hayır cnm aksine hiç öle bi durum olmadı.. hastaneye giriş yaptığımızda önlük gibi bir şey giydirdiler onunla aldılar. altımdada hasta bezi vardı.. ameliyathanede omuzlarımdaki cırtcırtları açtıklarını hatırlıyorum ve yeşil örtü ile üşümeyeyim diyede sıkıca sardılar .. hasta mahremiyetine kesinlikle önem veriyolar kendimi hiç kötü hissetmedim ben demeden onlar dikkat ediyolar zaten..Peki ustunu komplemi aciyrlar anadan,dogma oyyy norml olsn diye hic bukadar icten dua etmemstm Rabbim hayrlisyla mubarek gunun hatrina,norml nasip eyler dogum gunu gelsn istemiyrm
öyle özel bi seçenek olabilir. inşallah öledir içine sinen olurCnm bugun ablami gonderdim defneye ogrendi hepsi bayan demis geldigi zmn fkt tekrar hatrlatsn demis
korkma canım bebeğine kavuşacaksınAllah raZı olsun canım korkuyorum: (
Hakkimzda hayrlisi olsn cnm ins heyecan yapmamhayır cnm aksine hiç öle bi durum olmadı.. hastaneye giriş yaptığımızda önlük gibi bir şey giydirdiler onunla aldılar. altımdada hasta bezi vardı.. ameliyathanede omuzlarımdaki cırtcırtları açtıklarını hatırlıyorum ve yeşil örtü ile üşümeyeyim diyede sıkıca sardılar .. hasta mahremiyetine kesinlikle önem veriyolar kendimi hiç kötü hissetmedim ben demeden onlar dikkat ediyolar zaten..
Sağol canım Allah razi olsunAllah yardimcin olsun,bir avazda insallah
Ins cnm ya ben ilk gittigmde gorusmstm rahatszligimi iletmstm o ilk hepsi bayan deyince kabul ettm sende erkek girdi diyince kadindan oyle bi sogudmki anlatamm sana cnm sakn uzulme ustne alnma bn bunu baskasndnda duyablirdm onlemimi aldim sayende tekraröyle özel bi seçenek olabilir. inşallah öledir içine sinen olur
selam tatlm bi belirti varmı snde...?Ins cnm ya ben ilk gittigmde gorusmstm rahatszligimi iletmstm o ilk hepsi bayan deyince kabul ettm sende erkek girdi diyince kadindan oyle bi sogudmki anlatamm sana cnm sakn uzulme ustne alnma bn bunu baskasndnda duyablirdm onlemimi aldim sayende tekrar
aslıcım sağlıkla büyüt meleğini çok sevindim maşallah sizeBende pazartesi oglen 3 gibi suni sancıyla yaptım dogumumu sukurler olsun allaha :) emzirmeye calisiyorum sut var ama emerken uyuyor bugun.dun iyiydi 20 şer dak.veriyordum iki gogsume bugun sıkıntılı normalmi acaba siz tecrubelisiniz bide sarılik olmasin diye su verin demisler baska bir doktor benim degil birkac damla oyle birsey varmi..degeri 4 deymis sarıligın hemsireler olmaz sarilik dedi ama cok farkli birseymis ya bu durum geceleri nobet tutuyoruz basinda hayat o oldu sanki...allahim isteyen herkese nasip etsin..
Allah yardimcin olsun canim,kolaylikla alirsin insallah evladini kucaginakizlarr hala hastanedeyim nst deyim sancim yok yarin sabah hastaneye yatisim yapilcak suni sanci vericekler dua edin bana
ya pınar ben kızarak snein kurduğun cümlenin aynısını kurdum kadın anlamıyor yaa coçuğu kucağına alıp dönüyor birde nasıl sallıyor beyni birbirine girdi yavrumun kadına anne çocuğu ver diyorum arkasını dönüp banane hayır olmaz dedi hemde bunu 2. defa yaptı çıldırıcam kv katili olucam eşimde bir şey demedi yaa ama bundan sonra helşe bir yapsın nasıl kalp kırılır görsün ben mi alttan almak zorunda kaldım bu sefer o alttan alsınYok ya benimkiler oyle degil Allahtan korktugum basima gelmedi.bir ben birde esim soyledik,kucaga alistirmayin 3 gun sonra herkes evine donecek biz ugrasicaz diye o yuzden cok elleyemiyorlar.bide ben odamdan disari cikartmiyorum pek.odamda emziririp uyutuyorum yerine koyuyorum kv gunde yarim saat anca gorup sevebiliyor.istedigi gibi elleyip karisamadigi icinde yilbasindan sonra gidecekmis sanirim.annemi zaten zor tutuyorum evini ozlemis.gorumcemlerde haftada bir yada iki kez geliyorlar oglu teoga girecek cocugun ders duzeni bozuluyor diye kocasi gelmek istemiyor sanirim.simdiye kadar bir tatsizlik yasamadik cok sukur bundan sonrada olmaz
Gozun aydin canim darisi bizlerin basinaİyiyiz cnm çok şükür geldik dr.dan, kalça testi de sorun çıkmadı aşımız da yapıldı.
