Bizim efeyi sallayinca ağlıyor. O yüzden kimse sallamak istemiyorLeylacim cuma gununden beri annemdeym mecburi burada fazlasiyla kucakci oldu yapma anne etme anne laf anlatmyrm smdi tutturdu ayagmda sallayacgm.yalvaryrym anne yapma yrn bi gun yalniz kalicam napim ben bunla resmen kucakta ve sadece memede susuyor bide sallanmaya alisirsa yandim.daha 17 gunluguz daha bn kendi anneme laf anltmyrm kv'ler napsin ; ((((
Efeye konuşunca bi anda susuyor özellikle babası konuşunca ben konuşunca meme istiyor sıpa.benimkide sadece memede susuyor yaa nasıl düzelecek esra ne yapıcaz biz offf off çıldırıcam hayır benim anneminde çok hatası var ama anneme kızabiliyorum en azından ama kvya çok ayıp ama kötü fikirler geliyor aklıma resmen
Bebegim nasil icten ettiysen o duayi bende bugun normal dogumla aldim oglumu kucağıma : ) bayagi zor oldu kerata beni parçaladı gece icime dogmus gibi uyuyamadim da ama su an ttek derdim onu emzirebilmek :) darisi tum bekleyen hamislerin başına..Kızlar hepinize cok tesekkür ederim, allahım geride kalanlara hayrli doğumlar versin.
Ayşem, o loğusa dualari sana kurban olsun :) senn de güzel haberlerini bekliyoruz.
bizde de aynı kuzum baba konuşunca babayı pür dikkat dinliyor ama bu seferde kucağa alışıyor ayşe bana gelince yalanmaya başlıyorEfeye konuşunca bi anda susuyor özellikle babası konuşunca ben konuşunca meme istiyor sıpa.
Kis bitse ne olacak canim,omur boyu birlikteyizbu kış btmez gibi off çok sinirliyim var ya şuan elime geçse fena yaparım ya ama sabredicem yapacağım şey anlatmak anlatmak anlamazsada sesimi yükseltmek
gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğiniBebegim nasil icten ettiysen o duayi bende bugun normal dogumla aldim oglumu kucağıma : ) bayagi zor oldu kerata beni parçaladı gece icime dogmus gibi uyuyamadim da ama su an ttek derdim onu emzirebilmek :) darisi tum bekleyen hamislerin başına..
Ayakta sallamak miLeylacim cuma gununden beri annemdeym mecburi burada fazlasiyla kucakci oldu yapma anne etme anne laf anlatmyrm smdi tutturdu ayagmda sallayacgm.yalvaryrym anne yapma yrn bi gun yalniz kalicam napim ben bunla resmen kucakta ve sadece memede susuyor bide sallanmaya alisirsa yandim.daha 17 gunluguz daha bn kendi anneme laf anltmyrm kv'ler napsin ; ((((
Iyiymis seninkiBizim efeyi sallayinca ağlıyor. O yüzden kimse sallamak istemiyor
maalesef hep dibimde olacaklarKis bitse ne olacak canim,omur boyu birlikteyiz
ne kadar fikirsiz varsa benim etrafımda resmen herkese uçan tekme atasım var yaaaaaYa onlarsizda olmuyor bi bakıma ama napcsz bnde bilmyrm ; (( diyorum naparsa yapsin ama sallanmaya alisirsa bnm basima kalacak bnm annem.hic laf dinlemiyor rabbim yardimcimiz olsun bn süt.olsun diye kendi derdimdeym valla ne bilim ; ((
bulursam yazarım yaa ama çare varmı kiiiBenimki de yanliz memede susuyor. Care bulursaniz bize de soyleyin
bende eşime çokk kızdım sorma ama kıyamıyorumda işten yorgun geliyor birde aramızda kalmasın ama işte beni sinir ettilerAma sen iyi olmalısın ki bebekte iyi olsun eşine de kızdımseni anlaması gereken kişi o
Benimkide gidecek guya yilbasindan sonra,bu seferde acaba bir daha ne zaman gelecek stresi yasiycammaalesef hep dibimde olacaklar
Canim cok sevindim masallah sana ve badise Allah anali babali buyutsun canimKızlar badişim, 13:35 de normal doğum ile dünyaya geldi Cok kolay bi doğum oldu, ilk fırsatta hıkayemi yazacagim Hepinizi öpüyorum.
aman çok özleyip hemen dönerler merak etme çok özşetmez kendini bizimkide herşeyi anlıyprda ama zırt pırt gelmek için saf ayağına takılıyor ama benim tırnaklar dişler herşey dışarda sadece eşime olan saygımdan susuyorum ama nereye kadarBenimkide gidecek guya yilbasindan sonra,bu seferde acaba bir daha ne zaman gelecek stresi yasiycam
gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğiniben dogum yaptim cok sukur. maalesef sezeryan oldum. bebegimde bende iyiyiz cok sukur. kalanlara saglikli dogumlar diliyorum.
Kucak konusunda bende korkuyorum. Ama bizimki çok uçlarda yaşıyor sağı solu hiç belli olmuyor. Bizde oluruna bıraktıkbizde de aynı kuzum baba konuşunca babayı pür dikkat dinliyor ama bu seferde kucağa alışıyor ayşe bana gelince yalanmaya başlıyor
Canim acaba memeyi tam içeri almiyormu ki. Sadece meme ucunu emince çok acıyor.kızlar geçen hafta bugün bebişimi kucağıma aldım Allaha şükürler olsun.Gayet iyiyiz, sütüm çok iyi geliyo ama acıdan ölüyorum.sanki bebeğin dişleri var da dişliyo gibi ağrıyo emzirirken.Bunun bi çaresi yok mu ya?lansinosh ve bepanthol kullanıyorum ama işe yaramıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?