2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bence Kerem güzelmiş, ben erkek ismi Sarp düşünmüştüm mesela.

kızlar bu arada bana geçen hafta e bebekten bi mail geldi 23 mayıs 2015 tarihinde resmi gazete de yayınlaşmış ithalat rejimi kararına ek kararı hakkında bi mail geldi, yurtdışından gelen bebek ürünleri. araç gereçleri ek vergi gelecekmiş. bu da fiyatlara % 80 oranında yansıcakmış. 23 haziran itibariyle geçeli olcakmış fiyat artışları. isterseniz bi araştırın kızlar yüzde 80 çok fazla bilgi vermek istedim

S a taze annişler yarın bende 15+2 Olacağım inş doktor kontrolüm var cinsiyeti söylermi ÇOĞunuz öğrendiniz heyecanlandım bende yazamadamda hepinizi takip ediyorum.Allaha emanet olun

Sağol canım hepımızın bebeklerı allaha emanet. Valla bazen bebekler gostermıyolar, o yuzden kesın gorcem dıye ümitlendırme kendını :)) Ama arkadaslar konr-trol oncesı cıkolata yemeyı tavsıye edıyorlar, bebek hareketlenıyormus Sen de dene ıstersen...

canım biz aldık şimdiden arabamızı indirimliydi. joie diye bi marka ingiliz markasıymış. travel sistem şeklinde. anakucağı bebek arabası toplam 750 lira

Hayırlı olsun canım, güzel gunlerde kullanın :) 750 bana cok geldı ya, 400 e falan da var ınternette acaba kotu mudur onlar? Sen daha onceden mağaza gezerek arastrma yapabılmıs mıydn?

Evet bunu doktoruma sordum o da onayladı, yiyen kişiye nasıl mutluluk hormonu salgılıyorsa bu bebekte de aynı etkiyi sağlıyor, o da başlıyor zıplamaya dedi

Kızlar kasık agriniz var mi?Bu gün sabah ağrıyla uyandım bacagimi uyusturacak derecede biraz korktum doktora gitmeye gerek var mi acaba?

Hayırlı olsun canım, güzel gunlerde kullanın :) 750 bana cok geldı ya, 400 e falan da var ınternette acaba kotu mudur onlar? Sen daha onceden mağaza gezerek arastrma yapabılmıs mıydn?
var cnm var dediğin fiyata çook güzel arabalar var, biz epey inceledik. birkaç ay sonra sonbahar indirimlerinde çok daha iyi fırsatlar yakalar alırız o zaman.

Cnm çok beğendim bende akşam eşime göstereyim oda arastiriyo bebise araba :)
çok kolay katlanıyor tek elle. plastik ve kumaşı çok iyi. bide uluslararası bi kurumdan en iyi sürüş konforu ödülü almış. dengelemesi konusunda da övdüler baya bi kollarına poşet takıldığında arkaya doğru düşmez dediler. daha iyileri sizin olsun bu arada :)

var cnm var dediğin fiyata çook güzel arabalar var, biz epey inceledik. birkaç ay sonra sonbahar indirimlerinde çok daha iyi fırsatlar yakalar alırız o zaman.
kızlar akakçe diye bir site netteki en ucuz undan en pahalısına kadar siteler arası sıralama yapıyor tek tek bütün sitelere bakmak yerine bu site sizin için sıralıyor bir bakın isterseniz
ama 750 tl bana çok geldi açıkçası

güzelmiş gayet k valideye aldırayım bari

benim ablam da aldı 2,5 yaşında bizim yeğen dövsen kızsan binmez bebek arabasına o kadar fiyat abartı ve gereksiz ..en fazla 4 yaşına kadar binecek o da 6 ay kış nereye çıkacaksın arabayla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…