2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
yok kız ne olcak buyuyunce bıle yok ama karın agrısı oluyo yuz ustu yatınca ıstesende yatamıyosun ama bebek ıcın sakıncalı deıl
Geçen sabah eşim uyandırdı beni noldu dedim kalk cocuğun üstüne yatmışsın dedi

zonoxxxxxxc tahminini gormedim bakar mısın

Eklentiler

• 20150520_111038.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 100
Kesinlikle katılıyorum. İlk hamileliğimde aynı dediğin gibi sadece renkli ultrason ve şeker yüklemesi yaptırdım. Şimdi gittiğim doktor ikili test dedi istemiyorum dedim. Şöyle gerekiyor böyle gerekiyor diye saçmaladı. elbette yine yaptırmıcam. Renkli ultrasonda zaten herşey çıkıyor bana tuzak geliyor tüm bunlar. İki hamile gördüm hamilelikleri zehir oldu ama çok şükür tamamen sağlıklı doğum yaptılar. O örneklerden sonra bu kararı aldım. Zaten Allah korusun bir sorun varsa da o cana kıymaya hiç niyetim yok.

cepten zor yaziyorum kizlar bir arkadas sormus bakiliyor mu dortlude downa diye evet bakiliyor. ayrintili da yapiliyor kan da aliniyor. ona gore risk geliyor. benim ultrasonda yoktu bulgu. ama kanda 10 da 1 risk cikti saglikli dogdu. bir de spina bifida ve bir iki seye daha bakiliyor

zonoxxxxxxc tahminini gormedim bakar mısın
Seninkini soyle izah edeyim canim, popo + yazan esik. Bas popo olcumu. O onunde duran cikinti kiz bebektede olur erkek bebektede. Senin ki popo mesafesine cok yakin ve aci olarak erkege benziyor. Ama o kadar belirgin olmasi kordonda olabilir. Yani yaniltici olmak istemiyorum. Ne zaman gidrcrksin baska? Bak mesela ftmagn arkadssinda nubu biraz karisik.. yani onunda nub u kalin geldi gozume. Doktorlar canli gorduklerinden kordonu ayirabiliyorlar ama ben 1 foto yorumladigimdan emin olmadan yorum yapmak iatemiyorum :)) bu arada hic kiza benziyor diyen olmadi grupta. Erkek senesi mi bu sene yahu

Kendini suçlama ben dört yıldır bekliyorum ilk tup bebek denememiz ve ben bile hüngür hüngür kaç kez ağladım kendimi çok bitik ve aciz hissediyorum kusmaktan kokulardan bittim artık

Aynen canım yaaa allahtan benim gittiğim yer fiyat anlamında uygun bir hastahane de 12 tl muhayane ücreti bu yaptıracağım testin ücretide 55 tl miş... bakalım doğuma kadar doğum parası falan nasıl olucak....
clok iyi fiyat

merhaba banada tahmin yaparmısınız
Allahi mkorusuvbebisni resimleri ne kadar guzel net benimkiler flu dojtorun her seferinde bu ekranmi ? Nereye gidiyorsun muayene ?
leke kirmiziydi simdi kahve rengi olmus iyimi oluyo
sukurler olsu. Dojtor ne dedi ?

yok kız ne olcak buyuyunce bıle yok ama karın agrısı oluyo yuz ustu yatınca ıstesende yatamıyosun ama bebek ıcın sakıncalı deıl
bebek nefes alamiyormus sikinti oluormys kuzum ablamun doktoru demisti tabi 16 haftadan sknra his benimki si,diden yatirmiyorda

bende bu cevabi bekliyordum isteee ben 2 liyi yaptirdim ama 3 ve 4 lu bana bisuna masraf gibi geliyor zaten detaylida hwpsi cikiyor detaydan sonra amiyosentez ineriyorlar degilmi ?

haftaya cumartesi ayrintiliya gideceğim der sanirim 13 arti 1; olcak dort gun de onden gidiyor bu bebis te.

Ya kizlar canininz cekmezsin ama.canim sandavic istiyo bir kere yesem.mi acaba bilemedim salam sucuk yasak ya neyapsam ki ..

haftaya cumartesi ayrintiliya gideceğim der sanirim 13 arti 1; olcak dort gun de onden gidiyor bu bebis te.
Kiz diyen oldu mu bebege? Yani benim bu fotodan anladigim erkek ama tabi %100 degil :) ama bazen oyle oluyorki ben erkegim ben kizim diye bagiriyor :)) insallah 1 de kizin olur

Ya kizlar canininz cekmezsin ama.canim sandavic istiyo bir kere yesem.mi acaba bilemedim salam sucuk yasak ya neyapsam ki ..
Aslinda 1 kereden birsey olmaz. Salam sucuk bebekte zeka geriligi yapabilir diyorlar. Kola, mayonez vs vs vs hepsi giriyor buna. Ama asiri yersen zarar verebilir. 1 krreden birseycik olmaz. Ben de yedim :)

ben hastanede yattım 4 gün,midem de dinlendi çok iyi geldi sadece serum verdiler.ve mide bulantısı bilekliği var mutlaka al,hayatımı kurtardı ben de zayıflamıstım

Ben oğlumda hem tatlı hem ekşi çekerdi canım. Bunda böyle meyve ve bol limonlu salatalar istiyor canım. Tatlı hiç aramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…