ben mecbur yaptırcam canım sıkı takıp gerekıyo daha once sakat gebelık gecırdıgım ıcın eylulun 2 sınede ayrıntılı ultrason ıcın gun verdıler onada gırıcem nasıpse bı yandanda fakulteden randevu alcam oranında takıbı gerekıyomus gebelıgım boyunca sureklı takıpte olcamAlistirdim kendimi ama erkeğe ya :)) cnm sen 3 lu yu neden yaptiriyo sun yani muhakkak yapılması gereklimi ben 21. Haftada detaylı usg ye girerim die düşünüyorum
çok sağol doktor sıcak kompres yapıp dinlen dedi bakalım umarım biraz azalır oturamıyorum bile o kadar sıkıntı verdiGeçmiş olsun canım. Umarım en kısa zamanda ağrıların geçer. Gerçekten fena bir ağrı oluyor.
Üniversitedeyken bir ara benim de küçük bir fıtığım vardı. Bana en iyi gelen şey yan yatarak bir bacağımı düz uzatırken diğer bacağımı dizden bükerek biraz kendime çekmek oluyordu. İyi gelen bir ilaç ve krem de vardı ama bu dönemde ilaç ve krem kullanmaktan kaçınıyoruz hepimiz sonuçta.
Doktorun önerisi olmadı mı hiç?
ya benimde aynı bir şey eğileyim dedim eyvah eyvah hastaneye gidiyoruz tekrar yan yatmak ve yürümek iyi geldibenimde kucuk bel fitigi ve kuyruk sokumumda sorun vardi oturup kalkmayi birak yuruyemiyorum bile ozellekle cok uzandigimda
umarım geçer benim korkum bir kaç ay sonra ağırlaştığımızda neyapıcaz yani böyle olursa normal doğum mu olur offf çok moralim bozuk kilo almamam gerek ama almadan nasıl olacak her şey muallak yanileylam355 bikaç msjınızı okudum da cok gecmıs olsun. bende de düşük tehlikesi vardı ve 6.haftadan itibaren sürekli raporlu ve yatısytaydım bir ay yattım. sonra yavas yavas yurumeye baslayınca dr. bel fıtıgı olabılır dedı. cunku dik bi şekilde yürümeyi bırak bacagıma ve kuyruksokumu kemıgıme gıren agrıdan ne oturabiliyodum ne kalkabiliyodum. işe gidemeyecegim için bir ay da heyet raporu verdiler. su an cok şükür onceki kadar yok agrı ama teshıs koyamıyolar tabi sadece tahmin. inş. dogumdan sonra hemen bi dr. a gorunelim.
ben mecbur yaptırcam canım sıkı takıp gerekıyo daha once sakat gebelık gecırdıgım ıcın eylulun 2 sınede ayrıntılı ultrason ıcın gun verdıler onada gırıcem nasıpse bı yandanda fakulteden randevu alcam oranında takıbı gerekıyomus gebelıgım boyunca sureklı takıpte olcam
Bir sonraki kontrolde kesinleşir artıkhayırlı saglıklı olsun canım benım kafam karıstı oglum dıye sevıyodum sımdı kız oglum dıye
ınsallah kesınlesır bakalım hayırlısı kız dedı dıe cok sevınıyorum ama yınede kendımı ya erkekse dıye alıstırmak ıstemıyorum bakalım ne cıkcak sonrakı kontroldeBir sonraki kontrolde kesinleşir artıkYa da sürpriz yumurta olacak kuzucuk
İnanmıyorum çok şey mi kaçırdım araları okuyamadım kız mı dedi doktor erkekti haniistıyodumda yıne deısırmı dıye dusunuyorum alısmak ıstemıyorum o yuzden kız fıkrıne
Hayırlı olsun cnm, kız istiyodun sanırımkızlar bugun kontrolum vardı bebegım cok sukur saglıklı ama kafam karıstıbızım oglan kıza dönüştü 15 gun sonra 3 lu teste cagırdı doktorum ıns o zaman goruruz kesın cınsıyetını esıme dıom pıpısını kopardım kız oldu dıye eylulun 2 sınede ayrıntılı ultrason ıcın gun verdıler sımdılık cok ıyıyz sukurler olsun
Hanımlar bende bugün kızım olacağını öğrendim. Nedense hep içime erkek doguyordu o yüzden biraz karışık duygular içindeyim .. Ama ilk renkli ultrason u aldım o kadar tatlı ki baş parmağı ağzında poz verdi öyle mutlu oldum ki .. Kucağına aldığında kim bilir nasıl mutlu olucam . şimdi daha çok inanıyorum içimde bi canlı olduğuna ve benim olduğuna.. Boyu 10.6 cm çok minik geldi benimle aynı haftada olanlar bebisleriniz kaç cm acaba ? 3 lu test yaptirman gerek dedi bu hafta nerde yaptırılır bilmiyorum anadolu yakasında nerde yaptırabilirim bilenler yazarsa sevinirim ..
