- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
bu haftadan tezi yok ben de mahalledeki birkaç yerle görüşüp karar vereceğim inşallahher sokak birer ikişer spor salonu burada Allahtan
erkekmi erken gösteriyr hımm aklımızda olsun canım valla ben ultrason resminden hiçbişey anlamıyorm anlayana maşallah diyorum bizimde ilk çocuğumuz olacak kısmetseöyle tabi. eşim erkek ben kız istiyorum.. tek çocuğumuz olacak bakalım inşallah benim dediğim olur..erkek olsa belli olurdu sanırım.
erkekmi erken gösteriyr hımm aklımızda olsun canım valla ben ultrason resminden hiçbişey anlamıyorm anlayana maşallah diyorum bizimde ilk çocuğumuz olacak kısmetse
erkekmi erken gösteriyr hımm aklımızda olsun canım valla ben ultrason resminden hiçbişey anlamıyorm anlayana maşallah diyorum bizimde ilk çocuğumuz olacak kısmetse
Evet bendede aynı durum var Telaşlanma normalde saglda solda arkada olurmuşş.. Ama benimkide öndeymiş..Çocuk büyüdükçe yer değiştirecekmiş..Yani anormal birşey değil..Senin doktorun ne dedi peki?Arkadaşlar doktorun bebeğin eşinin rahme yakın olduğunu aşağıda olduğunu söyledi.Bu durumu yaşayan var mi?
kızlar benım serbest betam 25,700 cıktı 50nın altında olunca erkek demıstınız ama doktor %80 kız dedı :)
Bende ilk ögrendiğim zamanda hissetiğim erkek ti..Değişmedi..:) Hisler önemli..kızlar bu arada benimde oğluşum olcak inşallah :)) zaten hep erkek hissediyorum:)
Bende ilk ögrendiğim zamanda hissetiğim erkek ti..Değişmedi..:) Hisler önemli..
Saglıcakla kucagımza alırız inş.
Bende aynen bu durumdayım...Sanırım çatlaklarımız çok olacak...Bolca yaglanacagız.:)Kizlar benim.heryerim kasiniyo ya gogussum özellikle ucu sonra karnim baldirim çok kasimamaya calisiyorum ama ne olacak böle :)
ben annemden ogrenmıstım canımOdun kömürü mü :) Ay çok alemsizniz ya herkes bi şeyler söylemiş. Yaşlar 25-30 arası ama şimdiden kocakarı olmuşuz biz :)))
bu haftalarda o sertlıgı sadece sırt ustu yatarken hıssedebılırz canım ayaktayken gordugumuz sıvrılık göbüşümüz bebişimiz deılCanım su anda hepımzıın oyle ya Takılma ona Ama emınım 2-3 haftaya one dogru sivrilmeye baslar Kılo değil bebek oldugu anlaşılır :)) Ama tecrubeli anneler daha ıyı bılır tabıelifeva :) bilgilendır bızı :)
Bnde ogrenmedimkızlar herkes sanırım hemn hemen cinsiyetleri öğrendi benim gibi daha öğrenmeyn hamişler varmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?