Geçen sabah eşim uyandırdı beni noldu dedim kalk cocuğun üstüne yatmışsın dediyok kız ne olcak buyuyunce bıle yok ama karın agrısı oluyo yuz ustu yatınca ıstesende yatamıyosun ama bebek ıcın sakıncalı deıl
yinede tedirgin oluyorum yaben doktora sordum 16. haftaya kadar yatabilirsin dedi.
Aynen canim..Cok sukurki bisey yok. Insallah sagpikla kucahina alirsin. Ben Almanyadayim ama gölcukluyum merak ettim bu sacma doktorun nerde oldugunu ondan sordum
hahaha kahkaha attımGeçen sabah eşim uyandırdı beni noldu dedim kalk cocuğun üstüne yatmışsın dedi
yinede tedirgin oluyorum ya
bende cok güldümhahaha kahkaha attımoda ıyımış
Kesinlikle katılıyorum. İlk hamileliğimde aynı dediğin gibi sadece renkli ultrason ve şeker yüklemesi yaptırdım. Şimdi gittiğim doktor ikili test dedi istemiyorum dedim. Şöyle gerekiyor böyle gerekiyor diye saçmaladı. elbette yine yaptırmıcam. Renkli ultrasonda zaten herşey çıkıyor bana tuzak geliyor tüm bunlar. İki hamile gördüm hamilelikleri zehir oldu ama çok şükür tamamen sağlıklı doğum yaptılar. O örneklerden sonra bu kararı aldım. Zaten Allah korusun bir sorun varsa da o cana kıymaya hiç niyetim yok.hıc bırı net bır bılgı vermıyor 2lı 3lu 4lu test denılen sey tamamen aynı..duydugum gordugum kadarıyla rısk altıjnda olan tum bebekleer saglıklı dogdu yanı olan anneye babaya oluyor.cocouk dogana kadar kan kusuyor yerlerıne sıgamıyorlar.en guzel zmanları mahfoluyor.tek onerılen ayrıntılı ultrason ve seker yuklemesı..en azından seker varsa anne karnındaykende tedavı edılebılınıyor.ama bu sacma testlerde tedavı yok cunku 100/100 net bılgı yok
Erkege benzettim ben. Ama dedugib gibi genirali cok net cikmamiszonoxcum bunlara da bakar misin. Yerinde durmadigi ici forolar iyi cikmadi boluk porcuk. Tam cekerken zipladi durdu
Erkek yanilirsam meslegi birakirim ahahaha tabi bu usg 11 +4, 5 ve ustu olmali. Genital bolge 12.haftaya kadar hemen hamen ayni gidrr sonra sekil alir. Hatta 14. Haftadan aonra tahmin etmek daha da guclesirmerhaba banada tahmin yaparmısınız
Seninkini soyle izah edeyim canim, popo + yazan esik. Bas popo olcumu. O onunde duran cikinti kiz bebektede olur erkek bebektede. Senin ki popo mesafesine cok yakin ve aci olarak erkege benziyor. Ama o kadar belirgin olmasi kordonda olabilir. Yani yaniltici olmak istemiyorum. Ne zaman gidrcrksin baska? Bak mesela ftmagn arkadssinda nubu biraz karisik.. yani onunda nub u kalin geldi gozume. Doktorlar canli gorduklerinden kordonu ayirabiliyorlar ama ben 1 foto yorumladigimdan emin olmadan yorum yapmak iatemiyorum :)) bu arada hic kiza benziyor diyen olmadi grupta. Erkek senesi mi bu sene yahuzonoxxxxxxc tahminini gormedim bakar mısın
Kendini suçlama ben dört yıldır bekliyorum ilk tup bebek denememiz ve ben bile hüngür hüngür kaç kez ağladım kendimi çok bitik ve aciz hissediyorum kusmaktan kokulardan bittim artıkHer gün kendime kızıyorum insanlar yıllarca uğraşıyor o kadar düşükler yapıyor yine evlat için uğraşıyor sen isyan ediyorsun diye hergün kızıyorum ama kendime ama gerçekte hastalıklı gibiyim o mutlu ben gitti Allah im tez zamanda kurtar bizi bu bulantılardan ve bebeklerimiz koru
clok iyi fiyatAynen canım yaaa allahtan benim gittiğim yer fiyat anlamında uygun bir hastahane de 12 tl muhayane ücreti bu yaptıracağım testin ücretide 55 tl miş... bakalım doğuma kadar doğum parası falan nasıl olucak....
