2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hayırlı aksamlar kızlar.bi şey sorucakdim ya pazartesi 13hafta 3gunluk olucam acaba doktora gitsem cinsiyet belli olurmu? Sizde bu haftalarda belli olanı oldumu? Şimdiden çok teşekkür

Ben de aynı durumdayım senle canım.
Baş agrısı mide bulantısı hiç bırakmıyor beni.

Kizlar dramamine ilacini kullanin . En azindan beni biraz olsun ayaga kaldirdi. Hos bunda 2 gun ust uste yedigim serumunda etkisi varmi bilinmez ama . Bana cok iyi geldi

Hayırlı aksamlar kızlar.bi şey sorucakdim ya pazartesi 13hafta 3gunluk olucam acaba doktora gitsem cinsiyet belli olurmu? Sizde bu haftalarda belli olanı oldumu? Şimdiden çok teşekkür
Canm dr bi tahminde bulunsada kesin deil diye belirtiyor değişebilir diyor kesin öğrenen iki üç kişiden fazla deil bnce sırf cinsiyet için gitme 16.haftada net ve kesin solicek zatenn

uyuyana kadar sık sık yemek gerek
böyle gıderse çok kilo alınır yaa..
mide bulantı sorunum olmasa bu kadar yemezdım

Canm dr bi tahminde bulunsada kesin deil diye belirtiyor değişebilir diyor kesin öğrenen iki üç kişiden fazla deil bnce sırf cinsiyet için gitme 16.haftada net ve kesin solicek zatenn
Canım tahliller ici n gitmem gerek zaten.muayene parası zaten odeyecem.odemisken bari baksın belki görür cinsini DİE dusundum

Her Dr bir olmuyor ki kimisi anliyor kimisi anlamiyor kimiside anliyor ama söylemiyor:)
Ve bebeğin pozisyonu da önemli anlayacağın şansına artik:)ve kesin sonuç olmuyor bu haftalarda

Senle ayniyiz bende pazartesi 13+4 olucam.heyecanla.bekliyorum çoğu arkadaş cinsiyet öğrendi inş.bizde öğreniriz.

Kızlar ikili testte dr gobekten bakıyor degil mi ?Biri bana artık vajinal muayenin bittigi mujdesini verebilir miiii nolur

Ay icim rahatladi cok tesekkurler rahat bir uyku cekebilirim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…