2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar bu 12. Hafta yapilan betaya gore cinsiyetlerini tuttu mu ? Benim 31 cikti 50 ustu kiz diyolar

leylam355 bikaç msjınızı okudum da cok gecmıs olsun. bende de düşük tehlikesi vardı ve 6.haftadan itibaren sürekli raporlu ve yatısytaydım bir ay yattım. sonra yavas yavas yurumeye baslayınca dr. bel fıtıgı olabılır dedı. cunku dik bi şekilde yürümeyi bırak bacagıma ve kuyruksokumu kemıgıme gıren agrıdan ne oturabiliyodum ne kalkabiliyodum. işe gidemeyecegim için bir ay da heyet raporu verdiler. su an cok şükür onceki kadar yok agrı ama teshıs koyamıyolar tabi sadece tahmin. inş. dogumdan sonra hemen bi dr. a gorunelim.

Midem bulanıyor ama keyfimde yerinde hani bugün doktor randevum vardı 12 haftaligiz tam bugün doktor ense kalınlığında bakacakti bakamadı hiç durmadiki bebis bi ara totoşunu döndü :)))cinsiyet söylemedi burdaki devlet ikili yapamadığını söyledi yarın özelde randevu aldım ikili yapılacak hemde bir daha gör cem bebisi :)

Kızlar bebek arabası araştırmaya basladim. Bu konuda tavsiyesi olan var mı

Harika bayıldım. Teşekkür ederim. :)

desene bızım kızda donebılır.benıde 3 hafta sonra cagrdı ama testten falan bahsetmedı.yaptırmaya gerek varmı off bır stres dahamı yaa.devlet ucretsızde ozeller nekadar acaba
Ben yaptırmayacağım.

İKİLİ TEST SONUCUM ÇIKTI KIZLAR ..

BHCG 69,02

PAPP-A 3,13

TRİSOMY 1:10000 CUT OFF DEĞERİNİN ALTINDA YAZIYOR..

DOKTOR SEZERYANA GİRMİŞ SONUÇ GÖSTEREMEDİM NE YAZIK Kİ..YORUMLARINIZI BEKİYORUM
Sonuçların gayet güzel.

Defne olmasına karar verdik

Evet

Evet bendede aynı durum var Telaşlanma normalde saglda solda arkada olurmuşş.. Ama benimkide öndeymiş..Çocuk büyüdükçe yer değiştirecekmiş..Yani anormal birşey değil..Senin doktorun ne dedi peki?

Merhaba geçen hafta kahverengi akıntı olunca doktor plesantanin rahme yakın olduğunu bunun yapacağını,bu durumun herkeste olmadığını 4 hastadan birinde görüldüğünü. İstiharat etmesi,ağır iş yapmamami söyledi ve önlem amaçlı da düşük önleyici iğne verdi canım.Yukarı çıkabilir dedi.Ama ben bayağı kafaya taktim üzüldüm bir sorun olur mu diye ama insallah olmaz.Senin doktorun İstiharat etmeni falan şöyledi mi

canım benim cinsiyet bile belli değil ama içimizden kız geçiyor adı bile hazır elif ikra koyacam kısmetse erkek olursa hiç mi hiç düşünmedim hep kız istiyorum ondan sanırım

Emedur alabilirsin zofran biraz agirr bi ilac oldugu icin ben kullanmak istemedim emedur da ise yariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…