benımkı erkek canım ama senınkı kız gıbı gordum benCanım cinsiyet belli oldumu senin?? Dün banada doktor erkek dedi ama inanamıyorum genital fotosu ve normal fotosuna bakarmısın sencede erkekmi
allahım yarabbım hadı gıt bakalım ınş.onemlı bıseyın cıkmaz ısmı sonra dusunursun :)yaptırdım bılesımdı acıle gdıyorum canım bobregımde şiddetlı agrı var sancımı gorunce o sancının arasında ömur ege olcak dedım ne ıstıyosan koy dedı
Masallah canim yaa:) benimki daha 5 bucuk -6 cm. Senin onden gidiyo galiba biraz ondan olabilir. Benim gobegim dumduz
Benim içimden de hep kız gecio ama dün doktor erkek dedi inanmıyorum açıkçası 1 ay daha beklicembenımkı erkek canım ama senınkı kız gıbı gordum ben
Hayırlısı olsun cnm bana da kız dedi, etrafım o kadar çok erkek olacak dedi ki ben de erkek bekliyordum, 16. Haftada kesinleşirBenim içimden de hep kız gecio ama dün doktor erkek dedi inanmıyorum açıkçası 1 ay daha beklicem
Ayh hadi inş canım randevum gelse de bende rahatlasamCnm benimde metobolizmam baya hızlı çalışıyo bende 3 kilo verdim inan bende diodum bebek beslenemio vs ama doktor hiç öyle düşünme gayet iyi besleniyo dedi artık okadar evham yapmıyorum kendime artı sen ne güzel yiyebiliyosun hiç korkma cnm bol dua et
ılk bebegınmıydı hayatım kızmı ıstıyorsun cokBenim içimden de hep kız gecio ama dün doktor erkek dedi inanmıyorum açıkçası 1 ay daha beklicem
canım elevit için duydum ben banada doktorum decavit verdi 10 gündür kullanıyorumkızlar elevıtle decavıt arasındak farkı sordum hadı hatırlayan bılen yokmu ılacı ıcmem gerekıyor bıranonce yanıt beklıyorum hanıgısande domuz jlatını vardı
Elevitte var diyorlar. Ben ama ilk hamileliğimde bilmediğim için kullanmıştım malesef.kızlar elevıtle decavıt arasındak farkı sordum hadı hatırlayan bılen yokmu ılacı ıcmem gerekıyor bıranonce yanıt beklıyorum hanıgısande domuz jlatını vardı
Kızlar ben bakıyorum da 12cm 67 gram biraz fazla haftama göre bakıyorum sitelere 16. hafta hamileliğe denk geliyor bir anormallik yoktur değilmibakın buda göbişim dışardan belli
Eki Görüntüle 1550714
canım elevit için duydum ben banada doktorum decavit verdi 10 gündür kullanıyorum
sagolun kızlar oky...benımkıde decavıt kullanmaya baslıyorum ınş ıse yarar.Elevitte var diyorlar. Ben ama ilk hamileliğimde bilmediğim için kullanmıştım malesef.
canım sabah akşam elma sirkesiyle az ılık suyu karıştır gargara yap çok iyi geliyor ben öyle iyileştimKizlar faranjit oldum bogazim cok kotu ne yapabilirim gecirmek için
crl ölçümü mu 12 cm. Kesesinin boyu olmasın senin haftada 6 yada 7 cm olmalı :) göbek için maşallah diyorum çok tatlı
İlk bebeğim cnm evet hep kız isteği vardı içimde hala öyle eşim de erkek istiyo sağlıklı olması önemli tabi ama kiz bebekler çok tatlı oluyo yaaa :)) bakaalim o görünen gerçekten pipimi değilmi yakinda kesinlesir:))ılk bebegınmıydı hayatım kızmı ıstıyorsun cok
Sagol canim hemen deniyorum yutkunmak iskence birde akinti var bogazimda zaten midem bulaniyor uzerine tuz biber olducanım sabah akşam elma sirkesiyle az ılık suyu karıştır gargara yap çok iyi geliyor ben öyle iyileştim
aynnen sanırım net bılgılerı 4,ay olunca alıcaz bızımde ılk bebek.ben erkkek babası kız ıstıyordu bakalım saglıklı olsun tek dılegım.İlk bebeğim cnm evet hep kız isteği vardı içimde hala öyle eşim de erkek istiyo sağlıklı olması önemli tabi ama kiz bebekler çok tatlı oluyo yaaa :)) bakaalim o görünen gerçekten pipimi değilmi yakinda kesinlesir:))
Yemegi fazla kacirinca banada oluyor nefes almakta zorlanıyorum sankikızlar ya ben yemek yedıkten sonra carpıntım oluyor sızce neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?