- 5 Nisan 2015
- 722
- 797
- 103
- 31
SLm Kızlar , ikili test kan sonucunuz kaç günde çıktı acaba..
benim daha çıkmadı caım ama 11 gün sonra gel dediler ben devlette yaptırdım
sağol leylam Allah razı olsun, iyiyim şükür, işe gidiyorum. sen nasılsın? yenilik var mı herhangi? sonuçlarım çarşamba öğleden sonra çıkacakmış, perşembe gideriz sanırım dr.a. haber veririm tabii kifolik cim nasılsın 2 li, sonuçların çıktımı haber vermeyi unutma
ben de öğrenmedim cnm göstermedi ufaklık.kızlar herkes sanırım hemn hemen cinsiyetleri öğrendi benim gibi daha öğrenmeyn hamişler varmııı
Kızlar ACİL YORUM 2 li testim çıktı
Free BHCG : 50.80
PAPP- A : 5.76
Normal Mii??
bende bakıcam ama örnek no yazıyo onun ne olduğunu çözemediğim için bakamıyorumBana devlet hastanesinde 15 gün dediler ben internetten sürekli takip ettim labarotuar sonuçlarını ayın 8 inde yaptırmıştım ayın 12 sinde çıkmış sonuç
kızlar herkes sanırım hemn hemen cinsiyetleri öğrendi benim gibi daha öğrenmeyn hamişler varmııı
benim dr.emin olmadan söyleyemem dedi gıcık yaaaa :) tahminini söyle yani dimi ama ben buraya yükledim bana hep kız dendi bakalım bileceklermi :) cmt günü dualarınızı bekliyorm dr.çıkışı hemen yazacağım ,ben de öğrenmedim cnm göstermedi ufaklık.
kan normal çıkmış yüksek değil..buradaki konulara bakarak yorumluyorum.. PAPP-a yı bulamadım ne yazıkki..test sonucu çıkan varsa kıyaslama yapsın..
PaPP a uzun zamandır insan plasentasının normal şartlarda vücutta olmayan veya eser miktarda olan birçok spesifik proteini ürettiği bilinmektedir.
PAPPA nın karşında ne yazıyor 1/1000 gibi birşey varmı
Canım başka hiç bir şey yazmıyor malesef
bu haftadan tezi yok ben de mahalledeki birkaç yerle görüşüp karar vereceğim inşallahHamile yogası mı canm ya da hamıle platesı?? Ben de başlamak istiyorum ama ramazandan sonraya bırakıcam Eşim oruc tutuyo, hem sahur hem ıftar hem plates cok yorar benı Başlarsan nasıl gıdıyo bızı de kesın bılgılendır cnm :))
Oh ne güzel ya ben ilk 2 ay. Hep yattım hareketsiz kaldım Aldım kiloları 53 tüm 56 olmuşumkilo almadım canım
kızlar herkes sanırım hemn hemen cinsiyetleri öğrendi benim gibi daha öğrenmeyn hamişler varmııı
benim kontrol de perşembe, o gün gösterir belkibenim dr.emin olmadan söyleyemem dedi gıcık yaaaa :) tahminini söyle yani dimi ama ben buraya yükledim bana hep kız dendi bakalım bileceklermi :) cmt günü dualarınızı bekliyorm dr.çıkışı hemen yazacağım ,
sağlıklı sıhhatli olsun tüm bebişlerimiz inşallah ama alışveriş için merak ediyor hele anneler pembemi mavimi alsak diye :) Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler nasip eder inşallah hepsine Aminben de öğrenemedim belli değil dedi.1 ay sonra gel dedi.İkili testi yapan doktor ztn zar zor baktı bebiş ters döndüğünden çevireceğim diye karnıma bastırdı bastırdı. kıza benziyor dedi.. Güvenmiyorum o yüzden o doktora.
inşallah canm gitmeden bitter çikolata ye demişlerdi benim bebiş hep uyuyordu gerçekten işe yaradı sürekli takla atıyordu son gittiğimde :)benim kontrol de perşembe, o gün gösterir belkihaberleşiriz buradan
sağlıklı sıhhatli olsun tüm bebişlerimiz inşallah ama alışveriş için merak ediyor hele anneler pembemi mavimi alsak diye :) Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler nasip eder inşallah hepsine Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?