- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Güzel isim canım ben ege ismini çok seeviyorum ama şöyle de bir durum var. Çok fazla Ege - Efe ismi var. Ama yine de çoook güzelBende erkek ismi araştırıyorum Miraç ege düşündük ama kararsizim
tek arabalarda var canım ben baya bi baktım chiggo alcaktım beğenmedim açıkçası. çok konforlu gelmedi. kayınbabamlar hediye aldılar zaten. ama uygun fiyatlara da var tabiki çok seçenek var. ben çok beğendiğim için içime sindiği için aldım hemencikkızlar akakçe diye bir site netteki en ucuz undan en pahalısına kadar siteler arası sıralama yapıyor tek tek bütün sitelere bakmak yerine bu site sizin için sıralıyor bir bakın isterseniz
ama 750 tl bana çok geldi açıkçası
Özelde yaptirdim bende 80 tl :) o parayla bebeğimin arabasını alirim
Aklın yolu bir walla Katılıyorum sana canım :) Ne kadar farklı ve kesin olabılır kı sonuclar, nihayetınde hepsi ikili test ıste. Bebeğin bi ihtiyacını alırız o parayla :)
Çok saol canım ya işte öğrenir öğrenmez ilk heyecan insan alışveriş yapmak istiyo=)) Yani 3 hafta çok uzun bi zaman gibi geliyor.Bide şimdiden alıştırdım kendimi kızaYinede kendimi frenleyeyim bari demek yüzde 90lardan dönebiliyor
tek arabalarda var canım ben baya bi baktım chiggo alcaktım beğenmedim açıkçası. çok konforlu gelmedi. kayınbabamlar hediye aldılar zaten. ama uygun fiyatlara da var tabiki çok seçenek var. ben çok beğendiğim için içime sindiği için aldım hemencik
herkese göre değişibilir önem ve gerek bence. bana göre normal bi fiyat ve gerekli. Her çocuk özeldir ve farklıdır. unutmayalım. ben sadece bilgi vermek amaçlı yazdımbenim ablam da aldı 2,5 yaşında bizim yeğen dövsen kızsan binmez bebek arabasına o kadar fiyat abartı ve gereksiz ..
çok kolay katlanıyor tek elle. plastik ve kumaşı çok iyi. bide uluslararası bi kurumdan en iyi sürüş konforu ödülü almış. dengelemesi konusunda da övdüler baya bi kollarına poşet takıldığında arkaya doğru düşmez dediler. daha iyileri sizin olsun bu arada :)
sağol canım daha güzeli iyisi senin olsunİyi yapmışsın canım Güle güle kullanın tekrardan :)
Ben 700 lira vericem o da oturmayacak oyle mı, deli gomlegı gıydirir arkadan kollarını arabaya bağlar yine oturturum onu :)) Şaka bi yana oturmazsa çok kızarım tabi ki, eşek sıpası :)
devlet hastanesinden randevu almak kolay mı zeynep kamil mesela bana 60 dk uzaklıkta onla uğraş git gel ayağın dibindeki hastane 200 tl zaman paradan daha değerli bazen..
Güzel isim canım ben ege ismini çok seeviyorum ama şöyle de bir durum var. Çok fazla Ege - Efe ismi var. Ama yine de çoook güzel
güle güle kullan ya ben şundan dolayı tedirginim benim en yakın arkadaşım yurt dışından bayağı uçuk bir fiyata aldı gelgelelim bebek bir kez oturmadı şimdi şu ucuz baston arabalardan aldılar onu kullandılar bebekte bindi vallahi o yüzden ben önce ana kucağı oto koltuğu alıcam sonra bebek arabası alırım diye düşündüm ama sonra ne olur bilemiyorumtek arabalarda var canım ben baya bi baktım chiggo alcaktım beğenmedim açıkçası. çok konforlu gelmedi. kayınbabamlar hediye aldılar zaten. ama uygun fiyatlara da var tabiki çok seçenek var. ben çok beğendiğim için içime sindiği için aldım hemencik
evet ilk bebeğim :) ailemizin de ilk bebeği ilk torun eşim ve benim tarafımdan daCnm benim güzel günler de kullanın seninde ilk bebegin sanırım bizde bir an önce hazırlıklara başlamak istiyoruz :)
Umarım otururlar eşek sıpaları
herkese göre değişibilir önem ve gerek bence. bana göre normal bi fiyat ve gerekli. Her çocuk özeldir ve farklıdır. unutmayalım. ben sadece bilgi vermek amaçlı yazdım
Tamm canım denerim bendeSağol canım hepımızın bebeklerı allaha emanet. Valla bazen bebekler gostermıyolar, o yuzden kesın gorcem dıye ümitlendırme kendını :)) Ama arkadaslar konr-trol oncesı cıkolata yemeyı tavsıye edıyorlar, bebek hareketlenıyormus Sen de dene ıstersen...
Idilin ozturkce olduguna emin misin canim yunanca diye biliyorum ben ama turkceyse guzel isimben de rakamları görünce böyle oldumyüksek olduğunu biliyordum da arkadaş bu ne?! Türkiyenin % kaçlık kesimine hitap ediyor burası.
İnşallah cnm o günleri görürüz, hamile kalıncaya kadar normal doğum diye artizlik yapıyodum, hamile kalınca normal doğum videoları izledim ve gözüm korktu sezeryan yaptırıveririm demeye başladım. Sonra geçenlerde sezeryan videoları izledim ki aklım çıktıkabus gibiydi, resmen kan vahşet. Daha da sezeryan demiyorum. Normal doğum candır. Ama seçim şansımız olacak mı bakalım... İnşallah Allah kolay doğum nasip etsin cümlemize.
Öztürkçe isim için doğru yerdesin cnmkız ismi "Umay, Edgü, Aybige, İdil"...
Aklın yolu bir walla Katılıyorum sana canım :) Ne kadar farklı ve kesin olabılır kı sonuclar, nihayetınde hepsi ikili test ıste. Bebeğin bi ihtiyacını alırız o parayla :)
Oy ne guzell cinsiyetiniz belli oldumu peki ?evet ilk bebeğim :) ailemizin de ilk bebeği ilk torun eşim ve benim tarafımdan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?