2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bizim efeyi sallayinca ağlıyor. O yüzden kimse sallamak istemiyor

Efeye konuşunca bi anda susuyor özellikle babası konuşunca ben konuşunca meme istiyor sıpa.

Kızlar hepinize cok tesekkür ederim, allahım geride kalanlara hayrli doğumlar versin.
Ayşem, o loğusa dualari sana kurban olsun :) senn de güzel haberlerini bekliyoruz.
Bebegim nasil icten ettiysen o duayi bende bugun normal dogumla aldim oglumu kucağıma : ) bayagi zor oldu kerata beni parçaladı gece icime dogmus gibi uyuyamadim da ama su an ttek derdim onu emzirebilmek :) darisi tum bekleyen hamislerin başına..

gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini

Ayakta sallamak mi

Ya onlarsizda olmuyor bi bakıma ama napcsz bnde bilmyrm ; (( diyorum naparsa yapsin ama sallanmaya alisirsa bnm basima kalacak bnm annem.hic laf dinlemiyor rabbim yardimcimiz olsun bn süt.olsun diye kendi derdimdeym valla ne bilim ; ((
ne kadar fikirsiz varsa benim etrafımda resmen herkese uçan tekme atasım var yaaaaa

Benimkide gidecek guya yilbasindan sonra,bu seferde acaba bir daha ne zaman gelecek stresi yasiycam
aman çok özleyip hemen dönerler merak etme çok özşetmez kendini bizimkide herşeyi anlıyprda ama zırt pırt gelmek için saf ayağına takılıyor ama benim tırnaklar dişler herşey dışarda sadece eşime olan saygımdan susuyorum ama nereye kadar

kızlar geçen hafta bugün bebişimi kucağıma aldım Allaha şükürler olsun.Gayet iyiyiz, sütüm çok iyi geliyo ama acıdan ölüyorum.sanki bebeğin dişleri var da dişliyo gibi ağrıyo emzirirken.Bunun bi çaresi yok mu ya?lansinosh ve bepanthol kullanıyorum ama işe yaramıyo

bizde de aynı kuzum baba konuşunca babayı pür dikkat dinliyor ama bu seferde kucağa alışıyor ayşe bana gelince yalanmaya başlıyor
Kucak konusunda bende korkuyorum. Ama bizimki çok uçlarda yaşıyor sağı solu hiç belli olmuyor. Bizde oluruna bıraktık zaten çocuğu çok hirpaliyoruz sevces diye kucaktan nefret edebilir

Canim acaba memeyi tam içeri almiyormu ki. Sadece meme ucunu emince çok acıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…