canım madallah kızına. saglikla zamanlica bol pozlu hamileligin olup dogsun insallah:)Hanımlar bende bugün kızım olacağını öğrendim. Nedense hep içime erkek doguyordu o yüzden biraz karışık duygular içindeyim .. Ama ilk renkli ultrason u aldım o kadar tatlı ki baş parmağı ağzında poz verdi öyle mutlu oldum ki .. Kucağına aldığında kim bilir nasıl mutlu olucam . şimdi daha çok inanıyorum içimde bi canlı olduğuna ve benim olduğuna.. Boyu 10.6 cm çok minik geldi benimle aynı haftada olanlar bebisleriniz kaç cm acaba ? 3 lu test yaptirman gerek dedi bu hafta nerde yaptırılır bilmiyorum anadolu yakasında nerde yaptırabilirim bilenler yazarsa sevinirim ..
çok geçmiş olsun canım.çok sağol doktor sıcak kompres yapıp dinlen dedi bakalım umarım biraz azalır oturamıyorum bile o kadar sıkıntı verdi
ben de bolmedigim konularda yazmiyorum ya da benim verecegom cevap verilmisse. bazen de hepsini okuyamiyorum bazen fe okulda okuyup yazamiyorum. sonra bir bakiyorum cok yazilmis yetisemiyorum.Kızlar bu konuda sadece belirli kişilermi sohbet edebiliyor? Yazdıgım mesajın eklentisine 21 kişi bakıyor ve hiç kimse yazmıyor. Eger öyleyse yazmayalım artık? Bu arada bi zahmet eklenti nasıl silinir onu söyleyin bari!
canim hataydaydin sanim kaç haftada bir çağırıyor dr.Hayırlı olsun cnm, kız istiyodun sanırım
bence degismez bu bebis. hic erkek vs yazmadilar bize nereye erkek yazdılarKizlar benim 4gun once gittigimde 15+3 haftallik ultrasyon fotografi erkek dediler ordada erkek yazdilar, boyle gorup cinsiyet degismez degilmi ? Okuyorum burda ondan aklima dustu, bu bildigimiz pipi degilmi :))
bugün sanorim ikilin guzel sonuclar alirsin inşallahMidem bulanıyor ama keyfimde yerinde hani bugün doktor randevum vardı 12 haftaligiz tam bugün doktor ense kalınlığında bakacakti bakamadı hiç durmadiki bebis bi ara totoşunu döndü :)))cinsiyet söylemedi burdaki devlet ikili yapamadığını söyledi yarın özelde randevu aldım ikili yapılacak hemde bir daha gör cem bebisi :)
ben de iki hafta önce izledim çok hostu.Evet canim izledigim en guzel film diyebilirim.muzikler ve danslarda ayri bir guzel
isim işi zor. erkek ismi dusunmeye basladim ben de talhaa tuna mi olda acep:)Kızlar isim ne düşünüyorsunuz
Ben erkek olursa yiğit veya emir düşünüyorum
Kız olursa Ahsen tabi iki isimde olabilir
Tabi esimle konuşmadik henüz ve doğuma kadar değişebilir de simdilik sadece düşünüyorum:)
güzel haberler alirsin insallah.nem daha girmedin 2 li ye yarın gircem
biri kiz biri erkek demis:) hayirli olsun testin iyi cikar insallah. ben yaptirmiyacagim 22. haftada ayrintiliya girecegim.kizlar bugun dr gittim 15+6ciktik ama hala cinsiyet ogrenemedik kapatmis kerata bu ikinci drum kiza benzetti digeri erkege benziyo dedi 3lu test icinde kan verdimm yaptiran varmi 3lu test
canim ben de 38.5 yasindayim ikili 183 te 1 yas riski cikti. bana da prenetal test onrrdi. ayni sanirim kandan bakilan. yaptirmayacagim gerci.çok teşekkürler yorumun ve verdiğin cesaret için. aslında ikili de istemedi doktorum ultrasondan kendi ölçtü enseyi bacak ve kafa çapını. 'ikili üçlü senin yaşın ileri olduğu için illa riskli çıkar, endişelendirir ama ölçüler olması gerektiği gibi, istersen bu harmony denen kan testini yaptır' dedi... sanıyorum yaptıracağım. teşekkürler tekrar
ahaaa bir yaşlı buldum:) ben de 38.5:))valla 40 :) ikinci olacak bu inşallah, bir de 9 yaşında oğlum var. Bu harmony kandan yapılan bir testmiş. amniyosentez gibi az da olsa riski de yokmuş. bilemedim, tek handikap 2 bin TL gibi bir fatura... ama başka hiçbir teste gerek kalmıyormuş.
Evet canım bugün inşallah dün devlette randevum vardı ense kalınlığıni ölcemedi hiç durmadiki sipa:)en son poposunu döndü bize:))bugün sanorim ikilin guzel sonuclar alirsin inşallah
insallah biri kiz biri erkektir canimâBnde hap kullanıyorum kanım düşük çıktı benmkiler ikiz bide bir kız bi erkek veya iki erkek diyor dr 18den önce net belli olmaz dedi bu gidişimde sinir oldum bnde ama ne yapiyim bir ay sonra gidicem artk kesinlessin yanii
ben hissediyorum arada canimKızlar Günaydın :) epeydir yoğunluktan ugrayamadim. Bebisinin hareketlerini hisseden var mı :)
günaydın daha erken bende hissetmedim bazen bir sertlik oluyo karnımda o kadarBen neden hissedemiyirummmm. Acaba bi sorun mu var
20. ye kadar hissedilmeyebilir canim. benim bu haftalari gordugum 4. gebeligimBen neden hissedemiyirummmm. Acaba bi sorun mu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?