Sordum dr.a zararı yok kullanın serum fzyolojiği
Ben çok kullanmıyodum da tıkanıklık gçene kdr sıklaştırcam.
yok canım söylüyorum da eşim bana gram destek olmadı başak yaa onlar büyük kalp kırılmasın diye ayıp olur diyor adam çocuğunu bırakmış ana baba diyor halaCanım sakin içine atma söyle Benim arkadaşım 1 sene önce doğum yaptı seninle aynı şeyleri yaşadı hala atlatamadi kesinlikle soyle onlar seni idare etsin lohusa olan sensin tatlım
aman boşver doğurma esmer tut içinde kuzum dışarıda herşey çok uyuz zaten korunaklı yerde kalsınHarbi bekci bitek,biz kaldk hergn ariyorlr sancin varmi nasilsn bi belirti varmi diye tik yok
canım çok sağol inan her şeyi yaptım sadece bağırmak kaldı bu sefer göze aldım bunuda yağpıcam küserse küssün kadına akıl yok ki nefert ettim lohusalıktan resmenBaby-sitter :) siyahı var bizde, çok başarılı bir ürün tavsiye ederim, ablam da resimdeki modelle büyüttü iki çocuğunu.
Bnmkinde de personel hep bayandı.
Günübirlik gelip gidiyorlar diyince bu kadar zor durumda kalabileceğin aklıma gelmezdi doğrusu, ben şok!
Canım bi süre sonra sessiz kaldığına, deliliğe vurdurup söylemediğine pişman olacaksın. Şu senin yazdıklarını burada birimiz yazsa ne akıl verirdim, ne önerirdim diye düşün ve onu yap bir an önce. En anlamlı özel zamanlarımızı bu şekilde hatırlamak zorunda değiliz hiçbirimiz. Allah da akıl versin onlara!
Hadi yine iyisin, sen iyi yapmışsın ya da şanslıydın belki :) bazıları laftan imadan hiçbir şeyden de anlamıyor maalesef eşşşek gibi yayılıp istediği gibi takılıyor, kendi evinde misafir gibi oluyosun ve nasıl bunun merkezinde kaldığına şaşıyorsun bi süre sonra.
benimde ilk bebeğim zeynepcim hepsinde mi böyle oluypr bilmiyorum ama emzirmek çok güzelBen mamayi bıraktım. Emziremeyince sağdığım sütü veriyorum. Ama cidden cok acimasina rağmen saatlerce emziriyorum... inşallah biter bu acılar. İlk çocukta mi böyle oluyor sadece?
gözün aydın denizcim ço sevindim herşeyin güzel geçmesine serum fizyolojik bildiğin tuzlu su aslında ama söz konusu bebekler olunca insan tedirgin oluyor haliyle ama korkma kullan iyi gelecek duruyaİyiyiz cnm çok şükür geldik dr.dan, kalça testi de sorun çıkmadı aşımız da yapıldı.
Sordum dr.a zararı yok kullanın serum fzyolojiği
Ben çok kullanmıyodum da tıkanıklık gçene kdr sıklaştırcam.
Çok tşk ederiz teyzesi. Bende okudum cnm aynen o açıdan iyi oldu. Bünyesi güçlendi en azından.Cok gecmis olsun canim insallah tekrarlamaz bir daha.bugun bisey okudum bebek gripse anneninde grip olmasi daha iyi oluyomus annedeki griple savssan antikorlar bebege geciyormus bebek daha cabuk iyilesiyormus
Bunun bilincndeym cnm o gozle kesnlikle bakmzlr ztn fkt gelde onu bnm icime anlt bn kendm cekiniyrm bayan doktrdn bile rahatsz oluyrm doktrum alttsn baktgi zmn fln cok kasiyrm can havliyle nasil olurm bilmiyrm fkt dusununce bile rahatsz oluyrm cok tikliyim buda bni cok yipratiyrCanim iyide tibbi olaylar da bayan erkek bu kadar takma bence.Allah korusun acil bisey olsa bayan doktor olmasa ne yapacaksin,bide artik onlar gore gore bikmislardir bile baska gozle bakacaklarini hic sanmiyorum
Kyok cnm ya tik yok sende sancimda yok sadece karnm daha cok assagiya indiselam tatlm bi belirti varmı snde...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?