2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
şeker yuklemesı bebek ıcın rısklı olabılıyomus ben onu yaptırmıycam arkadasım 25 yasında anne oldu seker yuklemesı yapmıslar ordakı hemsıre neden boyle bıseye ızın verdın demıs o soylemıs zararlı olcanı

Aynen canım yaaa allahtan benim gittiğim yer fiyat anlamında uygun bir hastahane de 12 tl muhayane ücreti bu yaptıracağım testin ücretide 55 tl miş... bakalım doğuma kadar doğum parası falan nasıl olucak....
Hangi hastaneye gidio sun cnm?

85 beden sütyen kullanırken hafta sonu 95 beden aldımşimdien böyleyse ileriyi düşünemiyorum bile

öğretmen hamişler bizler ne zaman nöbetten muaf oluyoruz bugün canımdan bezdim nöbetçiydim aşağı yukarı döndüm durdum şimdi bitmiş durumdayım çok yoruluyorum

ben hnuz bır kıyafet almadım ozl olarak 54le hamıle kaldım sımdı 10.haftadayım ve 56 kılo oldum.her kıyafetım oluyor sukur..lakın kotlar dusuk bel olunca ıs yerındede butun gun oturuyorum malum rahım taafını sıkıstıınca bıraz agrım oluyor.bende tayt gıysem artık ıyı olucak lakın 27 yasındayım hıc tayt gıymedım desem yerıdır.ama gıyenler cok rahat oldugunu soyluyor

85 beden sütyen kullanırken hafta sonu 95 beden aldımşimdien böyleyse ileriyi düşünemiyorum bile
valla ben 75ı dolduramıyordum sımdı cok sıkıyor.kendıme sutyen alma zaamanım geldı galıba sımdı ben ne alayım dersın.80 85 bılemedım.kac ayda bır beden atacak ataca

zonoxcum bunlara da bakar misin. Yerinde durmadigi ici forolar iyi cikmadi boluk porcuk. Tam cekerken zipladi durdu

Eklentiler

• IMG-20150518-WA0011.webp
    33 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG-20150518-WA0010.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG-20150518-WA0009.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 140
  • IMG-20150518-WA0008.webp
    47 KB · Görüntüleme: 115
Selam kızlar bizimde cts dr kontrolumuz var heyecanla miniğimi görmeyi bekliyorum bu kez bende eşime kameraya almasını soyleceğim ultrasonu ikili test için sanırım tarihte verir bu gidişimizde.bulantım cok cok azaldı ama aserme tam gaz devam ömrümde yemediğim kadar erik yiyorum hiçbirinden şikayetci değilim bulantılarım vs hamile olduğumu hatırlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…