14 hafta 3 gunluk ıkılı testte erkek demıslerdı bugun kız dedıler bakalım 15 gun sonra 3 lu ıcın gıtcem o zaman bellı olursimdi bebis ne kadar ve cinsiyeti bellimi ..
hayırlı saglıklı olsun canım benım kafam karıstı oglum dıye sevıyodum sımdı kız oglum dıyeBize de kızçe geliyormuş canım, bugün öğrendim ben de
sağol canım ya tam teşhis koyamadı yakın zamanda muayene olduğum dan usg bile girmedim radyasyon diye bel fıtğı olabilir dedi tek bacak da uyuşma olması şüphe duymasına yetti çok fena bir ağrı kimseye vermesin allahım banyodan sonra iç çamaşırımı eğilip de giyemedim eşim yardım etti rezil oldum anlıyacağin
istıyodumda yıne deısırmı dıye dusunuyorum alısmak ıstemıyorum o yuzden kız fıkrınee ne güzel kız istiyordun zaten?
istıyodumda yıne deısırmı dıye dusunuyorum alısmak ıstemıyorum o yuzden kız fıkrıne
saolasın canım amin ınşallah sanırım eşimde kız ıstıyomus erkek dedıgımde yuzu gulmemıstı kız deyınce bugunden berı agzı kulagında gezıyoHayırlısı olsun canım. Sağlıklı olsun da. Ama kızdır inşallah
saolasın canım amin ınşallah sanırım eşimde kız ıstıyomus erkek dedıgımde yuzu gulmemıstı kız deyınce bugunden berı agzı kulagında gezıyo
Yalnız değilsin cnm ben de varım 4 temmuzda öğreneceğiz inşkızlar herkes sanırım hemn hemen cinsiyetleri öğrendi benim gibi daha öğrenmeyn hamişler varmııı
Canım bende izmir de oturuyorum ailem karadeniz deEvet canım uzak bir gurbet hemde izmirliyiz normalde ben kocaeline gelin geldim. Annemde kuzenlerime yardım için hollandaya gitmişti 3 ay önce
benimde kucuk bel fitigi ve kuyruk sokumumda sorun vardi oturup kalkmayi birak yuruyemiyorum bile ozellekle cok uzandigimdasağol canım ya tam teşhis koyamadı yakın zamanda muayene olduğum dan usg bile girmedim radyasyon diye bel fıtğı olabilir dedi tek bacak da uyuşma olması şüphe duymasına yetti çok fena bir ağrı kimseye vermesin allahım banyodan sonra iç çamaşırımı eğilip de giyemedim eşim yardım etti rezil oldum anlıyacağin
Elifcim hadi hayırlısı belki de gönlündeki olacakvalla bende doktorla bırlıkte baya baktım geçen gordugum pıpı goruntusu yoktu baya ınceledı doktorum ben mecbur yaptırıyorum canım testlerımı daha once gebelık sonlandırılması yasadıgım ıcın ozellerden haberım yok ben hep kadın dogum hastanesıne gıdıyorum
amin canım inşallah rabbım saglıklı bı sekılde nasıp etsın yavrularımızı kucagımıza almayı ınsallah değişmez yıne cınsıyetı bugun ızledım baya emekler vazıyette durmus popo kol bacak sallıyodu bana cok guzeldıElifcim hadi hayırlısı belki de gönlündeki olacakAllah sağlık versin öncelikle ama inşallah gönlündeki olsun
Ben geçen eşime bnm adım deniz bebiş de kız da olsa erkek de olsa deniz koyalım Unisex ne güzel küçük küçük denizlerimiz olsun dedim de tutmadı yaKızlar isim ne düşünüyorsunuz
Ben erkek olursa yiğit veya emir düşünüyorum
Kız olursa Ahsen tabi iki isimde olabilir
Tabi esimle konuşmadik henüz ve doğuma kadar değişebilir de simdilik sadece düşünüyorum:)
Aa cnm ne güzel sende kiz istemiyomuydunn:)) benimkinin pipisini gosterdi oyuzden bana bir dahaki gittigimde kiz demez sanırımhayırlı saglıklı olsun canım benım kafam karıstı oglum dıye sevıyodum sımdı kız oglum dıye
o bellı olmaz canımAa cnm ne güzel sende kiz istemiyomuydunn:)) benimkinin pipisini gosterdi oyuzden bana bir dahaki gittigimde kiz demez sanırım
Kuyruk sokumu ve bel ağrısı bendede var cnm magnezyum eksikligin den olabilirmis doktora gidince sorucam bendebenimde kucuk bel fitigi ve kuyruk sokumumda sorun vardi oturup kalkmayi birak yuruyemiyorum bile ozellekle cok uzandigimda
Amin valla o hareketleri düşündükçe duygulanıyorum ben de minicik kollar bacaklar mucize resmen çok şükür yaradanaamin canım inşallah rabbım saglıklı bı sekılde nasıp etsın yavrularımızı kucagımıza almayı ınsallah değişmez yıne cınsıyetı bugun ızledım baya emekler vazıyette durmus popo kol bacak sallıyodu bana cok guzeldı
amiinn canım ınsallah rabbım evlat dıye yanıp tutusanlara butun ısteyenlere nasıp etsınAmin valla o hareketleri düşündükçe duygulanıyorum ben de minicik kollar bacaklar mucize resmen çok şükür yaradanaAllah isteyen herkese nasip etsin
o bellı olmaz canımbende resmen pıpıyı gormustum bugun bacak arası boştu o yuzden alıstırmak ıstemıyorum kendımı kızım dıye 15 gun sonra yıne bakılsında ondan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?