2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
yaptırdım bıle sımdı acıle gdıyorum canım bobregımde şiddetlı agrı var sancımı gorunce o sancının arasında ömur ege olcak dedım ne ıstıyosan koy dedı
allahım yarabbım hadı gıt bakalım ınş.onemlı bıseyın cıkmaz ısmı sonra dusunursun :)

Masallah canim yaa:) benimki daha 5 bucuk -6 cm. Senin onden gidiyo galiba biraz ondan olabilir. Benim gobegim dumduz

canım benim çok değil 4 gün önden gidiyor kafası sol tarafta ayakları sağ tarafta ve doktora sordum bugün kelebek kanat çırpar gibi pıt pıt bişi hissediyorum mümkünmü diye gayet mümkün dedi bebek normale göre gelişmiş biraz inşallah 2 3 haftaya tekmelerini hissederiiizzzz..

Ayh hadi inş canım randevum gelse de bende rahatlasam

kızlar elevıtle decavıt arasındak farkı sordum hadı hatırlayan bılen yokmu ılacı ıcmem gerekıyor bıranonce yanıt beklıyorum hanıgısande domuz jlatını vardı

kızlar elevıtle decavıt arasındak farkı sordum hadı hatırlayan bılen yokmu ılacı ıcmem gerekıyor bıranonce yanıt beklıyorum hanıgısande domuz jlatını vardı
Elevitte var diyorlar. Ben ama ilk hamileliğimde bilmediğim için kullanmıştım malesef.

Kızlar ben bakıyorum da 12cm 67 gram biraz fazla haftama göre bakıyorum sitelere 16. hafta hamileliğe denk geliyor bir anormallik yoktur değilmi bakın buda göbişim dışardan belli
Eki Görüntüle 1550714

crl ölçümü mu 12 cm. Kesesinin boyu olmasın senin haftada 6 yada 7 cm olmalı :) göbek için maşallah diyorum çok tatlı

crl ölçümü mu 12 cm. Kesesinin boyu olmasın senin haftada 6 yada 7 cm olmalı :) göbek için maşallah diyorum çok tatlı

yok canım CRL yi ölçmedi bile kafadan popoya 12cm başka ölçümlerde var NT(sanırım ense) : 1.15mm / BPD: 2.37
/ AC: 6.61 / FL: 0.82 / 67 GRAM bunlar yazıyor

ılk bebegınmıydı hayatım kızmı ıstıyorsun cok
İlk bebeğim cnm evet hep kız isteği vardı içimde hala öyle eşim de erkek istiyo sağlıklı olması önemli tabi ama kiz bebekler çok tatlı oluyo yaaa :)) bakaalim o görünen gerçekten pipimi değilmi yakinda kesinlesir:))

aynnen sanırım net bılgılerı 4,ay olunca alıcaz bızımde ılk bebek.ben erkkek babası kız ıstıyordu bakalım saglıklı olsun tek dılegım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…