ben aldım bayağı hiç bişeyim olmuyor pantolon giyemiyorum göbeğim bayağı çıktı eşim dalga geçiyor bebek daha 4 cm var yok göbeğin 6 aylık diyeKilo durumlarınız nasıl kızlar kaç kilo aldınız şimdiden . Ben azcık gıcık oldum bu kilo olayına . 3 ayda 3 kilo aldım sonraki ayları düşünemiyorum . Hareketlerimi arttırmam gerek yememden kesemem . Bol yürüyüş yapmak Şart
Kilo durumlarınız nasıl kızlar kaç kilo aldınız şimdiden . Ben azcık gıcık oldum bu kilo olayına . 3 ayda 3 kilo aldım sonraki ayları düşünemiyorum . Hareketlerimi arttırmam gerek yememden kesemem . Bol yürüyüş yapmak Şart
ben de gıcık olmuş durumdayım.3 ayda 1,5 2 kiloya yakın aldım.benim de acil yürüyüşe başlamam gerekiyo.doktorum ayda 1 kilodan fazla almak doğru değil dedi.ama gebelikten önceki dönemlere göre daha çok acıkıyorumKilo durumlarınız nasıl kızlar kaç kilo aldınız şimdiden . Ben azcık gıcık oldum bu kilo olayına . 3 ayda 3 kilo aldım sonraki ayları düşünemiyorum . Hareketlerimi arttırmam gerek yememden kesemem . Bol yürüyüş yapmak Şart
Kilo durumlarınız nasıl kızlar kaç kilo aldınız şimdiden . Ben azcık gıcık oldum bu kilo olayına . 3 ayda 3 kilo aldım sonraki ayları düşünemiyorum . Hareketlerimi arttırmam gerek yememden kesemem . Bol yürüyüş yapmak Şart
Gözün aydın n canım. Benimki de. Gelse sende. Gurbette misin
evet bana da yürümek çok iyi geldi çok sağol umarım kısa sürede geçerBen mesela oturamıyodum oturunca kötü oluyodum genelde sırt üstü dinleniyodum arada yrüyüş yapıyodum açılayım diye. Temposuz yürüyüş iyi gelir bence ama dinlenmen kendini yormaman da lazm
umarım ya bir defalık iyi oldu ama bugün tekrar yapıcam bakalım bu nasıl olucak haberdar ederimmerak etme bir iki demeneden sonra alısırsın sıcaklıgına
umarım önemli bir şey değil dir belki kas ağrısı falandırsanki orda sivilce cıkacak sanki damar cekiliyor gibi bir agrı. doktorum bugun izinli. aradım mesaj attım. dönmesini bekliyorum bakalım
tek kelimeyle harika mucizevi birşeykızlaaaaaaar bunu gördünüz müüüüü?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hafta-hafta-bebek-gelisimi-resimleri.829878/
:)) bizden daha meraklılar o zaman bende sadece benim eşim böyle zannediyodum :) eşim bana büyük bir buket yaptırmıştı kırmızı güllerden bende bişeyler yapayım diyorum da ne yapsam bilemedimEşin anneler gününde sana ne yaptı :)) Şakayla benım kı de bişiler söyledi Ben de "anneler gününde sen bana ne yaptın ki" dedim :))
Bende de oluyor canim rahim buyudukce kaslar da geriliyor kramp gibi kasiliyorum kisa sureli ve agri yapiyor="remya, post: e : 640890"]kıpırdamıyınca agrımıyor. ama sag bacagımı hareket ettirdiğimde agrı yapıyor.
:)) bizden daha meraklılar o zaman bende sadece benim eşim böyle zannediyodum :) eşim bana büyük bir buket yaptırmıştı kırmızı güllerden bende bişeyler yapayım diyorum da ne yapsam bilemedim
benim daha çıkmadı caım ama 11 gün sonra gel dediler ben devlette yaptırdımSLm Kızlar , ikili test kan sonucunuz kaç günde çıktı acaba..
SLm Kızlar , ikili test kan sonucunuz kaç günde çıktı acaba..
ankara da yaşıyorum keşke istanbul a yakın olsaydık :) ama erkek olcak sanırım dediğin gibi ikisine özel bişeyler yaptırabilirim :) teşekkür ederim canımmmO zaman senn eşin hak etmiş canım :)) Dışarıda yemeğe çıkarabilirsin, haftasonu ist.a yakın bi yere 2 günlük bi tatil ayarlayabilirsin, ya da çok istediği ihtiyacı olan bi hediye alabilrsin, bebeğinin cinsiyeti belliyse bebek ve babasının arasında ikisine özel bişeyler yapabilrsin. ÜStünde babacığım ya da dünyanın en ii babası gibi yazan hediyeler falan oluyo ya... Daha aklıma gelirse bişeyler yazarım canım :)
4 gün de çıktıSLm Kızlar , ikili test kan sonucunuz kaç günde çıktı acaba..
ankara da yaşıyorum keşke istanbul a yakın olsaydık :) ama erkek olcak sanırım dediğin gibi ikisine özel bişeyler yaptırabilirim :) teşekkür ederim canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?