- 20 Eylül 2012
- 571
- 379
- 103
Gunaydin canim ay ne guzeeell bende dun gece anca ruyamda gordum bebegimin icimde oynadiginigunaydın kızlar dun cok guzel bısey oldu daha oncekı gebelıgımdede olmustu iç çamasırı kasıgımı sıkmıs bıde ıkı buklum oturuyodum cok mınık bebegın hareketını hıssettım bagırsak hareketı olmadıgından eminim bebek hareketıyle bagırsak hareketını ayırt edebılıyorum cok acayıp oldum
anlarsın canım mınıcık balık cırpınıyo gıbı oluyo ılk bastaGunaydin canim ay ne guzeeell bende dun gece anca ruyamda gordum bebegimin icimde oynadiginiinsallah gercekte de hissederim gerci nasil oluyo bilmiyorum da anlarim insallah
Ayy cok guzel insallah bende erken hissederim zayiflar erken hisseder dedi doktorum bende oyleyim insallah hemen hissederimanlarsın canım mınıcık balık cırpınıyo gıbı oluyo ılk basta
inşallah canım benımkı kıloyla ılgılı deıl fazla gebelık gecırdıgım ıcın erken hıssedıyorumAyy cok guzel insallah bende erken hissederim zayiflar erken hisseder dedi doktorum bende oyleyim insallah hemen hissederim
Tecrubelisin yani canim ondan ben daha ne hissetcegimi bile bilmiyoruminşallah canım benımkı kıloyla ılgılı deıl fazla gebelık gecırdıgım ıcın erken hıssedıyorumbı oncekı gebelıgımdede 11 haftada hıssetmıstım
Erkek yanilirsam meslegi birakirim ahahaha tabi bu usg 11 +4, 5 ve ustu olmali. Genital bolge 12.haftaya kadar hemen hamen ayni gidrr sonra sekil alir. Hatta 14. Haftadan aonra tahmin etmek daha da guclesir
Gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah kavussun yavrularina hemen.
doktor %90 erkek dedi kesindir inşallah mesleğe devam tşk ederim
Karin agrisi olan var mi kizlar degisik batmalar oluyo normal mi...
Canım bende hamile kaldığımı duyduğumda böyle batıl inaçları duymuştum bir kaç kişiyede sorum yok canım kestir dedi bende kestirdim evet benim çok beyazım var önlerde özellikle ama boyatmayı hiç düşünmüyorum oda bir moda olsun diyorum ...Herkesin görüşüne saygım var. Benim saçım da çok uzatmıştı. Ben de önce tereddüt ettim. Sonra da geçtiğimiz cumartesi kestirdim. Sonuçta hiçbir şekilde mantıklı bir açıklaması yok. Adı üstünde batıl inanç. :)
Merhaba canım dün akşam sol kasığımda kasılmalar oldu doktoruma sormuştum ara ara ağrılar normal dedi kasılmalarda normaldir sanırım... Benim ilk başlarda vajinal ağrım oluyordu o geçti... Birde gerçekten süt yumurta peynir yoğurt bunları imhal etme yemen lazım...Benim de 6.haftadan itibaren sabah bulantılarım oluyordu şimdilerde de her an bulantı kusma var herkes yumurta yoğurt ye süt iç diyo ama midem almıyor hiç. Bide sol bacağımda kasılmalarım oluyor sizde de var mı
Bugün çok moralim bozuktu kızlar. Teyzem 8. Tüp bebek denemesinden sonra ikiz kızlarına hamile kalmıştı. 35. Haftasını bitirdi ama çok fazla ödem vardı vücudunda . Yaşından dolayı . Her tarafı şişmiş taş gibi olmuştu artık bacaklarının ağrısından Ağlar hale gelmişti . Doktor haftaya sezeryan tarihi verdi ama teyzem ağrılara dayanamadığından doktora gitti doktor karnına dokundu taş gibi olmuştu . Ayrıca kalp atışları yavaşlamış akciğeri de gelişmemişti . Hemen sezeryana alındı . Çocuklar çok şükür Dünya'ya geldi . Ama teyzem 5 saat kendine gelemedi . Şuursuzca komada gibi yattı . Doktor geldi ve aşırı kanaması OLDUĞUNU farketti . Rahim büyümüş ve ödem tutmuş bundan dolayı doğumdan sonra kendini toparlayamamış . Hemen tekrar ameliyata aldılar daha kendine gelmeden . Rahmini alıcaz dediler kankaybından gidicek yoksa . 3 saati geçik ameliyatta kaldı . Ve solunum yetmezliğinden şimdi yoğunbakımda . Lütfen dua edin hamilelerin Duası kabul olur . Bebişler bişi yiyip içemiyolar anneleri yok Allah kimseye yaşatmasın bu durumu Rabbim
inş canım ilk basta kasıgında sankı mınık balık çırpınıyo gııbı hıssetceksınTecrubelisin yani canim ondan ben daha ne hissetcegimi bile bilmiyoruminsallah bende 12.haftada falan hissederim.
