valla benim de yüzük testine göre kız çıkıyo ama henüz öğrenmedik cinsiyetini.yüzük testinin yanıldığını kimsede görmedim daha.bakalım bizde tutacak mı?
Meltemcim maşallah :)
Bu arada benim akşam uykuları beni 3-4 gündür terk etti
Sende nasıl?
ikili testi bugün yaptırıcaz. bakalım onun sonucunda ne çıkacak.onun değeri ne çıktığında belli oluyo cinsiyet?İkili test yaptirdin mi canim bhcg ne cikti ? Ondanda tahmin ediyolar. Bende yanildigini gormedim annemin 4 kizi var 4 ude yuvarlak donuyo resmen yani
Hala sürekli uyumak istiyorum Ofiste olup da gün boyu uyuyamamak en büyük işkence şu anda benim için :) Bana da enerjının gelmesı lazım Eşim oruc tutacak iftar+sahur+iş çıkısı yuruyus+tekrar iftar bu kısır dongu ıcın enerjı lazım bana :)) Siz nasıl geıreceksnz ramazanı, ewde oruc tutacak olan var mı?
ikili testi bugün yaptırıcaz. bakalım onun sonucunda ne çıkacak.onun değeri ne çıktığında belli oluyo cinsiyet?
İnşallah senin uyku halinde en kısa zamanda geçer meltemcim.
Ben gün boyu işyerinde olacağım ve şimdi bile öğlen yemeği için biraz beklesem midem kazınıyor.
Hamile olduğumu öğrendiğimden bugüne kadar maksimum 500 gram civarı almışımdır. Hatta bu sabah öğrendiğim günden 100 gram eksik bile çıktım.
Günlerin uzun olması ve su kaybı önemli etkenler bence tabi bunlardan önce en önemli etken bebeğin bizim aldığımız gıdalardan beslenmesi. O yüzden ben oruç tutmayı düşünmüyorum.
deniz lara daha hoş. bu arada lara dr min kizinin adıBen önceden beri oğlum Boraya kardeş olunca kız/erkek Deniz ismini istiyorum. Ailecek iki isimliyiz hep. Kız olabilir deyince dr bu bebişim için, Denizin yanına ya da önüne bir kız ismi arıyorum ben de =)
Dün bir anda Lara ismi geldi aklıma. Su perisi demekmiş. Lara Deniz ya da Deniz Lara nasıl sizce ? Eşim de Lara için güzel dedi bakalım
valla bende bılmıyorum saat bası yemek yıyorum onun dısında azım hep dolu ve 3 ltreye yakın sıvı tuketıyorunm ayrıca calısıyorum napıcm ben yaaaHala sürekli uyumak istiyorum Ofiste olup da gün boyu uyuyamamak en büyük işkence şu anda benim için :) Bana da enerjının gelmesı lazım Eşim oruc tutacak iftar+sahur+iş çıkısı yuruyus+tekrar iftar bu kısır dongu ıcın enerjı lazım bana :)) Siz nasıl geıreceksnz ramazanı, ewde oruc tutacak olan var mı?
canim yas 188 de 1 toplamda 2280 de 1 çıkmış. dörtlü yaptirmiycam. kucukte 10 da 1 çıktı ama çok şükür saglikli dogdu.maşallah senin ikili test sonucun nasıl dı benim 1/2520 çıktı dr iyi dedi
benim gidişat belirleyecek eğer 3 lü iyi çıkarsa yaptırmam sağlıkla inşallahcanim yas 188 de 1 toplamda 2280 de 1 çıkmış. dörtlü yaptirmiycam. kucukte 10 da 1 çıktı ama çok şükür saglikli dogdu.
yok ben de tutmıycam zaten de sizin ewde tutacak olan var mı dedım (sen harıc tabıkı) Ramazan halıyle iftara hazırlık sahurda kalk falan yorulcaz braz Ben ramazan manevıyatı ıcın esımı yalnız da brakmak ıstemıyorum Ondan sana sordum cnm
gören de bizi cimri ilan edecekkızlar akakçe diye bir site netteki en ucuz undan en pahalısına kadar siteler arası sıralama yapıyor tek tek bütün sitelere bakmak yerine bu site sizin için sıralıyor bir bakın isterseniz
ama 750 tl bana çok geldi açıkçası
28 cnmbence yasin fazla degilse degistirmez
eve geçince geçmişten bulursam link atayım cnmBize de bilgi verir misin hangi arabalar
AminnnnnnnnYok canim yok ben daha dun gosterdim sonuclarimi hepsi harika gelisimide super dedi hic korkma hayirlisiyla saglikla gelsinler insallah
canim bu gebeligim 11 arti 5 te beta 155 ve kiz dedi dr küçük oglumda 11 arti 2 de 256 kaybettigim oglumda 12 arti 2 de 68 çıkmış. 3 u de erkek ve 50 üzeri.Valla canim doktor soylemedi bize o zaman cinsiyet. Beta degerinide olcuyolar. 50 ustu kiz 50 alti erkek diyolar benim30 cilkti
vallahi cimrilikle alakası yok daha doğuma çok var sağlık için gerekebilir başımıza geleceklerin garantisi yok daha alışveriş içinde benim açımdan erken sonbahar gibi yapmayı düşünüyorumgören de bizi cimri ilan edecekcanım evet o siteyi sık sık kullanıyorumuygun fiyatlı arabaları da bilinen markalarda bulmak neredeyse imkansız. başka birkaç sitede bulmuştum ben. akşam eve geçince geçmişten bulursam yazarım. seni alıntıladım ama başka bir arkadaş sormuş, okuyordur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?