- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Çrs beklemeden sali hünü kendi geldi badiş hanım :)Canım kaç gündür foruma giremiyorum. Çarşamba doğumun olacaktı. Ne oldu? Merak ettim. Umarım kolayca sağlıkla bebeğini kucağına almışsındır.
Arada sağ meltemcim bana ateş yapmıştı saginca rahatladıSütüm bollaştı ama bu kez de taşlaştı memeler
meltemcivil adaşım hayirli olsun cok sevindim Allah anali babali büyütsün insallah :)) Süt konusunda doktorum bana normalde tatli onermez ama muska seklindeki gül lokumundan ye şakır şakır sütün gelir demisti dogruda soylemis aklinizda olsun guzel sut yapiyor :)) Uykusuzluga değiyor cidden o miss kuzular bünye alisti artik günde 4 saat uykuya Allah yardimcimiz olsun :))
Sağol tatlim :)Meltem ciğim
Doğum hikayeni buldum, okudum. Ne güzel bir doğumun olmuş. Sağlıkla büyüt Bade bebeğini.
Dogum hikaye mi yazdım canım Allah insana yardim ediyor gercekten ben hic dogmayacak sandim ama şükürler olsun dogdu kurtulduk
Allaha şükürler olsun normal oldu, bebiş de sağlıklı.Çok sevindim.canım gönlüne gore oldu,en kısa zaman da bekliyoruz,ayrıca tatlı badışın resmini de bekliyorum
Sağol canm elifim :)kuzummmmmmmmmm gozun aydın Allah analı babalı buyutsun ınsallah
Maşallah efeciğe :) peki ne kadar sıklıkta emzirecekmssn?Cok sukur cnm knt guzel gecti artik 2 3 saatte bir emzircem sariligimiz dusmus baya kg muzda 4 350 olmus masallahimiz var dr cok sk emzirme dedi artik
İyiyim meltemcim sen nasılsın bade nasıl benim kuzi diyorum kuzeyime çok gazlı gece bekçiliği yapıyoruz gaz haricinde herşey mükemmel birde kv
Tekrar gözün aydin canim kendim normal digurmuş kadar sevindim senin normal doğurmana çünkü okadar cok istiyordun ki hergün dua eder olduk senin için.Hemen, badiş uyanmadan doum hıkayemi de yazayım,
Biliyorsunuz 23 aralık çrs için suni sanci ile doumu baslatıcaz die anlaşmsyik dr ile, pzt son kontrole gttm, dr acıklık bile bakmadi, zaten cuma 1cm idi die snrm, pzt aksam 18:00 gibi bakkaldan süt alirken bi sanci girdi ama yalancidir die sallamadm, aksam boyu ara ara dewam etti, cok siddetli olmaynca yine yalancidir die sallamadm, aralıklar için kayıt da tutmadm, aksam 22:00 itibari ile 5 dk bir şiddetli sancilarim basladi, dr aradm, 01:00 de hastaneye gtmemi soledi, 1:30 da gttk, acıklık hala 1cm incelme yok nst deki sanci doum için yeterli değil dediler, 5:30 da tekrar hadtanede olmak üzere ewe yolladilar, bu arada hala 5-6 dk gibi şiddetli sancilar cektim, 5:30 da hastaneye gttim, dr da geldi bu kez, acıklık bakti 3 cm idi, nst de sancilar düzenli idi, ister ewe git ister burada yatıs yap dedi, 9:30 da tekrar hastanede bulusmak üzere ewe geldm, sancilarim5-4 dk atasında ve artık baya siddetli idi, ama kesinlikle cekilmez bi sanci değildi sakın korkmayın, kusa yürüyüsler yaptm hiç oturmadm koltukta, sonra ewden cıktım, 9:45 gibi hast vardık, acılmam 5 cm idi, yatıs yaptik, epidurali direk istedim ve işte mutlu ablatim basladi
Mükemmeldim, kuş gibi hafif :) bu arada bi yandan da suni sanci aldim, acılmam baya hızli oldu, 1:15 gibi açilma 9 gbi idi, doumhaneye gectim, ve yemin ederim ıkınci ıkınmada, ebe destegi ile :)) bebek pırt die kaydi altimdan Ikınma ile bebek cıkmasi 10 dk bile surmedi belki :))
Nasil ya bitti mi şimdi dedim :)
Dikişim de 4 tane, sadece biri ağri yapiyo, o konuda da rahatm ama sütüm hala grlmedi, herkes daha erken diyor ama badiş ac kalip ağladikça icim parcalaniyo, dun akdam ilk dega 60 lık mama yaptik, onu veriyoruz arada ama 4 keredir hala bitiremedi o 60 liği,
Süt için tavsiyelerinz varsa beklerim arkadaslarim.