ilk gebelıklerde geç hıssedılırmıs canım bızım rahım bebege alıskın onun ıcın erkenden hıssettık benım kasıgım sıkısınca kıpırdadı 2 defa mınıcık tıtreşim cok guzeldıelifeva ben oğlumda 15. haftada hissettim. sanki kuş gibiydi ilk hareketini hissettiğimde
dün gece sırt üstü yattığımda bir kıpırtı hissettim ama konduramadımacaba mı diyorum senin yazdıklarını okuyunca. kilolu değilim hatta zayıfım bu nedenle olması muhtemel sanırım
gunaydın canım korkma ıyıdır oyle dıyorumda bende merak edıyorum randevuma 5 gun kaldıGünaydın anneler ve bebişleri:)
Kızlar ben bebisimi çok merak ediyorum iki hafta oldu görmüyorum iyimidir acaba
Senin randevu günün var benim oda yok ikili testi yapmayi düşünmüyorum haliyle randevu günümde yokg canım korkma ıyıdır oyle dıyorumda bende merak edıyorum randevuma 5 gun kaldı
ıkılı yapmasanda kotnrole gıt canımSenin randevu günün var benim oda yok ikili testi yapmayi düşünmüyorum haliyle randevu günümde yok
Rabbim acil şifalar versin inş.biran önce iyi olurBugün çok moralim bozuktu kızlar. Teyzem 8. Tüp bebek denemesinden sonra ikiz kızlarına hamile kalmıştı. 35. Haftasını bitirdi ama çok fazla ödem vardı vücudunda . Yaşından dolayı . Her tarafı şişmiş taş gibi olmuştu artık bacaklarının ağrısından Ağlar hale gelmişti . Doktor haftaya sezeryan tarihi verdi ama teyzem ağrılara dayanamadığından doktora gitti doktor karnına dokundu taş gibi olmuştu . Ayrıca kalp atışları yavaşlamış akciğeri de gelişmemişti . Hemen sezeryana alındı . Çocuklar çok şükür Dünya'ya geldi . Ama teyzem 5 saat kendine gelemedi . Şuursuzca komada gibi yattı . Doktor geldi ve aşırı kanaması OLDUĞUNU farketti . Rahim büyümüş ve ödem tutmuş bundan dolayı doğumdan sonra kendini toparlayamamış . Hemen tekrar ameliyata aldılar daha kendine gelmeden . Rahmini alıcaz dediler kankaybından gidicek yoksa . 3 saati geçik ameliyatta kaldı . Ve solunum yetmezliğinden şimdi yoğunbakımda . Lütfen dua edin hamilelerin Duası kabul olur . Bebişler bişi yiyip içemiyolar anneleri yok Allah kimseye yaşatmasın bu durumu Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?