2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hadi ya bende esimle gidicem işinden dolayi daha goremedi en son keseyi gormustu ultrasonda ilk kez gorucek tepkisini merak ediyorum bizde videoya cekelim iyi fikirmis
kesinlikle cek unutma :)

ben de bugün yaptıracagim. hayırlısı insallah
iyi haberlerini bekliyoruz cnm

kizlar melegimm gidiyo galiba kanamam oluyor
son durj, nedir ? Bizi habersiz.birakma

yok kız bişe olmadı cok şukur eşimde çok dıkkat ettı cukurlara bacaklarımı uzattım eşimin bacaklarına eziyetı o cektı :d
deluu olmasin.tabideee oyle.ziplamak.bize gelmez mitor ister istemez hoplatiyor

kesinlikle cek unutma :)

iyi haberlerini bekliyoruz cnm

son durj, nedir ? Bizi habersiz.birakma

deluu olmasin.tabideee oyle.ziplamak.bize gelmez mitor ister istemez hoplatiyor
yok motordan korkmadımda akşam sınır krızı gecırdım ondan cok korktum tansıyonum felan dustu bişe olcak sandım guzel gunun sonu fena oldu

kizlar melegimm gidiyo galiba kanamam oluyor
Canim benim cumartesi gunu parca patca kanamam oldu adet oldum sandim. Acile gittik hemen salak ebe alttan resmen kiskac soktu olmus galiba kurtaj olman lazim dedi hemen doktorumu aradik evdeymis de gelemezmiss!! Bizi izmit kadin dogum hastanesine yonlendirdi hemen gittik bebek duruyodu ama 2 gece orda kaldim igne serumlar falan ciktik doktorumu degistirdik hemen orda da kanama icin bazi yasaklar koydu ve yatmam gerektigini soyledi ne cektigimi bi ben bide yanimdakiler biliyo

o nasıl ebeymıs kız ya bebege bısey olsaydı hamıle kadına spekulum takılırmı :S tobe yarabbı sen ıyı ınsanları cıkar karşımıza cok gecmıs olsun canım

Yuh yani o ebe de o hastane de dava edilmeli can bu şaka mı! Çok geçmiş olsun. Büyük tehlike
atlatmışsın

Allah korumus canim. Sen kocaelinin neresindesin. Ölmüs ne demek ya duygusuz kadin. Seni soktugu strese bak

ben de bugün yaptıracagim. hayırlısı insallah
1,2 çikti ense kalinligi.Herseyi guzeldi bir kafa salliyodu sasirdik kaldik su dalgasi gbi icimde sallanip duruyordu Cinsiyet 16.haftada net olark söylenir dendi.

Eklentiler

• 20150520_123148.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 111
1,2 çikti ense kalinligi.Herseyi guzeldi bir kafa salliyodu sasirdik kaldik su dalgasi gbi icimde sallanip duruyordu Cinsiyet 16.haftada net olark söylenir dendi.

Maşallahhh canımm:) Darısı bize artık. Pazartesi gittim ben en son, yaklaşık 1 ay sonra çağırdı. İkili teste karar veremedim ama. Tam olarak ne yapılıyor anlatabilir misin? Daha doğrusu kanı bizden (koldan) mı alıyorlar yoksa göbekten-bebekten falan mı? En çok merak ettiğim nokta bu

Canlar bi de merak ettiğim bir konu var. Bazı kadınların cildi hamilelikte düzelirken bazılarının bozuluyormuş. Benim hafif arada çıkan sivilceler dışında pek şiikayetim yok aslında. Arada hafif soyuluyor ama yüzüm. Cildimi temizlemek için bir şey kullanmak istiyorum, ki aklıma gelen en güzel çözüm gül suyu... Ama hatırlarsanız gül çilek ciğer gibi maddelerin etkileri hakkında baya şey yazılmıştı. Yok el iyice yıkanmadan bir yere sürülmez gibi... Benim de arkadaşımın annesi gül koklayıp boynuna koymuş ve kızında şu an boynunda kırmızı gül şeklinde bir leke var... Ben de gül suyu için acaba diyorum bu sebeple. Ama kendimle de ilgilenmeyi çok istiyorum, bakımsız hissetmeye başladımmm Bazen de kullandığımız şampuan, duş jeli... bunlarda da yok yok diyorum ama size de sormak istedim... Sizler neler yapıyorsunuz, ya da ne dersiniz???

Bende endiseliydim canm hic korkma sadece koldan kan aliyorlar daha sonra ultrasondada bebisi izliyorsun ölçüm yapiliyor o kadar keyifli yanii bol bol izlemek iyi geliyor :)))

Geçmiş olsun canım, öyle doktor da olmaz olsun. Bu gibi hassas bi durumda gelemiyosa hiç gelmesin. Allah bebeğini sizlere bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…