her doğumda oluyor musun o iğneyi ben düşükten sonra olmuştum şimdi tekrar mı olucam?Bana dr umun soylediği onceden evde doğum vs ilkel şartlarda olduğu için göbek kordonu steril olmayan makas jilet vs kesildiği için hayati önem taşıyormuş.Ama artık hastanede doğum yaptığından gerek yok dedi sen bilirsin dedi bende istemiyorum ağır aşı olduğu için .Benim zaten birde kan uyuşmazlığı iğnem olucak bir hamilelikte bir doğumdan sonra maalesef o da çok ağır bir iğne
benim ilk bebeğim.Bir 20 li haftalarda olmam lazımmış.Birde doğumdan hemen sonra 2.bebek için sorun olmasın diye.Onun dışında eğer kanamalı olursa hamilelik her kanamadan sonra yapılması şart.Evet tekrar olman gerekiyor dr una bilgi verdin mi kan uyuşmazlığını ?her doğumda oluyor musun o iğneyi ben düşükten sonra olmuştum şimdi tekrar mı olucam?
Evet daha var zaman düşünmek içinBeni daha sağlık ocağından bulamadılar yarın ellerim yukarıda gidip teslim olucam
bende hissetmiyorum henuz ama hep orda sag taraf daha siskin ve her ultrasonda doktor hep sag tarafa bakiyor o sekilde anliyorumBen daha hissetmiyorum ne yazık ki
hahahahhaBen kendim kaşındım, sen kaçabildiğin kadar kaç bari
ultrasona göre o zaman benim soldaydı cimcimem hala ordaysabende hissetmiyorum henuz ama hep orda sag taraf daha siskin ve her ultrasonda doktor hep sag tarafa bakiyor o sekilde anliyorum
Canim ne zarari olacakki asinin.dogum esnasinda degil belki de baska bir yerden bile tetanoz olabiliriz bunuda asiyla engelemek bixim elimizdeBen kendim kaşındım, sen kaçabildiğin kadar kaç bari
iyi hadi bakalım :)hahahahhagideyim teslim olayım meltem kendimi kaçak gibi hissediyorum cezam neyse çekeyim
Canim ne zarari olacakki asinin.dogum esnasinda degil belki de baska bir yerden bile tetanoz olabiliriz bunuda asiyla engelemek bixim elimizde
Walla canım olay bıraz szın maddı gucunuzde bitiyo. Ama ikili iyi çıktıysa doktorun da "onemlı değıl de, aklında bı soru kalmasın dıye ıstersen yaptr" dedıyse bı risk yoktur demek kı. Bizim komsumuz da 43 de doğurdu Masallah afacan tatlı bı oğlu oldu. Çok da kötüyü düşünmemek lazım bence.
evet biliyor ama iğne mevzusunu hiç konuşmadıkbenim ilk bebeğim.Bir 20 li haftalarda olmam lazımmış.Birde doğumdan hemen sonra 2.bebek için sorun olmasın diye.Onun dışında eğer kanamalı olursa hamilelik her kanamadan sonra yapılması şart.Evet tekrar olman gerekiyor dr una bilgi verdin mi kan uyuşmazlığını ?
Biliyorsa o seni yönlendirir içini ferah tutevet biliyor ama iğne mevzusunu hiç konuşmadık
tabi kiŞaka yapıyoruz tatlım ya gerekliyse yaptrcaz tabi :))
Merhaba canım geçmiş olsun,ben de bulantılarım için zofer kullanıyorum,muadil ilaçlar..zofranın bulunamadığını biliyorum,istersen zofer al doktoruna danışıpkızlar ben zofran kullanıyordum ilacım bitti doktor tekrar yazdı
ama ilacı hiçbir yerde bulamıyoruz beniim gibi zofran kullanan var mı
ben bugün mahvoldum çalışıyorum maalesef şuana kadar 15 keere kustum bittim artık dayanamıyorum
bu arada dikkatimi çekti profilindeki yazı all iz well o ne güzel bir filmdir ya 3 idiot hala izlerim bazı sahneleriniCanim ne zarari olacakki asinin.dogum esnasinda degil belki de baska bir yerden bile tetanoz olabiliriz bunuda asiyla engelemek bixim elimizde
bakırköydeyim sen neredesin?insallah kuzum
bende hangi semt ?
Saol canm sağlıkları kiloları yerinde olsun zamanında dogsunlar başka birşey istemiyorum cinsiyeti sadece alışveriş için merak ediyorum nasip kısmet hepimiz için hayırlısıBi kiz bi erkek olsa super olur,bir seferde ikisinide aradan cikartmis olursun
nem daha girmedin 2 li ye yarın gircemÖzelde bnm her şey 3 gün sonra sonuçlandı noldu kötü bir şey yokttur inş? Normaldr kan verirken söylüyorlar sana gün vermediler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?