- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
Ben kendim kaşındım, sen kaçabildiğin kadar kaç bari
çok teşekkürler yorumun ve verdiğin cesaret için. aslında ikili de istemedi doktorum ultrasondan kendi ölçtü enseyi bacak ve kafa çapını. 'ikili üçlü senin yaşın ileri olduğu için illa riskli çıkar, endişelendirir ama ölçüler olması gerektiği gibi, istersen bu harmony denen kan testini yaptır' dedi... sanıyorum yaptıracağım. teşekkürler tekrar
Yaptirmanda bir sıkıntı yok asiyi ben oglumda yaptirdim yok kolun tutmuyor vs ben hic oyle bir durum yasamadim iki doz aralikla yapiliyor ve 5 sene koruyuculugu var sene dolmadigi icin bu bebekte yaptirmama gerek yok
Sağol canım artık gönül rahatlığıyla yaptırabılrm :))
kızlar herkes sanırım hemn hemen cinsiyetleri öğrendi benim gibi daha öğrenmeyn hamişler varmııı
Avcilardayim cnmBakırk
bakırköydeyim sen neredesin?
Kızlar isim ne düşünüyorsunuz
Ben erkek olursa yiğit veya emir düşünüyorum
Kız olursa Ahsen tabi iki isimde olabilir
Tabi esimle konuşmadik henüz ve doğuma kadar değişebilir de simdilik sadece düşünüyorum:)
kizim olursa esinim annesinin ismi sultan olucakkKızımızın adı Beyza olucak kismetse
kizlar bugun dr gittim 15+6ciktik ama hala cinsiyet ogrenemedik kapatmis kerata bu ikinci drum kiza benzetti digeri erkege benziyo dedi 3lu test icinde kan verdimm yaptiran varmi 3lu test
Güzel isim adiyla büyüsün inşallah :)Kızımızın adı Beyza olucak kismetse
Bizde de o durum olabilir simdilik kimseden ses cikmiyor cinsiyeti belli olmadigi icin:)kizim olursa esinim annesinin ismi sultan olucakk
kizim olursa esinim annesinin ismi sultan olucakk
Merhaba 16. haftada olan arkadaşlar göbeğinizin şekil nasıl benim ilk başlarda rahim üzerim sertti ama şimdi o sertlik indi sanki bir şey yoktur değilmi normali bumudur anlamadım ki...
Yaptrdim cnm ama ordq belli olmuyrBende öğrenmedim henzü. 2 li testi yaptırmadım acaba onda mı diye düşünüyorum. Sen 2li testi yaptırdın mı?
cadicimmm esmerkuzum ben de gecen p.tesi 15+1 dim ve göstermemişti. dr. bayaa ugrastı ama bacakları kapamıs inatla acmadı :) bir ay sonra gitcem bakalım o zaman ogrenebılcek mıyız :))
sultanin yanina isim dusunuyorum bulamiyorummbenimde sultan olacak 2.ismi :))))))))
Güzel isim adiyla büyüsün inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?