2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
S a taze annişler yarın bende 15+2 Olacağım inş doktor kontrolüm var cinsiyeti söylermi ÇOĞunuz öğrendiniz heyecanlandım bende yazamadamda hepinizi takip ediyorum.Allaha emanet olun

canım biz aldık şimdiden arabamızı indirimliydi. joie diye bi marka ingiliz markasıymış. travel sistem şeklinde. anakucağı bebek arabası toplam 750 lira

Eklentiler

• images.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 81

Lara Deniz çok hoş canim

Aa ne düşünüyosunuz kızda ve erkekte biz de daha cinsiyet belli değil diye kendi aramızda konuşuyoruz arada ama cinsiyet netleşince çetin kavgalar olacak kesin
kız olsaydı : son kararımız Nil di ama ondan önce defne ondan da önce ılgın istemiştik
ama doktorumuz tomurcuklanmış bir pipi gördüm galiba diyince ama yinede kesin değil ben erkek te: ege ,doğu ya da kerem dedim ama eşim hiçbirini istemedi

Ben 700 lira vericem o da oturmayacak oyle mı, deli gomlegı gıydirir arkadan kollarını arabaya bağlar yine oturturum onu :)) Şaka bi yana oturmazsa çok kızarım tabi ki, eşek sıpası :)

Erkek olarak bi tek efe düşündük. Kız eda naz ve masal ama daha çooookkk düşünürüz gibi geliyo vakit bol. Normalde eşimin ailesinde sıralı gidiyo osman-yaşar diye sıra osman'da ama bozulacak sıra

Kız için masal çok güzel bence. erkek olursa da osman koyma canım yaşar da koyma bence, küçük bebeye kıyma :)

Ben 700 lira vericem o da oturmayacak oyle mı, deli gomlegı gıydirir arkadan kollarını arabaya bağlar yine oturturum onu :)) Şaka bi yana oturmazsa çok kızarım tabi ki, eşek sıpası :)
sen bak da cnm oturmazsa senden alırım 2. el niyetine ikimiz de memnun çıkarız bu işten

nil ve defne çok güzeeeel, ama erkekleri ben de sevmedim

Walla dışardaki özellerde bile burdan arkadaşlar 120 tl ye 180 tl ye yaptrdılar. Özellikle ACIBADEM SİGORTALI 500 TL olayına daha cok takıldım ben. İnsanlar zaten 5000 TL verip ozel sigorta yaptırıyo, 500 ne ya. Önunden bile geçmem o hastanelerın Kendı sırketım sıgorta yapacaktı, ben zaten o hastanelere gtmem dıe yaptrmadım. Her türlu soyuyolar çünkü.

Doğum için doğru söyluyosun canım Biz normal sezeryan dıye konusuyoruz ama bakalım durumlar neyı gerektrcek Ama dedgın gıbı ıkı dogumun da vıdeosunu ızledım de sezeryanda baya hatır hutur kesıyolar Gonlum normalden yana hayırlısı bakalım :)

İsimler güzelmiş sağol İdili seviyodum zaten ama öztürkçe oldugunu bılmıyordum. Eşim de beğenırse değerlendırelım Teşekkurler cnm :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…