- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
merhabalar hanımlar dün balık yedik ayıptır soylemesi ama yemek yedikten bikaç saat sonra süt içtim balık yediğimi unutarak gece asırı bi mide bulanmasıyla uyandım ishal cok kötüydüm gece korktum zehirlendim mi diye suan bişeyim yok cok sukur :S
Dün herkes balık yemiş anlaşılanDün ben de aynısını yaptım canım Ewde süt içtim, dışarı çıktım Süt içtiğimi unuttum balık yedim Bişey olmadı Allahtan :)
inşallah oyledir bebegime bişe oldu diye cok korktum :SCanım bizde balık yedik aynen bende unutup süt içtim bişey olmadı çok şükür. Sende de allah Korusun bişey olmamıştır olsaydı geçmezdi. Şimdi bişey in kalmamış korkma belki biraz ağır gelmiştir o kadar.. dikkat et kendine de bebisine de
cok kötü oldum ben yaaaaa gözümü acamadım resmen :sDün ben de aynısını yaptım canım Ewde süt içtim, dışarı çıktım Süt içtiğimi unuttum balık yedim Bişey olmadı Allahtan :)
aynen balık günüDün herkes balık yemiş anlaşılan
Dün herkes balık yemiş anlaşılan
cok kötü oldum ben yaaaaa gözümü acamadım resmen :s
tesekkür ederim canım evet gercekten beni cok etkiliyoGeçmiş olsun canım. Demek ki seni etkiliyo, sen dikkat et balıkla sütü aynı güne getirme. Bi de balığın taze olmasına dikkat et.
kizlar melegimm gidiyo galiba kanamam oluyor
acile gidin hemennn benceekizlar melegimm gidiyo galiba kanamam oluyor
canim benim de fos diye kanamam oldu iki hafta once git hemen dr ye. proluton igne yaparlar.kizlar melegimm gidiyo galiba kanamam oluyor
Sol anahtarı gittin mi doktora.. İkili tarama testi yaptırdın mı Aynı günlerdeyiz..Ben haziran başı gibi randevu alacagım...Alakası yok canım benim kuzenim hamile temmuzda doğum yapacak oğlu olacak hala bitmedi kusması Çok zor bi hamilelik geçiriyor bence cinsiyetle alakası yok
ccnm kanaman çok mu pıhtılı şekilde deilse korkmakizlar melegimm gidiyo galiba kanamam oluyor
Iyi haberlerini bekliyoruzben de bugün yaptıracagim. hayırlısı insallah
Kızlar bugün eşimle oturduk ve hamilelik ile ilgili filmler araştırıp bi liste yaptık . Aramızda bebek var diye bi film izledik bugün ve kesinlikle eşiniz ile izleyin derim bizden tam not Aldı . Türkçe dublaj .
Canım haziranın 1'inde randevum ikili için Dr randevu bulamadım 3'üne aldım ama ikiliyi yaptıktan sonra uğruycam yanına belki randevusus bakıyodur geçen cuma ilçedeki Dr gittim genel kontrol için herşey normaldi bakalım inşallah bi sorun çıkmazSol anahtarı gittin mi doktora.. İkili tarama testi yaptırdın mı Aynı günlerdeyiz..Ben haziran başı gibi randevu alacagım...
Nasıl ya noldu canım önceden var mıydı bir anda mı oldukizlar melegimm gidiyo galiba kanamam oluyor
inşallah bıan once gecer canım Allah yardımcın olsunAyy BN motora binsem düşük yaparım allah korusun.yattigim halde lekelenmelerim var.bir aydır hatta daha fazla balkon dışında bi yere cikamiorum
yok kız bişe olmadı cok şukur eşimde çok dıkkat ettı cukurlara bacaklarımı uzattım eşimin bacaklarına eziyetı o cektı :do 80 tl ultrosondur kan tahlilidir veya yani ikisinin toplqmi siildir iki tane yapilacak haberin olsun hem ultroson hem kan
Hayirlis ile saglikla kucagina alirsin ins
deluuu suan dikkat etmen lazim len ben daha bisiklete binmedim :) su zamanlar dikkatli ol ne isin var mitirda alasen
bende 34 yasindayim kuzum dun yaptirdim 1"4 cikti 3 mm altinda ise sikinti olmuyor birde burin kemigi var ise kuzum korkma moralli ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?