Kuşadasındayım ama ben sökede egemed hastahanesine gidiyorum Kuşadasında bu fiyatlara yok çünkü ? Sen ?Super fiyat sanslisin hangi sehirdesin ?
şeker yuklemesı bebek ıcın rısklı olabılıyomus ben onu yaptırmıycam arkadasım 25 yasında anne oldu seker yuklemesı yapmıslar ordakı hemsıre neden boyle bıseye ızın verdın demıs o soylemıs zararlı olcanıhıc bırı net bır bılgı vermıyor 2lı 3lu 4lu test denılen sey tamamen aynı..duydugum gordugum kadarıyla rısk altıjnda olan tum bebekleer saglıklı dogdu yanı olan anneye babaya oluyor.cocouk dogana kadar kan kusuyor yerlerıne sıgamıyorlar.en guzel zmanları mahfoluyor.tek onerılen ayrıntılı ultrason ve seker yuklemesı..en azından seker varsa anne karnındaykende tedavı edılebılınıyor.ama bu sacma testlerde tedavı yok cunku 100/100 net bılgı yok
Hangi hastaneye gidio sun cnm?Aynen canım yaaa allahtan benim gittiğim yer fiyat anlamında uygun bir hastahane de 12 tl muhayane ücreti bu yaptıracağım testin ücretide 55 tl miş... bakalım doğuma kadar doğum parası falan nasıl olucak....
85 beden sütyen kullanırken hafta sonu 95 beden aldımCanım ben kilo bakımından biraz fazla kilolu olduğumdan göbeğim çıkmaz hemen hamile kıyafetleri almam diyordum ama öyle olmadı diyebilirim 1 aydır her gün tayt giyorum vallah artık tayttan sıkıldım bir kaç hamile kıyafeti aldım birde külot sütyen falan aldım bol bol üstler aldım bügün giyim pazarı vardı dolaştım...
sen dogumdan sonra gor bıde85 beden sütyen kullanırken hafta sonu 95 beden aldımşimdien böyleyse ileriyi düşünemiyorum bile
ben hnuz bır kıyafet almadım ozl olarak 54le hamıle kaldım sımdı 10.haftadayım ve 56 kılo oldum.her kıyafetım oluyor sukur..lakın kotlar dusuk bel olunca ıs yerındede butun gun oturuyorum malum rahım taafını sıkıstıınca bıraz agrım oluyor.bende tayt gıysem artık ıyı olucakKıyafet olarak ne aldınız kendinize kızlar !!! Eski pantolonlarında artık vedalaştık dün dışardaydım belimi okadar sıktı ki Sünnetçiler çocuklar gibi bel kısmını açarak gezdim tüm gün
eyvahlar olsun taşıyamıyorum ağır geliyor şimdidensen dogumdan sonra gor bıdeben normalde 95 kullanıyorum dogumdan sonra 110 beden kucuk gelıyo
24. Haftadan sonra canım yani seneye gelince muafızöğretmen hamişler bizler ne zaman nöbetten muaf oluyoruz bugün canımdan bezdim nöbetçiydim aşağı yukarı döndüm durdum şimdi bitmiş durumdayım çok yoruluyorum
Senin bebeginin genital nubu belli degil. Yani ayaklari ile kapamiszonox banada tahmin yaparmısın 1198. sayfada fotom
valla ben 75ı dolduramıyordum sımdı cok sıkıyor.kendıme sutyen alma zaamanım geldı galıba sımdı ben ne alayım dersın.80 85 bılemedım.kac ayda bır beden atacak ataca85 beden sütyen kullanırken hafta sonu 95 beden aldımşimdien böyleyse ileriyi düşünemiyorum bile
aynen canım ama dogumdan sonra daha beter olcak sutte gelcek ya kocaman kocamaneyvahlar olsun taşıyamıyorum ağır geliyor şimdidendesene üç ayda bir sütyen alacağız beden büyüyecek
Istanbuldayim malesef aslen mersinliyim ama akdeniz herzaman iyidir yaKuşadasındayım ama ben sökede egemed hastahanesine gidiyorum Kuşadasında bu fiyatlara yok çünkü ? Sen ?
yaramaz ya nazlanıyo desene :) teşekkür ederim canımSenin bebeginin genital nubu belli degil. Yani ayaklari ile kapamis
Cok sukurki bisey yok. Insallah sagpikla kucahina alirsin. Ben Almanyadayim ama gölcukluyum merak ettim bu sacma doktorun nerde oldugunu ondan sordumKaramursel canim cok fena oldum yaa
DOKTOR BANA FOLİK ASİT VERMEDİ SÖYLEDİM GEREK YOK DECAVİT YETERLİ DEDİ ONUDA DOĞURANA KADAR İÇECEKSİN DEDİya bide sanki folik asidi içince midem daha cok bulanıyo gibi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?