2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
aynı durumdayım gecelri hep ayaktayım bulantıyla uyanıyorum geçmek bilmiyor kusmaktan öğürmekten bıktım
Her gün kendime kızıyorum insanlar yıllarca uğraşıyor o kadar düşükler yapıyor yine evlat için uğraşıyor sen isyan ediyorsun diye hergün kızıyorum ama kendime ama gerçekte hastalıklı gibiyim o mutlu ben gitti Allah im tez zamanda kurtar bizi bu bulantılardan ve bebeklerimiz koru

Çok şükür allah verdi isyan etmiyorum amayorumluyorum artık çok hayat dolu ben gitti asi sinirli ben geldi

Çok şükür allah verdi isyan etmiyorum amayorumluyorum artık çok hayat dolu ben gitti asi sinirli ben geldi
Bende ayni duygulari paylasiyorum cogu zaman bulantilarimdan kusmaktan ogurmekten disari cikamamaktan herseyden cok sıkıldım ama 1 2 gundur bulantilarimin olmadigi zamanlar olmaya basladi o zamanlarda azicik moral topluyorum bende bu bulantilar zamanla gecicek ve ins ondan sonra keyfini cikaricaz hsmileligin yani zorda olsa biraz sabir arkadaslar

[QUOTEherseyin post: 41030076, member: 460384"]Çok yoruldum artık bulantılar bu hastalıklı hal okul herşey beni çok yoruyor İsyandayım gerçekten tebrik ediyorum 3 4 çocuk yapanları bu ilk ve ben çok mutlu olmakla birlikte çok yoruldum hicbirsey yapamıyorum kendimi toplayamıyorum çok kötüyüm ((([/QUOTE]
Allah herseyin sabrını veriyor canim az daha dişini sık ggeçecek bu günler hatta unutacaksin ikinciyi isteyecegin zaman bile gelecek:)
Bende de bir günüm bir gunume uymuyor mide bulansa bir dert bulanmasa bir dert ama bulanmadigi zaman daha çok endiseleniyorum bisey hissetmiyorum diye

Yarın ikili tarama testi yaptiricam Allah izin verirse ama acaip heycanliyim.Kisami uzunmu suruyo yaptıran kizlar kan icin ac karna olmak gerekiyormu oyy cok heycanli

Ben de cevaplamak istedim seni fikir olsun diye. Ben Muglanin bi ilcesindeyim. Ozel bir klinige gidiyorum. Muayene ucreti 120 tl. 2 li test 80 tl.
o 80 tl ultrosondur kan tahlilidir veya yani ikisinin toplqmi siildir iki tane yapilacak haberin olsun hem ultroson hem kan

Sagol canim allah razi olsun :) ilk bebeğimde ne ikili ne üçlü test yapmak istemedim ama niyeyse bunda yapmak istiyorum insaah birsey cikmaz gelirsede allahtan gelir bizede kabul düşer hayirlisi...
Hayirlis ile saglikla kucagina alirsin ins
deluuu suan dikkat etmen lazim len ben daha bisiklete binmedim :) su zamanlar dikkatli ol ne isin var mitirda alasen

canım ikili testte normal olan ense kalınlığı kaç ? benim de yaşım 36 çok tedirginim ilk çocuğum ..perşembe günü ikili test için gidecem doktora
bende 34 yasindayim kuzum dun yaptirdim 1"4 cikti 3 mm altinda ise sikinti olmuyor birde burin kemigi var ise kuzum korkma moralli ol

Ben bakmakla.kalmadim esime kameraya aldirdim evdede izliyorum bol bol kollarini bacaklarini haraket ettir,esini gormemisin bi bebegi olmus hesabi :)
Hadi ya bende esimle gidicem işinden dolayi daha goremedi en son keseyi gormustu ultrasonda ilk kez gorucek tepkisini merak ediyorum bizde videoya cekelim iyi fikirmis

benim eski dr m de iki oglumu 11 artilarda demişti bazi dr ler diyor

evet canım çok heycanlı dimi bende elleri ayakları öyle sallarken görünce inanamadım

Bana 15 gün sonra net kızmı erkekmi söylerim dedi ben şaşırdım kız olunca geç öğreniliyor ama neyse işime gelir

Ben halüsinasyon gördüm sandım ilk eşim el salladı diyince doktorda onaylayınca şaşırdım ultrasonda atan kalbinin hareketleri bile netti beyin dalgaları ve kalp atışlarını saydık çok etkilendim

canım öyle gerçekten ben de heyet raoorluydum üç haftadır okula gitmek istiyorum evde zaman geçmiyor bulanti hapi ic iyi geliyor.

ben de dun aksam hamile tsortu giydim avm ye giitim hosuma gitti. diger gebeliklerimde hep yattigim icin cok ozeniyorum hamileyken gezenlere.

ozel saglık sigortası var doktorum dilek öcal canım
ne sigortan ben de allianz yaptirdim yoksa çok pahali nst fiyati bile ucuk? dogum paketinde lohusa serbeti kapi susu ve kuafor hizmeti var dogumda. dogum fotocusu da beş poz vardi pakette. biz fazla cektirdik ek paea verip. aklinda olsun dogum fotografcisina cektir harika bir album oldu benim bir ara bir iki koyarim buraya fikir olur

merhabalar hanımlar dün balık yedik ayıptır soylemesi ama yemek yedikten bikaç saat sonra süt içtim balık yediğimi unutarak gece asırı bi mide bulanmasıyla uyandım ishal cok kötüydüm gece korktum zehirlendim mi diye suan bişeyim yok cok sukur :S

Günaydın kizlaaar Nasilsinizz? Nasıl gidiyor bebislerle aramız iyi mi? Biz fasulye yle arayı düzelttik galiba bugün randevumuz var bi görüşüp konuscaz bakalım yata yata aptal oldum artık yürüyüş yapmak istiyorumm. Bu arada battaniyem bitmek üzere
Canım bizde balık yedik aynen bende unutup süt içtim bişey olmadı çok şükür. Sende de allah Korusun bişey olmamıştır olsaydı geçmezdi. Şimdi bişey in kalmamış korkma belki biraz ağır gelmiştir o kadar.. dikkat et kendine de bebisine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…