2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Alistirdim kendimi ama erkeğe ya :)) cnm sen 3 lu yu neden yaptiriyo sun yani muhakkak yapılması gereklimi ben 21. Haftada detaylı usg ye girerim die düşünüyorum
ben mecbur yaptırcam canım sıkı takıp gerekıyo daha once sakat gebelık gecırdıgım ıcın eylulun 2 sınede ayrıntılı ultrason ıcın gun verdıler onada gırıcem nasıpse bı yandanda fakulteden randevu alcam oranında takıbı gerekıyomus gebelıgım boyunca sureklı takıpte olcam

çok sağol doktor sıcak kompres yapıp dinlen dedi bakalım umarım biraz azalır oturamıyorum bile o kadar sıkıntı verdi

umarım geçer benim korkum bir kaç ay sonra ağırlaştığımızda neyapıcaz yani böyle olursa normal doğum mu olur offf çok moralim bozuk kilo almamam gerek ama almadan nasıl olacak her şey muallak yani

Doğru cnm iyi yapiosun ozaman

Bir sonraki kontrolde kesinleşir artık Ya da sürpriz yumurta olacak kuzucuk
ınsallah kesınlesır bakalım hayırlısı kız dedı dıe cok sevınıyorum ama yınede kendımı ya erkekse dıye alıstırmak ıstemıyorum bakalım ne cıkcak sonrakı kontrolde

Hayırlı olsun cnm, kız istiyodun sanırım

Hanımlar bende bugün kızım olacağını öğrendim. Nedense hep içime erkek doguyordu o yüzden biraz karışık duygular içindeyim .. Ama ilk renkli ultrason u aldım o kadar tatlı ki baş parmağı ağzında poz verdi öyle mutlu oldum ki .. Kucağına aldığında kim bilir nasıl mutlu olucam . şimdi daha çok inanıyorum içimde bi canlı olduğuna ve benim olduğuna.. Boyu 10.6 cm çok minik geldi benimle aynı haftada olanlar bebisleriniz kaç cm acaba ? 3 lu test yaptirman gerek dedi bu hafta nerde yaptırılır bilmiyorum anadolu yakasında nerde yaptırabilirim bilenler yazarsa sevinirim ..

Kızlar selam, ikili sonucum negatif ancak serbest beta hcg 150 cıkmış. Neden böyle yüksek cıkmış fikri olan var mı ?

Kızlar bu konuda sadece belirli kişilermi sohbet edebiliyor? Yazdıgım mesajın eklentisine 21 kişi bakıyor ve hiç kimse yazmıyor. Eger öyleyse yazmayalım artık? Bu arada bi zahmet eklenti nasıl silinir onu söyleyin bari!

Canım ben 1 hafta ileriden gidiyorum yani şu an 15. haftamın içindeyim en son gittiğimde 13 haftalıktım erkek olacağını öğrendim benimde içime hep kız doğuyordu bi tuhaf karışık bir duygu oldu ilk ama sonra alışmaya başladım :) ben ilk renkli ultrasonu 13. haftada almıştım. bizim bebek biraz büyüktü 11.8 Cm di 67 gramdı kendileri haftasına göre çok büyük gelmişti bana ama doktor çok tuhaf karşılamadı normal dedi.

Hayır canım tabi ki belirli kişiler sohbet etmiyor muhtemelen sorun hakkında fikirleri olmadığı için yazmamışlardır şahsen ben genelde bilgim yoksa yazmamayı tercih ediyorum buarada hangi eklentiyi silmek istiyorsun

sorun degil cnm hemen hemen herkes cinsiyetini gordu cocugunun, bende o konu hakkinda bi eklenti paylastim 2 sayfa once bakabilirsin o mesajdaki resimli eklentiyi silmek istiyorum. yardimci olabilirmisin?

umarım geçer benim korkum bir kaç ay sonra ağırlaştığımızda neyapıcaz yani böyle olursa normal doğum mu olur offf çok moralim bozuk kilo almamam gerek ama almadan nasıl olacak her şey muallak yani
Canım çok geçmiş olsun, bende bel fıtığı var ama ilk hamileliğimde sorun yaşamamıştım. 20 kilo alarak bitirmiştim hemde. Belki ters hareket yapmış olabilirsin. Çok ayakta kalmamaya çalış, dikkat et kendine ve bebişine

sorun degil cnm hemen hemen herkes cinsiyetini gordu cocugunun, bende o konu hakkinda bi eklenti paylastim 2 sayfa once bakabilirsin o mesajdaki resimli eklentiyi silmek istiyorum. yardimci olabilirmisin?
Canım ben de anlamadığım için yorum yapmadım. Bugün ben de öğrenip cinsiyetini burada paylaştım. Hemde taa öğlen. Bana da bir arkadaş yorum yaptı Takma böyle şeyleri bence kafana. Bilen tahmin edebilen olursa yazar zaten.

Canım benim bilgim olmadığı için cevap yazmadım. Herkes bilgisi dahilinde sohbet ediyor. Bana da cevap veren sayılıdır ama ben paylasimimi bazen tekrarliyorum yada 1-2 kişinin cevabı yeterli olabiliyor. :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Nası bilindiği bilmiyorum canım silinmiyor galiba

[QUOTE="Yasmengo41, post: 41395775, member:en 1 hafta ileriden gidiyorum yani şu an 15. haftamın içindeyim en son gittiğimde 13 haftalıktım erkek olacağını öğrendim benimde içime hep kız doğuyordu bi tuhaf karışık bir duygu oldu ilk ama sonra alışmaya başladım :) ben ilk renkli ultrasonu 13. haftada almıştım. bizim bebek biraz büyüktü 11.8 Cm di 67 gramdı kendileri haftasına göre çok büyük gelmişti bana ama doktor çok tuhaf karşılamadı normal dedi.[/QUOTE]
Benimkine de normal dedi boyu ama seninle karsilastirirsak kısa gibi ama sizin boyunuz anne baba olarak uzunsa normaldir bizimkine gore de benim bebeğin boyu bilemedim şimdi ultrasonjn yanında bi kâğıt veriyor doktor oradaki terimlerin ne anlama geldiğini biliyor musun AC PhD vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…