2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Geçmiş olsun canım. Umarım en kısa zamanda ağrıların geçer. Gerçekten fena bir ağrı oluyor.

Üniversitedeyken bir ara benim de küçük bir fıtığım vardı. Bana en iyi gelen şey yan yatarak bir bacağımı düz uzatırken diğer bacağımı dizden bükerek biraz kendime çekmek oluyordu. İyi gelen bir ilaç ve krem de vardı ama bu dönemde ilaç ve krem kullanmaktan kaçınıyoruz hepimiz sonuçta.

Doktorun önerisi olmadı mı hiç?

kızlar herkes sanırım hemn hemen cinsiyetleri öğrendi benim gibi daha öğrenmeyn hamişler varmııı
Yalnız değilsin cnm ben de varım 4 temmuzda öğreneceğiz inş İki hafta önce bebiş sırtını döndü göstermedi geçen hafta da doktor tekrar ultrason girme bebişe zararlı dedi bekliyoruz valla sağlıkla gelsinler de

benimde kucuk bel fitigi ve kuyruk sokumumda sorun vardi oturup kalkmayi birak yuruyemiyorum bile ozellekle cok uzandigimda

Elifcim hadi hayırlısı belki de gönlündeki olacak Allah sağlık versin öncelikle ama inşallah gönlündeki olsun

Elifcim hadi hayırlısı belki de gönlündeki olacak Allah sağlık versin öncelikle ama inşallah gönlündeki olsun
amin canım inşallah rabbım saglıklı bı sekılde nasıp etsın yavrularımızı kucagımıza almayı ınsallah değişmez yıne cınsıyetı bugun ızledım baya emekler vazıyette durmus popo kol bacak sallıyodu bana cok guzeldı

Kizlar benim 4gun once gittigimde 15+3 haftallik ultrasyon fotografi erkek dediler ordada erkek yazdilar, boyle gorup cinsiyet degismez degilmi ? Okuyorum burda ondan aklima dustu, bu bildigimiz pipi degilmi :))

Eklentiler

• image.webp
    26 KB · Görüntüleme: 116
Ben geçen eşime bnm adım deniz bebiş de kız da olsa erkek de olsa deniz koyalım Unisex ne güzel küçük küçük denizlerimiz olsun dedim de tutmadı ya

Aa cnm ne güzel sende kiz istemiyomuydunn:)) benimkinin pipisini gosterdi oyuzden bana bir dahaki gittigimde kiz demez sanırım
o bellı olmaz canım bende resmen pıpıyı gormustum bugun bacak arası boştu o yuzden alıstırmak ıstemıyorum kendımı kızım dıye 15 gun sonra yıne bakılsında ondan sonra

Amin valla o hareketleri düşündükçe duygulanıyorum ben de minicik kollar bacaklar mucize resmen çok şükür yaradanaAllah isteyen herkese nasip etsin

o bellı olmaz canım bende resmen pıpıyı gormustum bugun bacak arası boştu o yuzden alıstırmak ıstemıyorum kendımı kızım dıye 15 gun sonra yıne bakılsında ondan sonra

Alistirdim kendimi ama erkeğe ya :)) cnm sen 3 lu yu neden yaptiriyo sun yani muhakkak yapılması gereklimi ben 21. Haftada detaylı usg ye girerim die düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…