durumundan
Baby-sitter :) siyahı var bizde, çok başarılı bir ürün tavsiye ederim, ablam da resimdeki modelle büyüttü iki çocuğunu.yok pınarcım kangru değil resim attım bundan bahsediyorum dışarıda da rahatça kullanılıyormuş ben ilk fırsatta alıcam
o
Bnmkinde de personel hep bayandı.Iyi bari icin rahatlamistir,ozellikle tercih etmemistim ama benim dogum yaptigim hastanede de kadin dogumda sadece bayanlar calisiyordu
Günübirlik gelip gidiyorlar diyince bu kadar zor durumda kalabileceğin aklıma gelmezdi doğrusu, ben şok!yok pınar benim kv ömaalesef çocuğa yapışıyor birde nasıl sallıypr çocuğu beyni birbirine girdi maalesef anlamıyprda sürekli söylüyorum ama sanırım ses tonumu sertleştirmem lazım uyandığında ağlıyor yada emmek istiyor ve sadece meme de susuyor sinirlerim o kadar bozuk ki çocuğum kamu malına döndü resmen ha annemde aynı şeyi yapıyor tam çocuğu emzircem elini araya sokup kazağını düzeltiyor yapma yapma demekten dilimde tüy bitti en sonunda ikisine de çok fena bağırıcam çünkü benim sabrım kalmadı artık
Hadi yine iyisin, sen iyi yapmışsın ya da şanslıydın belki :) bazıları laftan imadan hiçbir şeyden de anlamıyor maalesef eşşşek gibi yayılıp istediği gibi takılıyor, kendi evinde misafir gibi oluyosun ve nasıl bunun merkezinde kaldığına şaşıyorsun bi süre sonra.Yok ya benimkiler oyle degil Allahtan korktugum basima gelmedi.bir ben birde esim soyledik,kucaga alistirmayin 3 gun sonra herkes evine donecek biz ugrasicaz diye o yuzden cok elleyemiyorlar.bide ben odamdan disari cikartmiyorum pek.odamda emziririp uyutuyorum yerine koyuyorum kv gunde yarim saat anca gorup sevebiliyor.istedigi gibi elleyip karisamadigi icinde yilbasindan sonra gidecekmis sanirim.annemi zaten zor tutuyorum evini ozlemis.gorumcemlerde haftada bir yada iki kez geliyorlar oglu teoga girecek cocugun ders duzeni bozuluyor diye kocasi gelmek istemiyor sanirim.simdiye kadar bir tatsizlik yasamadik cok sukur bundan sonrada olmaz
Ben mamayi bıraktım. Emziremeyince sağdığım sütü veriyorum. Ama cidden cok acimasina rağmen saatlerce emziriyorum... inşallah biter bu acılar. İlk çocukta mi böyle oluyor sadece?zaman gerekli bende ilk emzirirken kendimi sıka sıka emzirdim çok canım yandı ama zaman la alıştım şimdide sadece sızlama kaldı sadece bende mama veriyorum ama kaşıkla veriyorum ila. kaşığıyla veriyorum ki kaşığada alışmasın diye bu bebekler fena yaa cingöz hepsi
İyiyiz cnm çok şükür geldik dr.dan, kalça testi de sorun çıkmadı aşımız da yapıldı.canım merakla güzel haberlerinizi bekliyorum evet bende başta korktum ama şimdi süper kullanmaya başladım sende yavaş yavaş alışırsın serum fizyolijjği kaç saatte bir damlatıyorsun deniz birde damlattıktan bir kaç dk. sonra çekmeye başla
Zaten bnm doğumdan sonra 3. Günden beri kimseye ihtiyacım yok. Kv varken de yemek dışında bir şey yaptırmadım. Bebeğimle hep kendim ilgilendim.I
Annemle kv hala bende ana kv gecici olarak kizina gitti bugun gelecek evde birileri olsada kimseye kaptirmiyorum oglumu uyutup oyle yatiyorum bende o da uyuyabilirsem eger.yemek disinda diger isleri ben yapiyorum yemegide yapsam yaparimda yapmiyorum ama cidden hastayken cok zor oluyor benim 2 gundur agrim vardi emzirme disinda kucagima alamadim.yatagindan annem alip annem koydu yerine ama yanlizliga da alismamiz lazim herzaman birileri yanimizda olamaz
canım Allah yardımcın olsunKızlar dua edin ne olur suyum geliyor 1 cm acikligim var sancim yok suni sanci vericekler
Allah raZı olsun canım korkuyorum: (canım Allah yardımcın olsun
Canim iyide tibbi olaylar da bayan erkek bu kadar takma bence.Allah korusun acil bisey olsa bayan doktor olmasa ne yapacaksin,bide artik onlar gore gore bikmislardir bile baska gozle bakacaklarini hic sanmiyorumHemde nasil dun cok agladm yiprattm kendimi bosyere esim sakinlestriyr gozumu kapiyrm yine aklma geliyr cocuk gibi agliyrm ruyama girfi doktrla konusuyrm fln bn bastan beri kendimi ona odaklmsm bayan diye gunler kalms erkekde girdigini ogreniyrm cok kotu oldm dogum yapmk istemedim sacmaseyler dusunmeye baslmstm birde sezeryan nasil oluyr onuda izledm daha cok kotu oldm
Cok gecmis olsun canim insallah tekrarlamaz bir daha.bugun bisey okudum bebek gripse anneninde grip olmasi daha iyi oluyomus annedeki griple savssan antikorlar bebege geciyormus bebek daha cabuk iyilesiyormusZaten bnm doğumdan sonra 3. Günden beri kimseye ihtiyacım yok. Kv varken de yemek dışında bir şey yaptırmadım. Bebeğimle hep kendim ilgilendim.
Ama hasta olmak farklı oluyorgrip hele de ağır geçiriyorsan çok kötü 3 gün geçirdim ama atlattım. Şimdi daha iyiyim.
Allah yardimcin olsun,bir avazda insallahKızlar dua edin ne olur suyum geliyor 1 cm acikligim var sancim yok suni sanci vericekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?