Çooook geçmiş olsunsağol canım ya tam teşhis koyamadı yakın zamanda muayene olduğum dan usg bile girmedim radyasyon diye bel fıtğı olabilir dedi tek bacak da uyuşma olması şüphe duymasına yetti çok fena bir ağrı kimseye vermesin allahım banyodan sonra iç çamaşırımı eğilip de giyemedim eşim yardım etti rezil oldum anlıyacağin
çok sağolÇooook geçmiş olsun
Yok canim ne rezilligi herkesin basina gelebilir,saglik bu.insallah fitik degildir gebelige bagli biseydir.bende gecen egilip makinaya zor koydum bulasiklari.sağol canım ya tam teşhis koyamadı yakın zamanda muayene olduğum dan usg bile girmedim radyasyon diye bel fıtğı olabilir dedi tek bacak da uyuşma olması şüphe duymasına yetti çok fena bir ağrı kimseye vermesin allahım banyodan sonra iç çamaşırımı eğilip de giyemedim eşim yardım etti rezil oldum anlıyacağin
umarım öyledir çünkü daha önce böyle bir ağrım hiç olmadı birde birden ağrımaya başladı aslın da dr gebeliğe bağlı hormonlar dan dedi ilk gittiğimde ama işte ikinci kez gidince bel fıtığı olabilir olabilir dediğinde çok üzüldümYok canim ne rezilligi herkesin basina gelebilir,saglik bu.insallah fitik degildir gebelige bagli biseydir.bende gecen egilip makinaya zor koydum bulasiklari.
evet yazıyorBen ikili yapmadim sadece ultrasyonda enseye ve burnuna bakildi, ultrasyon kagıdında yazmiyor dimi canim ?
Slm kızlar bugün Dr kontrolum vardı 15+5 de göremedi Dr yanı tahmin edemedi bacaklarin i açmadı minik
1 hafta anladığım kadarıyla geriden geliyor bebek oglumda da öyleoolmuştu ama dikkat de ediyorum süt vs iciyorum bi tavsiyesi olan yaşayan varmı böylebir durum
Bir de dr cuma 3 lu test i yaptiralim dedi sizler ne düşünüyorsunuz
beyazların yoksa bekle derim canım o zaman doğuma kadar, dibin cok kötü durmuyorsa..loreal falan amonyaklı cünkü..Canım benim beyazlarım yok ben boyamı değiştirmeye cesaret edemem loreal excellent
kalp atışı 140dan küçükse erkek büyükse kızmış oradan anlardın belki bizim 160 cıktıValla bi netleşse doktorum kıza benzetti kemik yaposindan, ikili yapmadim haliyle 50 altimi üstümü bilmiyorum :)
evet acıbademde, muayeneyi bilmıyorum ama ikili test 1200tl, acıbadem sigortan varsa 500 tlhastanenin hangi şubesinde çalışıyor murat yayla? ve acıbademde muayene ücretleri yüksek diye duydum, doğru mu? ne kadar?
İKİLİ TEST SONUCUM ÇIKTI KIZLAR ..
BHCG 69,02
PAPP-A 3,13
TRİSOMY 1:10000 CUT OFF DEĞERİNİN ALTINDA YAZIYOR..
DOKTOR SEZERYANA GİRMİŞ SONUÇ GÖSTEREMEDİM NE YAZIK Kİ..YORUMLARINIZI BEKİYORUM
trisomy.e göre riskin az canım baska tetkik istemez muhtemelen, tabi dr.un daha iyi bilir.
ben bu hcg olayına inanmıyorum ama bu sonuca göre kız :)
canım öncelikle ikili testte herhangi bir problem var ise, ya da olmadıgı halde senin yasın cok ileriyse 3lü testi yapıyorlar diye biliyorum, istersen bi arastr. yoksa ikiliden sonra 20. haftada detaylı ultrasona geciyorlar.Slm kızlar bugün Dr kontrolum vardı 15+5 de göremedi Dr yanı tahmin edemedi bacaklarin i açmadı minik
1 hafta anladığım kadarıyla geriden geliyor bebek oglumda da öyleoolmuştu ama dikkat de ediyorum süt vs iciyorum bi tavsiyesi olan yaşayan varmı böylebir durum
Bir de dr cuma 3 lu test i yaptiralim dedi sizler ne düşünüyorsunuz
biz 13 te öğrendikGöstermeyebilir canım ya. Ben 12+0 da gittim söylemedi doktorum16+0 ı bekliyorum şimdi Ben de hiç merak etmiyodum şimdi herkes öğrennce ben de meraklandm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?