lara deniz çok güzel çok beğendimÇok teşekkürler canım
Bence Kerem güzelmiş, ben erkek ismi Sarp düşünmüştüm mesela.kız olsaydı : son kararımız Nil di ama ondan önce defne ondan da önce ılgın istemiştik
ama doktorumuz tomurcuklanmış bir pipi gördüm galiba diyince ama yinede kesin değil ben erkek te: ege ,doğu ya da kerem dedim ama eşim hiçbirini istemedi
Ayy çok sevindimmmlara deniz çok güzel çok beğendim
S a taze annişleryarın bende 15+2 Olacağım inş doktor kontrolüm var cinsiyeti söylermi ÇOĞunuz öğrendiniz heyecanlandım bende yazamadamda hepinizi takip ediyorum.Allaha emanet olun
Tamam canım bilgilendirirdi tabiiHayır doktorum herhangi bir anormal duırum olmadıgını... Yeri değşişlecegini söyledi..Bence sende kafana takma canım..İnş. birşey olmaz.. Bir sonraki randevunla ilgili beni bilgilendirmisin...
canım biz aldık şimdiden arabamızı indirimliydi. joie diye bi marka ingiliz markasıymış. travel sistem şeklinde. anakucağı bebek arabası toplam 750 lira
Evet bunu doktoruma sordum o da onayladı, yiyen kişiye nasıl mutluluk hormonu salgılıyorsa bu bebekte de aynı etkiyi sağlıyor, o da başlıyor zıplamaya dediSağol canım hepımızın bebeklerı allaha emanet. Valla bazen bebekler gostermıyolar, o yuzden kesın gorcem dıye ümitlendırme kendını :)) Ama arkadaslar konr-trol oncesı cıkolata yemeyı tavsıye edıyorlar, bebek hareketlenıyormus Sen de dene ıstersen...
sigortasız tam haliyle bebeğin odasını bile yaparsın cnm sıksan!
evet e bebekten aldık :))aaa, ebebekten galiba bu, orada bu marka indirimdeydi geçen ay.
Çok teşekkürler canım
var cnm var dediğin fiyata çook güzel arabalar var, biz epey inceledik. birkaç ay sonra sonbahar indirimlerinde çok daha iyi fırsatlar yakalar alırız o zaman.Hayırlı olsun canım, güzel gunlerde kullanın :) 750 bana cok geldı ya, 400 e falan da var ınternette acaba kotu mudur onlar? Sen daha onceden mağaza gezerek arastrma yapabılmıs mıydn?
çok kolay katlanıyor tek elle. plastik ve kumaşı çok iyi. bide uluslararası bi kurumdan en iyi sürüş konforu ödülü almış. dengelemesi konusunda da övdüler baya bi kollarına poşet takıldığında arkaya doğru düşmez dediler. daha iyileri sizin olsun bu arada :)Cnm çok beğendim bende akşam eşime göstereyim oda arastiriyo bebise araba :)
kızlar akakçe diye bir site netteki en ucuz undan en pahalısına kadar siteler arası sıralama yapıyor tek tek bütün sitelere bakmak yerine bu site sizin için sıralıyor bir bakın istersenizvar cnm var dediğin fiyata çook güzel arabalar var, biz epey inceledik. birkaç ay sonra sonbahar indirimlerinde çok daha iyi fırsatlar yakalar alırız o zaman.
sen bak da cnm oturmazsa senden alırım 2. el niyetine ikimiz de memnun çıkarız bu işten
çok kolay katlanıyor tek elle. plastik ve kumaşı çok iyi. bide uluslararası bi kurumdan en iyi sürüş konforu ödülü almış. dengelemesi konusunda da övdüler baya bi kollarına poşet takıldığında arkaya doğru düşmez dediler. daha iyileri sizin olsun bu arada :)
çok sağol artık dayanıcam bu sürede işe gitmeyi düşünmüyorum rapor alıcam devamlı eşim yüzme iyi gelebilir dedi galiba sürekli yüzücem
kızlar akakçe diye bir site netteki en ucuz undan en pahalısına kadar siteler arası sıralama yapıyor tek tek bütün sitelere bakmak yerine bu site sizin için sıralıyor bir bakın isterseniz
ama 750 tl bana çok geldi açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?