2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar bugun kontrolum vardı bebegım cok sukur saglıklı ama kafam karıstı bızım oglan kıza dönüştü 15 gun sonra 3 lu teste cagırdı doktorum ıns o zaman goruruz kesın cınsıyetını esıme dıom pıpısını kopardım kız oldu dıye eylulun 2 sınede ayrıntılı ultrason ıcın gun verdıler sımdılık cok ıyıyz sukurler olsun

nasıl oluyor ya e hiç hazırlık yapmış mıydın

desene bızım kızda donebılır.benıde 3 hafta sonra cagrdı ama testten falan bahsetmedı.yaptırmaya gerek varmı off bır stres dahamı yaa.devlet ucretsızde ozeller nekadar acaba

Hayırlısı olsun canm

desene bızım kızda donebılır.benıde 3 hafta sonra cagrdı ama testten falan bahsetmedı.yaptırmaya gerek varmı off bır stres dahamı yaa.devlet ucretsızde ozeller nekadar acaba
valla bende doktorla bırlıkte baya baktım geçen gordugum pıpı goruntusu yoktu baya ınceledı doktorum ben mecbur yaptırıyorum canım testlerımı daha once gebelık sonlandırılması yasadıgım ıcın ozellerden haberım yok ben hep kadın dogum hastanesıne gıdıyorum

hadi ya süper:)) ama kıskandım ben seni benimki de kıza donsun lütfen canım yaw:)) peki gecen pipi görünmüs müydü nasıl oldu yaw?

hadi ya süper:)) ama kıskandım ben seni benimki de kıza donsun lütfen canım yaw:)) peki gecen pipi görünmüs müydü nasıl oldu yaw?
valla bende bılmıyorumkı bende gormustum pıpı ama bugun hc bısey yoktu baya baktı doktor erkek dıyen doktoru soyledım kendısı hocamdır ama bence kız dedı bakalım 15 gun sonra cıkar ortaya

zofran muadili var ama unuttum adını

valla bende bılmıyorumkı bende gormustum pıpı ama bugun hc bısey yoktu baya baktı doktor erkek dıyen doktoru soyledım kendısı hocamdır ama bence kız dedı bakalım 15 gun sonra cıkar ortaya
benim dr çok ayrıntılı ultrasonla baktı yanilmis mıdır? umarim yanilmistir. tabi sağlık olsun ama ben 3. yu kız olur belki diye yaptiydim. onca olmayanlar var. boyle yazinca da nankörlük ediyorum gibi. engel olamıyorum duygularima.

sirt kaslarini bacak kaslari bacak arasindaki kaslari hepsini guclendiriyormus doguma hazirlik yaptiriyormus bende carsamba basliyacam bakalim nolacak.. sigortam karsiliyor masraflarini dedim neden gitmiyeyim ki o zaman

bu arada benim tüm o babaanne hurafelerine göre belirtilerimin hepsi erkek olacağını işaret ediyor..Kusma yok karın aşağıda ekşi yiyorum sürekli vs vs bakalım
benim de belirtilere gore kız hirriyet gazetesinin kız mi erkek mi testi yaz gogleye çıkıyor ona gore yuzde 81 kız çıktı ama erkek dedi dr.

Canım çok sevindim :) İnş bi daha değişmez sağlıklı sıhhatli bi kız bebeğiniz olur, bi de kız çocuk tadarsınız :)

yok canım ne nankorlugu ıster ıstemez ınsanın ıcınde ukte kalıyo bende 2 oglum oldugu ıcın kalbımden hep kız gecıyodu kızım olsa dıye ınsallah yanılmıstır doktorun canım ınsallah benımkıde sonradan deısmez gerı

sirt kaslarini bacak kaslari bacak arasindaki kaslari hepsini guclendiriyormus doguma hazirlik yaptiriyormus bende carsamba basliyacam bakalim nolacak.. sigortam karsiliyor masraflarini dedim neden gitmiyeyim ki o zaman

Sigortam karşılıyor dediğine göre özel hastanede özel sigortayla falan mı? Ben özel kurslardan bahsetmıstım.

kızlar herkes sanırım hemn hemen cinsiyetleri öğrendi benim gibi daha öğrenmeyn hamişler varmııı

ben ogrenmedim ve 20 ci haftaya kadar beklemem lazim( parali baktirabilirim 16 haftalikken ama o zamanda esim gelemez zaten is yerinden cok izin aldi diger randevularimiz icin.. napsam diye dusunuyorum sabredemiyorum cok uzun yaaa daha bir ay var off

Sigortam karşılıyor dediğine göre özel hastanede özel sigortayla falan mı? Ben özel kurslardan bahsetmıstım.

ben hollandada kaliyorum burda herkes kendi sigortasini yatiriyor ve benim sigortam hepsi icinde diye yaptirmistim hamile yogasi hamile yuzmesi ve bir kac daha kurslar var ama ben bunu sectim hepsinide karsilamiyormus bu sectigim normalde 12 ders 110 euro ama ben odemiyecegim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…