Duzenle DİYİP NOKTA falan koyabilirsinsorun degil cnm hemen hemen herkes cinsiyetini gordu cocugunun, bende o konu hakkinda bi eklenti paylastim 2 sayfa once bakabilirsin o mesajdaki resimli eklentiyi silmek istiyorum. yardimci olabilirmisin?
yuh diyorumevet acıbademde, muayeneyi bilmıyorum ama ikili test 1200tl, acıbadem sigortan varsa 500 tl
canım hayırlı olsun, muhteşem ikili seriyi tamamladınBize de kızçe geliyormuş canım, bugün öğrendim ben de
valla hamile pilatesi yazısını gördüm bazılarında, onlara gidip sorarım söylediğin detayı da iyi oldu cnm sağol. sonrası hakkında da bilgi veririm tabisiHer spor salonunda hamıle platesı yogası falan olmuyo canım yaBen bı de gıttıgım yer normal doğum ıcın nefes teknıklerı egıtımı de versın ıstıyorum "Şimdi kolu kaldır sımdı bacagı kaldır" istemıyorum sadece :) Başlayınca dersler nasıl devam edıyo benı bılgılendırr msn canm :)
e sen öğrenmiş miydin? vallahi karıştırıyorum artık kimin nesi olacakinşallah canm gitmeden bitter çikolata ye demişlerdi benim bebiş hep uyuyordu gerçekten işe yaradı sürekli takla atıyordu son gittiğimde :)
çok sağol bayağı canım yanıyo umarım geçer eğer gerçekten bel fıtığıysa heralde atak yaptı hep böyle devam etmez heralde çok sinir bozucu işe gidemiyorum evde raporluyum bir bardak dahi bulaşık makinasına koyamıyorum hemen geçsin başka dileğim yok isyan ediyorum artıkCanım çok geçmiş olsun, bende bel fıtığı var ama ilk hamileliğimde sorun yaşamamıştım. 20 kilo alarak bitirmiştim hemde. Belki ters hareket yapmış olabilirsin. Çok ayakta kalmamaya çalış, dikkat et kendine ve bebişine
Bnde hap kullanıyorum kanım düşük çıktı benmkiler ikiz bide bir kız bi erkek veya iki erkek diyor dr 18den önce net belli olmaz dedi bu gidişimde sinir oldum bnde ama ne yapiyim bir ay sonra gidicem artk kesinlessin yanii
isyan etme cnm, Allah yardımcın olsun, ayakta biraz fazla kalınca bile normal bel ağrısndan duramıyor insan, bi de böyle ciddi bir rahatsızlık düşünemiyorum, çok zor muhakkak, seni rahatlatacak bir çözüm olmalı??çok sağol bayağı canım yanıyo umarım geçer eğer gerçekten bel fıtığıysa heralde atak yaptı hep böyle devam etmez heralde çok sinir bozucu işe gidemiyorum evde raporluyum bir bardak dahi bulaşık makinasına koyamıyorum hemen geçsin başka dileğim yok isyan ediyorum artık
canım benim cinsiyet bile belli değil ama içimizden kız geçiyor adı bile hazır elif ikra koyacam kısmetse erkek olursa hiç mi hiç düşünmedim hep kız istiyorum ondan sanırım
Benimkine de normal dedi boyu ama seninle karsilastirirsak kısa gibi ama sizin boyunuz anne baba olarak uzunsa normaldir bizimkine gore de benim bebeğin boyu bilemedim şimdi[QUOTE="Yasmengo41, post: 41395775, member:en 1 hafta ileriden gidiyorum yani şu an 15. haftamın içindeyim en son gittiğimde 13 haftalıktım erkek olacağını öğrendim benimde içime hep kız doğuyordu bi tuhaf karışık bir duygu oldu ilk ama sonra alışmaya başladım :) ben ilk renkli ultrasonu 13. haftada almıştım. bizim bebek biraz büyüktü 11.8 Cm di 67 gramdı kendileri haftasına göre çok büyük gelmişti bana ama doktor çok tuhaf karşılamadı normal dedi.
Öyle oldu dimiicanım hayırlı olsun, muhteşem ikili seriyi tamamladın
İnşallah en kısa sürede geçer canım, çok geçmiş olsun tekrarçok sağol bayağı canım yanıyo umarım geçer eğer gerçekten bel fıtığıysa heralde atak yaptı hep böyle devam etmez heralde çok sinir bozucu işe gidemiyorum evde raporluyum bir bardak dahi bulaşık makinasına koyamıyorum hemen geçsin başka dileğim yok isyan ediyorum artık
canm bnmde ilk hamileligim tüp Bebis bizimkiler valla ağrım sancim yok allaha şükür tek olunca nasıl bilmedigimden ikiz olunca bilmiyorum aradaki farkı güzel birşey biri sağda biri solda soldakini baya hissediyorum sagdakini pek deil böyle iste bol bol dinleniom çok yürüyemiyorum Hemn belim agrimaya başlıyor bide baş ağrım çok fazla şimdilik boyleler teyzesiayh ikizken karnin nasil oluyor daha farkli oluyormu suanda mesela ne durumdasin cok agrilarin varmi.. ALLAH saglikli kucagna almayi nasip eder insallah.
Deniz ismini bende cok seviyorum da benimde tutmazDekalpy .!.:Ben geçen eşime bnm adım deniz bebiş de kız da olsa erkek de olsa deniz koyalım Unisex ne güzel küçük küçük denizlerimiz olsun dedim de tutmadı ya
canm bnmde ilk hamileligim tüp Bebis bizimkiler valla ağrım sancim yok allaha şükür tek olunca nasıl bilmedigimden ikiz olunca bilmiyorum aradaki farkı güzel birşey biri sağda biri solda soldakini baya hissediyorum sagdakini pek deil böyle iste bol bol dinleniom çok yürüyemiyorum Hemn belim agrimaya başlıyor bide baş ağrım çok fazla şimdilik boyleler teyzesi
Benimkine de normal dedi boyu ama seninle karsilastirirsak kısa gibi ama sizin boyunuz anne baba olarak uzunsa normaldir bizimkine gore de benim bebeğin boyu bilemedim şimdiultrasonjn yanında bi kâğıt veriyor doktor oradaki terimlerin ne anlama geldiğini biliyor musun AC PhD vs.
ıkılıye gıttıgımde erkek demıslerdı bende pıpıyı gormustum ya içerı kactıİnanmıyorum çok şey mi kaçırdım araları okuyamadım kız mı dedi doktor erkekti hanineler oluyor bana da anlatın
saolasın canım kalbım kız ıstıyo 2 oglum oldugu ıcın ama bakalım sımdı kafam karıstı hangı doktorun dedıgı dogru cıkcak 15 gun sonra bellı olur ınsHayırlı olsun cnm, kız istiyodun sanırım
bence hafif olsun cift kullanimda one cevirince kolay kullanilir olsun. ben baby 2 go memnun kalmadim. hantal bir şey alma kış bebegi zaten başta cok kullanilmaz bahara dogru biraz buyur onu düşün al.Günaydın kızlarbenim soru arada kaynadı. Özellikle tecrübeli annelerin bebek arabası konusunda tavsiyelerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?