nasıl kız durumun nasıl doktora gıttınmıkizlar melegimm gidiyo galiba kanamam oluyor
kesinlikle cek unutma :)Hadi ya bende esimle gidicem işinden dolayi daha goremedi en son keseyi gormustu ultrasonda ilk kez gorucek tepkisini merak ediyorum bizde videoya cekelim iyi fikirmis
iyi haberlerini bekliyoruz cnmben de bugün yaptıracagim. hayırlısı insallah
son durj, nedir ? Bizi habersiz.birakmakizlar melegimm gidiyo galiba kanamam oluyor
deluu olmasin.tabideee oyle.ziplamak.bize gelmez mitor ister istemez hoplatiyoryok kız bişe olmadı cok şukur eşimde çok dıkkat ettı cukurlara bacaklarımı uzattım eşimin bacaklarına eziyetı o cektı :d
yok motordan korkmadımda akşam sınır krızı gecırdım ondan cok korktum tansıyonum felan dustu bişe olcak sandım guzel gunun sonu fena oldukesinlikle cek unutma :)
iyi haberlerini bekliyoruz cnm
son durj, nedir ? Bizi habersiz.birakma
deluu olmasin.tabideee oyle.ziplamak.bize gelmez mitor ister istemez hoplatiyor
Niye yahu nolduyok motordan korkmadımda akşam sınır krızı gecırdım ondan cok korktum tansıyonum felan dustu bişe olcak sandım guzel gunun sonu fena oldu
Canim benim cumartesi gunu parca patca kanamam oldu adet oldum sandim. Acile gittik hemen salak ebe alttan resmen kiskac soktu olmus galiba kurtaj olman lazim dedi hemen doktorumu aradik evdeymis de gelemezmiss!! Bizi izmit kadin dogum hastanesine yonlendirdi hemen gittik bebek duruyodu ama 2 gece orda kaldim igne serumlar falan ciktik doktorumu degistirdik hemen orda da kanama icin bazi yasaklar koydu ve yatmam gerektigini soyledi ne cektigimi bi ben bide yanimdakiler biliyokizlar melegimm gidiyo galiba kanamam oluyor
o nasıl ebeymıs kız ya bebege bısey olsaydı hamıle kadına spekulum takılırmı :S tobe yarabbı sen ıyı ınsanları cıkar karşımıza cok gecmıs olsun canımCanim benim cumartesi gunu parca patca kanamam oldu adet oldum sandim. Acile gittik hemen salak ebe alttan resmen kiskac soktu olmus galiba kurtaj olman lazim dedi hemen doktorumu aradik evdeymis de gelemezmiss!! Bizi izmit kadin dogum hastanesine yonlendirdi hemen gittik bebek duruyodu ama 2 gece orda kaldim igne serumlar falan ciktik doktorumu degistirdik hemen orda da kanama icin bazi yasaklar koydu ve yatmam gerektigini soyledi ne cektigimi bi ben bide yanimdakiler biliyo
aslm canım gozun aydınslm kızlar biz yeni bir haftaya girdik büyüyoruz galiba artık
Yuh yani o ebe de o hastane de dava edilmeli can bu şaka mı! Çok geçmiş olsun. Büyük tehlikeCanim benim cumartesi gunu parca patca kanamam oldu adet oldum sandim. Acile gittik hemen salak ebe alttan resmen kiskac soktu olmus galiba kurtaj olman lazim dedi hemen doktorumu aradik evdeymis de gelemezmiss!! Bizi izmit kadin dogum hastanesine yonlendirdi hemen gittik bebek duruyodu ama 2 gece orda kaldim igne serumlar falan ciktik doktorumu degistirdik hemen orda da kanama icin bazi yasaklar koydu ve yatmam gerektigini soyledi ne cektigimi bi ben bide yanimdakiler biliyo
Allah korumus canim. Sen kocaelinin neresindesin. Ölmüs ne demek ya duygusuz kadin. Seni soktugu strese bakCanim benim cumartesi gunu parca patca kanamam oldu adet oldum sandim. Acile gittik hemen salak ebe alttan resmen kiskac soktu olmus galiba kurtaj olman lazim dedi hemen doktorumu aradik evdeymis de gelemezmiss!! Bizi izmit kadin dogum hastanesine yonlendirdi hemen gittik bebek duruyodu ama 2 gece orda kaldim igne serumlar falan ciktik doktorumu degistirdik hemen orda da kanama icin bazi yasaklar koydu ve yatmam gerektigini soyledi ne cektigimi bi ben bide yanimdakiler biliyo
Seninde mı çarşambaları haftan canm.bizde bugun yeni hafta girdik 10 bitti 11 e başladık ins hayırlısıyla Cumartesi de kontrole gidicez bakalimslm kızlar biz yeni bir haftaya girdik büyüyoruz galiba artık
ben de bugün yaptıracagim. hayırlısı insallah
1,2 çikti ense kalinligi.Herseyi guzeldi bir kafa salliyodu sasirdik kaldik su dalgasi gbi icimde sallanip duruyordu Cinsiyet 16.haftada net olark söylenir dendi.
Bende endiseliydim canm hic korkma sadece koldan kan aliyorlar daha sonra ultrasondada bebisi izliyorsun ölçüm yapiliyor o kadar keyifli yanii bol bol izlemek iyi geliyor :)))Maşallahhh canımm:) Darısı bize artık. Pazartesi gittim ben en son, yaklaşık 1 ay sonra çağırdı. İkili teste karar veremedim ama. Tam olarak ne yapılıyor anlatabilir misin? Daha doğrusu kanı bizden (koldan) mı alıyorlar yoksa göbekten-bebekten falan mı? En çok merak ettiğim nokta bu
Canim benim cumartesi gunu parca patca kanamam oldu adet oldum sandim. Acile gittik hemen salak ebe alttan resmen kiskac soktu olmus galiba kurtaj olman lazim dedi hemen doktorumu aradik evdeymis de gelemezmiss!! Bizi izmit kadin dogum hastanesine yonlendirdi hemen gittik bebek duruyodu ama 2 gece orda kaldim igne serumlar falan ciktik doktorumu degistirdik hemen orda da kanama icin bazi yasaklar koydu ve yatmam gerektigini soyledi ne cektigimi bi ben bide yanimdakiler biliyo
maşşallah poposunu donumus :d bıde kız bu kız1,2 çikti ense kalinligi.Herseyi guzeldi bir kafa salliyodu sasirdik kaldik su dalgasi gbi icimde sallanip duruyordu Cinsiyet 16.haftada net olark söylenir dendi.
Bende endiseliydim canm hic korkma sadece koldan kan aliyorlar daha sonra ultrasondada bebisi izliyorsun ölçüm yapiliyor o kadar keyifli yanii bol bol izlemek iyi geliyor :)))
Saol canm banaďa kiz gbi geldi hic cikinti yoktu :))) Ay lavaboya girdim kadinin dogumuna 1 hafta kalmis zor nefes aliyordu koluna girdiler psikolojim bozuldu bebisi gorunce iyilestim.Rabbim kolaylik saglar insallah hepimize.maşşallah poposunu donumus :d bıde kız bu kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?