2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Peki ustunu komplemi aciyrlar anadan,dogma oyyy norml olsn diye hic bukadar icten dua etmemstm Rabbim hayrlisyla mubarek gunun hatrina,norml nasip eyler dogum gunu gelsn istemiyrm
hayır cnm aksine hiç öle bi durum olmadı.. hastaneye giriş yaptığımızda önlük gibi bir şey giydirdiler onunla aldılar. altımdada hasta bezi vardı.. ameliyathanede omuzlarımdaki cırtcırtları açtıklarını hatırlıyorum ve yeşil örtü ile üşümeyeyim diyede sıkıca sardılar .. hasta mahremiyetine kesinlikle önem veriyolar kendimi hiç kötü hissetmedim ben demeden onlar dikkat ediyolar zaten..

Hakkimzda hayrlisi olsn cnm ins heyecan yapmam

öyle özel bi seçenek olabilir. inşallah öledir içine sinen olur
Ins cnm ya ben ilk gittigmde gorusmstm rahatszligimi iletmstm o ilk hepsi bayan deyince kabul ettm sende erkek girdi diyince kadindan oyle bi sogudmki anlatamm sana cnm sakn uzulme ustne alnma bn bunu baskasndnda duyablirdm onlemimi aldim sayende tekrar

selam tatlm bi belirti varmı snde...?

aslıcım sağlıkla büyüt meleğini çok sevindim maşallah size
ben ce sarılık değerini ölçtür aslı ben 5. gün ölçtürmeye başlamıştım keşke 4. gün başlasaydım ama bu arada ben su vermedim ama topicde verenler var ve onların bebekleri sarılık olmadı sen yinede bir dr danış ölçümünüzü yaptırın ve bolca emzir

ya pınar ben kızarak snein kurduğun cümlenin aynısını kurdum kadın anlamıyor yaa coçuğu kucağına alıp dönüyor birde nasıl sallıyor beyni birbirine girdi yavrumun kadına anne çocuğu ver diyorum arkasını dönüp banane hayır olmaz dedi hemde bunu 2. defa yaptı çıldırıcam kv katili olucam eşimde bir şey demedi yaa ama bundan sonra helşe bir yapsın nasıl kalp kırılır görsün ben mi alttan almak zorunda kaldım bu sefer o alttan alsın

Canım sakin içine atma söyle Benim arkadaşım 1 sene önce doğum yaptı seninle aynı şeyleri yaşadı hala atlatamadi kesinlikle soyle onlar seni idare etsin lohusa olan sensin tatlım
yok canım söylüyorum da eşim bana gram destek olmadı başak yaa onlar büyük kalp kırılmasın diye ayıp olur diyor adam çocuğunu bırakmış ana baba diyor hala

canım çok sağol inan her şeyi yaptım sadece bağırmak kaldı bu sefer göze aldım bunuda yağpıcam küserse küssün kadına akıl yok ki nefert ettim lohusalıktan resmen

gözün aydın denizcim ço sevindim herşeyin güzel geçmesine serum fizyolojik bildiğin tuzlu su aslında ama söz konusu bebekler olunca insan tedirgin oluyor haliyle ama korkma kullan iyi gelecek duruya

Cok gecmis olsun canim insallah tekrarlamaz bir daha.bugun bisey okudum bebek gripse anneninde grip olmasi daha iyi oluyomus annedeki griple savssan antikorlar bebege geciyormus bebek daha cabuk iyilesiyormus
Çok tşk ederiz teyzesi. Bende okudum cnm aynen o açıdan iyi oldu. Bünyesi güçlendi en azından.
Sen nasıl oldun sıcak su iyi geldi mi

Mrb ben ocak annesi olacaktim ama belli degil size sormak istedigim sezeryan olunca nasil sut geliyo neler yaptiniz

Canim iyide tibbi olaylar da bayan erkek bu kadar takma bence.Allah korusun acil bisey olsa bayan doktor olmasa ne yapacaksin,bide artik onlar gore gore bikmislardir bile baska gozle bakacaklarini hic sanmiyorum
Bunun bilincndeym cnm o gozle kesnlikle bakmzlr ztn fkt gelde onu bnm icime anlt bn kendm cekiniyrm bayan doktrdn bile rahatsz oluyrm doktrum alttsn baktgi zmn fln cok kasiyrm can havliyle nasil olurm bilmiyrm fkt dusununce bile rahatsz oluyrm cok tikliyim buda bni cok yipratiyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…