Zonoxcum benimkilere de bakar misin 120z ☺Senin bebeginin genital nubu belli degil. Yani ayaklari ile kapamis
BU İKİLİ TESTİ NASIL YAPIYORLAR CNM NE ÇIKIYOR YADA ÇIKMASI GEREKİYORhadi bakalım hayırlı sonuclar alırısn inşallah
bende cuma günü gidiyorum test için ense kalınlığı 2.7 mm altında olması gerekiyormuş.masallahh bebişee allah nazarlardan esirgesin bizde cuma günü teste gidicez ense kalınlıgı kac cıkması gerekiyor canım bilgin var mı bide burun kemiğide ölcüyolarmıs galiba
iyi haberle dönmüşsün canım cok sevindim hadi geçmiş olsunhepinize cok tskler arkadaslar cook sukur bebegim iyimiskanama alanida gozukmuyor dedi proluton igne yazdi bol su ve dinlen dedi simdilik kanama olmuyo cok sukur nasil korktumm aglayarak gittimmm
Ne güzel görüntüler bunlar sağlık la kucağına almayı nasip etsin canım...merhaba banada tahmin yaparmısınız
Zonoxcum benimkilere de bakar misin 120z ☺
1206 dicektim yaaSenin bebeginin genital nubu belli degil. Yani ayaklari ile kapamis
1206 dicektim yaSenin bebeginin genital nubu belli degil. Yani ayaklari ile kapamis
Kuşadasında yaşıyorum ama ben sökede egemed hastahanesine gidiyorum tatlım... Sen ?Hangi hastaneye gidio sun cnm?
YARIN BENDE YÜKLEYİM BARİbebegın ultrason resımlerı canım cınsıyet tahmını yapıyo arkadas
Evet iI demekki kanama bitmis son lekeler gelio danarda kalanalrleke kirmiziydi simdi kahve rengi olmus iyimi oluyo
evet duzelmeye baslamıs canımleke kirmiziydi simdi kahve rengi olmus iyimi oluyo
teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla alırızNe güzel görüntüler bunlar sağlık la kucağına almayı nasip etsin canım...
ınsallah gorunen bı durustadır canımYARIN BENDE YÜKLEYİM BARİBELKİ BANADA BAKAR
benimde cuma günü bende korkuyorum. dua etmekten başka şansımız yokyarın ikili test günüm çok endişeliyim kızlar korkuyorum nedense
insallahhevet duzelmeye baslamıs canım
evet bu kanamanın bittiğini gösterir birkaç gün böyle kahverengi lekelerin devam edebilir. sonra oda kaybolurleke kirmiziydi simdi kahve rengi olmus iyimi oluyo
kızlar yüzüstü yatmanın sakıncası var mı bu haftalarda
yok kız ne olcak buyuyunce bıle yok ama karın agrısı oluyo yuz ustu yatınca ıstesende yatamıyosun ama bebek ıcın sakıncalı deılkızlar yüzüstü yatmanın sakıncası var mı bu haftalarda
premesisSen hangisini içiyorsun canım ?
Canm bende bugun nöbetciydim vok yoruldum valla ama 6.aydan sonra bitiyor .oda ins seneye bu yıl tutucazöğretmen hamişler bizler ne zaman nöbetten muaf oluyoruz bugün canımdan bezdim nöbetçiydim aşağı yukarı döndüm durdum şimdi bitmiş durumdayım çok yoruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?