2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
geçmiş olsun canım. benim de bir gece göğüs altina surekli ağrı gordi. gaviskon verdi Dr

galiba mangal kömürü konuyor karbonatla da sildir. bulanti bende de oluyor buzdolabi acamiyorum.
Onlari onceden denedim canim ya nafile hic bisey ise yaramadi sut vanilya sirke ne bulduysam denedim ama malesef ins bi yolu vardir her duydugumu deniyorum

Ben de aynı durumdayım doktor bi sebep söylemiyor progestan 200 de günde 3 kere proluton iğneden haftada bir verdi coraspini kanama varken kes dedi seninki sebep konusunda biley söyledi mi ne zaman doktora gideceksin

kızlar 2 lide kan veriyoruz ya ne kadar sürede çıkıyor acaba benim için çok önemli
Ben de özelde yaptırdım. Perşembe kanı verdim. Bir sonraki hafta Cuma çıktı. Yani 8 günde.

geçmiş olsun canım. benim de bir gece göğüs altina surekli ağrı gordi. gaviskon verdi Dr
Teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsun. Gaviskon zaten kurtarıcım :)
7. hafta içmeye başladım. 12. haftaya kadar her yemekten sonra içiyordum. Şimdi 2-3 günde bir bazen içiyorum.

İçine bi bdrk açık süt koysana kokuyu aliyo diye biliorm denemedim gerçi

ben bugün denedim annem le birlikteyken ustada faydalanayım dedim artık yarın nasıl olduğunu anlatırım güzel mi olmuş anneme göre ayran kıvamında olacak bakalım yarın ola hayrola
Cnm nasıl oldu yoğurt ben de bu hafta deneyeceğim bebişlerimiz doğana kadar ustalaşırız
Cnm ben hiç yaşamadım koku hele bulantın devam edrken zor oluyodur demlenmiş çay posasını 10 saat civarı buzdolabı köşesinde tutarsan kokuyu alır diye duymuştum bir araştır istersen

Hemde nasil zor anlatamam mutfakta acilan dolabin kokusu taa oturma odasina geliyo cay posasinida denedim canim maleeef ise yaramadi

="folik, post: 41382759, member: 4mutlakabisağol gülaycım, bugüne kadar bunu bilmiyor olmanın eksikliğini yaşamadım hiç. ama sayende bu detayı da öğrenmiş oldum
Bende bunun gururunu yasiyorum Canim
saka bir yana
Herkesin mutluka bilmedigi gereksiz küçük detaylar oluyor bazen cokta önemli değil yani

Kizlar karninizda agri durumlari nasil bende oturmakta yatmakta yurumekte zaman zaman agri giriyor buda rahat haraket etmemi engelliyor

Kizlar gobekleriniz belirmeye başladı mi yoksa hala aynı kıyafetleri giyiyormusunuz. Benim hiç bişey yok belli olan. Bi an once büyüsün onu hissedeyim ve bu endiselerden kurtulayim istiyorum

benim hemen cikti sivrice.. esimin ailesi 5 aylik gibi duruyon diyorlar oysa daha 4 bile olmadim.. en cok canimi sIKAN acaba insanlar ne diyor siskomu hamile mi:)

benim hemen cikti sivrice.. esimin ailesi 5 aylik gibi duruyon diyorlar oysa daha 4 bile olmadim.. en cok canimi sIKAN acaba insanlar ne diyor siskomu hamile mi:)

hihihh benim de saat 16dan fln sonra öne dogru sivrilesio sertlesio... uyandigimda iyiyim... bugun denize girdim gobegimi icime cekmeye calisarak ... hamile gibi diil de gobekli gibi duruyorum... o beni sinir edio

hihihh benim de saat 16dan fln sonra öne dogru sivrilesio sertlesio... uyandigimda iyiyim... bugun denize girdim gobegimi icime cekmeye calisarak ... hamile gibi diil de gobekli gibi duruyorum... o beni sinir edio

ya ben karnimi icine bile cekemiyor cok tuhaf bir his oluyor sanki karin kaslari calistirir gibi .. ohh deniz havasida cok saglikli

hayırlı olsun cnm, kız çocuk hayat sigortası derler, şanslısın
Çok sağol canım Erkek olsaydıda çok mutlu olacaktım ilk ve 7 yıldır beklenen evladımız ama kız olduğunu öğrenince bir başka mutlu olduk Rabbim sağlıkla doğurmayı büyütmeyi yetiştirmeyi nasip etsin cümle hamilelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…