yok fark etmiyo ac tok kan verdim birde utrasonlada baktiBende bugun 15+5 gittim bizimkide kapadı bacakları açmadı :)
Banada cuma günü 3.lu test için gel dedi kararsizim sadece kan mi verdin AC tok fark ediyormu
Evet canim izledigim en guzel film diyebilirim.muzikler ve danslarda ayri bir guzelbu arada dikkatimi çekti profilindeki yazı all iz well o ne güzel bir filmdir ya 3 idiot hala izlerim bazı sahnelerini
sultanin yanina isim dusunuyorum bulamiyorumm
Mina sultan güzel ayrıca daha uyumlu geldi banamina sultan , yada nazlı sultan , yada yada selin sultan, büyük ihtimal nazlı sultan olacak
Of ya yapacak bisi yok : )))Bende aynen bu durumdayım...Sanırım çatlaklarımız çok olacak...Bolca yaglanacagız.:)
Harika bayıldım. Teşekkür ederim. :)kızlaaaaaaar bunu gördünüz müüüüü?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hafta-hafta-bebek-gelisimi-resimleri.829878/
Ben yaptırmayacağım.desene bızım kızda donebılır.benıde 3 hafta sonra cagrdı ama testten falan bahsetmedı.yaptırmaya gerek varmı off bır stres dahamı yaa.devlet ucretsızde ozeller nekadar acaba
Sonuçların gayet güzel.İKİLİ TEST SONUCUM ÇIKTI KIZLAR ..
BHCG 69,02
PAPP-A 3,13
TRİSOMY 1:10000 CUT OFF DEĞERİNİN ALTINDA YAZIYOR..
DOKTOR SEZERYANA GİRMİŞ SONUÇ GÖSTEREMEDİM NE YAZIK Kİ..YORUMLARINIZI BEKİYORUM
Defne olmasına karar verdikKızlar isim ne düşünüyorsunuz
Ben erkek olursa yiğit veya emir düşünüyorum
Kız olursa Ahsen tabi iki isimde olabilir
Tabi esimle konuşmadik henüz ve doğuma kadar değişebilir de simdilik sadece düşünüyorum:)
mihrimah koysultanin yanina isim dusunuyorum bulamiyorumm
aynen ya hele o doğum sahnesiEvet canim izledigim en guzel film diyebilirim.muzikler ve danslarda ayri bir guzel
Evet
Evet bendede aynı durum var Telaşlanma normalde saglda solda arkada olurmuşş.. Ama benimkide öndeymiş..Çocuk büyüdükçe yer değiştirecekmiş..Yani anormal birşey değil..Senin doktorun ne dedi peki?
yok bizimki bastan dedi kiz olursa diye ama erkekte olursa ben koyacam isminiBizde de o durum olabilir simdilik kimseden ses cikmiyor cinsiyeti belli olmadigi icin:)
benim de mina sultan hosuma gitti bizimkini kandirirsamMina sultan güzel ayrıca daha uyumlu geldi bana
Canim bacagimla alakasi yok ama sag bikini bolgemde agri bende de oldu 2 gun surdu bugun gecti cok sukurkızlar bu bikini bölgesindeki agrı konusunda bir fikri olan varmı. tam bacagın birleştigi yerde acı gibi.
canım benim cinsiyet bile belli değil ama içimizden kız geçiyor adı bile hazır elif ikra koyacam kısmetse erkek olursa hiç mi hiç düşünmedim hep kız istiyorum ondan sanırımKızlar isim ne düşünüyorsunuz
Ben erkek olursa yiğit veya emir düşünüyorum
Kız olursa Ahsen tabi iki isimde olabilir
Tabi esimle konuşmadik henüz ve doğuma kadar değişebilir de simdilik sadece düşünüyorum:)
Emedur alabilirsin zofran biraz agirr bi ilac oldugu icin ben kullanmak istemedim emedur da ise yariyorkızlar ben zofran kullanıyordum ilacım bitti doktor tekrar yazdı
ama ilacı hiçbir yerde bulamıyoruz beniim gibi zofran kullanan var mı
ben bugün mahvoldum çalışıyorum maalesef şuana kadar 15 keere kustum bittim artık dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?