Hayirlisi ile iyi haberlerini bekliyoruz hepimizinanladım canım tamam teskk ederimm:)
bende 3 kilo aldım ne tiksinme ne bulanma sen iyisin yine gören 5 6 aylık sanıyorben hamileliğin başından beri baya iştahlıyım ya. hayatta yemediğim şeyleri yiyorum sonra da pişman oluyorum. neyse ki sadece 1 kilo aldım ve zaten çok zayıfım. hayırlısı hepimize bebekler iyi olsun sağlıklı olsun doğsunlar da sevelim.
Canım benim arkadaşım 2li test ve 3 lü testi yaptı 4 testi yaptırmadı açıkcası bilmiyorum ben yaptırırmıyım ama dr. ne derse onu yaparım herhalde....Kizlar su detayli ultroson varya Orda herseye bakilmiyormu ? Yani kalp kapakcigina jadar bakiliyor biliyorum. Boyle olunca diger testler. Lu 4 lu cokmu gerekli acaba diye soruyorum kendime ?
neye nakıyorsunuz hatunlar bende yükleyimEkle bakayim belki bellidir :)
bebegın ultrason resımlerı canım cınsıyet tahmını yapıyo arkadasneye nakıyorsunuz hatunlar bende yükleyim
12. haftada gıdersen fazla vakıt kalmadıgı ıcın en fazla 1 hafta sonrasına gun verırler canımkızlar ben sımdı 10 haftalıgım ıkılıtest ve ayrıntlı ultrason ıcın hala bır randevum yok gıttıgım ozel doktor ıkılıye gerek yok sadece ayrıntılı ıcınde 250 tl para ıstedı bende devlette yaptırayım dıyorum.soyle 11-12.haftada normal devlet hastanesı kadın dogumdan randevu alıp gıtsem gerekenı hemen yaparlarmıı.
buyuk gecmıs olsun canım Allah bebegını sana bagıslasın belkıde normalde adet olman gereken donemdı o oldu bazı kadınlarda hamıle kalsa bıle adet surebılıyomus bı kac ayhepinize cok tskler arkadaslar cook sukur bebegim iyimiskanama alanida gozukmuyor dedi proluton igne yazdi bol su ve dinlen dedi simdilik kanama olmuyo cok sukur nasil korktumm aglayarak gittimmm
Ya bazen hakketen para tuzagi gibi geliyor cogu seyCanım benim arkadaşım 2li test ve 3 lü testi yaptı 4 testi yaptırmadı açıkcası bilmiyorum ben yaptırırmıyım ama dr. ne derse onu yaparım herhalde....
buyuk gecmıs olsun canım Allah bebegını sana bagıslasın belkıde normalde adet olman gereken donemdı o oldu bazı kadınlarda hamıle kalsa bıle adet surebılıyomus bı kac ay
cok tsk ederimm bilmiyorum ama nasil hastaneye gittim bilmiyorummbuyuk gecmıs olsun canım Allah bebegını sana bagıslasın belkıde normalde adet olman gereken donemdı o oldu bazı kadınlarda hamıle kalsa bıle adet surebılıyomus bı kac ay
hıc bırı net bır bılgı vermıyor 2lı 3lu 4lu test denılen sey tamamen aynı..duydugum gordugum kadarıyla rısk altıjnda olan tum bebekleer saglıklı dogdu yanı olan anneye babaya oluyor.cocouk dogana kadar kan kusuyor yerlerıne sıgamıyorlar.en guzel zmanları mahfoluyor.tek onerılen ayrıntılı ultrason ve seker yuklemesı..en azından seker varsa anne karnındaykende tedavı edılebılınıyor.ama bu sacma testlerde tedavı yok cunku 100/100 net bılgı yokYa bazen hakketen para tuzagi gibi geliyor cogu sey
oyle oluyo canım ınsan gıdene kadar dua ede ede ne olur bısey olmasın bebegıme dıye bende lekelenme gecırdıgımde gıderken oyleydımcok tsk ederimm bilmiyorum ama nasil hastaneye gittim bilmiyorumm
valla muayene de 35 tl. benim dogum atasehir memorialde 8 bin tuttuydu ondan sonra bu ozeller sudan ucuz geliyor:)
Ya bazen hakketen para tuzagi gibi geliyor cogu sey
Canım ben kilo bakımından biraz fazla kilolu olduğumdan göbeğim çıkmaz hemen hamile kıyafetleri almam diyordum ama öyle olmadı diyebilirim 1 aydır her gün tayt giyorum vallah artık tayttan sıkıldım bir kaç hamile kıyafeti aldım birde külot sütyen falan aldım bol bol üstler aldım bügün giyim pazarı vardı dolaştım...Kıyafet olarak ne aldınız kendinize kızlar !!! Eski pantolonlarında artık vedalaştık dün dışardaydım belimi okadar sıktı ki Sünnetçiler çocuklar gibi bel kısmını açarak gezdim tüm gün
Super fiyat sanslisin hangi sehirdesin ?Aynen canım yaaa allahtan benim gittiğim yer fiyat anlamında uygun bir hastahane de 12 tl muhayane ücreti bu yaptıracağım testin ücretide 55 tl miş... bakalım doğuma kadar doğum parası falan nasıl olucak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?