simdi bebis ne kadar ve cinsiyeti bellimi ..aha kızlar bugunku resmımız
Canm bnde öyle yapicam geçer bi şekilde simdi gitsek %100 demicekki boşver bekleyelim daha iyiben ogrenmedim ve 20 ci haftaya kadar beklemem lazim( parali baktirabilirim 16 haftalikken ama o zamanda esim gelemez zaten is yerinden cok izin aldi diger randevularimiz icin.. napsam diye dusunuyorum sabredemiyorum cok uzun yaaa daha bir ay var off
ben hollandada kaliyorum burda herkes kendi sigortasini yatiriyor ve benim sigortam hepsi icinde diye yaptirmistim hamile yogasi hamile yuzmesi ve bir kac daha kurslar var ama ben bunu sectim hepsinide karsilamiyormus bu sectigim normalde 12 ders 110 euro ama ben odemiyecegim..
Sen çok zayıfmışsın ama ben 58 ile hamile kaldım. kilo almadım ama ayva göbek yaptımOh ne güzel ya ben ilk 2 ay. Hep yattım hareketsiz kaldım Aldım kiloları 53 tüm 56 olmuşum
Bize de kızçe geliyormuş canım, bugün öğrendim ben dekızlar bugun kontrolum vardı bebegım cok sukur saglıklı ama kafam karıstıbızım oglan kıza dönüştü 15 gun sonra 3 lu teste cagırdı doktorum ıns o zaman goruruz kesın cınsıyetını esıme dıom pıpısını kopardım kız oldu dıye eylulun 2 sınede ayrıntılı ultrason ıcın gun verdıler sımdılık cok ıyıyz sukurler olsun
e ne güzel kız istiyordun zaten?kızlar bugun kontrolum vardı bebegım cok sukur saglıklı ama kafam karıstıbızım oglan kıza dönüştü 15 gun sonra 3 lu teste cagırdı doktorum ıns o zaman goruruz kesın cınsıyetını esıme dıom pıpısını kopardım kız oldu dıye eylulun 2 sınede ayrıntılı ultrason ıcın gun verdıler sımdılık cok ıyıyz sukurler olsun
Bence şimdi bile öğrenebilirsinkılzar perşembe günü 15+6 olacam doktora gideceğim o gün kesin cinsiyeti öğrenebilir miyim
Canm bnde öyle yapicam geçer bi şekilde simdi gitsek %100 demicekki boşver bekleyelim daha iyi
Anladım canım Ben de istanbulda ozel bı hastaneyse bana da adını verr msn diıycektım :) Hadi bakalım ıns memnun kalırsn :)
yenilik yok tatlım işe gidemedim tekrar rapor aldım evdeyim bel ağrısı çok kötü bakalım dinlenince biraz daha iyi olur umarım seni merak ettim bebişin sonucu çıktımı dyesağol leylam Allah razı olsun, iyiyim şükür, işe gidiyorum. sen nasılsın? yenilik var mı herhangi? sonuçlarım çarşamba öğleden sonra çıkacakmış, perşembe gideriz sanırım dr.a. haber veririm tabii ki
Aynen canm bende de agri oluyo ama kisa sureli rahim buyudugunden kasilmalar normalmis endiselenme emiKizlar karninizda agri durumlari nasil bende oturmakta yatmakta yurumekte zaman zaman agri giriyorbuda rahat haraket etmemi engelliyor
Biz cinsiyet ogrenmeden siz iki kere ögrendinizelifeöğrenmedens41388304 .!.:kızlar bugun kontrolum vardı bebegım cok sukur saglıklı ama kafam karıstıbızım oglan kıza dönüştü 15 gun sonra 3 lu teste cagırdı doktorum ıns o zaman goruruz kesın cınsıyetını esıme dıom pıpısını kopardım kız oldu dıye eylulun 2 sınede ayrıntılı ultrason ıcın gun verdıler sımdılık cok ıyıyz sukurler olsun
Biz cinsiyet ogrenmeden siz iki kere ögrendiniz
Hadi bakalim hayirlisi
Hadi gozun aydi oglandan sonra kiz super valls kiskandimBize de kızçe geliyormuş canım, bugün öğrendim ben de
Gecmis olsun leyla senin surekli mi agriyor belin.neye gore teshis etti doktorun rontgen falan da cekilememissindiryenilik yok tatlım işe gidemedim tekrar rapor aldım evdeyim bel ağrısı çok kötü bakalım dinlenince biraz daha iyi olur umarım seni merak ettim bebişin sonucu çıktımı dye
Darısı başına canımm, çok teşekkür ederimHadi gozun aydi oglandan sonra kiz super valls kiskandim
sağol canım ya tam teşhis koyamadı yakın zamanda muayene olduğum dan usg bile girmedim radyasyon diye bel fıtğı olabilir dedi tek bacak da uyuşma olması şüphe duymasına yetti çok fena bir ağrı kimseye vermesin allahım banyodan sonra iç çamaşırımı eğilip de giyemedim eşim yardım etti rezil oldum anlıyacağinGecmis olsun leyla senin surekli mi agriyor belin.neye gore teshis etti doktorun rontgen falan da cekilememissindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?