Allahi mkorusuvbebisni resimleri ne kadar guzel net benimkiler flumerhaba banada tahmin yaparmısınız
sukurler olsu. Dojtor ne dedi ?leke kirmiziydi simdi kahve rengi olmus iyimi oluyo
bebek nefes alamiyormus sikinti oluormys kuzum ablamun doktoru demisti tabi 16 haftadan sknra his benimki si,diden yatirmiyordayok kız ne olcak buyuyunce bıle yok ama karın agrısı oluyo yuz ustu yatınca ıstesende yatamıyosun ama bebek ıcın sakıncalı deıl
bende bu cevabi bekliyordum isteee ben 2 liyi yaptirdim ama 3 ve 4 lu bana bisuna masraf gibi geliyor zaten detaylida hwpsi cikiyor detaydan sonra amiyosentez ineriyorlar degilmi ?Kesinlikle katılıyorum. İlk hamileliğimde aynı dediğin gibi sadece renkli ultrason ve şeker yüklemesi yaptırdım. Şimdi gittiğim doktor ikili test dedi istemiyorum dedim. Şöyle gerekiyor böyle gerekiyor diye saçmaladı. elbette yine yaptırmıcam. Renkli ultrasonda zaten herşey çıkıyor bana tuzak geliyor tüm bunlar. İki hamile gördüm hamilelikleri zehir oldu ama çok şükür tamamen sağlıklı doğum yaptılar. O örneklerden sonra bu kararı aldım. Zaten Allah korusun bir sorun varsa da o cana kıymaya hiç niyetim yok.
haftaya cumartesi ayrintiliya gideceğim der sanirim 13 arti 1; olcak dort gun de onden gidiyor bu bebis te.Seninkini soyle izah edeyim canim, popo + yazan esik. Bas popo olcumu. O onunde duran cikinti kiz bebektede olur erkek bebektede. Senin ki popo mesafesine cok yakin ve aci olarak erkege benziyor. Ama o kadar belirgin olmasi kordonda olabilir. Yani yaniltici olmak istemiyorum. Ne zaman gidrcrksin baska? Bak mesela ftmagn arkadssinda nubu biraz karisik.. yani onunda nub u kalin geldi gozume. Doktorlar canli gorduklerinden kordonu ayirabiliyorlar ama ben 1 foto yorumladigimdan emin olmadan yorum yapmak iatemiyorum :)) bu arada hic kiza benziyor diyen olmadi grupta. Erkek senesi mi bu sene yahu
Kiz diyen oldu mu bebege? Yani benim bu fotodan anladigim erkek ama tabi %100 degil :) ama bazen oyle oluyorki ben erkegim ben kizim diye bagiriyor :)) insallah 1 de kizin olurhaftaya cumartesi ayrintiliya gideceğim der sanirim 13 arti 1; olcak dort gun de onden gidiyor bu bebis te.
Aslinda 1 kereden birsey olmaz. Salam sucuk bebekte zeka geriligi yapabilir diyorlar. Kola, mayonez vs vs vs hepsi giriyor buna. Ama asiri yersen zarar verebilir. 1 krreden birseycik olmaz. Ben de yedim :)Ya kizlar canininz cekmezsin ama.canim sandavic istiyo bir kere yesem.mi acaba bilemedim salam sucuk yasak ya neyapsam ki ..
Kaç gün oldu saymadım topiğe gelemiyorum...
Mide bulantısını benim kadar yoğun yaşayan oldu mu acaba aranızda..
Resmen bulantıdan başımı kaldıramıyorum bulantı ilacı verildi o da işe yaramadı denemediğim şey kalmadı..
Fazla yiyemiyorum yediğimi de çıkarıyorum zaten.
53 kilo ile başladım 51 e düşmüşüm daha fazla su ve kilo kaybım olursa doktorum hastaneye yatırırım serumla beslerim seni dedi14.haftaya kadar da devam edebilir dedi..Annem olmasa yanımda daha da fazla kilo verirdim kesin.
Muhabbet etmeyi özledim sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?