2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ben aldım bayağı hiç bişeyim olmuyor pantolon giyemiyorum göbeğim bayağı çıktı eşim dalga geçiyor bebek daha 4 cm var yok göbeğin 6 aylık diye

Ben kilo almadım canım ama zaten kilolu hamile kaldım göbeğimde vardı. Sadece aşırı şişkinliğim var gören 5-6 aylık hamile sanır o derece. Kilo almadan nasıl bu kadar şiştim anlamıyorum

ben de gıcık olmuş durumdayım.3 ayda 1,5 2 kiloya yakın aldım.benim de acil yürüyüşe başlamam gerekiyo.doktorum ayda 1 kilodan fazla almak doğru değil dedi.ama gebelikten önceki dönemlere göre daha çok acıkıyorum

ben 900 gr aldım 14 haftada..

Ben mesela oturamıyodum oturunca kötü oluyodum genelde sırt üstü dinleniyodum arada yrüyüş yapıyodum açılayım diye. Temposuz yürüyüş iyi gelir bence ama dinlenmen kendini yormaman da lazm
evet bana da yürümek çok iyi geldi çok sağol umarım kısa sürede geçer

Eşin anneler gününde sana ne yaptı :)) Şakayla benım kı de bişiler söyledi Ben de "anneler gününde sen bana ne yaptın ki" dedim :))
:)) bizden daha meraklılar o zaman bende sadece benim eşim böyle zannediyodum :) eşim bana büyük bir buket yaptırmıştı kırmızı güllerden bende bişeyler yapayım diyorum da ne yapsam bilemedim

="remya, post: e : 640890"]kıpırdamıyınca agrımıyor. ama sag bacagımı hareket ettirdiğimde agrı yapıyor.
Bende de oluyor canim rahim buyudukce kaslar da geriliyor kramp gibi kasiliyorum kisa sureli ve agri yapiyor

SLm Kızlar , ikili test kan sonucunuz kaç günde çıktı acaba..

:)) bizden daha meraklılar o zaman bende sadece benim eşim böyle zannediyodum :) eşim bana büyük bir buket yaptırmıştı kırmızı güllerden bende bişeyler yapayım diyorum da ne yapsam bilemedim

O zaman senn eşin hak etmiş canım :)) Dışarıda yemeğe çıkarabilirsin, haftasonu ist.a yakın bi yere 2 günlük bi tatil ayarlayabilirsin, ya da çok istediği ihtiyacı olan bi hediye alabilrsin, bebeğinin cinsiyeti belliyse bebek ve babasının arasında ikisine özel bişeyler yapabilrsin. ÜStünde babacığım ya da dünyanın en ii babası gibi yazan hediyeler falan oluyo ya... Daha aklıma gelirse bişeyler yazarım canım :)

ankara da yaşıyorum keşke istanbul a yakın olsaydık :) ama erkek olcak sanırım dediğin gibi ikisine özel bişeyler yaptırabilirim :) teşekkür ederim canımmm

bana da 1 hafta dediler aradım şimdi çıkmış almaya gidiceğim..aramasam bekleyeceğim 3 gün daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…