2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
valla hamile pilatesi yazısını gördüm bazılarında, onlara gidip sorarım söylediğin detayı da iyi oldu cnm sağol. sonrası hakkında da bilgi veririm tabisi

çok sağol bayağı canım yanıyo umarım geçer eğer gerçekten bel fıtığıysa heralde atak yaptı hep böyle devam etmez heralde çok sinir bozucu işe gidemiyorum evde raporluyum bir bardak dahi bulaşık makinasına koyamıyorum hemen geçsin başka dileğim yok isyan ediyorum artık

ayh ikizken karnin nasil oluyor daha farkli oluyormu suanda mesela ne durumdasin cok agrilarin varmi.. ALLAH saglikli kucagna almayi nasip eder insallah.

isyan etme cnm, Allah yardımcın olsun, ayakta biraz fazla kalınca bile normal bel ağrısndan duramıyor insan, bi de böyle ciddi bir rahatsızlık düşünemiyorum, çok zor muhakkak, seni rahatlatacak bir çözüm olmalı??

canım benim cinsiyet bile belli değil ama içimizden kız geçiyor adı bile hazır elif ikra koyacam kısmetse erkek olursa hiç mi hiç düşünmedim hep kız istiyorum ondan sanırım

ayh bizde ikrayla birsey dusunmustuk .. erkek isimleriyle kiz isimlerimiz hazir birtek cinsiyeti kaldi.. bide hangi isimi kullansak diye :)

Benimkine de normal dedi boyu ama seninle karsilastirirsak kısa gibi ama sizin boyunuz anne baba olarak uzunsa normaldir bizimkine gore de benim bebeğin boyu bilemedim şimdi ultrasonjn yanında bi kâğıt veriyor doktor oradaki terimlerin ne anlama geldiğini biliyor musun AC PhD vs.[/QUOTE]

Eşimin boyu 185 benimki 175 canım ortaki terimleri yanılmıyorsam sıralayayım

MP:son adet tarihi
BPD:başın kulaklar üzerindeki bölümünden ölçülen çapı
HC:kafa çevresi
AC:karın çevresi
FL:uyluk kemiği uzunluğu (7 ile çarpıp boyu buluruz)
HL:humerus uzunluğu ( kolun uzun kemiği )
CRLcrown rump length)baş-popo mesafesi
AD:karın çapı
EFW:tahmini bebk ağırlığı
EDD:beklenen doğum tarihi
NT:ense pilisi kalınlığı
AFI:amniyotik sıvı indeksi
RA:kalpte sağ kulakçık
LA:kalpte sol kulakçık
RV:kalpte sol karıncık
LV:kalpte sağ karıncık
AO:aort,kalpte çıkan ana atar damar
NT: Ense kalınlığı
W: Bebeğin kaç haftalık olduğu

İnşallah en kısa sürede geçer canım, çok geçmiş olsun tekrar

ayh ikizken karnin nasil oluyor daha farkli oluyormu suanda mesela ne durumdasin cok agrilarin varmi.. ALLAH saglikli kucagna almayi nasip eder insallah.
canm bnmde ilk hamileligim tüp Bebis bizimkiler valla ağrım sancim yok allaha şükür tek olunca nasıl bilmedigimden ikiz olunca bilmiyorum aradaki farkı güzel birşey biri sağda biri solda soldakini baya hissediyorum sagdakini pek deil böyle iste bol bol dinleniom çok yürüyemiyorum Hemn belim agrimaya başlıyor bide baş ağrım çok fazla şimdilik boyleler teyzesi

Dekalpy .!.:
Ben geçen eşime bnm adım deniz bebiş de kız da olsa erkek de olsa deniz koyalım Unisex ne güzel küçük küçük denizlerimiz olsun dedim de tutmadı ya
Deniz ismini bende cok seviyorum da benimde tutmaz birde özgür ismini seviyorum oda tutmaz

oy yerim onlarii bas agrisi zaten hormonlardan geliyormus rabbim sana sabir ve sifa versin..

Eşimin boyu 185 benimki 175 canım ortaki terimleri yanılmıyorsam sıralayayım

MP:son adet tarihi
BPD:başın kulaklar üzerindeki bölümünden ölçülen çapı
HC:kafa çevresi
AC:karın çevresi
FL:uyluk kemiği uzunluğu (7 ile çarpıp boyu buluruz)
HL:humerus uzunluğu ( kolun uzun kemiği )
CRLcrown rump length)baş-popo mesafesi
AD:karın çapı
EFW:tahmini bebk ağırlığı
EDD:beklenen doğum tarihi
NT:ense pilisi kalınlığı
AFI:amniyotik sıvı indeksi
RA:kalpte sağ kulakçık
LA:kalpte sol kulakçık
RV:kalpte sol karıncık
LV:kalpte sağ karıncık
AO:aort,kalpte çıkan ana atar damar
NT: Ense kalınlığı
W: Bebeğin kaç haftalık olduğu[/QUOTE]
Bebis size cekmis canim :) ben kisayim babamizda normal :) bu yuzden olsa gerek .. Tesekkur ederim terimler icin .. Ben hala ultrason kagidina bakip kendimi alistirmaya calisiyorum

İnanmıyorum çok şey mi kaçırdım araları okuyamadım kız mı dedi doktor erkekti hani neler oluyor bana da anlatın
ıkılıye gıttıgımde erkek demıslerdı bende pıpıyı gormustum ya içerı kactı yada anca şekıllendı bılmıyorum doktor baya baktı kız dedı bakalım 15 gun sonra yıne gıtcem bu sefer ne cıkcak

Günaydın kızlar benim soru arada kaynadı. Özellikle tecrübeli annelerin bebek arabası konusunda tavsiyelerini bekliyorum
bence hafif olsun cift kullanimda one cevirince kolay kullanilir olsun. ben baby 2 go memnun kalmadim. hantal bir şey alma kış bebegi zaten başta cok kullanilmaz bahara dogru biraz buyur onu düşün al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…