2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım madallah kızına. saglikla zamanlica bol pozlu hamileligin olup dogsun insallah:)

ben de bolmedigim konularda yazmiyorum ya da benim verecegom cevap verilmisse. bazen de hepsini okuyamiyorum bazen fe okulda okuyup yazamiyorum. sonra bir bakiyorum cok yazilmis yetisemiyorum.

Kizlar benim 4gun once gittigimde 15+3 haftallik ultrasyon fotografi erkek dediler ordada erkek yazdilar, boyle gorup cinsiyet degismez degilmi ? Okuyorum burda ondan aklima dustu, bu bildigimiz pipi degilmi :))
bence degismez bu bebis. hic erkek vs yazmadilar bize nereye erkek yazdılar

Herkese Günaydın bugün ikili testim var hadi hayırlısı bakalım bulantılar da olmasa ne güzel bir güne uyandık neyse geçicek inşallah bulantılar da böyle böyle avutuyorum iste kendimi

bugün sanorim ikilin guzel sonuclar alirsin inşallah

isim işi zor. erkek ismi dusunmeye basladim ben de talhaa tuna mi olda acep:)

kizlar bugun dr gittim 15+6ciktik ama hala cinsiyet ogrenemedik kapatmis kerata bu ikinci drum kiza benzetti digeri erkege benziyo dedi 3lu test icinde kan verdimm yaptiran varmi 3lu test
biri kiz biri erkek demis:) hayirli olsun testin iyi cikar insallah. ben yaptirmiyacagim 22. haftada ayrintiliya girecegim.

canim ben de 38.5 yasindayim ikili 183 te 1 yas riski cikti. bana da prenetal test onrrdi. ayni sanirim kandan bakilan. yaptirmayacagim gerci.

ahaaa bir yaşlı buldum:) ben de 38.5:))

insallah biri kiz biri erkektir canimâ
Kızlar Günaydın :) epeydir yoğunluktan ugrayamadim. Bebisinin hareketlerini hisseden var mı :)
ben hissediyorum arada canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…