- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
Ben de artık hasta modundan çıkıp hamile moduna girmek istiyorum. Hamileliğin keyfini çıkarmak istiyorum.baklava da yedim unutmuşum onu söylemeyigelsin artık güzel günleeer, hamileliğimi yaşamak istiyorum, gebe moduna girmek istiyorum, yoruldum hasta gibi yaşamaktaaan
Ben de hiç tatlı yiyemiyorum. Hatta tatlımsı meyveleri bileal bendende o kadar tatlıyla hıc aram kalmadı zaten mıdem allak bullak oluo
Bisey sorucam kac yasindasiniz cin takvimine hic bakmismiydiz
sende ki göbekse bende ki neGÖbegi cok kafaya takmiyorum da memelerim de buyudugu icin ki normal de de kücuk sayilmazlar. Kilo almamis olmama ragmen dombili gorunuyorum sanki. Hic bi giydigimi yakistiramiyorum. Gecen yil giydigim yazlik bol uzun elbiselerim vardi. Memeler yuzunden yakismiyo sanki Artik. amaann ne bilim ya artik alismak gerek siskinliklere,eski kiyafetlerin ustte ayni sekilde durmamasina filan. Saglikli beslenmeye calisalim bebegi de guzelce buyutelim de fazladan gelen siskinlikler kilolar bi sekilde gider nasilsa dogumdan sonra :) iste araada bir cok cirkinim ben triplerine giriyorum o kadar :))))))
Ayyy çok sevindimm Ne güzell bir duygu...:)Cinsiyet tahminide yapılmış maşallah..:)Bende de o sarı akıntı var..Bende gtiğimde söyleyeceğim...ben geldimmmmm... :) yavrusumu gördüm 3 cm olmus 1+1 gunluk geriden geliyodu o 4 gune dusmus :):) doktor bi sıkıntı yok dedi sadece lekelenmem için progestan sarı kokulu akıntı içinde fitil verrdi :S cinsiyetide erken ama erkege benzettim vucut yapısını dedi :)
Hiç moralini bozma. Ense kalınlığı fazla çıkıp da gayet sağlıklı bir sürü bebek duydum. İnşaallah iyi haberler alırsın. Zor bir gebelik geçireceğini nereden biliyordun? Merak ettim.Kizlar bugun ikili taramam vardi cok kotu gecti.ense kalinligi cok fazla cikti doktorum direkt plesantadan kan alip bakalim dedi neye ugradigimi sasirdim.zor bi gebelik gecirecegimi biliyordum ama bunu beklemiyordum.plesantadan alip alip laboratuvara gonderdik 2-3 gune cikacak sonuc,
nasil bir is bu yaaa ben telefonla ogrendim ayreten muayne 35tl kana 20 tl verdimmmdoğru diyorsun da gel de onu paragözlere anlat :) 10 gün geçince sonuç için dahi olsa para alıyorlar
bende alicam bu kremden eczane 200 ml için 155 tl fiyat verdi internete turuncukasa diye bi yer var orada 86 tl. ama hiç alışveriş yapmadım ve neden bu kadar fark var anlamadım..
:))) bizim burda kursakli derler düz göbüşlü degilim yani göbegin ustunde göbek var gibi normaldede 3 aylik gbi hemen cikiodu yemekten sonra :)) Aynen ya ayni kiloda olsakta siskinlikten kiyafetler olmuyor bak foto atim netten örnek kursakli göbüş :)))Kasinmalar 4 hafta once oluyodu bende. Artik pek kasinmiyorum :) kursakli gobek ne demek :) ilk kez duydum da
Cevap için teşekkürler.Bende de sivi dedigin olay oluyor canim.cok rahatsiz edici bir durum geecekten.hamilelerde agiz fazla sivi salgiliyomus okumustum kitapta.ondan heralde.
Hangi hastane de yaptirdn cnm?neden o kadar pahali be muayee 35 tl test icin 20 tl verdim
Maşallah size. Bana işe gidip gelmek bile zor geliyor.Allah yardincin olsun canım benim. Benimde şehir dışı işlerim falan oluyor. Elimden geldiği kadar gitmemeye çalışıyorum ama bazen gitmezsem olmuyor. Geçen bi hafta içinde eskisehir ankara balikesir Çanakkale yaptım. inşaallah iyidir kuzucugum
gaziantep duztepe ozel yasam hastanesiHangi hastane de yaptirdn cnm?
Hiç moralini bozma. Ense kalınlığı fazla çıkıp da gayet sağlıklı bir sürü bebek duydum. İnşaallah iyi haberler alırsın. Zor bir gebelik geçireceğini nereden biliyordun? Merak ettim.
Bi onceki gebeligim 18 haftalik erken dogumla sonuclanmisti o yuzden bu gebeligimde rahim agzi yetmezligi suphesiyle hareket edilecekti.bol bol istirahat edeyim,stres yapmayayim kafam rahat olsun diye ofisimi kapattim.dun doktora gittigimizde rahim agzins dikis konusuna karar verecektik ama bu sorun cikinca dikis ikinci planda kaldi.
Herseyin hayirlisi Allahtan iyi hekimlerimiz var,bilim var,teknoloji var cogu seyi onceden ogrenip yolumuzu cizebiliyoruz
Sanslisin canm 3 hastane aradım fiyatlar hep 150 160 200 artı muayne ücreti 40 50 lira mecbur yaptircam tabi bu testi ama niye bukadar pahali anlamiyorumgaziantep duztepe ozel yasam hastanesi
Ben almanyadayim canim. ikili test burada 145 euro civari. Doktor vana sordu. Istemiyorum dedim tamam dedi bic ustelemedi ama diger testleri bilmiyorumMerhaba müstakbel anneler
Ense kalinligindan korkan anneler icin birseyler yazmak istedim
Ben yaptirmadan once internetten araştırdım. Ense kalinligi tamamen o siada olcuyu alan doktorun becerilerine kalmış. Cok kucuk oldugundan dogru noktadan olcu alınması zaten cok zor. Benim doktorum tam 4 kez cagirdi beni bebegin uygun pozisyonu yakalayip olcemedigi icin. Cok sukur dusuk cikti. 33 yasimdayim. Hic korkmayin hamileliginizin zehir olmasina izin vermeyin.
http://m.milliyet.com.tr/pembenar/gereksiz-test-yaptirmayin-pembenar-detay-hamilelik-1696996/
Ben dortluyu yaptirma konusunda kararsızım acikcasi .
Yurtdisinda yasayan arkadaslar vardi onlar bilgi verse oralarda bu kadar cok test yapiliyor mu , yoksa para icin psikolojimizimi bozuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?