2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bu haftadan tezi yok ben de mahalledeki birkaç yerle görüşüp karar vereceğim inşallah her sokak birer ikişer spor salonu burada Allahtan

Her spor salonunda hamıle platesı yogası falan olmuyo canım ya Ben bı de gıttıgım yer normal doğum ıcın nefes teknıklerı egıtımı de versın ıstıyorum "Şimdi kolu kaldır sımdı bacagı kaldır" istemıyorum sadece :) Başlayınca dersler nasıl devam edıyo benı bılgılendırr msn canm :)

öyle tabi. eşim erkek ben kız istiyorum.. tek çocuğumuz olacak bakalım inşallah benim dediğim olur..erkek olsa belli olurdu sanırım.
erkekmi erken gösteriyr hımm aklımızda olsun canım valla ben ultrason resminden hiçbişey anlamıyorm anlayana maşallah diyorum bizimde ilk çocuğumuz olacak kısmetse

erkekmi erken gösteriyr hımm aklımızda olsun canım valla ben ultrason resminden hiçbişey anlamıyorm anlayana maşallah diyorum bizimde ilk çocuğumuz olacak kısmetse

öyleymiş buradaki yorumlara bakıyorum da.. Artık sona gelmişiz ztn 3 hafta sonra belli olur

bu arada benim tüm o babaanne hurafelerine göre belirtilerimin hepsi erkek olacağını işaret ediyor..Kusma yok karın aşağıda ekşi yiyorum sürekli vs vs bakalım

kızlar karın ağrınız kasılma vs varsa bu biraz da susuz kaldığınızdan oluyor..Zorla da olsa günde 10 bardak su içmeniz lazım...

kızlar benım serbest betam 25,700 cıktı 50nın altında olunca erkek demıstınız ama doktor %80 kız dedı :)

Evet
Arkadaşlar doktorun bebeğin eşinin rahme yakın olduğunu aşağıda olduğunu söyledi.Bu durumu yaşayan var mi?
Evet bendede aynı durum var Telaşlanma normalde saglda solda arkada olurmuşş.. Ama benimkide öndeymiş..Çocuk büyüdükçe yer değiştirecekmiş..Yani anormal birşey değil..Senin doktorun ne dedi peki?

bol su içerseniz çatlakların oluşmasını engellersiniz ... günde en az 2,5 litre yada 10 bardak

kızlar ben zofran kullanıyordum ilacım bitti doktor tekrar yazdı
ama ilacı hiçbir yerde bulamıyoruz beniim gibi zofran kullanan var mı
ben bugün mahvoldum çalışıyorum maalesef şuana kadar 15 keere kustum bittim artık dayanamıyorum

bu haftalarda o sertlıgı sadece sırt ustu yatarken hıssedebılırz canım ayaktayken gordugumuz sıvrılık göbüşümüz bebişimiz deıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…