- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Radyo bebek programı indirdim telefonuma sirf meraktan canli bebek radyosu :))) Ninniler klasik muzikler sac kurutma makinasi sesi elektrik supurgesi sesi hersey var
@elifay bende daha cinsiyeti ogrenmedim
@leylam355 geçmiş olsun canim
Herkes cinsiyeti öğreniyor ccok merak etmeyen ben meraktan ölecem ya
Çarşamba günü kontrol var gösterirmi acaba 12+4 olacak
meltemcivil olmuştur .!.:burdan bikaç arkadaş özellikle süt içip muz yediklerini söylemişlerdi canımİnş kısa zamanda toparlanır bebeğin, yetişir haftasına.
bende risk yok diye çıktım geldim beklemedim umarım öyledir... ztn 3 sonuç var altta yazan
cut off değerinin altında,
cutt off değerinin altında,Yaş riskinin üzerinde
bi de cutt of değerinin üzerinde diye...
YA AZ ÖNCE HASTANE DE bi tane bayan gördüm karnı o kadar aşağıdaki ve basketbol topu gibi duruyor dedim cins erkek mi evet dedi..Benim karnımda aşağı doğru.. (göbeğim ztn hep vardı ama) doktor bana da kıza benziyor dedi ama güvenmiyorum o doktora .. ikili testi yapan doktor dedi.
en sonda trisomy yazıyor ya ona bakmalısın. (<1:10000 below cut off) seklinde yazıyor.
ilk baslarda rahim asagı doğru oluyormuş sonra yukarı doğru cıkıyormuş. kalp atışı kaç çıktı?
Derinsu_85 .!.:biz 13 te öğrendikbebeğin pozisyonuna ve dr tecrubesine bağlı
biz 13 te öğrendikbebeğin pozisyonuna ve dr tecrubesine bağlı
Takma kafana canım Burdan bı çok arkadasta gerıden gelme durumu oldu ama hepsı de haftayı yakaladık dıe müjdelediler Allah daha buyuk saglık sıkıntısı vermesın, basıt bısı bu sıkma kendını.Valla ilk oglumda da oyle olmustuu bunda da oyle dedi aksi gibi bunda sut icmeyen ben sut iciyorum hayirlisi artik ya bir degerde bir gun
Bir baska olcumde neyse o onda bi hafta anladigim kadariyla insallah cnm saolasin
beyazların yoksa bekle derim canım o zaman doğuma kadar, dibin cok kötü durmuyorsa..loreal falan amonyaklı cünkü..
kalp atışı 140dan küçükse erkek büyükse kızmış oradan anlardın belki bizim 160 cıktı
Takma kafana canım Burdan bı çok arkadasta gerıden gelme durumu oldu ama hepsı de haftayı yakaladık dıe müjdelediler Allah daha buyuk saglık sıkıntısı vermesın, basıt bısı bu sıkma kendını.
YİNE DE KESİN DEMİYORLAR AMA Dİ Mİ? %... OLASILIKLA DIYOLAR SNRM ???
hayır % 100 dedi benim dr um prof perinatolog emin olmasam soylemem dediYİNE DE KESİN DEMİYORLAR AMA Dİ Mİ? %... OLASILIKLA DIYOLAR SNRM ???
hatta biz ultrasonu videoya alıyoruz elimizde kayıtlar var ahahhaahCanım bende 1 hafta önce öğrendim olasılık falan değildi kesin erkek dedi alttanda baktı. %100 erkek sadece pipisini görmedik topuda ordaydı net
Saolasin cnm yok takmiyorum oglumdada yaşadım aynısını ama ne yapmak lazım cozemedim açıkçası :)
Amin inşallah allah başka sıkıntı vermesin inşallah
3 lu test hakkında ne düşünüyorsunuz ben ikili testi devlette yaptırdım özelde Dr 3lu yu yaptiralim dedi ama kararsizim
Alttan baktıysa bi kesınlık kazanmıstır canım :)Canım bende 1 hafta önce öğrendim olasılık falan değildi kesin erkek dedi alttanda baktı. %100 erkek sadece pipisini görmedik topuda ordaydı net
hayır % 100 dedi benim dr um prof perinatolog emin olmasam soylemem dedi
ben de normalde özel doktora gidiyorum ama tüm tahlil ve testlerım şişli etfalde yaptırıyorum. İkilimi de şişli etf.de yaptrdm Sonuclarıma kendı doktorum baktı "cok ıyı" dedı "3lü ye gerek yok, bundan sonra detaylı ultrason yapıcaz" dedı. Yanı ben 3lü yü yaptrmıycam.
Valla bende öyle yaparım artık ilk bebeğim de hiçbirini yaptirmamistim o zamanki Dr um istememişti şimdi haydi 2 ligi yaptiralim dedim iyi çıktı sukur şimdi şimdi birde 3 lu çıktı hayırlısı :)
Alttan baktıysa bi kesınlık kazanmıstır canım :)
3 lüyü benim dr umda istemedi.Tetenozada gerek yok dediben de normalde özel doktora gidiyorum ama tüm tahlil ve testlerım şişli etfalde yaptırıyorum. İkilimi de şişli etf.de yaptrdm Sonuclarıma kendı doktorum baktı "cok ıyı" dedı "3lü ye gerek yok, bundan sonra detaylı ultrason yapıcaz" dedı. Yanı ben 3lü yü yaptrmıycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?