Benimkinin ne bak bakalim dr 2 hafta sonra dedi cinsiyetimaşşallah poposunu donumus :d bıde kız bu kız
korkma canım herkezınkı bır olmaz ben ılkınde doguma gıtmeden once kahvaltı yaptım bulasıkları yıkadım evımı temızledım oyle cıktımSaol canm banaďa kiz gbi geldi hic cikinti yoktu :))) Ay lavaboya girdim kadinin dogumuna 1 hafta kalmis zor nefes aliyordu koluna girdiler psikolojim bozuldu bebisi gorunce iyilestim.Rabbim kolaylik saglar insallah hepimize.
ben pek anlamıyorum canım arkadaşın aşermesınden ve sıvılcelenmesınden dedım kız dıye ama senınkı erkdek derse şaşırmam sankı poposunun altında hafıf bı şişlik gordum yanılmadıysamBenimkinin ne bak bakalim dr 2 hafta sonra dedi cinsiyeti
kız ne guzel bısey bu ya kollara ayaklara bak maşşallah bebegıneBenimkinin ne bak bakalim dr 2 hafta sonra dedi cinsiyeti
sağol canım ya bende durup durup bakıyorum çok değişik duyguymuş valla hiç görmediğim bişeyi özlüyorumkız ne guzel bısey bu ya kollara ayaklara bak maşşallah bebegıne
işte onada annelık denıyo ne acayıp bısey dımı ogrendıgın anda hıc gormedıgın hıssetmedıgın bırını canından cok sevıyosun tekmelerını hıssetmeye basladıgında dahada degısık bı duygu olcak ıcınde dogum yaptıgında ıse o ılk aglama sesı AAllahım sag saglım o gunlerı gostersın ınsallahsağol canım ya bende durup durup bakıyorum çok değişik duyguymuş valla hiç görmediğim bişeyi özlüyorum
o ıyımıs kızkizlar hatayda ozelde 20 tl gelin ben misafir ederim sizi:)
amin canım hepimize inşallahişte onada annelık denıyo ne acayıp bısey dımı ogrendıgın anda hıc gormedıgın hıssetmedıgın bırını canından cok sevıyosun tekmelerını hıssetmeye basladıgında dahada degısık bı duygu olcak ıcınde dogum yaptıgında ıse o ılk aglama sesı AAllahım sag saglım o gunlerı gostersın ınsallah
ayyyy masallah bebeğine :) bende bebeğimi özledim günler hiç gecmiyo :S haziran 11 gelirmi yaaaaaaBenimkinin ne bak bakalim dr 2 hafta sonra dedi cinsiyeti
valla muayene de 35 tl. benim dogum atasehir memorialde 8 bin tuttuydu ondan sonra bu ozeller sudan ucuz geliyor:)o ıyımıs kızben sımdı deıl ama şoyle 4 ayını gectıkten sonra dusunuyorum ozele gıtmeyı cunku ultrasonları daha gelişmiş oluyo kaybettıgım bebegımın hastalıgı 5 aylıkken ortaya cıkmıstı Allah korusun kotu bısey olursada erken ogrenmek ıstıyorum bu sefer
oy maşşallah araba alıyolar sankıvalla muayene de 35 tl. benim dogum atasehir memorialde 8 bin tuttuydu ondan sonra bu ozeller sudan ucuz geliyor:)
bizimde 27 sinde 2li randevumuz vardı özledik diye erken gittik sadece bebeği görmek içinayyyy masallah bebeğine :) bende bebeğimi özledim günler hiç gecmiyo :S haziran 11 gelirmi yaaaaaa
yok erken gitmem gittim mi cinsiyetini de öğrenmek istiyorumbizimde 27 sinde 2li randevumuz vardı özledik diye erken gittik sadece bebeği görmek için
BEN İLAÇ ALMAMAKTA ÇOK DİRENDİM AMA ALIYORUM ARTIK DR KENDİNE EZİYET ETME DEDİ ÇOK KÖTÜYSEN AL SENDESelam kizlar
Mide bulantilari ile nasil bas ediyorsunuz
Oyle kotu ki hep bi ogurme hissi. Yemek yiyemiyorum istahim kesildi. Muz yedim mesela 8 gibi hala canim baska bi sey yemek istemiyor. Su da icemiyorum...
bana 2 hafta sonra cinsiyeti söylerim dedi yani 13. haftası oluyo bakalım bende çok merak ediyorum. bu arada bişey duydum bhcg değerine göre cinsiyet tahmini tek olursa kız çift olursa erkek yalnız bende söyle bi durum var ben 2 kere baktırdım ona biri çift biri tek ordan da bişey öğrenemedim yaniyok erken gitmem gittim mi cinsiyetini de öğrenmek istiyorumbiraz daha buyusun sabredicem yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?