2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
@elifay bende daha cinsiyeti ogrenmedim
@leylam355 geçmiş olsun canim
Herkes cinsiyeti öğreniyor ccok merak etmeyen ben meraktan ölecem ya
Çarşamba günü kontrol var gösterirmi acaba 12+4 olacak

Banimde çarşamba kontrolüm var öğrenebilir miyim acaba ölcem meraktan

meltemcivil olmuştur .!.:
burdan bikaç arkadaş özellikle süt içip muz yediklerini söylemişlerdi canım İnş kısa zamanda toparlanır bebeğin, yetişir haftasına.

Valla ilk oglumda da oyle olmustuu bunda da oyle dedi aksi gibi bunda sut icmeyen ben sut iciyorum hayirlisi artik ya bir degerde bir gun
Bir baska olcumde neyse o onda bi hafta anladigim kadariyla insallah cnm saolasin

en sonda trisomy yazıyor ya ona bakmalısın. (<1:10000 below cut off) seklinde yazıyor.
ilk baslarda rahim asagı doğru oluyormuş sonra yukarı doğru cıkıyormuş. kalp atışı kaç çıktı?

en sonda trisomy yazıyor ya ona bakmalısın. (<1:10000 below cut off) seklinde yazıyor.
ilk baslarda rahim asagı doğru oluyormuş sonra yukarı doğru cıkıyormuş. kalp atışı kaç çıktı?

141 çıktı sınırda yani..

Doktoru aradım gayet iyi dedi 2 li test ..3 lü teste gerek yokmuş..kan değerin ztn yüksek dedi herhangi bir ilaç kullanmana gerek yok dedi..

Valla ilk oglumda da oyle olmustuu bunda da oyle dedi aksi gibi bunda sut icmeyen ben sut iciyorum hayirlisi artik ya bir degerde bir gun
Bir baska olcumde neyse o onda bi hafta anladigim kadariyla insallah cnm saolasin
Takma kafana canım Burdan bı çok arkadasta gerıden gelme durumu oldu ama hepsı de haftayı yakaladık dıe müjdelediler Allah daha buyuk saglık sıkıntısı vermesın, basıt bısı bu sıkma kendını.

beyazların yoksa bekle derim canım o zaman doğuma kadar, dibin cok kötü durmuyorsa..loreal falan amonyaklı cünkü..

Boyadım bile canım bişeycik olacağını sanmıyorum o kadar yediğimiz gıdalardaki katkı maddeleri inan daha zararlı ağızdan alıyorsun birde saçım zaten yağlı ve pisdi. bir şey olmaz ben gayet mutlu hissediyorum kendimi çingene gibi hissediyordum dipler kahve uçlar sarı

kalp atışı 140dan küçükse erkek büyükse kızmış oradan anlardın belki bizim 160 cıktı

Benimkinin kalp atışı 167 ile 157 arasında değişiyor erkek :)

Saolasin cnm yok takmiyorum oglumdada yaşadım aynısını ama ne yapmak lazım cozemedim açıkçası :)
Amin inşallah allah başka sıkıntı vermesin inşallah
3 lu test hakkında ne düşünüyorsunuz ben ikili testi devlette yaptırdım özelde Dr 3lu yu yaptiralim dedi ama kararsizim

ben de normalde özel doktora gidiyorum ama tüm tahlil ve testlerım şişli etfalde yaptırıyorum. İkilimi de şişli etf.de yaptrdm Sonuclarıma kendı doktorum baktı "cok ıyı" dedı "3lü ye gerek yok, bundan sonra detaylı ultrason yapıcaz" dedı. Yanı ben 3lü yü yaptrmıycam.

Valla bende öyle yaparım artık ilk bebeğim de hiçbirini yaptirmamistim o zamanki Dr um istememişti şimdi haydi 2 ligi yaptiralim dedim iyi çıktı sukur şimdi şimdi birde 3 lu çıktı hayırlısı :)

Valla bende öyle yaparım artık ilk bebeğim de hiçbirini yaptirmamistim o zamanki Dr um istememişti şimdi haydi 2 ligi yaptiralim dedim iyi çıktı sukur şimdi şimdi birde 3 lu çıktı hayırlısı :)

Bildiği kadarıyla çoğu doktor 2'li sonucu iyiyse 3'lü yü istemiyo canm ztn :) Ama karar senın tabı kı.

3 lüyü benim dr umda istemedi.Tetenozada gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…