Dün bendede sertlik oldu karnimda gobek deligimin yanında hemen açıkçası korktum bian sonra normale döndü. Bebeğin hareketimıydı acaba[/
evet sanırım öyle giderek sertleşecek karnımız
Evet cnm, 2 haftada bir.canim hataydaydin sanim kaç haftada bir çağırıyor dr.
çok sağolçok geçmiş olsun canım.
Hahah yok yok :))) gökçe yine güzel de aykız diyince keloğlan geliyo aklma yaBali çekir o zaman :) Şaka he adamcağızı alıştırıp da sakın balici yapma :)) Biz eşimle tam bi türk imparatorları hayranıyız o yuzden eski türk imparatorlarından bı ısım olacak (erkek olursa tabı) Tanhu, balbora falan dusunuyoruz Kız ıcın guzel bı turk ısmı bulamadık Gokce, aykız falan var ama begenmedım onları
62 kiloyum ve bende hic hissetmiyorummmBen neden hissedemiyirummmm. Acaba bi sorun mu var
çok sağol canım çok ağrım var sanki belimin bir tarafı şiş gibi sen hamilelikte yapılan bel fıtığı egzersizleri ni biliyor musunCanım bende de fıtık var ama sizler seviyesinde değil. Egzersiz çok iyi geliyo bana, spor bıraktıgım donem hep agrılarım arttı. Gebeliğe zarar vermeyecek bel, sırt egzersizlerini düzenli yapın bence. Bi de barfix cekmek cok ıyı aslında. Bi demır cubuga asılıp ağrlıgınzla bel omurlarını acmak. Ama emınım o hamılelıge zararlıdır SAKIN doktorunuza sormadan YAPMAYIN Ben bunu hamılelık sonrası ıcın soyledım sızlere, Allah şifa versin fıtık ağrısı cok kötüdür
bakalım umarım bir an önce geçer bebeğe kötü bir şey olmaz inşallah tek kaygım o şuandaisyan etme cnm, Allah yardımcın olsun, ayakta biraz fazla kalınca bile normal bel ağrısndan duramıyor insan, bi de böyle ciddi bir rahatsızlık düşünemiyorum, çok zor muhakkak, seni rahatlatacak bir çözüm olmalı??
Canım benm de ilk bebeğim ama ablamın tavsıyesı ıle travel system ( seyahat sistem) almayı düşünüyorum. Bebek küçükken anakucagında uyurken ordan hıc kaldırmadan o sıstemın uzerıne takıp devam edebılıyormussun Büyüdüğünde de normal koltuk kısmnda oturuyormus zaten Ozel bı marka soruyorsan herkes chıcco lıteway onermıs ama bana bıraz pahalı geldı (bebeğe cimriyim snrm braz :) ) daha ucuz bı marka bakıcam ben.
Hahah yok yok :))) gökçe yine güzel de aykız diyince keloğlan geliyo aklma yaerkek isimleri daha iyiymiş
bakalım umarım bir an önce geçer bebeğe kötü bir şey olmaz inşallah tek kaygım o şuanda
Bana da en mantıklısı onlar gibi geliyor.
Bebek arabasını havalar ısınana kadar pek kullanamayacakmışım gibi hissediyorum.
Muhtemelen hava şartlarından dolayı bir süre ancak doktora gitme durumlarında evden çıkarım herhalde.
Yoksa kesin kuzuyu alıp alıp çıkarım zaten
Kızlar merhaba, bende şuan 14+3 üm cuma doktora gittik yüzde 80 kız dedi. Hemen o heyecanla kız kıyafetleri almaya başladım3 hafta sonra tekrar kontrolüm var etrafımdakiler çok acele etme cinsiyet değişebilir dediler. Sizce yüzde 80 kız denilen bi oran değişebilirmi??
Ewet bence de canım Nisan mayısa kadar bıraz zor ckarız dısarı İlk bebek de olunca üşür die korkucaz :) Travel sistemler de braz pahalı ama yapcak bısı yok alıcaz artık :)) Keske yurt dısındakı gıbı ıkıncı el olayı burda da olsa, ama bız mılletce 2. el olayına pek sıcak bakamıyoruz özellıkle esım hayatta aldrmaz ztn :))
Erkek olarak bi tek efe düşündük. Kız eda naz ve masal ama daha çooookkk düşünürüz gibi geliyo vakit bol. Normalde eşimin ailesinde sıralı gidiyo osman-yaşar diye sıra osman'da ama bozulacak sıracidden he :) kız olursa detaylı bi tarih arastırması yapmam gerekecek :) Buluruz ya bişeyler iş isim bulmaya kalsın. Sen neler düşündün "küçük denizcik" dışında :))
ben de rakamları görünce böyle oldum1200 TL ve 500 TL nedir ya ??? Şişli etfalde bedava :) Resmen soyguncu bunlar ya. Sigorta oldugu halde 500 tl bi de....
İnşallah cnm o günleri görürüz, hamile kalıncaya kadar normal doğum diye artizlik yapıyodum, hamile kalınca normal doğum videoları izledim ve gözüm korktu sezeryan yaptırıveririm demeye başladım. Sonra geçenlerde sezeryan videoları izledim ki aklım çıktıÖzellikle normal doğum için, nefes eğitimi almak doğum sırasındaki sancıları kolay atlatmakta cidden cok faydalıymış Eğitimi neyse alalım da kolay acısız doğuralım inşallah :)
Öztürkçe isim için doğru yerdesin cnmBali çekir o zaman :) Şaka he adamcağızı alıştırıp da sakın balici yapma :)) Biz eşimle tam bi türk imparatorları hayranıyız o yuzden eski türk imparatorlarından bı ısım olacak (erkek olursa tabı) Tanhu, balbora falan dusunuyoruz Kız ıcın guzel bı turk ısmı bulamadık Gokce, aykız falan var ama begenmedım onları
çok sağol artık dayanıcam bu sürede işe gitmeyi düşünmüyorum rapor alıcam devamlı eşim yüzme iyi gelebilir dedi galiba sürekli yüzücemİnşallah bir an önce geçer canım ama sen elinden geldiği kadar olumlu düşünmeye çalış bence.
Çok saol canım ya işte öğrenir öğrenmez ilk heyecan insan alışveriş yapmak istiyo=)) Yani 3 hafta çok uzun bi zaman gibi geliyor.Bide şimdiden alıştırdım kendimi kızaHayırlı olsun canım. Benim yakın bir arkadaşım %90 kız ile dönmüştü. Bir sonraki kontrolünde doktor kesin erkek dedi. Bazen organları geç gelişebiliyormuş. İnşallah gönlündeki olur ve sağlıkla alırsın kucağına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?