Geride kalanlar sakın korkmasin, sartlar uygunsa suniyi denesinler, pırt die de doğurun insallah :))
Bu Arada 52 cm 3340 gr teyzoslari.
Sicak dus altinda masaj yap memelerine ve bol bol emzir atesin cikarsa ve usume gelirse doktora git meltemcimSütüm bollaştı ama bu kez de taşlaştı memeler
Sağol canimÇok geçmiş olsun canim neden öyle bir şey olmuş peki?Bebisin de tadını cikaramadin tabi umarım en kısa surede toparlarsin
Benimkide ilk defa yapti,normalde jet hizliyla temizliyordum altini bu sabah oglumun poposu havalansin dedim acik biraktim,fiskiye gibi puskurttu masallah ne carsaf kaldi ne pijamamBenim kizda altini her actigimda mutlaka cisini yapiyo gecen gün temizlerken altini elime isedi
Uyuyorum ben canim,bence sende biraz rahatlamalisin artik nereye kadar basinda bekleyeceksin,aklina kotu kotu seyler getirme,hepimizinki Allaha emanetBeb
Kizlar bebek uyurken siz başında bekliyormusunuz uyuyormusun
Ne güzel canım. Senin ilk doğumda mı spinaldi?Benimde hiç baş ağrım olmadı iyiki spinal olmuşum
Hayırlı olsun. Güle güle büyüt bebeğini. Korsen nasıl birşey? Tarif edebilir misin? İlk doğumda kullanmış mıydın?Canım beni annem çok zorladı korse takmama üçüncü gün taburcu oldum dördüncü gün taktım biraz zorladı bir gün ara verdim ve altıncı gün itibariyle takıyorum ve daha rahat hareket ediyorum 16 aralıkta doğurdum
Ben doğumdan önce soothie almıştım. İyi ki almışım. Bazen benim kızım doyduğu halde sırf zevk için memede durmak istiyor. O durumda soothie benim kurtarıcım oldu.ne oldu ya uyuz ne yaptı hayret bir olay yaa ne güzel gitmişti niye geldi yine kurtlu
pınar sen çocuğu hangi dr götüreceksin
bende soothie aldım bugece bakalım işe yarayacakmı umarım kargo hemen gelir
Dediki 3 saatte bir emzir ben sarilik yuzunden yarim saatte emziriyordum oyle demisti simdi 3 saate cikardi cok sukur daha rahat ettim cunki cok uykusuzdun valla sarikik gitsin diye uykusuzluktan oldum bittim yani ama simdi daha iyiyiz dukur gerci gece 3 e kadar uyumadi uyutmadida perisan olduk simdi uyuyorMaşallah efeciğe :) peki ne kadar sıklıkta emzirecekmssn?
17 gunluk olduk teyzesi 3550 dogmustu 39 haftasinda simdi 4350 oldu sebebi sariliktan 1 haftadir yarim saatte emzirdim ful taym kg aldi cok simdi 3 saate dusur dedi drKaç gunluk canım ne kadar kilo aldı
iyiyim canım :) her zaman beyaz olan akıntım bugün kahverengimsi olmuş nişanım geliyor galiba :) adet sancısı gibi sancılarım var ayaklarıma doğru iniyorGunaydin cnm nasilsn?
Ooo superms hadi gozun aydn cnm bnde tik yok hala yarn son tablomda gidick sali bklm ne dick doktrum ablm bekleme diyr annemde ben beklemk istiyrm salidn sonra en fazla 2 gn beklettiririm diyr esim daha fazla risk e atamam diyr bnde bi skinti yoksa ne kadar bekliyebliyrsk okadar beklmk istiyrmiyiyim canım :) her zaman beyaz olan akıntım bugün kahverengimsi olmuş nişanım geliyor galiba :) adet sancısı gibi sancılarım var ayaklarıma doğru iniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?