2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben erkek olsaydım özgür olacakmış ismim erkekte efe düşündük izmir efesi olsun kız da eda naz ya da masal düşündük ama kesin değil tabi daha çoookk düşünürüzzzzz
Kız ismi özgürde var kuzenim,bence oda deniz ismi gibi hem kıza hem erkege uyar

Güzel haberlerle dönersin inşallah.
Benim bulantı vardi da aşiri değildi ve gecen hafta bitti denecek kadar azaldı çok nadir tiskindigim kokular gelirse hafif bulaniyor ama geçici.umarim seninde bu hafta gecer

Son düzenleme:

Hangi semtte oturuyorsun cnm?

mina isminin anlamına takıldım biraz da mekke de şeytan taşlanan yer..
Canım bende bi ara Mina'ya takmıştım . Çok araştırdım çok güzel bi isim . Ilk Kurbanın kesildiği tepe anlamına geliyor Artı şeytan on yaşlandığı yer anlamına geliyor bundan iyi anlam olur mu çok cici bence rahatlıkla düşünülebilir

umarım geçer benim korkum bir kaç ay sonra ağırlaştığımızda neyapıcaz yani böyle olursa normal doğum mu olur offf çok moralim bozuk kilo almamam gerek ama almadan nasıl olacak her şey muallak yani

Canım bende de fıtık var ama sizler seviyesinde değil. Egzersiz çok iyi geliyo bana, spor bıraktıgım donem hep agrılarım arttı. Gebeliğe zarar vermeyecek bel, sırt egzersizlerini düzenli yapın bence. Bi de barfix cekmek cok ıyı aslında. Bi demır cubuga asılıp ağrlıgınzla bel omurlarını acmak. Ama emınım o hamılelıge zararlıdır SAKIN doktorunuza sormadan YAPMAYIN Ben bunu hamılelık sonrası ıcın soyledım sızlere, Allah şifa versin fıtık ağrısı cok kötüdür

Evet söylenişi de kibar ve sade bakalım. cinsiyeti netleşsin düşünücem..

valla hamile pilatesi yazısını gördüm bazılarında, onlara gidip sorarım söylediğin detayı da iyi oldu cnm sağol. sonrası hakkında da bilgi veririm tabisi

Özellikle normal doğum için, nefes eğitimi almak doğum sırasındaki sancıları kolay atlatmakta cidden cok faydalıymış Eğitimi neyse alalım da kolay acısız doğuralım inşallah :)

Hayır doktorum herhangi bir anormal duırum olmadıgını... Yeri değşişlecegini söyledi..Bence sende kafana takma canım..İnş. birşey olmaz.. Bir sonraki randevunla ilgili beni bilgilendirmisin...

Günaydın kızlar benim soru arada kaynadı. Özellikle tecrübeli annelerin bebek arabası konusunda tavsiyelerini bekliyorum

Canım benm de ilk bebeğim ama ablamın tavsıyesı ıle travel system ( seyahat sistem) almayı düşünüyorum. Bebek küçükken anakucagında uyurken ordan hıc kaldırmadan o sıstemın uzerıne takıp devam edebılıyormussun Büyüdüğünde de normal koltuk kısmnda oturuyormus zaten Ozel bı marka soruyorsan herkes chıcco lıteway onermıs ama bana bıraz pahalı geldı (bebeğe cimriyim snrm braz :) ) daha ucuz bı marka bakıcam ben.

Yok ya içmiyo ki eskiden sosyal içici tarzı arkadaşlarla çıknca içerdik de o da yok deniz ismi bende kaldı Senin var mı aklında isim

Bali çekir o zaman :) Şaka he adamcağızı alıştırıp da sakın balici yapma :)) Biz eşimle tam bi türk imparatorları hayranıyız o yuzden eski türk imparatorlarından bı ısım olacak (erkek olursa tabı) Tanhu, balbora falan dusunuyoruz Kız ıcın guzel bı turk ısmı bulamadık Gokce, aykız falan var ama begenmedım onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…