bizde isim konusunda netleşemedik kız olsaydı tamamdı da erkek olunca evde kavga çıktıHahah yok yok :))) gökçe yine güzel de aykız diyince keloğlan geliyo aklma yaerkek isimleri daha iyiymiş
Aa ne düşünüyosunuz kızda ve erkekte biz de daha cinsiyet belli değil diye kendi aramızda konuşuyoruz arada ama cinsiyet netleşince çetin kavgalar olacak kesinbizde isim konusunda netleşemedik kız olsaydı tamamdı da erkek olunca evde kavga çıktı
İnşallah cnm, güzel rahat huzurlu bi gebelik geçirelim hepimiz. Ayrıca bebeğe ne olabilir ki ?bakalım umarım bir an önce geçer bebeğe kötü bir şey olmaz inşallah tek kaygım o şuanda
canım biz aldık şimdiden arabamızı indirimliydi. joie diye bi marka ingiliz markasıymış. travel sistem şeklinde. anakucağı bebek arabası toplam 750 liraEwet bence de canım Nisan mayısa kadar bıraz zor ckarız dısarı İlk bebek de olunca üşür die korkucaz :) Travel sistemler de braz pahalı ama yapcak bısı yok alıcaz artık :)) Keske yurt dısındakı gıbı ıkıncı el olayı burda da olsa, ama bız mılletce 2. el olayına pek sıcak bakamıyoruz özellıkle esım hayatta aldrmaz ztn :))
Ben önceden beri oğlum Boraya kardeş olunca kız/erkek Deniz ismini istiyorum. Ailecek iki isimliyiz hep. Kız olabilir deyince dr bu bebişim için, Denizin yanına ya da önüne bir kız ismi arıyorum ben de =)
Dün bir anda Lara ismi geldi aklıma. Su perisi demekmiş. Lara Deniz ya da Deniz Lara nasıl sizce ? Eşim de Lara için güzel dedi bakalım
kız olsaydı : son kararımız Nil di ama ondan önce defne ondan da önce ılgın istemiştikAa ne düşünüyosunuz kızda ve erkekte biz de daha cinsiyet belli değil diye kendi aramızda konuşuyoruz arada ama cinsiyet netleşince çetin kavgalar olacak kesin
Ben hiç bakmadım da belki satanlar vardır canım.
İlk çocuk olunca insan ister istemez heves de ediyor ama
Benim bir arkadaşımın oğlu bebek arabasına binmekten hiç hoşlanmıyordu. Bir de öyle bir ihtimal de olabilir
Erkek olarak bi tek efe düşündük. Kız eda naz ve masal ama daha çooookkk düşünürüz gibi geliyo vakit bol. Normalde eşimin ailesinde sıralı gidiyo osman-yaşar diye sıra osman'da ama bozulacak sıra
sen bak da cnm oturmazsa senden alırım 2. el niyetine ikimiz de memnun çıkarız bu iştenBen 700 lira vericem o da oturmayacak oyle mı, deli gomlegı gıydirir arkadan kollarını arabaya bağlar yine oturturum onu :)) Şaka bi yana oturmazsa çok kızarım tabi ki, eşek sıpası :)
nil ve defne çok güzeeeel, ama erkekleri ben de sevmedimkız olsaydı : son kararımız Nil di ama ondan önce defne ondan da önce ılgın istemiştik
ama doktorumuz tomurcuklanmış bir pipi gördüm galiba diyince ama yinede kesin değil ben erkek te: ege ,doğu ya da kerem dedim ama eşim hiçbirini istemedi
ben de rakamları görünce böyle oldumyüksek olduğunu biliyordum da arkadaş bu ne?! Türkiyenin % kaçlık kesimine hitap ediyor burası.
İnşallah cnm o günleri görürüz, hamile kalıncaya kadar normal doğum diye artizlik yapıyodum, hamile kalınca normal doğum videoları izledim ve gözüm korktu sezeryan yaptırıveririm demeye başladım. Sonra geçenlerde sezeryan videoları izledim ki aklım çıktıkabus gibiydi, resmen kan vahşet. Daha da sezeryan demiyorum. Normal doğum candır. Ama seçim şansımız olacak mı bakalım... İnşallah Allah kolay doğum nasip etsin cümlemize.
Öztürkçe isim için doğru yerdesin cnmkız ismi "Umay, Edgü, Aybige, İdil"...
aaa, ebebekten galiba bu, orada bu marka indirimdeydi geçen ay.canım biz aldık şimdiden arabamızı indirimliydi. joie diye bi marka ingiliz markasıymış. travel sistem şeklinde. anakucağı bebek arabası toplam 750 lira
Cnm çok beğendim bende akşam eşime göstereyim oda arastiriyo bebise araba :)canım biz aldık şimdiden arabamızı indirimliydi. joie diye bi marka ingiliz markasıymış. travel sistem şeklinde. anakucağı bebek arabası toplam 750 lira
tamam herkes beğenmediyse aklın yolu bir bende erkekte başka isim düşüneyim ama yeni isim fikirlerine açığız yani...nil ve defne çok güzeeeel, ama erkekleri ben de sevmedim
Walla dışardaki özellerde bile burdan arkadaşlar 120 tl ye 180 tl ye yaptrdılar. Özellikle ACIBADEM SİGORTALI 500 TL
Çok teşekkürler canımLara Deniz çok hoş canim
sigortasız tam haliyle bebeğin odasını bile yaparsın cnm sıksan!Özelde yaptirdim bende 80 tl :) o parayla bebeğimin arabasını alirim
ya işte annelik iç güdülerimi eşimin deyimiyle biraz pisikopatlı ğa çevirdim galiba onda kaygılar tavan yapmış durumdaİnşallah cnm, güzel rahat huzurlu bi gebelik geçirelim hepimiz. Ayrıca bebeğe ne olabilir ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?