2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
benim hemen cikti sivrice.. esimin ailesi 5 aylik gibi duruyon diyorlar oysa daha 4 bile olmadim.. en cok canimi sIKAN acaba insanlar ne diyor siskomu hamile mi:)
Benim de kayinvalidem 5 aylık diye tutturdu :) Henüz 3 aylık diyorum, inanamadı.

arkadaslar hamile sporuna giden varmi.. benim ilk carsamba basliyor.. uf bide simdi spor kiyafeti ayarlamam lazim..
Ben hamile platesine gitmeyi düşünüyorum. Ama yazın sonuna doğru.

Kızlar günaydın benimde bugün doktor kontrolüm var cinsiyetini öğrenirim inşallah daha önemlisi ikili testin sonucunu alıcam dua edin bana...
Birde göbek konusuna gelince benimde çıkmaya başladı az ve sık yemeye çalışıyorum sanırım çok büyücek göbüşler :) Herkese güzel hamilelikler..

BendeUOTE="Papatya 24, post: 41383359, member: 670964"]Ben de aynı durumdayım doktor bi sebep söylemiyor progestan 200 de günde 3 kere proluton iğneden haftada bir verdi coraspini kanama varken kes dedi seninki sebep konusunda biley söyledi mi ne zaman doktora gideceksin[/QUOTE]
Bende de sebebi bulunamadı. Günde 1 tane coraspin ve 1 tane clexane 0.4 iğne kullanıyorum onları kanama olunca biraktirdi. 6 gun proginex iğne oldum tam lekelenme biti dedim 3 gündür yine var yatıyorum bende çarşamba gideceğim doktora. Mide bulantısı da devam ediyor bebeğimin iyi olduğunu bilsem herseye katlanırim ama bu tedirginlik beni mahvediyor

su bardağında mayaladım ama annem bile şaşırdı gayet başarılıydı bugün de küçük bir tencerede deneme yapıcam bakalım bu nasıl olacak tabi ayağa kalkabilirsem benim belim çok ağrıyordu dün tekrar doktora gittik bel fıtığı olabilir dedi bir hafta rapor aldım tekrar evdeyim

arkadaslar hamile sporuna giden varmi.. benim ilk carsamba basliyor.. uf bide simdi spor kiyafeti ayarlamam lazim..

Hamile yogası mı canm ya da hamıle platesı?? Ben de başlamak istiyorum ama ramazandan sonraya bırakıcam Eşim oruc tutuyo, hem sahur hem ıftar hem plates cok yorar benı Başlarsan nasıl gıdıyo bızı de kesın bılgılendır cnm :))

hihihh benim de saat 16dan fln sonra öne dogru sivrilesio sertlesio... uyandigimda iyiyim... bugun denize girdim gobegimi icime cekmeye calisarak ... hamile gibi diil de gobekli gibi duruyorum... o beni sinir edio

Canım su anda hepımzıın oyle ya Takılma ona Ama emınım 2-3 haftaya one dogru sivrilmeye baslar Kılo değil bebek oldugu anlaşılır :)) Ama tecrubeli anneler daha ıyı bılır tabı elifeva :) bilgilendır bızı :)

kızlar günaydın. ya deli olcam bu ay yaramadı bana. şimdide sag bikini bölgemde kasığımın alt tarafında tam bacagımın birleştiği yerde acı gibi agrı başladı. aslında dün başladı fazla yoktu. ama bugun arttı. bu tarz agrı yaşayanlar var mı acaba. endişe endişe üzerine cidden deli olcamm

Ellerine sağlık :))
Çok geçmiş olsun bel ağrısını bilirim bende de fıtık var o yüzden her hareketime ekstra dikkat ediyorum ters bir hareket tetikliyo sonra ağrıdan duramıyorum çok dikkat et bol bol dinlen

sende haber mayalama denemelerini
ya ben aslında çok dikkat ediyordum ama belki de hormonlardan kaynaklanıyordur diye umutluyum yürümek çok iyi geliyor el fıtığında yürümek iyi gelir mi ki bilmiyorum ama bana çok iyi geldi

kızlar günaydın. mutlu sağlıklı haftalar :) ben size bişey danışmak istiyorum birazcık komik ama :)) haftaya babalar günü varya eşimden de şimdiden tutturdu. acaba bana ne yapcaksın ilk babalar günüm falan diye şakayla da olsa bişeyler bekliyor bi fikriniz var mı napabilirim sürpriz

3 aydır yogurdumu kendim yapıyorum. ilk ikisi sıcak mayaladıgım için sulu oldu ama sonra ustalaştım. ben üç litreye 1.5 kasık oda sıcaklıgında yogurt koyuyorum. benim anladıgım yogurdun püf noktası sıcalık. küçük parmagınızı süte batırdıgınızda sıcaklı hissedip fakat parmagınız yanmıyorsa süt hazırsonra mayalayın. 6 saat falan bir baddaniye gibi bişeye sarılı kalsın. sonra baddaniyeyi acın kapagınıda acın. yarım saat bir saat öle kalsın. sonra dolaba koyun yarım gün dolapta kendini bulsun süper oluyor

süper ya mutlaka bende bu şekilde deniycem çok sağol sıcaklık olayını annemde söyledi işin püf noktasıymış çok soğuk ya da çok sıcak olmayacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…