2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
selam, cumartesi 11.5 haftalıktım kontrole gittim. doktorum burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı normal dedi. her şeyi haftasına uygunmuş allaha şükür. yalnız benim yaşım ileri olduğu için ikili üçlü önermedi, sadece detaylı ultrasona girersin bir de tercih edersen harmony yaptırabilirsin dedi... şimdi karar verme zamanı... ama sağlıklı olduğu için çok çok mutluyum, sanki üzerimden bir yük kalktı. meğer fark etmeden nasıl stress yapmışım.

Çooook geçmiş olsun

E elifay bende daha cinsiyeti ogrenmedim
leylam355 geçmiş olsun canim
Herkes cinsiyeti öğreniyor ccok merak etmeyen ben meraktan ölecem ya
Çarşamba günü kontrol var gösterirmi acaba 12+4 olacak

Yok canim ne rezilligi herkesin basina gelebilir,saglik bu.insallah fitik degildir gebelige bagli biseydir.bende gecen egilip makinaya zor koydum bulasiklari.

Yok canim ne rezilligi herkesin basina gelebilir,saglik bu.insallah fitik degildir gebelige bagli biseydir.bende gecen egilip makinaya zor koydum bulasiklari.
umarım öyledir çünkü daha önce böyle bir ağrım hiç olmadı birde birden ağrımaya başladı aslın da dr gebeliğe bağlı hormonlar dan dedi ilk gittiğimde ama işte ikinci kez gidince bel fıtığı olabilir olabilir dediğinde çok üzüldüm

E elifay bende daha cinsiyeti ogrenmedim
leylam355 geçmiş olsun canim
Herkes cinsiyeti öğreniyor ccok merak etmeyen ben meraktan ölecem ya
Çarşamba günü kontrol var gösterirmi acaba 12+4 olacak

Göstermeyebilir canım ya. Ben 12+0 da gittim söylemedi doktorum 16+0 ı bekliyorum şimdi Ben de hiç merak etmiyodum şimdi herkes öğrennce ben de meraklandm :)

Slm kızlar bugün Dr kontrolum vardı 15+5 de göremedi Dr yanı tahmin edemedi bacaklarin i açmadı minik
1 hafta anladığım kadarıyla geriden geliyor bebek oglumda da öyleoolmuştu ama dikkat de ediyorum süt vs iciyorum bi tavsiyesi olan yaşayan varmı böylebir durum
Bir de dr cuma 3 lu test i yaptiralim dedi sizler ne düşünüyorsunuz

burdan bikaç arkadaş özellikle süt içip muz yediklerini söylemişlerdi canım İnş kısa zamanda toparlanır bebeğin, yetişir haftasına.

İKİLİ TEST SONUCUM ÇIKTI KIZLAR ..

BHCG 69,02

PAPP-A 3,13

TRİSOMY 1:10000 CUT OFF DEĞERİNİN ALTINDA YAZIYOR..

DOKTOR SEZERYANA GİRMİŞ SONUÇ GÖSTEREMEDİM NE YAZIK Kİ..YORUMLARINIZI BEKİYORUM

İKİLİ TEST SONUCUM ÇIKTI KIZLAR ..

BHCG 69,02

PAPP-A 3,13

TRİSOMY 1:10000 CUT OFF DEĞERİNİN ALTINDA YAZIYOR..

DOKTOR SEZERYANA GİRMİŞ SONUÇ GÖSTEREMEDİM NE YAZIK Kİ..YORUMLARINIZI BEKİYORUM

trisomy.e göre riskin az canım baska tetkik istemez muhtemelen, tabi dr.un daha iyi bilir.
ben bu hcg olayına inanmıyorum ama bu sonuca göre kız :)

trisomy.e göre riskin az canım baska tetkik istemez muhtemelen, tabi dr.un daha iyi bilir.
ben bu hcg olayına inanmıyorum ama bu sonuca göre kız :)

bende risk yok diye çıktım geldim beklemedim umarım öyledir... ztn 3 sonuç var altta yazan

cut off değerinin altında,

cutt off değerinin altında,Yaş riskinin üzerinde

bi de cutt of değerinin üzerinde diye...

YA AZ ÖNCE HASTANE DE bi tane bayan gördüm karnı o kadar aşağıdaki ve basketbol topu gibi duruyor dedim cins erkek mi evet dedi..Benim karnımda aşağı doğru.. (göbeğim ztn hep vardı ama) doktor bana da kıza benziyor dedi ama güvenmiyorum o doktora .. ikili testi yapan doktor dedi.

canım öncelikle ikili testte herhangi bir problem var ise, ya da olmadıgı halde senin yasın cok ileriyse 3lü testi yapıyorlar diye biliyorum, istersen bi arastr. yoksa ikiliden sonra 20. haftada detaylı ultrasona geciyorlar.
bebegin küçüklüğü için ise, gec döllenme olabilir mi kaç günde bir hasta oluyorsun. dr.ların dedikleri ölçütler 28 günde bir hasta olan 14. günde yumurtlayan kadınlara göreymiş. Ayrıca boyuna bakarak karar veriyorlar anne-baba boyu cok uzun degilse normaldir. Bizim boyumuz uzun ben 25 günde bir hastalanıyorum o yuzden 9 gün ileri cıkıyor mesela ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…