2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kucak konusunda bende korkuyorum. Ama bizimki çok uçlarda yaşıyor sağı solu hiç belli olmuyor. Bizde oluruna bıraktık zaten çocuğu çok hirpaliyoruz sevces diye kucaktan nefret edebilir
ayşecim ben izlerken kafayı yememk için kendimi zor tutuyorum birde sevmesi ayyy kendimi sıkmaktan harap oluyorum ama kucak olmasın yaaa offf kendi kendine bakınana bebeklere bayılıyorum

Benimkide gidecek guya yilbasindan sonra,bu seferde acaba bir daha ne zaman gelecek stresi yasiycam
Benimki hamileligim boyunca ben çocuk bakamam ozlersem hafta sonları gelirim belki dedi. O sıra işlerde sıkışık olunca çocuğa nasıl bakcam is ne olcak diye çok stres yaptım. şimdide bize yerlesmeyi düşünüyor. Eşime kesinlikle istemiyorum iş falan umrumda degil cocuguma ben bakarım dedim. Söz verdi haftaya gitcek

ayşecim ben izlerken kafayı yememk için kendimi zor tutuyorum birde sevmesi ayyy kendimi sıkmaktan harap oluyorum ama kucak olmasın yaaa offf kendi kendine bakınana bebeklere bayılıyorum
Kafasını altına biraz yüksek bir yastık koy etrafina renkli ve yuvarlak bişeyler dose bütün gün izlesin

Ayyy benim kvde de geldi simdi uyuyan bebegi alip uyandirdi iceri goturdu cigrina cigrina seviyo,benim saftrik de dinliyor aglamiyor da hic cok gicik oldum

Heeee oldu deseydin,ciddenin isler ne oldu kim ilgileniyor

Aynen canim hic ozletmez kendini ona suphem yok ama seninki de pek yuzsuzmus.hep esler arada kaliyorlar uzuluyorum bazen esime bazende iyi oluyor diyorum

Ben işitme testini yaptirdim kalça ve göz muyanesi için nezamn yaptiriyim 13gunluk olduk bizde

Göz muayenesi küvezde oksijen aldığı için yaptırdık ilk 30 gün içinde yaptırın dediler 31 günlükken hem kalça hem göz muaynesini yaptırdım kalcada 1. Ayda yapılıyormuş bazı doktorlar da 2 aylıkken istiyorlar

Heeee oldu deseydin,ciddenin isler ne oldu kim ilgileniyor
Eşimin is dalı farklı ama yinede ilgileniyor sağolsun. Bide telefonla maille idare ediyoruz şimdilik. Bugün Maşaallah bizim çocukların degimiyle kabul günü gibiydi. 3 tane denetim vardı. Telefonla anlattım çocuklara onlarda gittiler denetime. Çok şükür iyi geçti hepsi. İnşaallah bole devam eder

Ayyy benim kvde de geldi simdi uyuyan bebegi alip uyandirdi iceri goturdu cigrina cigrina seviyo,benim saftrik de dinliyor aglamiyor da hic cok gicik oldum
Benim kayinvalide de garip şekilde çocuğun yanından çıkayım hemen o giriyor. Bide bana çaktırmadan girmeye çalışıyor. BAna raslayinca hemen çıkıyor. Anlamıyorum valla

Aynen canim hic ozletmez kendini ona suphem yok ama seninki de pek yuzsuzmus.hep esler arada kaliyorlar uzuluyorum bazen esime bazende iyi oluyor diyorum
eve t ya iyi oluypr ama yazıkda yaa arada azıcık dur yapma deseler olacakda o bile yok ya ona sinir oluyprum

benim bebeğim dü kv nin kucağında beni takip etti birde yalandı yavaş yavaş anlıyprlar pınar meraklanma artık bu son sevişleri bundan sonra ağlar
ya uyuyan çocuüu nasıl aldı yaa ben bu kadarına asla müsaade etmem yazık yaa sinirli yapacak çocuğu pına izin verme yaa yazık deli bu kadınlar yaa benimkide elini ağzına soktu bak nasıl açıkmış dedi ben tabi dündemn beri kendime gelemedim sinirden ama çok doluyum gelmesini bekliyorum şimdi azıcık gelsinde bütün sinirim çıkacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…