Ben erkek olsaydım özgür olacakmış ismimDeniz ismini bende cok seviyorum da benimde tutmazbirde özgür ismini seviyorum oda tutmaz
İki isimde hoş ama Talha daha güzel:)="chnb, post: 41397956, member: 257670"]isim işi zor. erkek ismi dusunmeye basladim ben de talhaa tuna mi olda acep:)
Kız ismi özgürde var kuzenim,bence oda deniz ismi gibi hem kıza hem erkege uyarBen erkek olsaydım özgür olacakmış ismimerkekte efe düşündük izmir efesi olsun kız da eda naz ya da masal düşündük ama kesin değil tabi daha çoookk düşünürüzzzzz
Mina sultan güzel ayrıca daha uyumlu geldi bana
Güzel haberlerle dönersin inşallah.3540 :41397950, member: 460384"]Herkese Günaydın bugün ikili testim var hadi hayırlısı bakalım bulantılar da olmasa ne güzel bir güne uyandık neyse geçicek inşallah bulantılar da böyle böyle avutuyorum iste kendimi
hayır canım çok küçük dedi dr 13.haftada sölemedi ısrarda etmedime sen öğrenmiş miydin? vallahi karıştırıyorum artık kimin nesi olacak
Hanımlar bende bugün kızım olacağını öğrendim. Nedense hep içime erkek doguyordu o yüzden biraz karışık duygular içindeyim .. Ama ilk renkli ultrason u aldım o kadar tatlı ki baş parmağı ağzında poz verdi öyle mutlu oldum ki .. Kucağına aldığında kim bilir nasıl mutlu olucam . şimdi daha çok inanıyorum içimde bi canlı olduğuna ve benim olduğuna.. Boyu 10.6 cm çok minik geldi benimle aynı haftada olanlar bebisleriniz kaç cm acaba ? 3 lu test yaptirman gerek dedi bu hafta nerde yaptırılır bilmiyorum anadolu yakasında nerde yaptırabilirim bilenler yazarsa sevinirim ..
Canım bende bi ara Mina'ya takmıştım . Çok araştırdım çok güzel bi isim . Ilk Kurbanın kesildiği tepe anlamına geliyor Artı şeytan on yaşlandığı yer anlamına geliyor bundan iyi anlam olur mu çok cici bence rahatlıkla düşünülebilirmina isminin anlamına takıldım biraz da mekke de şeytan taşlanan yer..
Ben geçen eşime bnm adım deniz bebiş de kız da olsa erkek de olsa deniz koyalım Unisex ne güzel küçük küçük denizlerimiz olsun dedim de tutmadı ya
Dün bendede sertlik oldu karnimda gobek deligimin yanında hemen açıkçası korktum bian sonra normale döndü. Bebeğin hareketimıydı acabagünaydın daha erken bende hissetmedim bazen bir sertlik oluyo karnımda o kadar
umarım geçer benim korkum bir kaç ay sonra ağırlaştığımızda neyapıcaz yani böyle olursa normal doğum mu olur offf çok moralim bozuk kilo almamam gerek ama almadan nasıl olacak her şey muallak yani
Canım bende bi ara Mina'ya takmıştım . Çok araştırdım çok güzel bi isim . Ilk Kurbanın kesildiği tepe anlamına geliyor Artı şeytan on yaşlandığı yer anlamına geliyor bundan iyi anlam olur mu çok cici bence rahatlıkla düşünülebilir
yuh diyorumteşekkürler bu arada
valla hamile pilatesi yazısını gördüm bazılarında, onlara gidip sorarım söylediğin detayı da iyi oldu cnm sağol. sonrası hakkında da bilgi veririm tabisi
Hayır doktorum herhangi bir anormal duırum olmadıgını... Yeri değşişlecegini söyledi..Bence sende kafana takma canım..İnş. birşey olmaz.. Bir sonraki randevunla ilgili beni bilgilendirmisin...Merhaba geçen hafta kahverengi akıntı olunca doktor plesantanin rahme yakın olduğunu bunun yapacağını,bu durumun herkeste olmadığını 4 hastadan birinde görüldüğünü. İstiharat etmesi,ağır iş yapmamami söyledi ve önlem amaçlı da düşük önleyici iğne verdi canım.Yukarı çıkabilir dedi.Ama ben bayağı kafaya taktim üzüldüm bir sorun olur mu diye ama insallah olmaz.Senin doktorun İstiharat etmeni falan şöyledi mi
Yok ya içmiyo ki eskiden sosyal içici tarzı arkadaşlarla çıknca içerdik de o da yokEşini sarhoş et, konuyu aç, kafa tam yerinde değilken kabul eder :))
Günaydın kızlarbenim soru arada kaynadı. Özellikle tecrübeli annelerin bebek arabası konusunda tavsiyelerini bekliyorum
Yok ya içmiyo ki eskiden sosyal içici tarzı arkadaşlarla çıknca içerdik de o da yokdeniz ismi bende kaldı Senin var mı aklında isim
Kızlar Günaydın :) epeydir yoğunluktan ugrayamadim. Bebisinin hareketlerini hisseden var mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?