evet cnm ya o konuda içim cok rahatMaşallah doktoruna canm o zaman :) Şanslısın
Bnde hap kullanıyorum kanım düşük çıktı benmkiler ikiz bide bir kız bi erkek veya iki erkek diyor dr 18den önce net belli olmaz dedi bu gidişimde sinir oldum bnde ama ne yapiyim bir ay sonra gidicem artk kesinlessin yaniiuhuhu ama sabirsizlaniyorum herkes birseyler diyor esimin ailesi kiz diyor benim annem erkek diyor ayh bir ogrenseydik ya bide o zamana kadar ultrasyonda yok en son ultrasyonumu 12 haftalikken yaptilar bide kan testi felanda alinmiyor bir kere aldilar ikili testmis bilmem hcg degeriymis hic birini burda demiyorlar hatta bence testi yapmiyorlar bile.. cok tuhaflar ya tahminde bile bulunmuyorlar demir eksikligi cikti bende simdi doktor diyorki biraz daha bekliyecegiz daha cok duserse hap iceceksin diyor degeri 7.2 gorumceminki 9.6 turkiyede hemen ona hap yazmislar kan hapi veriyorlar zaten kansizlikta var bende bakim yakinda tr ye izine gelecem o zaman baktiririm kan tahlillerime..
Maşallah cnm çok sevindimArkadaşlar biz de geldik dr dan. Ense ve burun herşey yolunda şükür.Tam gününde çıktı bebişim 12+4 ultrasonda da. 6,1 cm olmuş kuzum.
Dr a çok ısrar edince büyük ihtmal kız dediAma önümüzdeki ay netleşirmiş tabii =)
Siz de yorum yapar mısınız canlar
ben 14 haftalıgım ama bende hıc sertlık olmadı.sanırım bır sıkıntı yoktur okadar kontrollere gıdıyoruz.Merhaba 16. haftada olan arkadaşlar göbeğinizin şekil nasıl benim ilk başlarda rahim üzerim sertti ama şimdi o sertlik indi sanki bir şey yoktur değilmi normali bumudur anlamadım ki...
Beni bilgilendirmişlerdi sağlık ocağında 20. hafta senı tetanoza cagırıcaz dıe. Kendi doktoruma soyledım, "olabılır yaptır" dedı Çok elzem değlse yaptrmak da ıstemıyorum burdan arkadaslar baya can yakıyo, kolunu kullanamıyorsun falan dedıler3 lüyü benim dr umda istemedi.Tetenozada gerek yok dedi
arkadaşlar ense kalınlığı, ölçümleri olması gerektiği gibi iken yine de harmony testi yaptıran var mı? doktor kararı bana bıraktı, yaşım ileri olduğu için yaptırsam mı diyorum ama bilemedim... tavsiyesi olan?
Bi kiz bi erkek olsa super olur,bir seferde ikisinide aradan cikartmis olursunBnde hap kullanıyorum kanım düşük çıktı benmkiler ikiz bide bir kız bi erkek veya iki erkek diyor dr 18den önce net belli olmaz dedi bu gidişimde sinir oldum bnde ama ne yapiyim bir ay sonra gidicem artk kesinlessin yanii
valla 40 :) ikinci olacak bu inşallah, bir de 9 yaşında oğlum var. Bu harmony kandan yapılan bir testmiş. amniyosentez gibi az da olsa riski de yokmuş. bilemedim, tek handikap 2 bin TL gibi bir fatura... ama başka hiçbir teste gerek kalmıyormuş.İkili sonuclarım cok ıyı cıktı, o testin adını hıc duymadım doktorum da bahsetmedı canım. Yaşın ne kadar ılerı kı?
Bana dr umun soylediği onceden evde doğum vs ilkel şartlarda olduğu için göbek kordonu steril olmayan makas jilet vs kesildiği için hayati önem taşıyormuş.Ama artık hastanede doğum yaptığından gerek yok dedi sen bilirsin dedi bende istemiyorum ağır aşı olduğu için .Benim zaten birde kan uyuşmazlığı iğnem olucak bir hamilelikte bir doğumdan sonra maalesef o da çok ağır bir iğneBeni bilgilendirmişlerdi sağlık ocağında 20. hafta senı tetanoza cagırıcaz dıe. Kendi doktoruma soyledım, "olabılır yaptır" dedı Çok elzem değlse yaptrmak da ıstemıyorum burdan arkadaslar baya can yakıyo, kolunu kullanamıyorsun falan dedıler
valla 40 :) ikinci olacak bu inşallah, bir de 9 yaşında oğlum var. Bu harmony kandan yapılan bir testmiş. amniyosentez gibi az da olsa riski de yokmuş. bilemedim, tek handikap 2 bin TL gibi bir fatura... ama başka hiçbir teste gerek kalmıyormuş.
Bana dr umun soylediği onceden evde doğum vs ilkel şartlarda olduğu için göbek kordonu steril olmayan makas jilet vs kesildiği için hayati önem taşıyormuş.Ama artık hastanede doğum yaptığından gerek yok dedi sen bilirsin dedi bende istemiyorum ağır aşı olduğu için .Benim zaten birde kan uyuşmazlığı iğnem olucak bir hamilelikte bir doğumdan sonra maalesef o da çok ağır bir iğne
Ben daha hissetmiyorum ne yazık kikizlar benim bebek surekli sag tarafta duruyor.hep ayni yerde sizinki ayni yerdemi duruyor dolasiyormu
Evet daha var zaman düşünmek içinBakalım 20. hafta gelsın de karar verırım artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?