Ben cts yaptırdım salı çıkacak sonucözel hastanede yaptırdım, 6 gün sonrasına gün verdiler.
Yapiyim cnm.iyi geliyo madem kötü bisi ya sürekli kasinmakistersen yarim lite suya 5 6 samla elma sirkesiyle taharetlen iyi geliyor bana
Benim de kayinvalidem 5 aylık diye tutturdu :) Henüz 3 aylık diyorum, inanamadı.benim hemen cikti sivrice.. esimin ailesi 5 aylik gibi duruyon diyorlar oysa daha 4 bile olmadim.. en cok canimi sIKAN acaba insanlar ne diyor siskomu hamile mi:)
Ben hamile platesine gitmeyi düşünüyorum. Ama yazın sonuna doğru.arkadaslar hamile sporuna giden varmi.. benim ilk carsamba basliyor.. uf bide simdi spor kiyafeti ayarlamam lazim..
Cnm nasıl oldu yoğurt ben de bu hafta deneyeceğim bebişlerimiz doğana kadar ustalaşırız
su bardağında mayaladım ama annem bile şaşırdı gayet başarılıydı bugün de küçük bir tencerede deneme yapıcam bakalım bu nasıl olacak tabi ayağa kalkabilirsem benim belim çok ağrıyordu dün tekrar doktora gittik bel fıtığı olabilir dedi bir hafta rapor aldım tekrar evdeyim
Cnm nasıl oldu yoğurt ben de bu hafta deneyeceğim bebişlerimiz doğana kadar ustalaşırız
Cnm ben hiç yaşamadım koku hele bulantın devam edrken zor oluyodurdemlenmiş çay posasını 10 saat civarı buzdolabı köşesinde tutarsan kokuyu alır diye duymuştum bir araştır istersen
ilk gebelıgımde bende buz dolabını açmamla kusmaya koşuyodum bı kagıdın ustune odun komuru koy canım o alıyo kokuyu
arkadaslar hamile sporuna giden varmi.. benim ilk carsamba basliyor.. uf bide simdi spor kiyafeti ayarlamam lazim..
folik cim nasılsın 2 li, sonuçların çıktımı haber vermeyi unutmasağol gülaycım, bugüne kadar bunu bilmiyor olmanın eksikliğini yaşamadım hiç. ama sayende bu detayı da öğrenmiş oldum
hihihh benim de saat 16dan fln sonra öne dogru sivrilesio sertlesio... uyandigimda iyiyim... bugun denize girdim gobegimi icime cekmeye calisarak ... hamile gibi diil de gobekli gibi duruyorum... o beni sinir edio
Ellerine sağlık :))su bardağında mayaladım ama annem bile şaşırdı gayet başarılıydı bugün de küçük bir tencerede deneme yapıcam bakalım bu nasıl olacak tabi ayağa kalkabilirsem benim belim çok ağrıyordu dün tekrar doktora gittik bel fıtığı olabilir dedi bir hafta rapor aldım tekrar evdeyim
sende haber mayalama denemeleriniEllerine sağlık :))
Çok geçmiş olsun bel ağrısını bilirim bende de fıtık var o yüzden her hareketime ekstra dikkat ediyorum ters bir hareket tetikliyo sonra ağrıdan duramıyorumçok dikkat et bol bol dinlen
3 aydır yogurdumu kendim yapıyorum. ilk ikisi sıcak mayaladıgım için sulu oldu ama sonra ustalaştım. ben üç litreye 1.5 kasık oda sıcaklıgında yogurt koyuyorum. benim anladıgım yogurdun püf noktası sıcalık. küçük parmagınızı süte batırdıgınızda sıcaklı hissedip fakat parmagınız yanmıyorsa süt hazırsu bardağında mayaladım ama annem bile şaşırdı gayet başarılıydı bugün de küçük bir tencerede deneme yapıcam bakalım bu nasıl olacak tabi ayağa kalkabilirsem benim belim çok ağrıyordu dün tekrar doktora gittik bel fıtığı olabilir dedi bir hafta rapor aldım tekrar evdeyim
süper ya mutlaka bende bu şekilde deniycem çok sağol sıcaklık olayını annemde söyledi işin püf noktasıymış çok soğuk ya da çok sıcak olmayacak diye3 aydır yogurdumu kendim yapıyorum. ilk ikisi sıcak mayaladıgım için sulu oldu ama sonra ustalaştım. ben üç litreye 1.5 kasık oda sıcaklıgında yogurt koyuyorum. benim anladıgım yogurdun püf noktası sıcalık. küçük parmagınızı süte batırdıgınızda sıcaklı hissedip fakat parmagınız yanmıyorsa süt hazırsonra mayalayın. 6 saat falan bir baddaniye gibi bişeye sarılı kalsın. sonra baddaniyeyi acın kapagınıda acın. yarım saat bir saat öle kalsın. sonra dolaba koyun yarım gün dolapta kendini bulsun süper oluyor
merak etme bir iki demeneden sonra alısırsın sıcaklıgınasüper ya mutlaka bende bu şekilde deniycem çok sağol sıcaklık olayını annemde söyledi işin püf noktasıymış çok soğuk ya da çok sıcak olmayacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?