2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
baklava da yedim unutmuşum onu söylemeyi gelsin artık güzel günleeer, hamileliğimi yaşamak istiyorum, gebe moduna girmek istiyorum, yoruldum hasta gibi yaşamaktaaan
Ben de artık hasta modundan çıkıp hamile moduna girmek istiyorum. Hamileliğin keyfini çıkarmak istiyorum.

al bendende o kadar tatlıyla hıc aram kalmadı zaten mıdem allak bullak oluo
Ben de hiç tatlı yiyemiyorum. Hatta tatlımsı meyveleri bile
Muzu çok severdim. Şimdi midemi bulandırıyor.

[QUOTEost: 41123334, member: 470033"]Senin dr biraz pimpirikli gibi geliyor bana. İlişki yasağı, seyahat yasağı falan durup dururken ne gerek var hastalıklıymışız gibi bu kısıtlamalara Bize haftaya kadar seyahat sorunu olmadığını söyledi.[/QUOTE]
Benim doktorumda yasak koymadi seyahat acisindan hatta yeni konustum eger kanaman vs.yoksa normal hayatina devam edebilirsin dedi bende gidicem haziranda memlekete kardesimin dugunu var allah kismet ederse

sende ki göbekse bende ki ne 1.60 boy 54 kilo ile başladım bulantılar azaldığı gibi göbek pırtladı .. 56 olmuşumdur sanıyorum. azcık göbekli idim ama bu resmen hamile göbeği.. öle kim ne bişi de yemiyorum hatta açım die gezip duruorum bazen bulantıdan. . ve karnım sivri sanki yanlardan çıkmadı direk göbek deliği çevresi önde gidio.. erkek sanki.. sendede bi çirkinlik varsa bakalım kızın mı olacak.. hayırlısı olsun da.. daha dombili olacağımız günler gelecek inşallah..

Ayyy çok sevindimm Ne güzell bir duygu...:)Cinsiyet tahminide yapılmış maşallah..:)Bende de o sarı akıntı var..Bende gtiğimde söyleyeceğim...

Hiç moralini bozma. Ense kalınlığı fazla çıkıp da gayet sağlıklı bir sürü bebek duydum. İnşaallah iyi haberler alırsın. Zor bir gebelik geçireceğini nereden biliyordun? Merak ettim.

[QUOTE, post: 41124359, member: 658073"]benim de ikili test için kan 15 tl muayeneye için 100 tl verdim kan ucuzdu ama sonuç 10 gün sonra çıkacak dediler tekrar sonuç için para vereceğiz bunlar resmen soyguncu sinir oluyorum bence kasıtlı sonucun çıkması 10 gün dediler ..bir de benim doktor 18 hazirana gün verdi o zaman da öğrenebilirsin dedi sonucu ..meraktan çatlayacam umurlarında değil gerçi % 80 normal dedi doktorum ama insan merak ediyor[/QUOTE]
Valla arkadasim bende ozele gidiyorum 200 tl veriyorum ama 15 gün sonra gidince para ödemiyorum. Mesela ben ikili test yaptirmayacagim ama bana bir dahiki kontrolde burun kemiginede ense kalinliginada bakar söylerim merak etme dedi.bazi yerler soyguncu olmuş. Tahlil filan versemde telde söylüyor hatta watsaptan yazisiyoruz :)

bende alicam bu kremden eczane 200 ml için 155 tl fiyat verdi internete turuncukasa diye bi yer var orada 86 tl. ama hiç alışveriş yapmadım ve neden bu kadar fark var anlamadım..

Turuncukasayi mesleği eczacı olan biri yönetiyor ve tamamen güvenilir. Ben bütün dermokozmetik ürünlerimi oradan alıyorum. Çatlak kremininde siparişini verdim. Genelde fiyatlar daha uygun oluyor.

Kasinmalar 4 hafta once oluyodu bende. Artik pek kasinmiyorum :) kursakli gobek ne demek :) ilk kez duydum da
:))) bizim burda kursakli derler düz göbüşlü degilim yani göbegin ustunde göbek var gibi normaldede 3 aylik gbi hemen cikiodu yemekten sonra :)) Aynen ya ayni kiloda olsakta siskinlikten kiyafetler olmuyor bak foto atim netten örnek kursakli göbüş :)))

Eklentiler

• 2015-05-26 16.43.26.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 153
Maşallah size. Bana işe gidip gelmek bile zor geliyor.

Hiç moralini bozma. Ense kalınlığı fazla çıkıp da gayet sağlıklı bir sürü bebek duydum. İnşaallah iyi haberler alırsın. Zor bir gebelik geçireceğini nereden biliyordun? Merak ettim.

Ben almanyadayim canim. ikili test burada 145 euro civari. Doktor vana sordu. Istemiyorum dedim tamam dedi bic ustelemedi ama diger testleri bilmiyorum

Bit artık bulantılar ne olur bit poşetle gezmekten insanların yanında çıkarmaktan utanır oldum ben suan çok mutsuz bir insanım oysa anne olucam uçmam lazım havalarda ((

Kızlar merhaba hepiniz ıyisinizdir İnşallah. Kistim vardı sağ yumurtaligimda 5 mm civarında. Ve dün şiddetli bi ağrıyla hastaneye gittim. Kistim in patladığıni öğrendim. Dusuk önleyici iğne vuruldum. Çok korktum bebegime bişey olur diye ama Elhamdülillah iyiyiz. Kisti olan arkadaşlarım hiç birşey düşündüğünüz gibi olmuyor bazen. Ameliyat olma durumum varken kendiliğinden patladı çok şükür. Rabbim ime emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…