geçmiş olsun canım. benim de bir gece göğüs altina surekli ağrı gordi. gaviskon verdi DrBende de reflü ve gastirit vardı. Ama epeydir hiç bir şikayetim yoktu. Hamile olduğumu öğrendikten sonra 1 hafta gayet iyiydim. 1 hafta sonra şikayetlerim bir başladı, ta ki 14. haftaya kadar çok yoğun bir şekilde. Ağza acı su gelmesi, yediklerimin geri gelmesi, şişkinlik, hazımsızlık, hem mide de hem de bağırsaklar da gaz. Ayrıca bulantı ve kusma. Çok kötüydüm.
Geçen hafta çok şükür bunların hemen hemen hepsi geçti ya da çok hafifledi.
Fakat bu sefer de yemekten sonra midemin sol tarafında tam dalağımın olduğu yerde ağrı başladı. Hani hızlı yürüyünce ya da koşunca dalak şişmesi olur ya aynen öyle. Kadın doğum doktorum az ve sık yememi söyledi ki zaten öyle yapıyorum.
Daha sonra dalağımdaki bu ağrı baya şiddetli bir şekilde sırtıma vurmaya başladı. 3 gün önce dahiliyeye gittim. Muayene etti, ultrasonla baktı. Sonuç: aşırı gaz problemi
İlaç verdi. Kadın doğum doktorunun onayını al dedi. Kadın doğum doktorum da onaylayınca kullanmaya başladım. Şimdi daha iyiyim. Tamamen geçmese de buna da razıyım. :)
Onlari onceden denedim canim ya nafile hic bisey ise yaramadi sut vanilya sirke ne bulduysam denedim ama malesef ins bi yolu vardir her duydugumu deniyorumgaliba mangal kömürü konuyor karbonatla da sildir. bulanti bende de oluyor buzdolabi acamiyorum.
Ben de aynı durumdayım doktor bi sebep söylemiyor progestan 200 de günde 3 kere proluton iğneden haftada bir verdi coraspini kanama varken kes dedi seninki sebep konusunda biley söyledi mi ne zaman doktora gideceksinArkadaşlar Merhaba kadınlar Klubüne yeni üye oldum 13 haftalık hamileyim ama 10 gündür koyu kahverengi lekelenmem var daha önce 3 kere 8. Haftada bebek gelismedigi için kürtaj olduğumdan çok korkuyorumdoktorum ağrı ve kanama yoksa rahat ol ve yatak istirahati verdi lütfen benim gibi tecrübesi olan varsa paylaşır mısınız? Bebeğe bişey olsa başka belirtiler olur mu
Ben de özelde yaptırdım. Perşembe kanı verdim. Bir sonraki hafta Cuma çıktı. Yani 8 günde.kızlar 2 lide kan veriyoruz ya ne kadar sürede çıkıyor acaba benim için çok önemli
Teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsun. Gaviskon zaten kurtarıcım :)geçmiş olsun canım. benim de bir gece göğüs altina surekli ağrı gordi. gaviskon verdi Dr
İçine bi bdrk açık süt koysana kokuyu aliyo diye biliorm denemedim gerçiKizlarr merabalar nasilsiniz bulantilar ne alemde allahimm beni 16. Haftada gececek diye oyaliuo herkes bu haftada gecmezse gecer gecer sabret diyenin ustune kusucam artik)) size bir sorum olacak ben buzdolabimdan muzdaribim malesef aldigim gund3n beri koku yapiyo hamilelikten sonra koku bana daha fazla geldigi icin hic acamiyorum bile kapisini annem iki uc defa temizledi iki hafta icinde ama yine kokuyo yine kokuyo markasi bosch sizde boyle bi sikayet var mi cozum bulabildiniz mi
Cnm nasıl oldu yoğurt ben de bu hafta deneyeceğim bebişlerimiz doğana kadar ustalaşırızben bugün denedim annem le birlikteyken ustada faydalanayım dedim artık yarın nasıl olduğunu anlatırım güzel mi olmuş anneme göre ayran kıvamında olacak bakalım yarın ola hayrola
Cnm ben hiç yaşamadım koku hele bulantın devam edrken zor oluyodurKizlarr merabalar nasilsiniz bulantilar ne alemde allahimm beni 16. Haftada gececek diye oyaliuo herkes bu haftada gecmezse gecer gecer sabret diyenin ustune kusucam artik)) size bir sorum olacak ben buzdolabimdan muzdaribim malesef aldigim gund3n beri koku yapiyo hamilelikten sonra koku bana daha fazla geldigi icin hic acamiyorum bile kapisini annem iki uc defa temizledi iki hafta icinde ama yine kokuyo yine kokuyo markasi bosch sizde boyle bi sikayet var mi cozum bulabildiniz mi
Özelde bnm her şey 3 gün sonra sonuçlandı noldu kötü bir şey yokttur inş? Normaldr kan verirken söylüyorlar sana gün vermediler mikızlar 2 lide kan veriyoruz ya ne kadar sürede çıkıyor acaba benim için çok önemli
Denedim tatlim malesef ise yaramadiİçine bi bdrk açık süt koysana kokuyu aliyo diye biliorm denemedim gerçi
Hemde nasil zor anlatamam mutfakta acilan dolabin kokusu taa oturma odasina geliyo cay posasinida denedim canim maleeef ise yaramadiCnm nasıl oldu yoğurt ben de bu hafta deneyeceğim bebişlerimiz doğana kadar ustalaşırız
Cnm ben hiç yaşamadım koku hele bulantın devam edrken zor oluyodurdemlenmiş çay posasını 10 saat civarı buzdolabı köşesinde tutarsan kokuyu alır diye duymuştum bir araştır istersen
ilk gebelıgımde bende buz dolabını açmamla kusmaya koşuyodum bı kagıdın ustune odun komuru koy canım o alıyo kokuyuHemde nasil zor anlatamam mutfakta acilan dolabin kokusu taa oturma odasina geliyo cay posasinida denedim canim maleeef ise yaramadi
Bende bunun gururunu yasiyorum Canim="folik, post: 41382759, member: 4mutlakabisağol gülaycım, bugüne kadar bunu bilmiyor olmanın eksikliğini yaşamadım hiç. ama sayende bu detayı da öğrenmiş oldum
hayırlı olsun cnm, kız çocuk hayat sigortası derler, şanslısınKızlar dr geldimm kızımız olacak cok net gorduk %99 dedi cok mutluyuz
Kizlar gobekleriniz belirmeye başladı mi yoksa hala aynı kıyafetleri giyiyormusunuz. Benim hiç bişey yok belli olan. Bi an once büyüsün onu hissedeyim ve bu endiselerden kurtulayim istiyorum
benim hemen cikti sivrice.. esimin ailesi 5 aylik gibi duruyon diyorlar oysa daha 4 bile olmadim.. en cok canimi sIKAN acaba insanlar ne diyor siskomu hamile mi:)
hihihh benim de saat 16dan fln sonra öne dogru sivrilesio sertlesio... uyandigimda iyiyim... bugun denize girdim gobegimi icime cekmeye calisarak ... hamile gibi diil de gobekli gibi duruyorum... o beni sinir edio
ya ben karnimi icine bile cekemiyor cok tuhaf bir his oluyor sanki karin kaslari calistirir gibi .. ohh deniz havasida cok saglikli
ben smdlk cekebiliyorum da paso acikip bisiler yiyorum 2 hafta sora sanirim tam hamiş gobisi olur sanirim
Çok sağol canımhayırlı olsun cnm, kız çocuk hayat sigortası derler, şanslısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?