2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
her doğumda oluyor musun o iğneyi ben düşükten sonra olmuştum şimdi tekrar mı olucam?

her doğumda oluyor musun o iğneyi ben düşükten sonra olmuştum şimdi tekrar mı olucam?
benim ilk bebeğim.Bir 20 li haftalarda olmam lazımmış.Birde doğumdan hemen sonra 2.bebek için sorun olmasın diye.Onun dışında eğer kanamalı olursa hamilelik her kanamadan sonra yapılması şart.Evet tekrar olman gerekiyor dr una bilgi verdin mi kan uyuşmazlığını ?

çok teşekkürler yorumun ve verdiğin cesaret için. aslında ikili de istemedi doktorum ultrasondan kendi ölçtü enseyi bacak ve kafa çapını. 'ikili üçlü senin yaşın ileri olduğu için illa riskli çıkar, endişelendirir ama ölçüler olması gerektiği gibi, istersen bu harmony denen kan testini yaptır' dedi... sanıyorum yaptıracağım. teşekkürler tekrar

evet biliyor ama iğne mevzusunu hiç konuşmadık

Merhaba canım geçmiş olsun,ben de bulantılarım için zofer kullanıyorum,muadil ilaçlar..zofranın bulunamadığını biliyorum,istersen zofer al doktoruna danışıp

Canim ne zarari olacakki asinin.dogum esnasinda degil belki de baska bir yerden bile tetanoz olabiliriz bunuda asiyla engelemek bixim elimizde
bu arada dikkatimi çekti profilindeki yazı all iz well o ne güzel bir filmdir ya 3 idiot hala izlerim bazı sahnelerini

Kızlar bugün dr bana sadece demir ilacı ve kabızlık için duphalac verdi. Ekstra vitamine gerek yok, yediklerinden alman kafi dedi. Yani decavit/elevit tarzı bir ilaç kullanmayacağım. Sebze meyve güzel tüketiyorum. Bu şekilde vitamin kullanmayan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…