Hayır canım tabi ki belirli kişiler sohbet etmiyor muhtemelen sorun hakkında fikirleri olmadığı için yazmamışlardır şahsen ben genelde bilgim yoksa yazmamayı tercih ediyorum buarada hangi eklentiyi silmek istiyorsunKızlar bu konuda sadece belirli kişilermi sohbet edebiliyor? Yazdıgım mesajın eklentisine 21 kişi bakıyor ve hiç kimse yazmıyor. Eger öyleyse yazmayalım artık? Bu arada bi zahmet eklenti nasıl silinir onu söyleyin bari!
sorun degil cnm hemen hemen herkes cinsiyetini gordu cocugunun, bende o konu hakkinda bi eklenti paylastim 2 sayfa once bakabilirsin o mesajdaki resimli eklentiyi silmek istiyorum. yardimci olabilirmisin?Hayır canım tabi ki belirli kişiler sohbet etmiyor muhtemelen sorun hakkında fikirleri olmadığı için yazmamışlardır şahsen ben genelde bilgim yoksa yazmamayı tercih ediyorum buarada hangi eklentiyi silmek istiyorsun
Canım çok geçmiş olsun, bende bel fıtığı var ama ilk hamileliğimde sorun yaşamamıştım. 20 kilo alarak bitirmiştim hemde. Belki ters hareket yapmış olabilirsin. Çok ayakta kalmamaya çalış, dikkat et kendine ve bebişineumarım geçer benim korkum bir kaç ay sonra ağırlaştığımızda neyapıcaz yani böyle olursa normal doğum mu olur offf çok moralim bozuk kilo almamam gerek ama almadan nasıl olacak her şey muallak yani
Canım ben de anlamadığım için yorum yapmadım. Bugün ben de öğrenip cinsiyetini burada paylaştım. Hemde taa öğlen. Bana da bir arkadaş yorum yaptısorun degil cnm hemen hemen herkes cinsiyetini gordu cocugunun, bende o konu hakkinda bi eklenti paylastim 2 sayfa once bakabilirsin o mesajdaki resimli eklentiyi silmek istiyorum. yardimci olabilirmisin?
Canım benim bilgim olmadığı için cevap yazmadım. Herkes bilgisi dahilinde sohbet ediyor. Bana da cevap veren sayılıdır ama ben paylasimimi bazen tekrarliyorum yada 1-2 kişinin cevabı yeterli olabiliyor. :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar bu konuda sadece belirli kişilermi sohbet edebiliyor? Yazdıgım mesajın eklentisine 21 kişi bakıyor ve hiç kimse yazmıyor. Eger öyleyse yazmayalım artık? Bu arada bi zahmet eklenti nasıl silinir onu söyleyin bari!
Canım ben 1 hafta ileriden gidiyorum yani şu an 15. haftamın içindeyim en son gittiğimde 13 haftalıktım erkek olacağını öğrendim benimde içime hep kız doğuyordu bi tuhaf karışık bir duygu oldu ilk ama sonra alışmaya başladım :) ben ilk renkli
ultrasonu 13. haftada almıştım. bizim bebek biraz büyüktü 11.8 Cm di 67 gramdı kendileri haftasına göre çok büyük gelmişti bana ama doktor çok tuhaf karşılamadı normal dedi.
Nası bilindiği bilmiyorum canım silinmiyor galibasorun degil cnm hemen hemen herkes cinsiyetini gordu cocugunun, bende o konu hakkinda bi eklenti paylastim 2 sayfa once bakabilirsin o mesajdaki resimli eklentiyi silmek istiyorum. yardimci olabilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?