2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kılzar perşembe günü 15+6 olacam doktora gideceğim o gün kesin cinsiyeti öğrenebilir miyim

ben ogrenmedim ve 20 ci haftaya kadar beklemem lazim( parali baktirabilirim 16 haftalikken ama o zamanda esim gelemez zaten is yerinden cok izin aldi diger randevularimiz icin.. napsam diye dusunuyorum sabredemiyorum cok uzun yaaa daha bir ay var off
Canm bnde öyle yapicam geçer bi şekilde simdi gitsek %100 demicekki boşver bekleyelim daha iyi

Anladım canım Ben de istanbulda ozel bı hastaneyse bana da adını verr msn diıycektım :) Hadi bakalım ıns memnun kalırsn :)

Oh ne güzel ya ben ilk 2 ay. Hep yattım hareketsiz kaldım Aldım kiloları 53 tüm 56 olmuşum
Sen çok zayıfmışsın ama ben 58 ile hamile kaldım. kilo almadım ama ayva göbek yaptım oda rahmim büyüdü diye galiba. sen yatmışşsın ayrıca ben işe geliyorum nasılda uykum geliyor

Ayrıca bebeğini hisseden var mı ben hissedemiyorum

Bize de kızçe geliyormuş canım, bugün öğrendim ben de

e ne güzel kız istiyordun zaten?

Canm bnde öyle yapicam geçer bi şekilde simdi gitsek %100 demicekki boşver bekleyelim daha iyi

uhuhu ama sabirsizlaniyorum herkes birseyler diyor esimin ailesi kiz diyor benim annem erkek diyor ayh bir ogrenseydik ya bide o zamana kadar ultrasyonda yok en son ultrasyonumu 12 haftalikken yaptilar bide kan testi felanda alinmiyor bir kere aldilar ikili testmis bilmem hcg degeriymis hic birini burda demiyorlar hatta bence testi yapmiyorlar bile.. cok tuhaflar ya tahminde bile bulunmuyorlar demir eksikligi cikti bende simdi doktor diyorki biraz daha bekliyecegiz daha cok duserse hap iceceksin diyor degeri 7.2 gorumceminki 9.6 turkiyede hemen ona hap yazmislar kan hapi veriyorlar zaten kansizlikta var bende bakim yakinda tr ye izine gelecem o zaman baktiririm kan tahlillerime..

yenilik yok tatlım işe gidemedim tekrar rapor aldım evdeyim bel ağrısı çok kötü bakalım dinlenince biraz daha iyi olur umarım seni merak ettim bebişin sonucu çıktımı dye

gecen esimle konusuyorum dedimki bebegi ilk ben hissedecegim sen anca sonradan anliyacaksin daha kucuk oldugu icin basladi konusmaya hicte bileee bende hissederim bende anlarimmm kim diyormus basladi bana kizmaya :))) ayh bir gulesim tuttu ki hic beklemezdim bu tepkiyi ondan :))

Biz cinsiyet ogrenmeden siz iki kere ögrendiniz
Hadi bakalim hayirlisi

yenilik yok tatlım işe gidemedim tekrar rapor aldım evdeyim bel ağrısı çok kötü bakalım dinlenince biraz daha iyi olur umarım seni merak ettim bebişin sonucu çıktımı dye
Gecmis olsun leyla senin surekli mi agriyor belin.neye gore teshis etti doktorun rontgen falan da cekilememissindir

Gecmis olsun leyla senin surekli mi agriyor belin.neye gore teshis etti doktorun rontgen falan da cekilememissindir
sağol canım ya tam teşhis koyamadı yakın zamanda muayene olduğum dan usg bile girmedim radyasyon diye bel fıtğı olabilir dedi tek bacak da uyuşma olması şüphe duymasına yetti çok fena bir ağrı kimseye vermesin allahım banyodan sonra iç çamaşırımı eğilip de giyemedim eşim yardım etti rezil oldum anlıyacağin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…