2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hahah yok yok :))) gökçe yine güzel de aykız diyince keloğlan geliyo aklma ya erkek isimleri daha iyiymiş

Günaydın hamiledaslarim bnm gibi yoğurt yiyemeyenlere yoğurdu sulandirip koyu ayran yapıyorum içine bir tutam nane atıp iki gündür sabah akşam içiyorum aklınızda bulunsun

ço
çok sağol canım çok ağrım var sanki belimin bir tarafı şiş gibi sen hamilelikte yapılan bel fıtığı egzersizleri ni biliyor musun

Ben önceden beri oğlum Boraya kardeş olunca kız/erkek Deniz ismini istiyorum. Ailecek iki isimliyiz hep. Kız olabilir deyince dr bu bebişim için, Denizin yanına ya da önüne bir kız ismi arıyorum ben de =)
Dün bir anda Lara ismi geldi aklıma. Su perisi demekmiş. Lara Deniz ya da Deniz Lara nasıl sizce ? Eşim de Lara için güzel dedi bakalım

bakalım umarım bir an önce geçer bebeğe kötü bir şey olmaz inşallah tek kaygım o şuanda

Bana da en mantıklısı onlar gibi geliyor.
Bebek arabasını havalar ısınana kadar pek kullanamayacakmışım gibi hissediyorum.
Muhtemelen hava şartlarından dolayı bir süre ancak doktora gitme durumlarında evden çıkarım herhalde.
Yoksa kesin kuzuyu alıp alıp çıkarım zaten

Kızlar merhaba, bende şuan 14+3 üm cuma doktora gittik yüzde 80 kız dedi. Hemen o heyecanla kız kıyafetleri almaya başladım 3 hafta sonra tekrar kontrolüm var etrafımdakiler çok acele etme cinsiyet değişebilir dediler. Sizce yüzde 80 kız denilen bi oran değişebilirmi??

Hahah yok yok :))) gökçe yine güzel de aykız diyince keloğlan geliyo aklma ya erkek isimleri daha iyiymiş

cidden he :) kız olursa detaylı bi tarih arastırması yapmam gerekecek :) Buluruz ya bişeyler iş isim bulmaya kalsın. Sen neler düşündün "küçük denizcik" dışında :))

Ewet bence de canım Nisan mayısa kadar bıraz zor ckarız dısarı İlk bebek de olunca üşür die korkucaz :) Travel sistemler de braz pahalı ama yapcak bısı yok alıcaz artık :)) Keske yurt dısındakı gıbı ıkıncı el olayı burda da olsa, ama bız mılletce 2. el olayına pek sıcak bakamıyoruz özellıkle esım hayatta aldrmaz ztn :))

Hayırlı olsun canım. Benim yakın bir arkadaşım %90 kız ile dönmüştü. Bir sonraki kontrolünde doktor kesin erkek dedi. Bazen organları geç gelişebiliyormuş. İnşallah gönlündeki olur ve sağlıkla alırsın kucağına.

Ben hiç bakmadım da belki satanlar vardır canım.
İlk çocuk olunca insan ister istemez heves de ediyor ama
Benim bir arkadaşımın oğlu bebek arabasına binmekten hiç hoşlanmıyordu. Bir de öyle bir ihtimal de olabilir

cidden he :) kız olursa detaylı bi tarih arastırması yapmam gerekecek :) Buluruz ya bişeyler iş isim bulmaya kalsın. Sen neler düşündün "küçük denizcik" dışında :))
Erkek olarak bi tek efe düşündük. Kız eda naz ve masal ama daha çooookkk düşünürüz gibi geliyo vakit bol. Normalde eşimin ailesinde sıralı gidiyo osman-yaşar diye sıra osman'da ama bozulacak sıra

1200 TL ve 500 TL nedir ya ??? Şişli etfalde bedava :) Resmen soyguncu bunlar ya. Sigorta oldugu halde 500 tl bi de....
ben de rakamları görünce böyle oldum yüksek olduğunu biliyordum da arkadaş bu ne?! Türkiyenin % kaçlık kesimine hitap ediyor burası.

Özellikle normal doğum için, nefes eğitimi almak doğum sırasındaki sancıları kolay atlatmakta cidden cok faydalıymış Eğitimi neyse alalım da kolay acısız doğuralım inşallah :)
İnşallah cnm o günleri görürüz, hamile kalıncaya kadar normal doğum diye artizlik yapıyodum, hamile kalınca normal doğum videoları izledim ve gözüm korktu sezeryan yaptırıveririm demeye başladım. Sonra geçenlerde sezeryan videoları izledim ki aklım çıktı kabus gibiydi, resmen kan vahşet. Daha da sezeryan demiyorum. Normal doğum candır. Ama seçim şansımız olacak mı bakalım... İnşallah Allah kolay doğum nasip etsin cümlemize.

Öztürkçe isim için doğru yerdesin cnm kız ismi "Umay, Edgü, Aybige, İdil"...

Çok saol canım ya işte öğrenir öğrenmez ilk heyecan insan alışveriş yapmak istiyo=)) Yani 3 hafta çok uzun bi zaman gibi geliyor.Bide şimdiden alıştırdım kendimi kıza Yinede kendimi frenleyeyim bari demek yüzde 90lardan dönebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…