günaydın, maya olarak hazır yoğurt mu kullandın peki?3 aydır yogurdumu kendim yapıyorum. ilk ikisi sıcak mayaladıgım için sulu oldu ama sonra ustalaştım. ben üç litreye 1.5 kasık oda sıcaklıgında yogurt koyuyorum. benim anladıgım yogurdun püf noktası sıcalık. küçük parmagınızı süte batırdıgınızda sıcaklı hissedip fakat parmagınız yanmıyorsa süt hazırsonra mayalayın. 6 saat falan bir baddaniye gibi bişeye sarılı kalsın. sonra baddaniyeyi acın kapagınıda acın. yarım saat bir saat öle kalsın. sonra dolaba koyun yarım gün dolapta kendini bulsun süper oluyor
benimde oluyor biraz elimi koyuyorum sıcaklığıyla geçiyor sonra. uzun sürüyorsa doktoruna bi danış.kızlar bu bikini bölgesindeki agrı konusunda bir fikri olan varmı. tam bacagın birleştigi yerde acı gibi.
kızlar günaydın. mutlu sağlıklı haftalar :) ben size bişey danışmak istiyorum birazcık komik ama :)) haftaya babalar günü varya eşimden de şimdiden tutturdu. acaba bana ne yapcaksın ilk babalar günüm falan diye şakayla da olsa bişeyler bekliyorbi fikriniz var mı napabilirim sürpriz
süt aldıgım yerde mayada veriyorlar. ama bir kere el yapımı yogurt adında hazır yogurtlardan kullandım oda fena olmadı. genelde kendim ayırıyorum.günaydın, maya olarak hazır yoğurt mu kullandın peki?
sanki orda sivilce cıkacak sanki damar cekiliyor gibi bir agrı. doktorum bugun izinli. aradım mesaj attım. dönmesini bekliyorum bakalımbenimde oluyor biraz elimi koyuyorum sıcaklığıyla geçiyor sonra. uzun sürüyorsa doktoruna bi danış.
bende kendim yapıyorum ama süt aldığımız yerde maya yok a1o1 de görmüştüm toz mayalar ama emin olamadım bende evde ki hazır yoğurttan mayalamıştım. süt doğal nasılsa diyorum ama yinede içimi kemiriyor. biz senelerdir yoğurdumuzu kendimiz yapuyoruz ama baba eviyle aramda çok mesafe var ora sarıyer bura beylikdüzü alıp getiremiyorum yani :/süt aldıgım yerde mayada veriyorlar. ama bir kere el yapımı yogurt adında hazır yogurtlardan kullandım oda fena olmadı. genelde kendim ayırıyorum.
benimde sol tarafta var şu an bebek orada olduğu için ondan oluyor gibi geliyor bana sancı uzun süreli ve seni yatıracak kadar değilse sorun değil bence bi de kanama vs yoksa dinlenince geçiyor. ben daha önce bir düşük yaşadım o yüzden anlayabiliyorum şu an tehlikeli sancıyısanki orda sivilce cıkacak sanki damar cekiliyor gibi bir agrı. doktorum bugun izinli. aradım mesaj attım. dönmesini bekliyorum bakalım
hımmm yok mu yakınında bir hastane acil kadın doğumdan gir bakarlar böyle bekleyip daha fazla telaşlanmazsın içinde rahatlar?kıpırdamıyınca agrımıyor. ama sag bacagımı hareket ettirdiğimde agrı yapıyor.
ilk hazır yogurttan yaparsın sonra kendi yogurdundan ayırırsın bişicik olmaz. annemde hep kendi yapardı. bizimde aramızda bayaa mesafe var. bura istanbul ora mersinbende kendim yapıyorum ama süt aldığımız yerde maya yok a1o1 de görmüştüm toz mayalar ama emin olamadım bende evde ki hazır yoğurttan mayalamıştım. süt doğal nasılsa diyorum ama yinede içimi kemiriyor. biz senelerdir yoğurdumuzu kendimiz yapuyoruz ama baba eviyle aramda çok mesafe var ora sarıyer bura beylikdüzü alıp getiremiyorum yani :/
günaydın, geçmiş olsun.. ıhlamur iç bol bol.. benimde çarşamba inşallah 1 aydan fazladır göremedim bebeğimi çok özlediiiiiiiimGünaydın tatlı anneler nasılsınız? Ben 2 gün boyunca baya dinlendim fakat hala gribi atamadım. Yarın doktor kontrolüm var bebişimizi göreceğiz inşallah sağlıklıdır.
benimde bebegim sag tarafta agrı bebekten baya asagıda o yüzden telaş yapmamaya calısıyorum. hamile olmasam ciddiye alacagım bir agrı değil. sivilce falan cıkıyor heralde derim gecerim. kuzen var doktor ona ve kendi doktoruma yazdım cevap bekliyorum.hımmm yok mu yakınında bir hastane acil kadın doğumdan gir bakarlar böyle bekleyip daha fazla telaşlanmazsın içinde rahatlar?
Ben mesela oturamıyodum oturunca kötü oluyodum genelde sırt üstü dinleniyodum arada yrüyüş yapıyodum açılayım diye. Temposuz yürüyüş iyi gelir bence ama dinlenmen kendini yormaman da lazmsende haber mayalama denemelerini
ya ben aslında çok dikkat ediyordum ama belki de hormonlardan kaynaklanıyordur diye umutluyum yürümek çok iyi geliyor el fıtığında yürümek iyi gelir mi ki bilmiyorum ama bana çok iyi geldi
öyle yapıyorum ama ne bileyim öyle işte pimpirikliyim :) senin mesafe daha çokmuş ama aynı şey aslında bende gidip göremiyorum her istediğimdeilk hazır yogurttan yaparsın sonra kendi yogurdundan ayırırsın bişicik olmaz. annemde hep kendi yapardı. bizimde aramızda bayaa mesafe var. bura istanbul ora mersin
kalbini ferah tut her sitede yazıyor vucüt kendini hamileliğe doğuma hazırlıyor diye önemli olan kanama olmaması.benimde bebegim sag tarafta agrı bebekten baya asagıda o yüzden telaş yapmamaya calısıyorum. hamile olmasam ciddiye alacagım bir agrı değil. sivilce falan cıkıyor heralde derim gecerim. kuzen var doktor ona ve kendi doktoruma yazdım cevap bekliyorum.
günaydın, geçmiş olsun.. ıhlamur iç bol bol.. benimde çarşamba inşallah 1 aydan fazladır göremedim bebeğimi çok özlediiiiiiiim
kilo almadım canımKilo durumlarınız nasıl kızlar kaç kilo aldınız şimdiden . Ben azcık gıcık oldum bu kilo olayına . 3 ayda 3 kilo aldım sonraki ayları düşünemiyorum . Hareketlerimi arttırmam gerek yememden kesemem . Bol yürüyüş yapmak Şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?