2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Süt bollaşti bu kez de memeler taş gibi ve aciyo bazen

Tekrar gözün aydin canim kendim normal digurmuş kadar sevindim senin normal doğurmana çünkü okadar cok istiyordun ki hergün dua eder olduk senin için.
Süpriz yapacak demiştim sana badişimiz ki yapti ve cok mutlu etti hepimizi:)
Süper bir doğum olmuş rabbim dogum yapmayan arkadaslarada böyle bir doğum nasip etsin.
Sabrının mükafatını çok güzel verdi rabbim
Çok güzel oldu da ne mutlu sana:))

Çok geçmiş olsun canim neden öyle bir şey olmuş peki?Bebisin de tadını cikaramadin tabi umarım en kısa surede toparlarsin
Sağol canim
Neden olmuş bilinmiyor yani bizede öyle dediler kırkimiz cikinca tekrar doktora gidicez ozaman belli olur heralde nedeni.

Benimde hiç baş ağrım olmadı iyiki spinal olmuşum
Ne güzel canım. Senin ilk doğumda mı spinaldi?

Hayırlı olsun. Güle güle büyüt bebeğini. Korsen nasıl birşey? Tarif edebilir misin? İlk doğumda kullanmış mıydın?

ne oldu ya uyuz ne yaptı hayret bir olay yaa ne güzel gitmişti niye geldi yine kurtlu
pınar sen çocuğu hangi dr götüreceksin
bende soothie aldım bugece bakalım işe yarayacakmı umarım kargo hemen gelir
Ben doğumdan önce soothie almıştım. İyi ki almışım. Bazen benim kızım doyduğu halde sırf zevk için memede durmak istiyor. O durumda soothie benim kurtarıcım oldu.

Maşallah efeciğe :) peki ne kadar sıklıkta emzirecekmssn?
Dediki 3 saatte bir emzir ben sarilik yuzunden yarim saatte emziriyordum oyle demisti simdi 3 saate cikardi cok sukur daha rahat ettim cunki cok uykusuzdun valla sarikik gitsin diye uykusuzluktan oldum bittim yani ama simdi daha iyiyiz dukur gerci gece 3 e kadar uyumadi uyutmadida perisan olduk simdi uyuyor

iyiyim canım :) her zaman beyaz olan akıntım bugün kahverengimsi olmuş nişanım geliyor galiba :) adet sancısı gibi sancılarım var ayaklarıma doğru iniyor
Ooo superms hadi gozun aydn cnm bnde tik yok hala yarn son tablomda gidick sali bklm ne dick doktrum ablm bekleme diyr annemde ben beklemk istiyrm salidn sonra en fazla 2 gn beklettiririm diyr esim daha fazla risk e atamam diyr bnde bi skinti yoksa ne kadar bekliyebliyrsk okadar beklmk istiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…