2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
valla benim de yüzük testine göre kız çıkıyo ama henüz öğrenmedik cinsiyetini.yüzük testinin yanıldığını kimsede görmedim daha.bakalım bizde tutacak mı?

İkili test yaptirdin mi canim bhcg ne cikti ? Ondanda tahmin ediyolar. Bende yanildigini gormedim annemin 4 kizi var 4 ude yuvarlak donuyo resmen yani

Meltemcim maşallah :)

Bu arada benim akşam uykuları beni 3-4 gündür terk etti

Sende nasıl?

Hala sürekli uyumak istiyorum Ofiste olup da gün boyu uyuyamamak en büyük işkence şu anda benim için :) Bana da enerjının gelmesı lazım Eşim oruc tutacak iftar+sahur+iş çıkısı yuruyus+tekrar iftar bu kısır dongu ıcın enerjı lazım bana :)) Siz nasıl geıreceksnz ramazanı, ewde oruc tutacak olan var mı?

İkili test yaptirdin mi canim bhcg ne cikti ? Ondanda tahmin ediyolar. Bende yanildigini gormedim annemin 4 kizi var 4 ude yuvarlak donuyo resmen yani
ikili testi bugün yaptırıcaz. bakalım onun sonucunda ne çıkacak.onun değeri ne çıktığında belli oluyo cinsiyet?

İnşallah senin uyku halinde en kısa zamanda geçer meltemcim.
Ben gün boyu işyerinde olacağım ve şimdi bile öğlen yemeği için biraz beklesem midem kazınıyor.
Hamile olduğumu öğrendiğimden bugüne kadar maksimum 500 gram civarı almışımdır. Hatta bu sabah öğrendiğim günden 100 gram eksik bile çıktım.
Günlerin uzun olması ve su kaybı önemli etkenler bence tabi bunlardan önce en önemli etken bebeğin bizim aldığımız gıdalardan beslenmesi. O yüzden ben oruç tutmayı düşünmüyorum.

hamileyken oruç tutmak zararlı olmayabilir ama bana kızmayın da ne gerek var kışın tutun..yaz günü bi yudum su içmesem boğulacak gibi oluyorum..yapmayın arkadaşlar fitrenizi verin..

E="istanbulunsultani, post: 41404297, member: 632558"]sigortana ne kadar ödemiştin canım yıllık[/QUOTE

Bizim işyeri ödüyor büyük bir kısmıni ben aylık 38 tl ödüyorum sigorta için. Ama kapsamlı bir poliçe. Doğum % 100 testleri filan da cogunu karşılıyor. Bazı hastanelerde hersey % 100 mesela

ikili testi bugün yaptırıcaz. bakalım onun sonucunda ne çıkacak.onun değeri ne çıktığında belli oluyo cinsiyet?

Valla canim doktor soylemedi bize o zaman cinsiyet. Beta degerinide olcuyolar. 50 ustu kiz 50 alti erkek diyolar benim30 cilkti

yok ben de tutmıycam zaten de sizin ewde tutacak olan var mı dedım (sen harıc tabıkı) Ramazan halıyle iftara hazırlık sahurda kalk falan yorulcaz braz Ben ramazan manevıyatı ıcın esımı yalnız da brakmak ıstemıyorum Ondan sana sordum cnm

deniz lara daha hoş. bu arada lara dr min kizinin adı

valla bende bılmıyorum saat bası yemek yıyorum onun dısında azım hep dolu ve 3 ltreye yakın sıvı tuketıyorunm ayrıca calısıyorum napıcm ben yaaa

Bizde de eşim tutacak canım.
Aslında o da bensiz uyanıp sahur yapar ama o da bana soruyor sen de uyanır mısın benimle diye :)

Bu arada geceleri 2-3 saat arayla iki kere uyanmaya başladım. Sanırım beynimin geceleri periyodik olarak uyanmaya alıştırma dönemi başladı.

Çok yorgun olmazsam sahura kalkabilirim ben de sanırım.

gören de bizi cimri ilan edecek canım evet o siteyi sık sık kullanıyorumuygun fiyatlı arabaları da bilinen markalarda bulmak neredeyse imkansız. başka birkaç sitede bulmuştum ben. akşam eve geçince geçmişten bulursam yazarım. seni alıntıladım ama başka bir arkadaş sormuş, okuyordur umarım.

Valla canim doktor soylemedi bize o zaman cinsiyet. Beta degerinide olcuyolar. 50 ustu kiz 50 alti erkek diyolar benim30 cilkti
canim bu gebeligim 11 arti 5 te beta 155 ve kiz dedi dr küçük oglumda 11 arti 2 de 256 kaybettigim oglumda 12 arti 2 de 68 çıkmış. 3 u de erkek ve 50 üzeri.

vallahi cimrilikle alakası yok daha doğuma çok var sağlık için gerekebilir başımıza geleceklerin garantisi yok daha alışveriş içinde benim açımdan erken sonbahar gibi yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…