2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gunaydin canim ay ne guzeeell bende dun gece anca ruyamda gordum bebegimin icimde oynadigini insallah gercekte de hissederim gerci nasil oluyo bilmiyorum da anlarim insallah

Ayy cok guzel insallah bende erken hissederim zayiflar erken hisseder dedi doktorum bende oyleyim insallah hemen hissederim
inşallah canım benımkı kıloyla ılgılı deıl fazla gebelık gecırdıgım ıcın erken hıssedıyorum bı oncekı gebelıgımdede 11 haftada hıssetmıstım

inşallah canım benımkı kıloyla ılgılı deıl fazla gebelık gecırdıgım ıcın erken hıssedıyorum bı oncekı gebelıgımdede 11 haftada hıssetmıstım
Tecrubelisin yani canim ondan ben daha ne hissetcegimi bile bilmiyorum insallah bende 12.haftada falan hissederim.

Günaydın anneler ve bebişleri:)
Kızlar ben bebisimi çok merak ediyorum iki hafta oldu görmüyorum iyimidir acaba

Erkek yanilirsam meslegi birakirim ahahaha tabi bu usg 11 +4, 5 ve ustu olmali. Genital bolge 12.haftaya kadar hemen hamen ayni gidrr sonra sekil alir. Hatta 14. Haftadan aonra tahmin etmek daha da guclesir

doktor %90 erkek dedi kesindir inşallah mesleğe devam tşk ederim

elifeva ben oğlumda 15. haftada hissettim. sanki kuş gibiydi ilk hareketini hissettiğimde
dün gece sırt üstü yattığımda bir kıpırtı hissettim ama konduramadım acaba mı diyorum senin yazdıklarını okuyunca. kilolu değilim hatta zayıfım bu nedenle olması muhtemel sanırım

Canım bende hamile kaldığımı duyduğumda böyle batıl inaçları duymuştum bir kaç kişiyede sorum yok canım kestir dedi bende kestirdim evet benim çok beyazım var önlerde özellikle ama boyatmayı hiç düşünmüyorum oda bir moda olsun diyorum ...

Merhaba canım dün akşam sol kasığımda kasılmalar oldu doktoruma sormuştum ara ara ağrılar normal dedi kasılmalarda normaldir sanırım... Benim ilk başlarda vajinal ağrım oluyordu o geçti... Birde gerçekten süt yumurta peynir yoğurt bunları imhal etme yemen lazım...

Canım benim acil şifalar versin dualarımız sizinle bir an önce kendine gelir ve çocuklarına bağışlar...

ilk gebelıklerde geç hıssedılırmıs canım bızım rahım bebege alıskın onun ıcın erkenden hıssettık benım kasıgım sıkısınca kıpırdadı 2 defa mınıcık tıtreşim cok guzeldı

Merhaba annişler bende bebişimin ultrason resmini ekleyeyim bari bakalım cinsiyet konusunda tahminde bulunacak varmıdır... Benim içimden kız geçiyor ama konuştuğum herkes erkek diyor...

Eklentiler

• 11326245_10153393865114532_1656804505_n.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 102
  • 11259038_10153393865089532_205947307_n.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 106
R
Rabbim acil şifalar versin inş.biran önce iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…