2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
tek arabalarda var canım ben baya bi baktım chiggo alcaktım beğenmedim açıkçası. çok konforlu gelmedi. kayınbabamlar hediye aldılar zaten. ama uygun fiyatlara da var tabiki çok seçenek var. ben çok beğendiğim için içime sindiği için aldım hemencik

Aklın yolu bir walla Katılıyorum sana canım :) Ne kadar farklı ve kesin olabılır kı sonuclar, nihayetınde hepsi ikili test ıste. Bebeğin bi ihtiyacını alırız o parayla :)

devlet hastanesinden randevu almak kolay mı zeynep kamil mesela bana 60 dk uzaklıkta onla uğraş git gel ayağın dibindeki hastane 200 tl zaman paradan daha değerli bazen..

Ben de alışveriş için sabırsızlanıyorum ama beklemedeyim bu sebepten. Gerçi arada dayanamayıp renkli şeyler alıyorum.

İyi yapmışsın canım Güle güle kullanın tekrardan :)

benim ablam da aldı 2,5 yaşında bizim yeğen dövsen kızsan binmez bebek arabasına o kadar fiyat abartı ve gereksiz ..
herkese göre değişibilir önem ve gerek bence. bana göre normal bi fiyat ve gerekli. Her çocuk özeldir ve farklıdır. unutmayalım. ben sadece bilgi vermek amaçlı yazdım

Cnm benim güzel günler de kullanın seninde ilk bebegin sanırım bizde bir an önce hazırlıklara başlamak istiyoruz :)

devlet hastanesinden randevu almak kolay mı zeynep kamil mesela bana 60 dk uzaklıkta onla uğraş git gel ayağın dibindeki hastane 200 tl zaman paradan daha değerli bazen..

Tabi ki şartlara göre durum değişir canım. Benim iş yerım şişli etfale cok yakın mesela bi kere gttm perıontlogdan randevu aldım ıkıncı kere gttm ıkılı teste dırek gırdım. Ama bizim burda karsılaştrdıgımız 1200 TL fiyatla acıbademın ıkılı test yapması Devletten randevu alınamasa da herhengı bı ozelde 80 e 120 ye 200e de yapılabılr Onu dıyoruz canım :)

Güzel isim canım ben ege ismini çok seeviyorum ama şöyle de bir durum var. Çok fazla Ege - Efe ismi var. Ama yine de çoook güzel

Evet aynen çok var ege bize çok sevimli geliyo bakalım belki farklı isim de düşünebiliriz ama bir an önce artık ona ismiyle hitap etmek istiyorum 18. Haftadan sonra artık anneyi duyabiliyomus

güle güle kullan ya ben şundan dolayı tedirginim benim en yakın arkadaşım yurt dışından bayağı uçuk bir fiyata aldı gelgelelim bebek bir kez oturmadı şimdi şu ucuz baston arabalardan aldılar onu kullandılar bebekte bindi vallahi o yüzden ben önce ana kucağı oto koltuğu alıcam sonra bebek arabası alırım diye düşündüm ama sonra ne olur bilemiyorum

herkese göre değişibilir önem ve gerek bence. bana göre normal bi fiyat ve gerekli. Her çocuk özeldir ve farklıdır. unutmayalım. ben sadece bilgi vermek amaçlı yazdım

ben maddi açıdan değil ileride çok ta ihtiyaç duyulmayacağını söyledim hayırlı olsun :))))))))

Tamm canım denerim bende hayırlısıyla gösterir inşallah

Idilin ozturkce olduguna emin misin canim yunanca diye biliyorum ben ama turkceyse guzel isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…