2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar bu bikini bölgesindeki agrı konusunda bir fikri olan varmı. tam bacagın birleştigi yerde acı gibi.

günaydın, maya olarak hazır yoğurt mu kullandın peki?

Eşin anneler gününde sana ne yaptı :)) Şakayla benım kı de bişiler söyledi Ben de "anneler gününde sen bana ne yaptın ki" dedim :))

benimde oluyor biraz elimi koyuyorum sıcaklığıyla geçiyor sonra. uzun sürüyorsa doktoruna bi danış.
sanki orda sivilce cıkacak sanki damar cekiliyor gibi bir agrı. doktorum bugun izinli. aradım mesaj attım. dönmesini bekliyorum bakalım

süt aldıgım yerde mayada veriyorlar. ama bir kere el yapımı yogurt adında hazır yogurtlardan kullandım oda fena olmadı. genelde kendim ayırıyorum.
bende kendim yapıyorum ama süt aldığımız yerde maya yok a1o1 de görmüştüm toz mayalar ama emin olamadım bende evde ki hazır yoğurttan mayalamıştım. süt doğal nasılsa diyorum ama yinede içimi kemiriyor. biz senelerdir yoğurdumuzu kendimiz yapuyoruz ama baba eviyle aramda çok mesafe var ora sarıyer bura beylikdüzü alıp getiremiyorum yani :/

kıpırdamıyınca agrımıyor. ama sag bacagımı hareket ettirdiğimde agrı yapıyor.

sanki orda sivilce cıkacak sanki damar cekiliyor gibi bir agrı. doktorum bugun izinli. aradım mesaj attım. dönmesini bekliyorum bakalım
benimde sol tarafta var şu an bebek orada olduğu için ondan oluyor gibi geliyor bana sancı uzun süreli ve seni yatıracak kadar değilse sorun değil bence bi de kanama vs yoksa dinlenince geçiyor. ben daha önce bir düşük yaşadım o yüzden anlayabiliyorum şu an tehlikeli sancıyı

ilk hazır yogurttan yaparsın sonra kendi yogurdundan ayırırsın bişicik olmaz. annemde hep kendi yapardı. bizimde aramızda bayaa mesafe var. bura istanbul ora mersin

Günaydın tatlı anneler nasılsınız? Ben 2 gün boyunca baya dinlendim fakat hala gribi atamadım. Yarın doktor kontrolüm var bebişimizi göreceğiz inşallah sağlıklıdır.
günaydın, geçmiş olsun.. ıhlamur iç bol bol.. benimde çarşamba inşallah 1 aydan fazladır göremedim bebeğimi çok özlediiiiiiiim

hımmm yok mu yakınında bir hastane acil kadın doğumdan gir bakarlar böyle bekleyip daha fazla telaşlanmazsın içinde rahatlar?
benimde bebegim sag tarafta agrı bebekten baya asagıda o yüzden telaş yapmamaya calısıyorum. hamile olmasam ciddiye alacagım bir agrı değil. sivilce falan cıkıyor heralde derim gecerim. kuzen var doktor ona ve kendi doktoruma yazdım cevap bekliyorum.

Ben mesela oturamıyodum oturunca kötü oluyodum genelde sırt üstü dinleniyodum arada yrüyüş yapıyodum açılayım diye. Temposuz yürüyüş iyi gelir bence ama dinlenmen kendini yormaman da lazm

ilk hazır yogurttan yaparsın sonra kendi yogurdundan ayırırsın bişicik olmaz. annemde hep kendi yapardı. bizimde aramızda bayaa mesafe var. bura istanbul ora mersin
öyle yapıyorum ama ne bileyim öyle işte pimpirikliyim :) senin mesafe daha çokmuş ama aynı şey aslında bende gidip göremiyorum her istediğimde

kalbini ferah tut her sitede yazıyor vucüt kendini hamileliğe doğuma hazırlıyor diye önemli olan kanama olmaması.

günaydın, geçmiş olsun.. ıhlamur iç bol bol.. benimde çarşamba inşallah 1 aydan fazladır göremedim bebeğimi çok özlediiiiiiiim

Teşekkürler canım zaten bir ıhlamur birde çorba başka şansım yok. İnşallah artık geçer :) Senin baya olmuş, benim ağrı şikayeti ikili test derken ard arda gördüm şükür. Darısı başına inş.allah

Kilo durumlarınız nasıl kızlar kaç kilo aldınız şimdiden . Ben azcık gıcık oldum bu kilo olayına . 3 ayda 3 kilo aldım sonraki ayları düşünemiyorum . Hareketlerimi arttırmam gerek yememden kesemem . Bol yürüyüş yapmak Şart

kilo almadım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…