senin ki farklı bir durum o zaman canım benimde çekilme gibi hissediyorum ama anlık uzun sürmüyor yani
Ben de aynı durumdayım senle canım.
Baş agrısı mide bulantısı hiç bırakmıyor beni.
Canm dr bi tahminde bulunsada kesin deil diye belirtiyor değişebilir diyor kesin öğrenen iki üç kişiden fazla deil bnce sırf cinsiyet için gitme 16.haftada net ve kesin solicek zatennHayırlı aksamlar kızlar.bi şey sorucakdim ya pazartesi 13hafta 3gunluk olucam acaba doktora gitsem cinsiyet belli olurmu? Sizde bu haftalarda belli olanı oldumu? Şimdiden çok teşekkür
Bn kullandım hiçbir ise yaramadı bence serumun etkisiKizlar dramamine ilacini kullanin . En azindan beni biraz olsun ayaga kaldirdi. Hos bunda 2 gun ust uste yedigim serumunda etkisi varmi bilinmez ama . Bana cok iyi geldi
Canım tahliller ici n gitmem gerek zaten.muayene parası zaten odeyecem.odemisken bari baksın belki görür cinsini DİE dusundumCanm dr bi tahminde bulunsada kesin deil diye belirtiyor değişebilir diyor kesin öğrenen iki üç kişiden fazla deil bnce sırf cinsiyet için gitme 16.haftada net ve kesin solicek zatenn
Her Dr bir olmuyor ki kimisi anliyor kimisi anlamiyor kimiside anliyor ama söylemiyor:)="nihayet55, post: 41280222, member: 432162"]Hayırlı aksamlar kızlar.bi şey sorucakdim ya pazartesi 13hafta 3gunluk olucam acaba doktora gitsem cinsiyet belli olurmu? Sizde bu haftalarda belli olanı oldumu? Şimdiden çok teşekkür
ya var ya alemsin neler yazdın okuyunca nası üzüldümKızlar eşime soyledim kızımız olucak diye hicbir sey demedi guldu iyi dedi
benım 12+6 da bellı oldu canımHayırlı aksamlar kızlar.bi şey sorucakdim ya pazartesi 13hafta 3gunluk olucam acaba doktora gitsem cinsiyet belli olurmu? Sizde bu haftalarda belli olanı oldumu? Şimdiden çok teşekkür
Senle ayniyiz bende pazartesi 13+4 olucam.heyecanla.bekliyorum çoğu arkadaş cinsiyet öğrendi inş.bizde öğreniriz.Hayırlı aksamlar kızlar.bi şey sorucakdim ya pazartesi 13hafta 3gunluk olucam acaba doktora gitsem cinsiyet belli olurmu? Sizde bu haftalarda belli olanı oldumu? Şimdiden çok teşekkür
ve beni de lütfeeen@gulsrht canim bende ozturkce isimler istiyorum nette falan tam manasiyla bulamadim bi kaynak bulursan beni de bilgilendirirsen sevinirim
evet canım göbüşten bakılıyorKızlar ikili testte dr gobekten bakıyor degil mi ?Biri bana artık vajinal muayenin bittigi mujdesini verebilir miiii nolur
çatı kontrolüne kadar bitti evetKızlar ikili testte dr gobekten bakıyor degil mi ?Biri bana artık vajinal muayenin bittigi mujdesini verebilir miiii nolur
Tesekkur ederimçok güzel güle güle giy sağlıkla inşallah
Bizim oglumuz olursa Arda olsun diye kararimiz nisanlilikta olmuştu yani 10 sene onceve beni de lütfeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?